ΟΠΩΣ ΚΑΤΩ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ

                                         24  Ιουνίου   2011
Χαιρετισμούς από την Εστία
( Για την Ελλάδα )

  Σας καλωσορίζουμε σε αυτή την συν-άθροιση ψυχών που για πρώτη φορά συστήνεστε μεταξύ σας - ενέργεια με ενέργεια - ακόμη πιο άμεσα, δίνοντας την δυνατότητα να βρεθούμε κι εμείς ακόμη πιο κοντά στα άτομα που παρακολουθούν αυτή την επικοινωνία. Είναι πραγματικά μαγικό αυτό που συμβαίνει. Είναι από τις πρώτες φορές και θα ακολουθήσουνε κι άλλες στον Ελλαδικό χώρο, όπου άνθρωποι θ΄αρχίσουν να γειώνουν ενέργεια από την 5η διάσταση, μεταφέροντας μηνύματα με σκοπό την εν-δυνάμωση και την μεταλαμπάδευση πληροφοριών. Ένα δεύτερο κύμα γείωσης της 5ης λοιπόν, ακόμη πιο άμεσο και πλατύ, άρχισε να συμβαίνει στην χώρα σας.
   Όλοι εμείς από την Εστία, όλοι εμείς που καθόμαστε στα συννεφάκια της 5η διάστασης μαζί με τους ανώτερους εαυτούς σας παρακολουθώντας τις εξελίξεις, σας χαιρετούμε. Έχουμε γεμίσει αυτόν τον χώρο, αφουγκραστείτε κάθε αγγελικό σας οδηγό, κάθε ανώτερο εαυτό σας, γιατί αυτή τη στιγμή έχει λεπτύνει το πέπλο για πάρα πολλούς από εσάς, αρκεί μόνο να θελήσετε να το νιώσετε. Αφουγκραστείτε εκείνη την μοναδική ενέργεια του ανώτερου εαυτού σας που σας σκουντάει, καθώς η συλλογική δόνηση που έχει μαζευτεί σε αυτή την αίθουσα βοηθάει και εμάς να γειώσουμε την πληροφόρηση στις ανοιχτές σας καρδιές αλλά βοηθάει επίσης κι εσάς να πάρετε απαντήσεις μέσα από το δικό σας κανάλι.


Το δώρο από την Εστία

  Σήμερα θα δοθεί ένα δώρο, ένα ενεργειακό δώρο και θα δοθεί και σε όσους διαβάσουν για πρώτη φορά αυτή την επικοινωνία, καθώς ξέρουμε πως θα μεταλαμπαδευτεί. Εκείνη τη στιγμή που θα διαβάζετε αυτές τις λέξεις και εσείς τώρα που το αισθάνεστε, κλείστε για λίγο τα μάτια σας, κάντε μια ερώτηση τον Ανώτερο Εαυτό σας και θα πάρετε πολύ σύντομα μιαν απάντηση. Είναι το δώρο μας προς εσάς για να μπορέσετε να νιώσετε πως είμαστε δίπλα σας, πως οτιδήποτε θέλετε να συν-δημιουργήσετε μπορεί να πετύχει και πως ο Ανώτερος Εαυτός σας, μαζί με όλη την αγγελική υποστήριξη, μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τον Ουρανό στη Γη.

Το 3ο κανάλι του Ανώτερου Εαυτού σας

  Επιθυμούμε να μιλήσουμε για το 3ο κανάλι που έχετε μέσα στον Ανώτερο Εαυτό σας. Στην προηγούμενη επικοινωνία που δόθηκε στον Ελλαδικό χώρο, μιλήσαμε για το 2ο κανάλι του Ανώτερου Εαυτού, με το οποίο μπορείτε να υλοποιήσετε αφθονία. Το 3ο κανάλι μέσα σε αυτόν τον ομφάλιο λώρο που σας συνδέει με τον Ανώτερο Εαυτό σας, είναι η θεραπεία.  
  Ενεργοποιώντας το κανάλι της θεραπείας, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε το σώμα σας, τόσο το φυσικό όσο και το ενεργειακό, σε ροή με τη Συμπαντική Ενέργεια. Υπάρχουν διευκολυντές, όπως αποκαλείτε τους θεραπευτές στον πλανήτη σας, εκείνους δηλαδή που σας παρέχουν θεραπεία αλλά στην ουσία οι θεραπευτές είσαστε εσείς - η συμμετοχή ενός άλλου θεραπευτή απλά σας διευκολύνει και σας ξεμπλοκάρει, για να γειώσετε εσείς την ενέργεια της θεραπείας. Η μόνη διαφορά μεταξύ διευκολυντή και θεραπευτή είναι ο βαθμός συνειδητότητας σε αυτό που κάνει. Η συνειδητότητα του ανθρώπου έχει αλλάξει και πλέον ο καθένας καλείται να πάρει μια πολύ μοναδική δύναμη στα χέρια του. Όσο εξελίσσεται το Παιχνίδι, τόσο η ελεύθερη βούληση απλώνεται και γίνεται πιο συνειδητή από ποτέ. 
  Ενεργοποιώντας λοιπόν το κανάλι της θεραπείας δια του Ανώτερου Εαυτού σας, στην ουσία δίνετε εντολή σε κάθε κύτταρό σας να αναζωογονείται από την Συμπαντική Ενέργεια. Κι επειδή εσείς αποτελείστε από φυσικό σώμα που εμπεριέχει επίσης αισθήματα, πόνο, λύπη, δυστυχία, εκείνη την εγκατάλειψη που πολλές φορές νιώθετε, όλα αυτά κάνουν το σώμα σας να νοσεί. Το Συμπαντικό κανάλι της θεραπείας που έχει ο καθένας από εσάς και ενεργοποιείται όσο εν-θυμάστε τη δύναμή σας, μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε στην ουσία μια μόνιμη άντληση Συμπαντικής Ενέργειας και πολλές φορές με την βοήθεια διευκολυντών, να μπορέσετε να γειώνετε την ενέργεια αυτή, προσφέροντας υγεία στον εαυτό σας.

Τα ενεργειακά κλειδιά της θεραπείας

  Δεν είναι τυχαίο που όσο προχωράει το παιχνίδι προς το τέλος του, οι δυσκολίες αυξάνονται, με αποτέλεσμα να μην έχουν πολλοί πρόσβαση σε αυτό που θεωρείτε υγεία. Δεν σας λέμε να σταματήσετε να παίρνετε φάρμακα και την ιατρική περίθαλψη που και αυτή κατέβηκε κατόπιν πληροφόρησης και είναι εξίσου τιμημένη. Απλά μπορείτε να την ενισχύσετε ενεργοποιώντας το 3ο κανάλι του ανώτερου εαυτού σας. Υπάρχουν πολλοί γύρω σας που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Μπορείτε να αντιμετωπίζετε πράγματα, μπορείτε με την άδεια ενός άλλου θεού, να στέλνετε θεραπεία. Η θεραπεία έχει πάρα πολλές μορφές εδώ στη Γη. Ένας από τους πολλούς τρόπους είναι να την γειώνετε μέσω συμβόλων που στην ουσία είναι ενεργειακά κλειδιά του Σύμπαντος που έχουν ενεργοποιηθεί γι΄αυτόν τον σκοπό και δοθεί στην ανθρωπότητα. Έπειτα η συλλογικότητα τα ενεργοποίησε και ενίσχυσε, προσδοκώντας και υλοποιώντας το συγκεκριμένο αποτέλεσμα που εξυπηρετούν. Γι΄αυτό και υπάρχουν στην Γη πολλές ενεργειακές θεραπείες, καμία δεν είναι καλύτερη από την άλλη, όλες εξυπηρετούν και είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση στην θεραπευτική Συμπαντική Ενέργεια. 
  Αλλά πέρα από αυτό, έχετε όλοι σας το δικό σας θεραπευτικό κανάλι. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε όχι μόνο όταν το σώμα σας νοσεί, αλλά και όταν συναισθηματικά νιώθετε μπλοκαρισμένοι, όταν βλέπετε στη ζωή σας αδιέξοδα, όταν νιώθετε πως κάτι δεν ρέει τη ζωή σας, εκείνη τη στιγμή σίγουρα είναι κάτι μπλοκαρισμένο στην ενέργειά σας. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε απλά για να αισθάνεστε όμορφα και να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Αφήνοντας την ενέργεια του Σύμπαντος να σας λούσει, σας βοηθάει να ξεμπλοκάρετε, να υπερβείτε σε αυτό το συναίσθημα που θα σας ανεβάσει πιο κοντά τον Ανώτερο Εαυτό σας και να δείτε ότι όλα μπορούν να προσπεραστούν. Σας ζητάμε λοιπόν ο ένας με τον άλλον να το ενεργοποιήσετε, να το εν-θυμηθείτε να το αφουγκραστείτε, να παίξετε μαζί του. Βοηθήστε ο ένας στον άλλον σε αυτό, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει. Είναι ενέργεια και η ενέργεια μπορεί να υλοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους στην 3η διάσταση. Καμία δεν είναι καλύτερη της άλλης, απλά ο τρόπος έκφρασης απλά είναι διαφορετικός, η ενέργεια παραμένει η ίδια. Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του γεύση δόνησης και συνεπώς μπορεί να γειώσει το ίδιο προσδοκώμενο αποτέλεσμα με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον διπλανό του. Επιτρέψτε το και μετά μοιραστείτε τις εμπειρίες αυτές μαζί με τους άλλους, εμπνέοντάς τους να παίζουν με το Σύμπαν.

Η ελεύθερη βούληση απλοποιείται

  Όσο προχωράει το Παιχνίδι, θέλουμε να σας υπογραμμίσουμε και κάτι άλλο. Το Παιχνίδι ξεκίνησε με μόνο κανόνα να υπάρχει ελεύθερη βούληση στα πάντα. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Και τότε ο ανθρώπινος μηχανισμός, άρχισε να ενεργοποιεί μεθόδους και τρόπους οι οποίοι σε εμάς φαίνονται πολύπλοκοι και έχουν αρχίσει να κουράζουν κι εσάς σε μεγάλο βαθμό.  Βλέπουμε πως όσο η συνειδητότητα της Γης αυξάνεται, τόσο πιο πολύ χρειάζεται ν΄αφήσετε άγκυρες πίσω σας και πολύπλοκους τρόπους επικοινωνίας μεταξύ σας. Θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον άνθρωπο, με κάποιον συν-οδοιπόρο στη ζωή σας, με τον Ανώτερο Εαυτό σας και το κάνετε πολύπλοκο, ενώ την ουσία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε την ενέργειά σας να απλωθεί και να αγγιχτείτε καρδιά με καρδιά. Δεν χρειάζονται περεταίρω συστάσεις και διαδικασίες. Δεν χρειάζεται να κάνετε την ανθρώπινη προσέγγιση μεταξύ σας ή την επικοινωνία με εμάς τόσο πολύπλοκη. 
  Ακόμη και η προσέγγιση με την ενέργεια της Εστίας μπορεί να απλοποιηθεί. Ο άνθρωπος, από την αρχή της ιστορίας, είχε την ανάγκη να το γειώσει μέσα από πολύπλοκες διαδικασίες, μέσα από τελετουργικά που τον βοηθούσαν να έρθει σε συνειδητή επαφή με το Όλα Όσα Είναι. Τα πολλά βήματα φέρνουν την ανάλυση και η ανάλυση την κατανόηση. Σας διαβεβαιώνουμε πως αυτό πλέον δεν χρειάζεται να γίνεται τόσο πολύπλοκο.

 Κρατήσετε μιαν απλή διαδικασία που συνηχεί στην καρδιά σας, ίσως αρκεί απλά και μόνο να φωνάξετε την ενέργειά μας για να επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ και γυρνάμε με όποιο όνομα κι αν μας φωνάξετε, είτε απλά να μας σκεφτείτε, είτε απλά να μας επιθυμήσετε... και βρισκόμαστε δίπλα σας. Η 5η διάσταση είναι τόσο κοντά όσο ποτέ άλλοτε. Και μαζί με την 5η διάσταση, σας δίνουμε και πάρα πολλά εργαλεία. Αγγιχτείτε όμως, ενωθείτε καρδιά με καρδιά γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να τα γειώσετε.

Όπως κάτω, έτσι και πάνω – ο λαός αλλάζει τις κυβερνήσεις

  Μη φοβάστε να πλησιάσετε τους άλλους και να γίνετε διάφανοι, το λέμε συνέχεια αυτό και θα το λέμε γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να το καταλάβει η ανθρωπότητα ότι δεν έχετε να κρύψετε κάτι από εσάς, κάτι από το συμβόλαιο που φέρνετε να υλοποιήσετε και το βλέπετε αυτό και στις κυβερνήσεις σας. Όσο τα κατώτερα στρώματα με τον τρόπο που τα έχετε χτίσει ιεραρχικά, ο λαός που λέτε, γίνει ολοένα και πιο διάφανος μεταξύ του και νιώθετε πως δεν σας χωρίζει τίποτα, βλέπετε πως αντίστοιχα, δεν μπορούν να κρατηθούν μυστικά από τις κυβερνήσεις σας. Είναι ένας συμβολισμός μεταξύ Ουρανού και Γης, όπως πάνω έτσι και κάτω... και όπως κάτω έτσι και πάνω, με την διαφορά πως το ένα επίπεδο επηρεάζει άμεσα το άλλο. Αν θέλετε να αλλάξετε το πάνω, ξεκινάτε να αλλάζετε το κάτω για να καθρεπτιστεί. Η ισορροπία πρέπει να επιτευχθεί και από τις δύο πλευρές και αυτό που σας φαίνεται ως αποτέλεσμα, αν θέλετε να αλλάξει, πρέπει να επέμβετε στην αιτία. Αν εσείς, ως άνθρωποι, θέλετε να αλλάξετε την ροή της ιστορίας σας, να αλλάξετε κάποιους τρόπους από την συμπεριφορά των κυβερνήσεών σας, αλλάξτε τον εαυτό σας. Αλλάξτε το μοτίβο συμπεριφοράς, το ενεργειακό καλούπι. Αν επιθυμείτε διαφάνεια και να υπάρχει δίκαιη ενέργεια σε όλα για το ανώτερο καλό του Παιχνιδιού μέσα από τους μηχανισμούς των υπερβάσεων που πρέπει να γίνουν, ξεκινήστε από τους εαυτούς σας. Όταν το συλλογικό ασυνείδητο που γίνεται σιγά σιγά ολοένα και πιο συνειδητό, αρχίσει να υιοθετεί αυτή την διαφάνεια και να είναι ξεκάθαρο με τον εαυτό του, αντανακλάται και στους άλλους. Έτσι αλλάζουν οι κυβερνήσεις οι οποίες πλέον δεν μπορούν να κρατηθούν αμέτοχες στο κύμα της αλλαγής του κάτω και αναγκαστικά θα αλλάξουν. Και αυτό θα συνεχίζει να προχωράει και να έχει μια πορεία ξεκαθαρίσματος, όσο εσείς ξεκαθαρίζετε τους εαυτούς σας. Είναι σαν ένα καράβι που για να πλεύσει πιο γρήγορα, πρέπει να πετάξει πράγματα, ξεκινώντας από το αμπάρι. 
  Για να μπορέσει συλλογικά αυτός ο χώρος που λέγεται Ελλάδα να μπορέσει να ανασάνει, δώστε αυτή την ευκαιρία να ανασάνετε εσείς πρώτα. Ξεκαθαρίστε πράγματα, θέστε στόχους, υλοποιήστε τον Ουρανό στη Γη, μην περιμένετε να τα κάνουν αυτά οι ηγέτες σας αντί εσάς. Μην χρησιμοποιείτε τις φράσεις «μας κλέψανε τα όνειρα», γιατί αυτό είναι ψευδαίσθηση του Παιχνιδιού. Με το που λέτε αυτή τη φράση, στην ουσία δηλώνετε πως η δικές σας υλοποιήσεις πάντοτε εξαρτιόνταν και θα εξαρτιόνται από έναν εξωτερικό παράγοντα. Και αυτό σημαίνει παράδοση δύναμης της ελεύθερης βούλησης.

Φροντίστε εσείς την κυβέρνησή σας 

  Οι ηγέτες σας θα ακολουθήσουν τον δικό σας ρυθμό. Πολλές φορές βλέπετε τα πάντα μάταια και το κατανοούμε καθώς δεν είναι εύκολο αυτό που βιώνετε. Παρακαλούμε μην το βλέπετε έτσι γιατί εμείς από εδώ πάνω βλέπουμε μια πολύ μεγάλη έκρηξη. Ξέρουμε πως σε κάθε στιγμή της ιστορίας σας, πάντοτε οι ηγέτες ήταν εκείνοι που μερίμνησαν για την ευημερία του λαού και εκείνος περίμενε δικαίως την φροντίδα, την κάλυψη των αναγκών και σαφής οδηγίες του τί να κάνει όταν η ευημερία του κινδύνευε από άλλους λαούς. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας αυτό το μοτίβο αλλάζει. Εσείς καλείστε, ο λαός, να φροντίσει την κυβέρνησή σας και αυτό θα οδηγήσει, κατά την εξέλιξή σας, τις κυβερνήσεις σιγά σιγά να αποτελούν σχεδόν ένα διακοσμητικό στοιχείο, έναν τυπικό μηχανισμό που θα έχει περισσότερο έναν τιμητικό χαρακτήρα παρά λειτουργικό. 
  Προς αυτή την μεριά κατευθύνεστε και ήδη κάποια κράτη έχουν υλοποιήσει τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση αυτή. Αλλάζοντας προς αυτή την κατεύθυνση, αλλάζει και η κάθε κυβέρνηση καθώς δεν θα μπορεί να σταθεί όταν ο λαός ξεκαθαρίζει και πηγαίνει προς μια νέα ενέργεια. Η παλιά ενέργεια δεν υποχωρεί χωρίς αντίδραση πριν ξεκαθαρίσει εντελώς. Αυτές τις στιγμές ζείτε και σας ζητάμε να κάνετε υπομονή και να μη σταματήσετε να δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση.

Βάλτε αγάπη σε κάθε σας συναλλαγή με την κυβέρνησή σας

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει η αλλαγή. Επιθυμούμε να σας δώσουμε έναν πρακτικό τρόπο που ίσως να σας βοηθήσει. Γνωρίζουμε πως μέσα από τους νόμους που έχετε θεσπίσει, πολλά κυβερνητικά στελέχη τους έχουν αγνοήσει και καταπατήσει άπειρες φορές εις βάρος σας και αυτό δημιουργεί εκείνο το κύμα αγανάκτησης που ενεργοποίησε όλο αυτό το ξεμπούκωμα της ενέργειας στον Ελλαδικό χώρο. Τώρα ήρθε η ώρα να μεταβείτε στο επόμενο βήμα και να κάνετε την επόμενη κίνηση στην Αρένα του Παιχνιδιού. Αν θέλετε οι κυβερνήσεις να σέβονται τους νόμους και να κινούνται μέσα στα πλαίσια αυτών, ξεκινήστε πρώτα από εσάς την εφαρμογή. Δείτε το σαν δίκαιη ανταλλαγή ενέργειας απέναντι σε όλα όσα σας προσφέρει η χώρα σας. Νιώστε ευγνωμοσύνη για τα φανάρια που ρυθμίζουν την κυκλοφορία στους δρόμους σας για να πηγαίνετε άνετα στις δουλειές σας, νιώστε ευγνωμοσύνη για το σύστημα υγείας που έχετε, ανεξαρτήτως αν δεν σας καλύπτει όλες σας τις ανάγκες, νιώστε ευγνωμοσύνη για τον ταμεία που υπάρχει στην θέση του σε ένα από τα εισπρακτικά κέντρα της κυβέρνησής σας τη στιγμή που σας σφραγίζει την πληρωμή σας. Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει το αίσθημα του δικαίου σε κάθε σας συναλλαγή με το κράτος, βάλτε στην άκρη την αγανάκτηση για όλα όσα σας πήραν και σας καλούν να πληρώσετε παραπάνω, βάλτε αγάπη σε κάθε συναλλαγή σας με την κυβέρνησή σας. 
  Αυτό κι αν είναι απροσδόκητη εξέλιξη στην ύλη. Προσέξτε, δεν είπαμε πως είναι εύκολο ούτε λέμε να μην βάζετε δικαίως την δική σας αντιπαράθεση στα μέτρα που παίρνουν άλλοι για εσάς και να μην παλεύετε για το καλύτερο δυνατό κάθε μέρα. Αυτό που λέμε είναι πως όταν βλέπετε απέναντί σας να σας σημαδεύουν με τα τόξα και δεν έχετε άλλον τρόπο διαφυγής, αντί να μαζευτείτε από φόβο ή να βγάλετε νύχια έξω προσπαθώντας να αμυνθείτε, ανοίξτε τα χέρια, κλείστε τα μάτια και νιώστε ευγνωμοσύνη. Νιώστε πως ήρθε στην πόρτα σας μια βουλωμένη αρτηρία του συστήματος όπου η δική σας συνεισφορά και στάση θα βοηθήσει να ξεμπλοκάρει. Επιλέξτε και νιώστε πως η δική σας συνεισφορά δεν ρίχνεται σε απύθμενο πηγάδι και δεν είναι μάταιη. Νιώστε πως βάζετε ένα λιθαράκι στον μηχανισμό που σας κυβερνάει αλλά αυτό το λιθαράκι φροντίστε να είναι λαμπερό και γεμάτο αγάπη. Και τότε είναι που συμβαίνει το θαύμα. Αποδεχόμενοι με αγάπη την κάθε συναλλαγή σας βάζοντας στην καρδιά σας αγάπη για την διαδικασία, ξεμπλοκάρετε την δική σας αφθονία. Βάζοντας αγάπη σε ένα ήδη υπάρχον κυβερνητικό σύστημα που νοσεί, το βοηθάτε να γίνει καλύτερο και να παρθούν καλύτερες και δικαιότερες αποφάσεις στο μέλλον. Βλέποντας την κάθε σας συναλλαγή με το κράτος σας ως μια δίκαιη ανταλλαγή ενέργειας, καταφέρνετε να καθρεπτίσετε αυτό το αίσθημα δικαίου στον κυβερνητικό μηχανισμό. Τί εκπέμπετε στο Σύμπαν εκείνη τη στιγμή; Την ενέργεια της αφθονίας και αυτή ακριβώς έλκετε στη ζωή σας.  
  Δεν σας ζητάμε να κάνετε τίποτα παραπάνω από όσα κάνετε ήδη, απλά να βάλετε μια διαφορετική γεύση στην προσφορά σας. Αυτή η απειροελάχιστη αλλαγή ενέργειας, η δυσανασχέτηση που βιώνετε κάθε φορά που καλείστε να πληρώσετε έναν λογαριασμό της κυβέρνησης, αν βάλετε αγάπη σε κάθε σας συναλλαγή, καταφέρνετε να αλλάξετε την παγιωμένη αντίδραση του λαού που θέλει να τοποθετεί τον λαό και την κυβέρνηση σε δύο διαφορετικές και αντίθετες παρατάξεις. Για να αρχίσει να βλέπει η κάθε κυβέρνηση τον λαό της ως μια φυσική προέκταση του ιδίου σώματός της, νιώθοντας πως η κάθε επώδυνη εφαρμογή οποιονδήποτε νόμων θα πονέσει πρώτα την ίδια, αλλάξτε εσείς οι «κάτω» και υιοθετείτε αυτή την οπτική αντίστροφα.

Η διαδικασία γέννας συμβαίνει και στην Ελλάδα

  Έχετε υπομονή αλλά πάνω απ΄όλα υπομονή για να αλλάξετε τους εαυτούς σας. Ο Ελλαδικός χώρος όπως τον βλέπουμε από ψηλά, αρχίζει να μπαίνει σε μια διαδικασία γέννας. Ένα ένα, όλα τα σημεία του πλανήτη που πάσχουν, εκεί που η ενέργεια έχει βαλτώσει, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια διαδικασία για να μπορέσει να συμβεί επιτέλους ένα αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι εκείνο που προσδοκεί η συλλογική ενέργεια της εκάστοτε χώρας. Η δική σας ενέργεια, αυτή τη στιγμή, φέρνει την ξεκαθάριση και βλέπετε πως υπάρχει διαφάνεια ακόμη και τα πιο περίεργα θέματα που μέχρι στιγμής ίσως να μην έχουνε αγγιχτεί. Εσείς το κάνετε αυτό, είναι το αποτέλεσμα όλων όσων ζητήσατε. Πείτε ένα μεγάλο μπράβο στον εαυτό σας και πανηγυρίστε για αυτά που συμβαίνουν. Υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη μπροστά σας αλλά όσο έχετε ο ένας τον άλλον, να ξέρετε ότι δεν είσαστε μόνοι. Και πάνω απ΄όλα είμαστε δίπλα σας, νιώστε κάθε αγγελική ενέργεια που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο δωμάτιο, αφήστε να σας αγγίξουν τον ώμο σας, νιώστε και λάβετε αυτό το δώρο που σας προσφέρει ο Ανώτερος Εαυτός σας για μια άμεση απάντηση που θα πάρετε, σαν μια μεγάλη ανάσα που θα σας δώσει την δύναμη να συνεχίσετε. Θα συμβούν μεγάλες αλλαγές και αυτές οι αλλαγές θα είναι για το ανώτερο καλό όλων.

Βρισκόμαστε κοντά σας περισσότερο από ποτέ

  Να είστε δυνατοί και όσες περισσότερες οι υπερβάσεις σας, τόσο μεγαλύτερη και η υπερηφάνειά μας για τους ανθρώπινους αγγέλους που αγκαλιάζουμε αυτή τη στιγμή. Ξέρουμε πως έχετε υπερβεί πολλά ως ψυχές για να βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή και όχι μόνο σε αυτή τη ζωή. Αυτό, θέλουμε να το κρατήσετε στην καρδιά σας και θέλουμε να εν-θυμάστε πως είσαστε η ίδια ουσία που είμαστε κι εμείς στην άλλη πλευρά του πέπλου και αυτό μπορείτε να το δείτε κοιτώντας ο ένας τα μάτια του άλλου. Μην ψάχνετε αγγελικές ενέργειες στον ουρανό, κοιτάξτε απλά έναν συν-οδοιπόρο και θα δείτε αυτή την αγγελική ενέργεια που προσδοκάτε να νιώσετε. Μην ψάχνετε μιαν ενέργεια από την άλλη μεριά του πέπλου για να έρθει κοντά σας προκειμένου να νιώσετε δυνατοί. Επιτρέψτε σε μια ενέργεια ακόμη πιο άμεση να σας πλησιάσει, που είναι ίδια με εμάς αλλά έχει ενσαρκωθεί δίπλα σας, μαζί σας και είναι ακόμη πιο κοντά σας. Επιτρέψτε να σας αγγίξει με τον τρόπο που δεν μπορούμε εμείς, με τα άμεσα λόγια, με μιαν αγκαλιά, με ένα χάδι, με το να σας προσφέρει ένα χαρτομάντιλο και έναν ώμο για να κλάψετε ελεύθερα. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούμε κι εμείς απλά δεν μας βλέπετε και δεν μας νιώθετε ως φυσική παρουσία. Επιτρέψτε λοιπόν να δείτε τις προθέσεις μας ακόμη πιο άμεσα, μέσα από έναν άλλον θεό κοντά σας. 
  Σας αγαπάμε πέρα από κάθε τί που μπορείτε να φανταστείτε. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο να παίζεις το παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής. Όμως έχετε φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του πλανήτη τόσο κοντά, που πλέον η ανάληψη στη Γη εξελίσσεται ακόμη πιο γρήγορα. Δεν περιμέναμε να το δούμε αυτό, εν έτη 2011, στην πόρτα πριν το 2012 να συμβεί μια τόσο μεγάλη ενεργειακή αλλαγή. Μην την φοβάστε. Περάστε μέσα από αυτή.
  Με τη μεγαλύτερη τιμή και αγάπη, σας ζητάμε να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεστε, να αγαπάτε τους εαυτούς σας, να αγαπάτε ο ένας τον άλλον και να το δείχνετε με κάθε ευκαιρία. Να ξέρετε πως όσο φροντίζετε τους άλλους, έτσι σας φροντίζουμε κι εμείς, διότι αντανακλάτε τον Ουρανό στη Γη. Να σέβεστε ο ένας τον άλλον, να σέβεστε την μοναδικότητα που φέρνει ο καθένας σαν πληροφόρηση, σαν ενέργεια, σαν προσωπικότητα γιατί αυτό δείχνει πάνω απ’ όλα σεβασμό προς τον ίδιο σας τον εαυτό.
   Και να θυμάστε πάνω απ΄όλα, πως αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που έχετε έρθει να παίξετε και το γειώνουν οι πιο δυνατοί άγγελοι, οι πιο ένδοξες ψυχές. Εκείνοι που είπαν πως θα ενσαρκωθώ σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή της ανθρωπότητας για να κάνω τη διαφορά. Να παίζετε καλά μαζί.(ανώτερη επικοινωνία από την Elena Era, Θεσσαλονίκη 24.06.11)