Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 2012

15-01-2011

Χριστός μέσω της Ελένης Πιππή


  Ας οραματιστούμε για αρχή καθώς συνδεόμαστε με την καρδιά μας, ότι γεμίζουμε το χώρο με άπλετο χρυσό φως. Ζητούμε από τους ανώτερους πνευματικούς μας οδηγούς να συντονίσουν τα πνευματικά μας κέντρα με τη φωτεινή μας πηγή και με την πρόθεσή μας φέρνουμε το χρυσό φως στο χώρο. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στέκεται κοντά μας και συνδέει τα φυσικά και ενεργειακά μας σώματα με τη δόνηση του φωτός αυτού. Ο χώρος πλημμυρίζει από τους δασκάλους μας και όλοι δηλώνουν την παρουσία τους μέσα από μία φωνή.   Η συνειδητότητα του Χριστού απόψε θέλει να μας μιλήσει μέσα από την καρδιά μας , ζητάει να μας αγγίξει  στην κορυφή του κεφαλιού μας και μας βυθίζει ενέργεια απλότητας και απέραντης αγάπης!!

  ΧΡΙΣΤΟΣ:  « Υπάρχει πάντα ταπεινότητα μέσα σας όταν σας πλησιάζω αγαπημένοι και τόση μεγάλη αγάπη που γεμίζει και την δική μου ενέργεια και καρδιά μου. Σας καλωσορίζω σε έναν χώρο γεμάτο φως, που εκφράζονται βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα, σε έναν χώρο που υπάρχει πάντοτε συνδημιουργία του ανθρώπου με το Πνεύμα. Η πνευματική σας Οικογένεια είναι κοντά σας πάντοτε και σας τονίζουμε σε κάθε επαφή μας το πόσο σας αγαπάμε με σεβασμό και ταπεινότητα.  Κάθε πνευματικός δάσκαλος, κάθε φωτεινή οντότητα βρίσκεται όποτε εσείς επιθυμείτε μπροστά από την καρδιά σας και ενεργοποιεί τα φίλτρα της ψυχής σας  και της συνειδητότητάς σας,  γιατί οι δύο κόσμοι μας ενώνονται κάθε φορά από την ίδια ουσία, την ουσία της αγάπης.
  Είμαι και γω ένας ταξιδιώτης του Φωτός που συναντάει του ταξιδιώτες του φωτός του εδώ και του τώρα. Και γεμίζω με χαρά όταν μέσα από εσάς μοιράζομαι ξανά συναισθήματα και σκέψεις που βίωσα και γω κάποτε βοηθώντας τις ψυχές σας με την στοργή μου, να απελευθερώσετε την αγάπη πέρα από οποιοδήποτε πέπλο του νου και να οδηγηθείτε στην βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας.
   Μέσα από την επαφή μας αυτή λοιπόν, διακρίνω πόσο πολύ κουράγιο και θάρρος χρειάζεστε ακόμη για να συνεχίσετε την πορεία σας προς την εξέλιξή σας. Πόσο δύναμη ακόμη για να εξισορροπήσετε βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σας και να σταθείτε στο κέντρο σας. Πλησιάζετε στο τέλος της βαθιάς αναγνώρισης του εαυτού σας και έχουν μείνει λίγα ακόμη πέπλα να πέσουν ώστε να αντιμετωπίσετε τον αλήθεια σας και την καινούργια πραγματικότητα που ξετυλίγεται μπροστά σας.

   Τι συμβαίνει ακόμη στα δικά μας πεδία;

Στην οικογένεια του πνεύματος επικρατεί ακόμη η θέληση και ο στόχος, να προχωρήσει η ανθρωπότητα στην ενέργεια της συμπόνιας και της αλληλεγγύης ακόμη βαθύτερα. Σας έχουν μείνει ακόμη λίγα πέπλα του νου που σας απομακρύνουν από την αίσθηση της συνύπαρξης μέσα από την ενέργεια της καρδιάς με τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Αυτή την αγάπη που υπάρχει στο πεδίο μας και την ενότητα θέλουμε μέσα από αυτές τις συναντήσεις να την περάσουμε και στη δική σας ενέργεια και νόηση. Σας στηρίζουμε σε αυτό περισσότερο όσο φαντάζεστε!
Γιατί όταν βιώσετε την ισορροπία της ανθρώπινης συνύπαρξης τότε θα νοήσετε και την συνύπαρξή σας με το πνεύμα. Αν τόσα χρόνια ο άνθρωπος μέσα στην πορεία της αφύπνισής του δεν έχει καταλάβει την ομοιότητα και την ενότητα με το πνεύμα είναι καιρός να το καταλάβει πια ώστε να ενωθεί απόλυτα και με τον πλησίον του, βρίσκοντας μέσα από κάθε ανθρώπινο πρόσωπο, την μορφή του πνεύματος.
  Έχουμε λάβει λοιπόν δραστικές αποφάσεις για εσάς, για τις οποίες όμως και σεις έχετε δουλέψει και συμβάλλει σε αυτό.
Έτσι τώρα όσο ποτέ άλλοτε, οι άνθρωποι θα καταλάβετε την ένωση με τον πνευματικό κόσμο πιο συνειδητά. Θα καταλάβετε ότι είμαστε το ένα και το αυτό, μια οικογένεια που απλά χωρίστηκε για λίγο μέσα στο ταξίδι της αναζήτησης. 
  Θα βιώσετε αυτή  την ενοποίηση των δύο κόσμων μας πιο δυνατά και αληθινά. Πλέον η δική μας δόνηση και διάσταση θα «λιώσει» μέσα στην δική σας καθώς χρόνο με τον χρόνο έχετε καταφέρει και την έχετε εκλεπτύνει. Οι δύο μας κόσμοι θα ενωθούν ολοκληρωτικά και σεις θα αρχίσετε το ταξίδι της δική σας αφομοίωσης. Είναι αυτό για το οποίο σας ετοιμάζουμε και σας λέμε χρόνια τώρα! Η 5η διάσταση θα αφομοιωθεί με την 3η και την 4η καθώς έχετε αφαιρέσει πολλές βαριές δονήσεις από την ύλη σας και την ενέργεια της γης. Αυτό το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα χρόνια και σεις θα απολαμβάνετε όλη την διαδικασία.
  Το 2012 λοιπόν είναι πρώτα - πρώτα η ολοκλήρωση της συνύπαρξης των διαφορετικών μας διαστάσεων και η διαχείριση της νέας δόνησης που θα δονούμαστε. Δεν θα δηλώνουμε απλά ότι υπάρχουμε τώρα θα καταλαβαίνετε την ύπαρξη αυτή τόσο μέσα από την εσωτερική σας αντίληψη όσο και με όλα τα κέντρα της αίσθησής σας.
  Όλα τα γήινα κομμάτια σας θα ενωθούν με τα πνευματικά σας και κει θα αρχίσει η διύλισή τους. Θα αρχίσει η φώτισή τους και η κατανόηση. Σας έχει μείνει τόσος καιρός ώστε να απελευθερώσετε ακόμη όσες πτυχές ανέκφραστες παλιάς δόνησης σας έχουν μείνει για να πετάξετε μπροστά. Όπως καταστάσεις και ενέργειες που δεν έχετε συγχωρέσει, θυμούς που δεν έχετε αγκαλιάσει, ανθρώπους που δεν έχετε κατανοήσει, σχέσεις που δεν τις έχετε μεταλλάξει! Χρειάζεται να προσπαθήσετε ώστε να συμβαδίσετε και ενεργειακά και σωματικά με αυτή την ενοποίηση που ολοκληρώνεται και  μην αρχίσετε τότε να  νιώθετε ενοχές όταν αποκτάτε γαλήνη, ισορροπία και αφθονία μέσα σας, γιατί θα είναι το δικό σας αποτέλεσμα.

   Πώς θα καταλάβετε ότι απελευθερώνεστε;

Τα αποτελέσματα αυτής της απελευθέρωσης θα είναι πιο άμεσα και ορατά από δω και στο εξής. Θα βλέπετε τις σχέσεις σας πλέον άμεσα  να αλλάζουν, τις σκέψεις σας άμεσα να καθαρίζουν, τους φόβους και τις ανασφάλειες να φωτίζονται και να γεμίσουν με θάρρος και εμπιστοσύνη, οι προτεραιότητες να αλλάζουν και οι ενέργειες να λεπταίνουν! Όλα αυτά θα είναι λίγα από τα αποτελέσματα που θα βιώσετε από δω και στο εξής, αν όμως δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να τολμήσει! Αλλιώς θα είναι πιο δύσκολο αν δεν έχετε αποφασίσει να τα βρείτε με τους εαυτούς σας. Σας βοηθάει η Νέα Ενέργεια να κάνετε όλα όσα ακόμη δεν έχετε αποφασίσει, να πείτε όσα ακόμη δεν έχετε πει, να προσπαθήσετε να αλλάξετε όποια κομμάτια θέλουν αλλαγή μέσα σας και έξω σας.
  Όταν όμως καθαρίζει το πνεύμα καθαρίζει και το σώμα! Μέσα στη νέα δόνηση αυτή λοιπόν, το σώμα σας θα προσπαθεί να ακολουθήσει τις σύντομες αλλαγές που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται τόσο στα κύτταρα όσο και στο dna σας! Η βιολογία σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν θα συμβαδίζει πλέον με τις συμβατικές σας μεθόδους και θα οδηγείστε από μόνοι σας σε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των πόνων ή των ασθενειών σας. Θα εμφανίζονται ακόμη και ασθένειες και πόνοι που δεν  γνωρίζετε καν ή δεν μπορούν να υποχωρήσουν με τίποτα. Η συμβουλή μας εδώ είναι να φροντίζετε το σώμα σας φυσικά, να ξεκουράζεστε όσο περισσότερο γίνεται και να έχετε ήρεμο νου και ψυχική κατάσταση. Όλο αυτό βέβαια είναι και το αποτέλεσμα της συμπίεσης που δέχεστε από την ζεύξη των διαφορετικών μας διαστάσεων.
  Η αλήθεια είναι ότι έχουν ειπωθεί πολλών ειδών σενάρια γι αυτή την χρονιά. Το 2012 μήπως είναι τελικά το καλύτερο σενάριο;
  Πρώτα θέλω να σας θυμίσω ένα πράγμα. όταν ο Θεός δημιούργησε το είδος σας δεν υπήρχαν σενάρια, δεν υπήρχαν προβλέψεις, ούτε εσείς οι ίδιοι δεν μπορούσατε ακριβώς να προβλέψετε κάποια πράγματα γιατί στην ενέργεια δεν υπάρχουν σενάρια, γιατί όταν η Πηγή δημιούργησε εσάς, εκδήλωσε αγάπη και όχι υπολογισμούς. Δεν μπορούμε να έρθουμε κοντά σας και να σας πούμε «εμπρός ο χρόνος σας τελειώνει εδώ στη γη» θα ήταν λάθος μας και καθόλου εύστοχο. Τώρα έχετε αρχίσει να κατανοείτε ότι εσείς αλλάζετε και δημιουργείτε ξανά τα πάντα, μέσα από την δική σας γνώση, αφομοίωση και ενέργεια. 

 Πέρασαν τόσα χρόνια αφύπνισης για να φτάσετε τώρα να καταλάβετε ότι κάθε μέρα ο κάθε ένας σας δημιουργεί την δική του ξεχωριστή πραγματικότητα και οπότε αφήνει και ένα μικρό κομμάτι στο μεγάλο παζλ της ανθρώπινης εξέλιξης. Και από τώρα και στο εξής θα αρχίσει ο κάθε ένας σας να αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, τη συμπεριφορά του, την αντίληψή που είχε χρόνια πριν πού τον έχουν οδηγήσει, σε ποια πραγματικότητα.
Θα είναι μια χρονιά δοκιμασίας της εμπιστοσύνης σας, της δύναμής σας, των ικανοτήτων σας, πόσο έτοιμοι είστε με τον εαυτό σας να βιώσετε τις αλλαγές που προετοιμάζατε. Είναι καθαρά μια πρόκληση για τη δύναμή σας και άρα εσείς χρειάζεται να είστε μέσα στο κέντρο σας όπως σας λέμε συχνά να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και φέτος που εσείς δημιουργήσατε από πριν.
  Βλέποντας σφαιρικά τα πράγματα και πώς τα έχετε καθοδηγήσει εδώ, μπορείτε να φτιάξετε σενάρια; Γιατί το πνεύμα δε μπορεί, γιατί εμπιστευόμαστε τόσο πολύ τις δυνάμεις του εαυτού σας που ανυπομονούμε να δούμε πού θα μας οδηγήσετε όλους μαζί, γιατί δεν ερχόμαστε και σήμερα όλοι μαζί κοντά σας για να σας πούμε τι θα γίνει και πότε.
  Απλά σας φέρνουμε το μήνυμα της αφύπνισης μέσα από του κάθε ενός την δραστηριότητα και πρόθεση. Σας φέρνουμε θάρρος μέσα από τα λόγια μας και δύναμη μέσα από την ενέργειά μας. Γιατί σας είναι πάντα πιο εύκολο να καταστροφολογείτε παρά να αισοδοξείτε στη ζωή σας. Βάζετε οι περισσότεροι τα αρνητικά σενάρια μπροστά και τελευταία την ελπίδα και την θετικότητα! Λοιπόν; Τώρα με την συνύπαρξή μας θα αρχίσετε να μαθαίνετε να βάζετε μπροστά την ελπίδα και το θάρρος και να σβήσετε παλιές συμπεριφορές. Θα είναι η ελπίδα σκοπός της ύπαρξής σας πλέον και παντοτινός σας στόχος! Θα νιώθετε γαλήνη μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σας παρά τις προκλήσεις της εποχής σας.

   Με ποιες ενέργειες θα δονούσαστε πλέον;

Για πολλά χρόνια η ανθρωπότητα και η κάθε χώρα του πεδίου της γης, λουζόταν από τα ανώτερα πεδία με ενέργειες που χρειαζόσασταν την κάθε περίοδο χωριστά ώστε να κατανοείτε και να εργάζεστε πνευματικά και υλικά με αυτό που ήταν αναγκαίο. Σε όλο τον πλανήτη σας αυτή την περίοδο και από εδώ και στο εξής, θα δονούσαστε σε ενέργειες που θα σας γεμίζουν με θάρρος,αγάπη, αμεσότητα, συνειδητότητα  και αφύπνιση ώστε να αντιληφθείτε ποιες πλέον συμπεριφορές και σκέψεις μπορεί να στηρίξει το ίδιο το σύστημα. Από μόνη της λοιπόν η ενέργεια είτε το γνωρίζετε είτε όχι θα σας σπρώχνει να αλλάξετε τρόπους συμπεριφοράς, αντίληψης και σκέψης.
Άρα το 2012 θα έρθει να σας δείξει ότι θα υπάρξει επανάσταση ιδεών και αντιλήψεων, με ανάλογα σε κάθε χώρα αποτελέσματα με στόχο πάντοτε αυτό που προείπα στην αρχή, την συμπόνια, την αλληλεγγύη!
  Όλη λοιπόν η ανθρωπότητα οδηγείται εκεί, βιώνοντας τώρα την προετοιμασία. Εσείς μέσα σας γνωρίζετε, καταλαβαίνετε ότι διανύετε μια κρίση αξιών και συστημάτων. Σας είχαμε πει πολλές φορές πριν, ότι θα καταρρεύσει το παλιό σύστημα λειτουργίας σας, σκέψης σας και αντίληψής σας, ή ακόμη και το σύστημα το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό σας. Όλο αυτό για να περάσατε στην πραγματική λειτουργία όλου αυτού του κομματιού, αναγνωρίζοντας πρώτα τους εαυτούς σας. Η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση μεταξύ των ανθρώπων, θα αρχίσει να γίνεται ο γνώμονας για την δημιουργία νέας τάξης πραγμάτων.
  Μέχρι να κορυφωθεί το έτος που διανύετε, θα έχετε δοκιμάσει αρκετά μοτίβα συστημάτων, μέχρι να κατασταλλάξετε στο ιδανικότερο πλέον για όλους και όχι για μερικούς! Ως το τέλος του έτους θα βρεθείτε μπροστά σε επαναστάσεις, σε ανατροπές, σε πρωτόγνωρες συμπεριφορές μέχρι να ξεκινήσετε ως το τέλος του καλοκαιριού σε μια νέα ανοδική περίοδο.
  Καθώς θα ολοκληρώνετε αυτή την αλλαγή, σας είπα και πιο πριν ότι η παρουσία του πνευματικού σας κόσμου θα γίνει πιο ορατή και αντιληπτή σε όλους!! Είτε για αυτούς που γνωρίζουν την ύπαρξή μας είτε γι αυτούς που ακόμη αγνοούν! Ακόμη και για σας που είστε σκεπτικιστές, για σας που προσπαθείτε να καταλάβετε από το μυαλό, θα μπορέσετε να δείτε ότι η ενέργεια δεν νοείται πρώτα από το φίλτρο του νου αλλά από το φίλτρο της αίσθησης της καρδιάς.

    Τι συμβαίνει πραγματικά στην Ελλάδα;

  Αυτό που βιώνει τα τελευταία χρόνια η χώρα σας, είναι τα στάδια της βαθύτερής της αφύπνισης! Δεν έχετε ξαναβιώσει τέτοιου είδους αφύπνιση και μετάλλαξη! Δεν έχετε ξαναδοκιμαστεί τόσο πολύ ποτέ άλλοτε πιστέψτε μας. Και τώρα θα σκέφτεστε με το νου μα πώς; Έχουμε περάσει και καταστάσεις πολέμου, και πείνας, και φτώχιας και ανέχειας, πώς δεν το χουμε ξαναπεράσει;

  Εμείς σας λέμε ΟΧΙ! Δεν έχετε περάσει αυτή την αλλαγή, αυτό το στάδιο βαθύτερης αντίληψης και κατανόησης, να συγκρούονται οι δύο κόσμοι, του νου και της καρδιάς, να μάχεστε μέσα σας για να βρείτε την αλήθεια σας και γενικότερα να κατανοήσετε το μεγαλείο σας σαν άνθρωποι, δεν το έχετε ξαναβιώσει. Μόνο όταν πρωτοήρθατε σαν ψυχές και βιώσατε την αντίστροφη ενέργεια. Γνωρίζατε την δύναμή σας και το φως σας και παλέψατε με το θηρίο του νου και του ισχυρού εγώ!
  Σαν έθνος αυτό που δεν έχετε περάσει είναι να απελευθερωθείτε από δεσμά που σας κλέβουν την πραγματική σας δύναμη και να δείξετε τον χαρακτήρα σας και την αξία σας. Επίσης είναι η πρώτη φορά που βαθύτερα αποδεσμεύεστε από αυτά που πλασματικά νιώθετε ότι έχετε ανάγκη, από αυτά που πλασματικά κυριεύουν τον εαυτό σας και αφεθείτε μέσα στην ψυχή σας!

   Άρα πού καταλήγετε;
 
  Στην πλήρη απελευθέρωση, στην αληθινή επαφή, σαν μια αποδέσμευση παλιών πραγμάτων και συμπεριφορών, ώστε ακόμη και ο πιο απομακρυσμένος άνθρωπος από τον εαυτό του να μπει μέσα σε αυτό τον χορό αλλαγής. Και σας το λέω εγώ που βάδισα ανάμεσά σας και έσπειρα τον σπόρο αλλαγής στον κάθε έναν σας ώστε να βιώσετε ανώτερα συναισθήματα. Εμείς σαν οικογένεια σας δίνουμε την δύναμη και την ενέργεια της αφύπνισης. Τον τρόπο θα τον βρείτε εσείς, ο κάθε ένας χωριστά και όλοι σαν σύνολο.

  Αν όλο αυτό το κομμάτι της αλλαγής λοιπόν εσείς το λέτε καταστροφή, τότε το πνεύμα το χειροκροτεί! Τότε όλη η Οικογένεια πανηγυρίζει την μετάλλαξή σας αυτή που σας οδηγεί στην εξής αλήθεια: ότι είστε τόσο δυνατοί και αληθινοί μέσα σας που κάθε στιγμή δημιουργείτε την πραγματικότητά σας!
  Σας χαιρετώ και γω και όλη η Οικογένεια για απόψε και σας αφήνουμε με την γλυκιά συναίσθηση της αλλαγής και της αφύπνισης. Ξέρουμε ότι νιώθετε την αγάπη μας και την στήριξή μας και έτσι συμπορευόμαστε στο ταξίδι αυτό πάντοτε σα να είναι η πρώτη φορά! Ζήτω η αλλαγή! Ζήτω η μετάβαση!   

  ΑΜΗΝ»