ΜΑΘΗΜΑ ΧΑΡΑΣ


03\06\2009
  
Κρύων δια μέσου Ελένης Πιππή
 

 Θα ζητήσουμε από τον καθέναν σας, σαν ένα απλό καλωσόρισμα, να αφήσετε για λίγο τις αναμνήσεις μέσα σας ζωντανές, από την τελευταία φορά, που είδατε κάτι χαρούμενο στη ζωή σας να συμβαίνει. Ο καθένας λοιπόν ας μείνει μέσα του και ας θυμηθεί για λίγο, το τελευταίο χαρούμενο πράγμα που του συνέβηκε.(δίνεται λίγος χρόνος) Έχει σημασία που σας το ζητούμε αυτό, διότι έχουμε καιρό να δουλέψουμε μαζί σας με την ενέργεια της χαράς, της συμπαντοσύνης, της συνύπαρξης. Ενέργεια της χαράς, που τη γειώνει σε εσάς ο πλανήτης του Ποσειδώνα. Ενέργεια πολύ σημαντική για τον καθένα σας, γιατί είναι η κινητήρια σας δύναμη.
 Ας σας καλωσορίσει ο Κρύων, ο Σαιντ Ζερμαίν και ο Κουτχούμι. Αφήστε τους να κάνουν έναν κύκλο γύρω σας, έναν ενεργειακό κύκλο και ας μείνει ο καθένας για λίγο μέσα στην ησυχία του.

  Τι είναι λοιπόν η χαρά για τον καθέναν;
Τι είναι αυτό που γειώνεται μέσα στην καρδιά σας για τον καθέναν; Σαν ένα απλό μάθημα του πνεύματος, είναι ένα σεντόνι που πέφτει πάνω στη λήθη σας, η χαρά είναι κάτι για το οποίο αγωνίζεστε συνεχώς, είναι κάτι για το οποίο προσπαθείτε να φτάσετε συνεχώς, και προσπαθείτε μέσα από τις μικρές απολαύσεις της ζωής σας να γειώσετε τη χαρά στο τώρα σας.
 Την χαρά όμως, την ενέργεια της χαράς, η ψυχή τη φέρνει από την πρώτη στιγμή της γέννησής της, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της μέσα σε ένα γήινο σώμα. Δε θα μιλήσουμε για τη γέννα σας, για το γεννητικό κανάλι μέσα από το όποιο έρχεστε γιατί είναι τραυματική εμπειρία αυτή για την ψυχή σας, θα μιλήσουμε όμως για τη στιγμή της σύλληψής σας, για τη χαρά που φέρνετε από εκείνην τη στιγμή. Μέσα από τη χαρά εξελίσσεστε και πληρώνεστε, πληρώνετε τις ελλείψεις και τα κομμάτια σας, και μπορεί το Πνεύμα να μιλάει για χαρά και να σας πει χιλιάδες τρόπους να φέρετε τη χαρά στη ζωή σας, όμως αν σκύψετε μέσα στην καρδιά σας, θα χαρείτε μόνο και μόνο για την ύπαρξή σας εδώ, κάτι το οποίο το προσπερνάτε, το ξεχνάτε, είναι αυτό που είπαμε και πριν, το σεντόνι στη λήθη σας.
 Πολύ λίγος, είναι πολύ λίγος ο χρόνος να μιλήσουμε για τη χαρά, όμως θέλουμε να τη βάλουμε πολύ βαθιά μέσα σας. Όμως θέλουμε να γελάσετε με το Πνεύμα, να χαρείτε, να γελάσετε με εσάς, να χαρείτε. Αφήστε λοιπόν ελεύθερη για λίγο την καρδιά, για να γειώσετε στον χώρο ενέργειες που συνοδεύουν το συναίσθημα αυτό. Είστε εργάτες του φωτός, και η εργασία σας είναι να φέρνετε το φως μέσα από τη χαρά και την πληρότητα. 
 Καθώς λοιπόν έρχεστε σε ένα γήινο σώμα ζητάτε να βρίσκετε χαρά, χαρά στο να φάτε, στο να ζήσετε, στο να γεννήσετε και άλλες ψυχές, στο να αγαπήσετε. Αυτό όμως που είναι χαρά, είναι η εξέλιξη του είδους σας, είναι η εξέλιξη της ενέργειάς σας, των συναισθημάτων σας. Με αυτό το πράγμα βαθύτερα η ψυχή σας χαίρεται, κάθε φορά που εξελίσσεστε στα κομμάτια σας, στην ποιότητά σας. Εσείς απλά δουλεύετε ακόμη με τον νου και χαίρεστε με τα υλικά αγαθά που κόπτετε. Χαίρεστε ακόμα με αυτά που κερδίζετε, αυτά που κατακτάτε. Η χαρά όμως είναι κάτι πολύ βαθύτερο, κάτι πολύ ανώτερο σα συναίσθημα, είναι αυτό που χτυπάει μέσα σας και σας κερδίζει, η χαρά είναι όταν πληρώνετε δικά σας κομμάτια της ψυχής, είναι αυτά που δύσκολα θα καλύψετε αν δεν φτάσετε στη βαθύτερη αυτογνωσία σας, αν δεν φτάσετε στον πυρήνα του εαυτού σας.

      Η χαρά της επικοινωνίας
 Ο Σαιντ Ζερμαίν σας μιλά, ο Κρύων σας μιλά, μπορούν να είναι χιλιάδες εδώ συγχρόνως και να σας μιλούν, γιατί οι ενέργειες σας έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι μπορούν να συγχωνευτούν σε μία μορφή. Αυτό που επιζητούμε τις περισσότερες φορές από εσάς, είναι να χαίρεστε για αυτήν την πληρότητα, για αυτήν τη συνύπαρξη. Τι σας οδηγεί σε ένα channeling; Τι σας οδηγεί σε μία ανώτερη επικοινωνία; Η ενέργεια; Η πληροφορία; Ή η συνύπαρξη με την Πηγή για λίγο;
 Η χαρά λοιπόν, το να συνυπάρχετε με την Πηγή έστω και για λίγο, είναι κάτι για το οποίο η ψυχή σας διψά, είναι κάτι το οποίο το έχασε στο δρόμο, και για το οποίο ψάχνει και πασχίζει συνεχώς. Για αυτό τόσος αγώνας αγαπητοί μου, για αυτό τόσους αγώνες κάνετε μέσα σας, για να φτάσετε στη χαρά, του δήθεν, της απόλαυσης. Γι’αυτό τα παιδιά έχουν τόσο μεγάλη αθωότητα χαράς μέσα τους, γιατί ακόμα δεν γνωρίζουν τον αγώνα που κάνετε εσείς. Γιατί τα παιδιά ζουν τη στιγμή, ζουν στο τώρα. Γιατί χαίρονται με το τώρα, χαίρονται απλά για ένα άγγιγμα, για ένα φιλί. Για βάλτε τη δική σας νόηση, πόσο θα χαιρόσασταν για ένα φιλί; Πολύ λιγότερο από το αν καταξιωνόσασταν στη δουλειά σας, ή πολύ λιγότερο αν είχατε γεμάτες τις τσέπες σας ήδη. Αυτή είναι η εξέλιξη της ηλικίας σας και συγχρόνως το χάσμα της ψυχής.
 Εσείς μιλάτε για χάσμα γενεών, το Πνεύμα θα σας μιλήσει για χάσμα ψυχής, για χάσμα Πηγής, για αυτό που χάνετε από τη στιγμή που ερχόσαστε εδώ. Και έχετε χάσει πάρα πολλά στο δρόμο σας.
 Σε πολλά channeling αναφερόμαστε σε αυτά που χάνετε και υπάρχουν αμέτρητα για να σας πούμε. Σας είχαμε μιλήσει κάποτε για τα δικαιώματα της ψυχής, η χαρά είναι ένα από αυτά. Και την ανάλογη στιγμή θα σας μιλούμε για αυτά. Καθώς λοιπόν πλησιάζει το καλοκαίρι για εσάς, αυτό που σκιρτάει μέσα σας είναι η χαρά της απόλαυσης, είναι η χαρά της διασκέδασης, της αποκομιδής. Γι’αυτό δουλέψτε με την ενέργεια της χαράς, γεμίστε με χαρά, δουλέψτε για τη χαρά. Και αν είναι δύσκολο να θυμηθείτε τα χαρούμενα πράγματα στη ζωή σας, και αν αυτά τα χαρούμενα ήταν πολύ μακρινά, τότε γειώστε το στο τώρα σας. Ερχόμαστε με πολλά πανέρια γεμάτα δώρα για εσάς. Ερχόμαστε με πολύ καλοσύνη για εσάς, με αρχαγγελική νοημοσύνη για εσάς, με πνευματική διαύγεια. Και μέσα από τα δώρα που σας φέρνουμε, δείτε τα σαν κουτιά που ανοίγουν ένα ένα, και μέσα σε αυτά υπάρχει η χαρά. Το διάλειμμα του εαυτού σας είναι το διάλειμμα της ψυχής σας. Το διάλειμμα του εαυτού σας λοιπόν, το διάλειμμα που κάνετε κάποιες φορές στη ζωή σας για να βρείτε τη χαρά, για να απολαύσετε τη ξεκούραση, είναι αυτό το διάλειμμα που ενδόμυχα ζητάει η ψυχή σας, την ελαφροσύνη, τη διαύγεια.

     Ο σκοπός της ζωής χωρίς χαρά
 Γιατί πασχίζετε καθημερινά με τους εαυτούς σας; Για να απολαύσετε. Τι σας προκαλεί η απόλαυση; Χαρά. Και που πάει η έλλειψη σε όλο αυτό; Η έλλειψη είναι το κομμάτι αυτό που δεν τελειώνει ποτέ, αυτό που δεν τελειώνει ποτέ ώστε εσείς να ανακαλύψετε τη χαρά σας. Και αν βάζατε μέσα στους εαυτούς σας ταυτότητες, δε θα βρίσκατε καμία ταυτότητα με το όνομα της χαράς. Λυπούμαστε πολύ για την ανθρωπότητα που έχει πάρει αυτόν τον δρόμο, που αναλώνεται σε σημεία που δεν  γεμίζουν τη ψυχή με χαρά. Που αναλώνεται σε σημεία καθημερινού άγχους χωρίς να βρίσκει το νόημά της.
 Ζητάτε συχνά να μάθετε το σκοπό της ζωή σας. Από ποιον ζητάτε να το μάθετε; Από την ίδια σας την ύπαρξη να ζητήσετε να το μάθετε. Αυτό που σας γεμίζει χαρά είναι ο σκοπός της ζωής σας. Αυτό που σκιρτάει μέσα σας συναισθήματα είναι ο σκοπός της ζωής σας. Αυτό που σας πληρεί με χαρμόσυνα γεγονότα είναι ο σκοπός της ζωής σας. Και το Πνεύμα θα σας το θέσει πιο απλά. Ό,τι κάνετε και σας γεμίζει με χαρά, είναι ο σκοπός της ζωής σας.
 Δεν ερχόσαστε με ταυτότητες, δεν ερχόσαστε με ρόλους. Μόνοι σας αποκτάτε τους ρόλους, για να βρείτε εσάς, τους εαυτούς σας, για να βρείτε ξανά τη ψυχή σας. Μόνοι σας προσδιορίζετε τους σκοπούς σας καθημερινά. Μόνοι σας βάζετε τα εμπόδια, τις δυσκολίες. Και ξεχνάτε τι; Να χαίρεστε που υπάρχετε. Να χαίρεστε την απεραντοσύνη σας, να χαίρεστε με τους εαυτούς σας. Να χαίρεστε με αυτά που έχετε, να χαίρεστε ακόμη και για αυτά που δεν έχετε.  Ξεχνάτε, περιορίζεστε, μικραίνετε το κενό σας, μικραίνετε τις δυνατότητές σας. Το χάσμα της ψυχής είναι εκείνο το κενό που δεν μπορείτε να συναντήσετε τον εαυτό σας, που δεν μπορείτε να συναντήσετε την ύπαρξή σας.
 Το χάσμα της ψυχής είναι εκείνο το σημείο που έχετε χάσει  αυτό το νόημα που σας είπαμε πριν. Αφήστε μας να έρθουμε στο χώρο σας, σαν εκείνοι που φέρνουν το μήνυμα της χαρμόσυνης αναγέννησής σας. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ αυτό είχε πει, ότι η χαρά είναι το μήνυμα που υπάρχει μέσα σας. Και αυτό σας φέρνουμε ξανά να θυμηθείτε μπροστά σας, μέσα στα δώρα του Πνεύματος που λαμβάνετε καθημερινά, μέσα στη συνύπαρξη και τη μετάγγιση αγάπης και δόνησης. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας θα γίνει μόνο όταν φτάσετε σε εκείνο το σημείο που γνωρίζετε και νιώθετε τη χαρά, πλήρως χωρίς εμπόδιο, χωρίς άφημα γιατί μέσα σας γνωρίζετε ότι η χαρά είναι ανεκδήλωτη ακόμα.
 Πολλοί δάσκαλοι πέρασαν κατά καιρούς στην ανθρωπότητα και είπαν το εξής: Πρόσεχε που περπατάς, γιατί εκεί που βαδίζεις η χαρά είναι κρυμμένη, μόνο αν σκύψεις μέσα σου και γνωρίσεις τη μεγαλειότητα σου θα νιώσεις τη χαρά ξανά.
 Και ο άνθρωπος λέει: Τη χαρά θα τη συναντήσω εκεί που μπορώ να την αποκτήσω. Και όμως δεν είναι έτσι γιατί οτιδήποτε βιώνετε γύρω σας είναι συναίσθημα χαράς, οτιδήποτε βιώνετε γύρω σας είναι συναίσθημα Θεού. Η διδασκαλία ας μείνει μέσα σας και ας προχωρήσετε με αυτή, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να σας μιλήσουμε για το χάσμα της ψυχής σας, για τα δικαιώματα που έχετε σαν πνεύματα και τα έχετε χάσει κατά καιρούς. Γιατί αν το πνεύμα σας έχει δικαίωμα να είναι ελεύθερο, έχει συγχρόνως το δικαίωμα να χαίρεται, να απολαμβάνει και να γεύεται, να ρουφάει και να γεμίζει. Ποιος από εσάς δε γνωρίζει το σκοπό της ζωής του; Ας σηκώσει μέσα του το χέρι ψηλά για να τον δούμε. Και αφήστε μας να έρθουμε κοντά σας, πιο κοντά σας, σας φέρνουμε πολλά πανέρια με δώρα, με τριαντάφυλλα, αφήστε μας να τα δώσουμε στις αγκαλιές σας.

     Η χαρά της δημιουργίας
 Να χαρείτε για αυτό, για το ότι υπάρχετε και για το ότι δημιουργείτε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα για μία ψυχή από το να δημιουργεί και από το να υφίσταται. Ο συμπαντικός νόμος έγκειται στη συνδημιουργία. Αν είσαι μία ζωή άπραγος, μέσα στο μηδενισμό, αν είσαι μία ζωή μέσα στην αλαζονεία και στη μιζέρια της ψυχής και δεν συνδημιουργείς για την ανάδειξη και την εξέλιξη της ανθρωπότητας τότε θα πάψεις και να χαίρεσαι, τότε θα πάψεις και να υφίστασαι. Μπορεί να βιώνει ο καθένας το μάθημα της ζωής του, αλλά σαν μάθημα κιόλας έχετε το να αναπτύσσετε τη συνειδητότητά σας, το να ανοίγετε τη ψυχή σας. Είναι δύσκολο για τον καθένα σας να νοεί τα περισσότερα και είναι δύσκολο για τον καθένα σας να βουτάει βαθιά μέσα στην άβυσσό του, όμως εκεί θα βρείτε τη ροή σας, εκεί θα βρείτε το φως σας.
 Ο Κρύων θέλει να σας θυμίσει την αρχή της δημιουργίας σας, τότε που πρωτοήρθατε εδώ χωρίς να έχετε μέσα σας το θεϊκό σχέδιο. Δεν βρίσκατε τη χαρά μέσα στην πληρότητά σας, δεν υπήρχε πληρότητα για εσάς τότε. Όταν ο θεϊκός σπινθήρας άγγιξε το είδος σας, τότε καταλάβατε, τότε νιώσατε, τότε χαρήκατε, τότε σωθήκατε και επιμένετε να ξανάρθετε εδώ. Ο θεϊκός σπινθήρας είναι η αρχή του καθενός σας. Είναι το άγγιγμα της δημιουργίας και αυτό το έχετε μέσα σας σαν απόλαυση, αυτό σας οδηγεί στη χαρά, η απόλαυση. Κάθε είδος, κάθε φυτό, κάθε ζώο έχει απόλαυση, έχει χαρά, έχει συναίσθημα.  
 Ακόμα και το μικρό λουλούδι στον αγρό έχει συναίσθημα, ακόμη και το πιο μικρό ζώο έχει συναίσθημα, ακόμα και η αμοιβάδα έχει τη συναίσθηση της κίνησης. Το ίδιο είστε και εσείς, με συναίσθηση και με νοημοσύνη. Και αυτό που πασχίζετε μέσα στο συνεχές ταξίδι της ενσάρκωσής σας είναι να εμπλουτίσετε τη νοημοσύνη σας. Ο Κρύων σας θυμίζει ότι εσείς ζητήσατε να λάβετε το θεϊκό σχέδιο, ήταν μία σύμπραξη, μία συμφωνία ψυχών, μία συμφωνία εξέλιξης, και το λάβατε, και χαρήκατε για αυτό. Από τότε χαίρεται η ψυχή σας, από τότε όμως πασχίζει να θυμηθεί όλα όσα τους υποσχέθηκε ο ανθρώπινος βίος και δεν τα καταφέρατε πλήρως. Είναι η σειρά σας, είναι η ροή σας, είναι αυτό που χάσατε και ακόμη που δεν γνωρίζετε.
 Μέσα στη ζωή σας υπάρχουν διάφορες ποσότητες συναισθημάτων, υπάρχουν και ανάλογες ποιότητες. Χρειάζεται να μπείτε βαθύτερα μέσα σας για να νοήσετε αυτά που λέμε τώρα, και αν είναι χρήσιμα για την καθημερινότητά σας.

     Πόσο χρήσιμο είναι Κρύων να μας μιλάτε για τη χαρά;
 Πόσο χρήσιμο είναι αγαπημένοι μας να ζείτε χωρίς τη χαρά; Πόσο εντάξει είστε με τον εαυτό σας για αυτό και με αυτό; Πόσο ικανοποιημένοι είστε με τον εγκλωβισμό σας; Πόσο εγκλωβισμένοι είστε από την ανυπαρξία, από τον συνεχές αγώνα χωρίς να χαίρεστε μέσα σας; Γι’ αυτό μιλάμε για την χαρά. Γιατί όταν βιώνετε μια ζωή χωρίς να χαίρεστε ούτε ένα κομμάτι της, τότε είστε έξω από τον σκοπό σας, είστε έξω από τον δρόμο σας.  Γι’ αυτό σας λέμε ότι ο άνθρωπος έχει πολλές ποιότητες συναισθημάτων, ανάλογα με το μάθημά του χαίρεται και με τα ανάλογα που κατακτά, ανάλογα με την ποιότητά του χαίρεται με αυτά που έχει και ανάλογα με τη συνειδητότητά του δεν χαίρεται καθόλου. Αλλάξτε ροή και ενέργεια και γεμίστε μέσα σας με φως και συνειδητότητα για να νιώσετε το πλήρωμα της χαράς, αυτό που λάβατε από την αρχή με τον θεϊκό συντονισμό σας. Και αν λάβετε γνώση την εξέλιξη του είδους σας, θα δείτε ότι χαιρόσασταν διαφορετικά κάθε εποχή σας, όπως και τώρα σε κάθε εποχή νιώθετε διαφορετικά.
 Γιατί άραγε κάθε εποχή αλλάζουν και τα συναισθήματά σας; Γιατί άλλοτε βιώνετε μία πληρότητα και άλλοτε μία έλλειψη; Γιατί αυτό πασχίζει συνεχώς η ψυχή σας να γνωρίσει και αυτό συνεχίζει συνεχώς να καλύψει, το χάσμα της ψυχής. Και έχετε ήδη αποσυντονιστεί μέσα σας, γιατί αυτά που σας λέμε προσπαθείτε να τα προσαρμόσετε στην καθημερινότητά σας, ήδη, με το άκουσμα, με την ενέργεια, κάνετε μία αυτογνωσία του εαυτού σας, μία εκτίμηση των συναισθημάτων σας, της ζωής σας. Και έτσι πρέπει να γίνεται κάθε φορά. Δεν ερχόσαστε σε μία συνάντηση με το Πνεύμα να πέσετε μέσα σε ένα λήθαργο, σε ένα παραλήρημα, αυτά είναι για αυτούς που δεν μπορούν ακόμη να διαχειριστούν την ενέργειά τους. Πηγαίνετε σε μία επικοινωνία ώστε να εντρυφήσετε την ποιότητα της ψυχής σας, ώστε να γνωρίσετε ποια είναι η ψυχή σας.
 Μη ζητάτε να φτάσετε στο ζενίθ της αυτογνωσίας και της ηρεμίας, να ζητάτε να έχετε επίγνωση σε κάθε τι που ακούτε, γιατί όταν πλησιάζουμε τις δικές σας ενέργειες θέλουμε να μας ακούτε και όχι μόνο να μας νιώθετε. Θέλουμε να νοείτε και να αλλάζετε μέσα σας συγχρόνως. Όταν μιλάμε για χαρά μιλάμε για εκείνο το συναίσθημα που γεννάει την απλότητα μέσα σας.
Πόσο πολύ λοιπόν το έχετε χάσει, πόσο έχετε απομακρυνθεί από αυτό; Αυτή είναι η αλλαγή ποιότητας, αυτή είναι η αλλαγή, η χαρά και η συνύπαρξη, να φέρετε ξανά μες στη ζωή σας τη χαρά και τη συνύπαρξη. Να γειώνετε ανώτερες ενέργειες ώστε να πληρείτε και άλλους κανόνες στην καθημερινότητά σας.
 Που βαδίζετε επιτέλους; Τι είναι αυτό που ψάχνει ο καθένας σας, τι είναι αυτό που θέλει μέσα να γεμίσει; Το άγγιγμα του Θεού είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σας. Και αν σας αγγίζουμε τώρα τον καθέναν χωριστά, που ο καθένας το αντιλαμβάνεται μέσα από μία προσωπική συναίσθηση, είναι γιατί μας αφήνετε να το κάνουμε αυτό. Μας έχετε δώσει την άδεια με το που κάτσατε σε αυτόν εδώ τον κύκλο. Θέλουμε να σας πούμε ότι το Πνεύμα να ακουμπήσει την καρδιά σας χρειάζεται άδεια, άδεια από την πρόθεσή σας, από το συναίσθημα σας και από την ανώτερη ύπαρξη της χαράς σας.
Όταν οι ανώτεροι εαυτοί του καθενός σας αποφάσισαν να αλλάξει η ροή του πλανήτης σας και της ενέργειάς σας δώσαμε ως πρώτο συνθετικό της αλλαγής σας το πλήρωμα της χαράς. Και μέχρι αυτό να γειωθεί πλήρως μέσα σας θα βιώνετε ανισορροπίες, θα βιώνετε μη σωστή εκτίμηση των πραγμάτων στη ζωή σας.
 Χρειάζεται λοιπόν και αυτό να αλλάξει συνειδητότητα μέσα σας. Που είναι η συνειδητότητά σας για το τι αποκτάτε; Πως χαίρεστε; Με τι χαίρεστε; Αυτή είναι η αλλαγή που ζητάμε από εσάς. Όταν η ψυχή φτάσει μέσα στα βαθύτερα στρώματά της, τότε η αυτογνωσία έρχεται, και γνωρίζετε και αλλάζετε. Να ζητάτε περισσότερα πράγματα για την ανθρωπότητα, να αρχίζετε να αλλάζετε την ροή σας, να αλλάξετε τον σκοπό σας κιόλας, όλοι σας. Αυτό που γεμίζει μέσα σας τον καθέναν σας, να ζητάτε να γεμίζει και όλους γύρω σας για να έρθει γρήγορα η αλλαγή που επιζητείτε όλοι σας. Για να έρθει πιο ομαλά μέσα σας η αλλαγή αυτή. Η χαρά του καθενός είναι η αλλαγή του σύμπαντος, αυτό να το γνωρίζετε. Και ο κάθε ένας σας από εσάς φέρνει μέσα το μήνυμα της αλλαγής.
 Αφήστε μας για λίγο να σας ακουμπήσουμε, μείνετε για λίγο μέσα σας. Αφήστε τον Σαιντ Ζερμαίν να ακουμπήσει τον καθέναν σας στο κέντρο της καρδιά σας. «Αφήστε με για λίγο να ακουμπήσω εκεί που υπάρχετε. Αφήστε με για λίγο να νιώσω τους κραδασμούς σας. Γεμίστε για λίγο μέσα σας με ένα ροδαλό χρώμα. Γεμίστε με ένα ροδαλό χρώμα συνύπαρξης και χαράς. Πολλοί δάσκαλοι σας έχουνε γεμίσει με χαρά, πολλές αγγελικές οντότητες σας συναντούν μες στην χαρά. Δηλώστε μέσα σας την πρόθεση να γεμίσετε με το χρώμα της χαράς που σας φέρνω αυτήν τη στιγμή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πράγμα από τη στιγμή που ενωνόμαστε, από τη στιγμή που σας ακούμε και σας ακουμπούμε. Είναι ιερή στιγμή τη στιγμή που το Πνεύμα ακουμπάει την ενέργειά σας, και είναι ιερή στιγμή τη στιγμή που γεμίζετε με αυτό που σας φέρνουμε κάθε φορά. Γειώστε μέσα σας το χρώμα αυτό για λίγο, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο καλό από εσάς, από το να μας δεχτείτε μέσα σας, από το να δεχτείτε τον εαυτό σας για λίγο μέσα σας. Διαλογιστείτε για λίγο με το χρώμα αυτό, ηρεμήστε, κατεβάστε την ενέργειά σας προς τα κάτω. Αδειάστε, αδειάστε για λίγο και γεμίστε με το χρώμα τούτο.
 Ο Σαιντ Ζερμαίν κοιτάει τον καθέναν σας και σας δείχνει ένα δείγμα της αγάπης του. Η χαρά ας γεμίσει μέσα σας όλα σας τα σώματα, όλη σας τη δυναμική για λίγο, καθώς εσείς προειπωτάτε, καθώς εσείς ζητάτε την αλλαγή μέσα σας σιγά σιγά.
 Συχνά ρωτάτε το Πνεύμα: Τι χρειάζεται να κάνω για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε, ο καθένας σας, είναι να αγαπήσετε τον εαυτό σας βαθύτερα. Μόλις φτάσετε σε αυτό το βέλτιστο σημείο, τότε θα έχετε καταλάβει και το σκοπό της ύπαρξής σας. Πώς να αγαπήσω τη ψυχή μου, και πώς να την κάνω καλύτερη; Γεμίστε για λίγο με το χρώμα αυτό και εκτείνετε από το σώμα σας πολλές κορδέλες, πολλές κόκκινες ροδαλές κορδέλες. Γίνετε εσείς οι ίδιοι ένα μικρό γαϊτανάκι και συνδεθείτε όλοι σας σε αυτόν τον χώρο με τις κορδέλες αυτές. Αφήστε μας να πλησιάσουμε, να πλημμυρίσουμε και εμείς τον χώρο και να εκτείνουμε και εμείς δικιές μας κορδέλες,. Γίνετε για λίγο παιδιά, μέσα από μία μικρή συνεύρεση, μέσα από ένα αγνό συναίσθημα. Δε χρειάζεται να προσπαθείτε πολύ, χρειάζεται απλά να κατανοήσετε, να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο σας, να γεμίσετε μέσα σας και γύρω σας. Σας αφήνουμε με αυτές τις ακτίνες, με αυτές τις κορδέλες, σας αφήνουμε ώστε να γεμίσει ο ένας μερικά κομμάτια από τον άλλον, σα σε συνδημιουργία. Μπείτε για λίγο στη θέση μας, πως γεμίζουμε και εμείς όταν ερχόμαστε κοντά σας, πως παίρνουμε και εμείς κομμάτια από εσάς και τα εκτινάζουμε προς εσάς ξανά.
 Μας δίνετε και εσείς κομμάτια κάθε φορά, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ παίρνει πολλά κομμάτια από εσάς κάθε φορά. Είτε το νιώθετε στον χώρο σας είτε δεν το νιώθετε, ο Γαβριήλ δουλεύει πολύ με την ανθρωπότητα, δουλεύει πολύ στο επίπεδο του συναισθήματος και εξελίσσεται και αυτός μαζί σας, και φωτίζεται και αυτός συγχρόνως με εσάς. Μέσα από αυτές τις κορδέλες αφήστε τους εαυτούς σας να γεμίσουν και να νοήσετε όσα σας είπαμε σήμερα. Η χαρά είναι μες στη ψυχή σας από την ώρα της σύλληψής σας, πόσο εσείς την έχετε κάνει βίωμα; Πόσο εσείς την έχετε γειώσει στην καθημερινότητά σας; Σας ζητούμε να γειώνετε συνειδητά ανώτερες ενέργειες. Ζητήστε από αυτές τις κορδέλες να σας συντονίζουνε με συχνότητες που είναι καλές για εσάς. Σας αφήνουμε για τώρα, όμως δε σας αφήνουμε ποτέ.
Το Πνεύμα σας ακούει πάντοτε, έχουμε ακούσει τι ζητάτε, ο καθένας χωριστά ξέρουμε τι ζητά και ξέρουμε πώς να σας το δώσουμε απλόχερα. Κατανοείστε σιγά σιγά ότι ό,τι δίνουμε το δίνουμε με σοφία, με σοφία και μέριμνα για εσάς.»
 Ο Κουτχούμι, ο Σαιντ Ζερμαίν και ο Κρύων σας καληνυχτούν, και όλη η αγγελική παρέα που φέρατε εσείς εδώ ήδη στο χώρο. Μπορούμε να διακρίνουμε ο καθένας σας έχει πολλούς οδηγούς μαζί του, έχετε φέρει πολλά αγγελικά κομμάτια ο καθένας σας.  Να τα αγαπάτε και να τα φροντίζετε, να μην τα ξεχνάτε.  Βλέπετε, τα αγγελικά βασίλεια χρειάζεται συνεχώς να συντονίζονται με εσάς. Όταν εσείς τα ξεχνάτε, ξεσυντονίζονται λίγο λίγο και εκείνα. Να βάζετε στην καθημερινότητά σας την μαγεία, αυτό που λείπει. Και σας αγαπούμε θερμά.
 Σας ευχαριστούμε.