ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ (1/10)

Video

 Σε αυτό το βίντεο οι Πλειάδιοι μιλούν μέσα από τη διάμεσο Barbara Marciniak.

  Η Barbara Marciniak είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη διάμεσος, πνευματική ομιλήτρια και συγγραφέας μπεστ σέλερ (Bringers of the Dawn, Earth, Family of Light, Path of Empowerment), τα οποία ως σύνολο μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 20 γλώσσες και πούλησαν στην Αμερική πάνω από μισό εκατομμύριο αντίτυπα. Έχει πτυχίo σε κοινωνική επιστήμη και είναι η εκδότρια και επιμελήτρια του τριμηνιαίου Newsletter The Pleiadian Times. Τα εκτενή της ταξίδια σε όλη τη Γη, οι αστρολογικές της σπουδές και μια ζωή εναλλακτικής κι ελεύθερης σκέψης ενισχύουν την προσωπική της κατανόηση του υλικού που μας μεταφέρει.

  Οι Πλειάδιοι είναι μια ένωση πολυδιάστατων πνευματικών όντων από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων και μιλούν μέσα από την Barbara Marciniak από τον Μάιο του 1988.

  Οι Πλειάδιοι βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα με τη διαδικασία του πνευματικού μετασχηματισμού στα χρόνια που οδηγούν στο 2012.
Το χαρακτηριστικό στυλ της έκφρασής τους συνδυάζει το χιούμορ με τη σοφία, την κοινή λογική και την κοσμική (συμπαντική) γνώση σε διδασκαλίες που ενθαρρύνουν διευρυμένους ορίζοντες σκέψεις και προσωπική ενδυνάμωση.
«Ζείτε σε μια εποχή όπου οι ευκαιρίες για προσωπική ενδυνάμωση, διεύρυνση της επίγνωσης και πνευματική ανάπτυξη, φαίνονται να είναι απεριόριστες.»

     Οι Πλειάδιοι

 http://www.youtube.com/watch?v=aJZMoAGD9WQ&feature=player_embedded