ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ - ΚΡΥΩΝ

12-10-2011
 ΕΛΕΝΗ ΠΙΠΠΗ


   Καλησπέρα φίλοι μου,
Για αρχή μας λένε να κατέβουμε  όλοι μας στην περιοχή της λεκάνης μας, οραματιζόμενοι ενα λευκό φως να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή αυτή.
    Δίνουμε την εντολή στο φως να ενωθεί με το κέντρο της γης ενδυναμώνοντας έτσι  την ενέργειά μας καθώς συνδεόμαστε με το κέντρο του κόσμου μας. Το λευκό φως σιγά σιγά βλέπουμε να δίνει τη θέση του σε έναν δυνατό χρυσό λώρο ένωσης μέσα από τον οποίο ζητάμε από τη γη να μας ενισχύσει με αγάπη και δύναμη. Της στέλνουμε ένα μεγάλο χαμόγελο μέσα από την καρδιά μας και της δηλώνουμε ότι γνωρίζουμε πόσο στενά συνδεδεμένοι είμαστε όλοι εμείς  μαζί της. Νιώθουμε ότι ο λώρος αυτός, ξυπνάει όλόκληρη την σπονδυλική μας στήλη και ενισχύει όλη μας την ενέργεια.
   Ο Αργάγγελος Γαβριήλ και ο Αρχάγγελος Μέτατρον έχουν μέσα από αυτή τη διαδικασία γειωθεί στον χώρο και μας στέλνουν άπλετη αγάπη και ενέργεια κάθαρσης για το αιθερικό μας. Καλοδεχόμαστε την αγάπη και το φως με αγνή πρόθεση και μας τονίζουν να συνεχίσουμε να έχουμε την προσοχή μας στην ένωσή μας , με την γη.
   Ο Μιχαήλ μας ζητάει να είμαστε συνεχώς αφυπνισμένοι και να αφήνουμε τη γη να μας γεμίζει  με φως και καθαρή ενέργεια! Μας ζητάει να νιώσουμε το γέμισμα αυτό από κάτω προς τα πάνω καθώς  μας καθαρίζει από φόβους και μας γεμίζει με γαλήνη!
   Σήμερα έχει γειωθεί το Αρχαγγελικό φως στον χώρο καθώς  ενέργειες Αγγελικών ταγμάτων έχουν σκεπάσει τον κάθε έναν από εμάς μέσα από την καρδιά μας. Έτσι ας καλωσορίσουμε τις γλυκιές ενέργειές τους που συμβολίζουν την αγνότητα, την αγάπη, την ανάπτυξη και το φώς και ας τους επιτρέψουμε όπως μας ζητάνε, να κάτσουν δίπλα μας έτσι απλά, έχοντας πάντα την προσοχή στο λώρο που μας συνδέει με τη γη.

Αρχάγγελος Μιχαήλ - Κρύων

  « Θέλουμε πάντα να ερχόμαστε με ταπεινότητα κοντά σας, θέλουμε να είμαστε πάντοτε κοντά στην καρδιά μέσα σας έτσι ώστε όταν σκύβετε μέσα στον εαυτό σας, να βρίσκετε την γαλήνη που χρειάζεστε! Σας καλοσωρίζουμε  μέσα από την ενέργεια του Ενός και  της αγάπης, μέσα από την αποδοχή του Θεού , μέσα από την ύλη σας και την ενέργειά σας ταυτόχρονα.
Λοιπόν και σήμερα θα σας υπενθυμίσουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε όλοι μέσα σας να θυμάστε...την ευθυγράμμισή σας με την Γη, το Πνεύμα και τον Εαυτό σας, γιατί αυτή η ευθυγράμμιση χρειάζεται να σας ακολουθεί στην καθημερινότητά σας.
  Και σας εξηγούμε  ευθύς  τι εννοεί το Πνεύμα.
Όταν σας μιλάμε για ευθυγράμμιση, εννοούμε την ικανότητα που έχετε όλοι σας,  κάθε τί που βιώνετε να το κατανοείτε μέσα από την καρδιά και το μυαλό σας και μετά να το γειώνετε στη γη, δηλαδή στο εδώ και στο τώρα,  να το αντιλαμβάνετε και να το κάνετε πράξη. 
   Γνωρίζετε ότι μαζί με σας πάντοτε βιώνουμε,  με έναν άλλον βέβαια διαφορετικό τρόπο, ό,τι εσείς αντιμετωπίζετε με την  κοινωνία σας, με το σύστημά σας,με τους εαυτούς σας και από αρκετά χρόνια πριν έχουμε νιώσει την ενέργειά σας να αλλάζει, να ενώνεται περισσότερο με το φως μέσα σας και την γη που σας φιλοξενεί. Έχετε ήδη αποφασίσει να γειώσετε στο εδώ και στο τώρα περισσότερο φως και αγάπη, γι αυτό σας ενθυμίζουμε ξανά την σύνδεσή σας αυτή, με την Πηγή και την Γη!
   Καθώς γειώνετε συνεχώς όλη αυτή την γενετήσια δύναμη στη γη, στο εδώ και το τώρα, έρχεται η μετάλλαξη ενός παγιωμένου συστήματος και συμπεριφοράς, όχι μόνο κοινωνικού αλλά και προσωπικού. Έχετε καταφέρει σιγά σιγά όλη η ανθρωπότητα, να μπείτε μέσα σε έναν άλλον ρυθμό συνείδησης και διαύγειας, πιο γειωμένο, πιο εσωτερικό, πιο έξυπνο όπως θα λεγε το Πνεύμα και όχι εγωιστικό. Βέβαια γι' αυτό σας μιλάγαμε  χρόνια τώρα, ώστε να αποκτήσετε πρώτα εσείς μια υγιή αντίληψη πραγμάτων και πράξεων και κατά συνέπεια η ίδια σας η κοινωνία.
   Βρισκόσαστε μπροστά λοιπόν σε μια νέα εποχή πραγμάτων, πράξεων και αποτελεσμάτων που έχει δημιουργηθεί από την αλλαγή της στάσης σας κυρίως στο να αναγεννηθείτε και να πεταχτεί από πάνω σας και γύρω σας ότι δεν σας χρειάζεται, να εμφανιστεί η αλήθεια και να φύγει το ψέμα από παντού. Και η αλλαγή βέβαια φέρνει ελπίδα αλλά και φόβο  και ίσως τώρα βλέπετε τα αποτελέσματα  της αλλαγής, πιο οδυνηρά από ποτέ, αλλά για σκεφτείτε....
   Πού πραγματικά δοκιμάζεστε όλοι σας;
   Τι χάνετε στο δρόμο καθώς μένετε μέσα στο οδυνηρό αποτέλεσμα και όχι στην αιτία;
Πρώτα πρώτα θα σας πούμε τι χάνετε από τον εαυτό σας.
Χάνετε την εμπιστοσύνη προς τις δυνάμεις σας και τις ικανότητές σας, το κουράγιο και την ελπίδα που υπάρχει μέσα στο σώμα και στην ψυχή σας, την αγάπη προς τον εαυτό σας και βέβαια προς το Πνεύμα, την αποδοχή του είναι σας για την οποία δουλεύετε όλα αυτά τα χρόνια! Μιλάμε για όλους εκείνους που μέσα από τις σημερινές δυσκολίες έχετε χάσει αυτό  που θέλουμε να σας ενθυμίσουμε, την σύνδεσή σας με το τώρα, με τον λόγο ύπαρξής σας στο εδώ και τώρα!
   Το Πνεύμα χαίρεται  να σας ενδυναμώνει, να σας ενθυμίζει, να σας σπρώχνει εκεί που χρειάζεται να είστε και όχι εκεί που νομίζετε ότι είστε. Να βάλετε τα ρούχα σας από την καλή και όχι από την ανάποδη! Δηλαδή να ενδυναμώνετε τους εαυτούς σας και όχι να τους κατακεραυνώνετε! Να κοιτάτε το θετικό που είναι εν δυνάμει να γίνει και όχι την καταστροφολογία που έχει ήδη γίνει! Να μην αποσυντονίζεστε, να είστε ακέραιοι σε αυτό που έχετε δημιουργήσει μέσα σας όλα αυτά τα χρόνια, να είστε έντιμοι με τους εαυτούς σας με αυτό που θέλετε και αυτό που είστε!!!
   Και πού πραγματικά δοκιμάζεστε όλοι σας αυτή τη στιγμή σαν κοινωνία και σαν μονάδες;                   
Κατά πρώτης δοκιμάζεστε στο πόσο έντιμοι είστε πραγματικά με τον εαυτό σας και το σύνολο. Ότι υπήρχε μέχρι στιγμής σαν σύστημα είτε σαν συμπεριφορά που ήταν ανέντιμο με την ανθρώπινη ηθική και ύπαρξη, θα αρχίσει να καταρρέει μπροστά στα μάτια σας σαν τραπουλόχαρτο!! Δείτε το! Παρατηρείστε το! Συμβαίνει παντού και γύρω σας και μέσα σας! Από την στιγμή που αποφασίζετε να εργαστείτε με τον εαυτό σας άρα και με το σύνολο, τότε η συνείδηση τείνει προς την εντιμότητα.
   Έπειτα δοκιμάζεστε στην συνειδητότητα και  στην κατανόηση του εδώ και του τώρα. Επιτέλους είναι ώρα για δράση και όχι για εμπαιγμούς. Τόσα χρόνια το Πνεύμα δούλευε μαζί σας ώστε να προχωρήσετε σε μια πιο βαθιά συνειδητότητα,  καρδιάς όπως σας την έχουμε ονομάσει. Και μέσα από την ανώτερη συνειδητότητα να αναπτύξετε μια κατανόηση πιο εσωτερική και ανθρώπινη και όχι εγωιστική και συμφεροντολογίας. Τόσα χρόνια σας μιλάγαμε να αναπτύξετε τα εργαλεία της ψυχής σας για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα έρθουν αργότερα....και τα αργότερα είναι τώρα. Οπότε είναι ώρα για δράση, για γείωση στο εδώ και τώρα με ανώτερη κατανόηση του τί πραγματικά συμβαίνει και τί ακριβώς απαιτείται από εσάς.
   Γιατί αυτά που σας συμβαίνουν τώρα είναι η πρόκλησή σας!
Τόσα χρόνια σας μιλάγαμε για αγάπη, για αποδοχή, για ενδυνάμωση,  αντίληψη και τώρα χρειάζεται να τα βάλετε όλα αυτά στην πράξη. Να δοκιμάσετε τους εαυτούς σας με όλα αυτά που σας δώσαμε και όλα αυτά που κατακτήσατε. Σαν γνήσιοι όμως Εργάτες του φωτός, χωρίς να ταράζεστε, χωρίς να απελπίζεστε, χωρίς να ενδυναμώνετε τις κατώτερες δονήσεις σας .
   Έτσι λοιπόν σας θυμίζουμε ότι όλο αυτό που βιώνετε αυτή τη στιγμή στη χώρα σας πρώτα πρώτα χρειάζεται να το γειώσετε, δηλαδή να το κάνετε ενσυνείδηση, να το μεταλλάξετε σε εσωτερική κατανόηση  και όχι σε φόβο και άγνοια, όχι σε θυμό και ανασφάλεια, απελπισία και αγανάκτηση. Άρα θα πρέπει να καταλάβετε εσωτερικά τί συμβαίνει και γιατί και όχι απλά από το νου και από συμφέροντα οποιουδήποτε είδους.
   Το Πνεύμα δεν μπορεί να κατανοήσει για απλήρωτους λογαριασμούς, για μεγάλα χρέη, για μειονότητες, για κοινωνικά σφάλματα και αδικίες  γιατί κατανοεί μέσα από διαφορετική ουσία και αρχή. Είστε για μας όλοι από την ίδια ουσία φτιαγμένοι, από τις ίδες πνευματικές αρχές και δεν γίνονται διακρίσεις. Ο κάθε ένας με το δικό του πλάνο, με την δική του αποστολή οπότε δεν υπάρχουν γενικές αδικίες, υπάρχει αρχικό θεϊκό σχέδιο ψυχής. Υπάρχει αγνή αγάπη ακόμη και γι αυτούς που έχουν αποστραφεί από το θεϊκό τους πλάνο. Αγάπη και θεϊκή κατανόηση, οπότε επιθυμούμε και από εσας να πετάξετε τα πέπλα του νου και του εγώ και να φτάσετε στην απελευθέρωση της ύπαρξης.
   Λίγο μπερδεμένα σας τα λέμε απόψε;
 Κάθε άλλο, θα πρέπε ήδη να κατανοείτε το Πνεύμα και τους ομιλιτές του γιατί έχετε αλλάξει πια επίπεδο νόησης. Τώρα χρειάζεται να εκπαιδευτείτε ώστε να μην τρέφετε και αναζωπυρώνετε κατώτερες δονήσεις όπως οργή, φόβο και ανασφάλεια. Μην  ξεχνάτε ότι την μεγαλύτερη ευθύνη πλέον την έχετε εσεις οι Εργάτες του φωτός που πρέπει να δείχνετε ότι ξεχωρίζετε από τον όχλο και γνωρίζετε τι εστί γαλήνη, εμπιστοσύνη, κατανόηση, ασφάλεια και εξέλιξη. Τώρα χρειάζεται να δείξετε πόσο αφυπνισμένοι είστε και πόσο κοντά μας είστε σαν οικογένεια φωτός.
  Έτσι λοιπόν μέσα από την συνεχή σύνδεσή σας με την γη, όπως σας είπαμε στην αρχή, μέσα δηλαδή από την γείωση όπως ονομάζετε εσεις, συνεχώς καθαρίζεστε από τις κατώτερες σκέψεις, συναισθήματα, συμπεριφορές και μπορείτε να κατανοείτε πλέον βαθύτερα τους λόγους και τις πράξεις γιατί απλά συνδέεστε με τον πρωταρχικό δημιουργό σας, την γη. Άρα συνδέεστε με την πραγματικότητα που δεν βλέπετε στο γήινο πεδίο, αλλά  υπάρχει εν δυνάμει να δημιουργηθεί στη σφαίρα της αιθερικής σας ύπαρξης όπως έχετε εσεις επιλέξει από πριν. Θυμηθείτε η πραγματικότητα που ζείτε δεν είναι πραγματική!
   Γείωση δε σημαίνει μόνο επαγρύπνηση, να αντιλαμβάνεται τί συμβαίνει γύρω σας αλλά κιόλας να πράττετε μέσα από εσωτερισμό, από αγάπη και αποδοχή, να δέχεστε και να μεταλλάσετε με ενσυνείδηση και όχι απλά συνείδηση.
   Χρειάζεται εσείς όσο κανείς άλλος να μπορέσετε να αλλάξετε μέσα από αυτές τις συνθήκες για να οδηγήστε και τους άλλους στην αλλαγή. Και σαφώς δε χαίρεται το πνεύμα με τις καταστάσεις που επικρατούν παντού αυτή τη στιγμή στον πλανήτη σας, αλλά κατανοούμε βαθύτερα και κοιτούμε πιο μακριά από εσάς ώστε να περιμένουμε μαζί σας να οδηγηθείτε εκεί που χρειάζεται να είστε, εκεί που έχετε εσείς αποφασίσει από πριν. Μόνο που η ελεύθερη βούληση σας έχει φέρει σε δρόμους και αποτελέσματα διαφορετικά από αυτά που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε ανάληψη και ευθυγράμμιση με τον Ανώτερο κόσμο σας και το αρχικό θεϊκό σας σχέδιο. Οπότε κοιτάξτε και εσείς πιο μακριά, πέρα από αυτό που βλέπετε τώρα δημιουργήστε ένα άλλο σενάριο διαβίωσης.
   Ταυτόχρονα βιώνετε τόσες σωματικές και ψυχικές αλλαγές  που ξυπνούν τόσα πολλά πράγματα μέσα σας, ώστε να ανασφαλείτε και να φοβάστε περισσότερο!!! Μα  γιατί; Όταν σας λέγαμε τόσο καιρό ότι οι δονήσεις σας αλλάζουν, ότι η δομή της ύλης σας αλλάζει, ότι οι ενέργειες που γειώνετε σας επηρεάζουν ολοκληρωτικά, τί αλήθεια εννοούσαμε; Πώς περιμένατε πραγματικά να διώξετε από πάνω σας την βαριά ύλη σας; Και επιπλέον πρέπει να γνωρίζετε ότι όσο περισσότερο αντιστέκεστε στην αποδέσμευση τόσο περισσότερο θα είναι επίπονο. Οπότε αν είστε συνεχώς μέσα στην παρατήρηση και ευθυγράμμιση, τόσο πιο εύκολα θα κατανοείτε και θα απελευθερώνετε βαριά συναισθήματα.
   Για παράδειγμα όλο αυτό που βιώνετε αυτή τη στιγμή, χρειάζεται να καταλάβετε γιατί το περνάτε, να το γειώσετε στο εδώ και στο τώρα, να περάσετε πέρα από αυτό που φαίνεται και σας λένε οι πολλοί. Ακούτε γύρω σας...   « οι πολιτικοί που φταίνε» «οι μισθοί που κόβονται» «τα λεφτά που σπαταλήθηκαν» κλπ. Έχετε μήπως σκεφτεί τι πραγματικά συμβολίζει όλο αυτό το σκηνικό σας; Αυτό που συμβαίνει λοιπόν είναι τα πρώτα σκαλιά εφαρμογής μοντέλων μιας κοινωνίας που δοκιμάζει τα όριά της, τις αντοχές της και τις επιθυμίες της. Μέσα από ανασφάλεια θα έρθει η ασφάλεια, μέσα από δοκιμασίες θα βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες ύπαρξης και διαβίωσης με άλλα κριτήρια όμως και άλλες πλέον προτεραιότητες. Εσείς οι Εργάτες του Φωτός, ήρθατε εδώ την εποχή αυτή, να εκδηλώσετε τις πνευματικές σας ικανότητες, ώστε να μείνουν γερές βάσης αντίληψης και διαβίωσης για όλους. Να πορευτεί ο νέος άνθρωπος με άλλους στόχους για τη ζωή του βαθύτερους και όχι επιφανειακούς!
   Τι πραγματικά χρειάζεται από τον κάθε έναν σας να γίνει; Πώς μπορείτε να απεγκλωβιστείτε από τον φόβο; Αυτό είναι αγαπημένοι γείωση!!! Ευθυγράμμιση!!!
Με τη Γη, με αυτό δηλαδή που χρειάζεται να γίνει,
Με το Πνεύμα, με αυτό δηλαδή που είναι εν δυνάμει  να γίνει
και τον Εαυτό σας, με αυτό δηλαδή που γίνεται ήδη.
   Αφυπνιστείτε αγαπημένοι!! Στο εδώ και στο τώρα δείτε πρισματικά την κατάσταση και όχι μονόπλευρα. Όπως κοιτάτε μέσα από έναν κρύσταλλο καθαρό!  Ζητήσατε ξεκαθαρίσματα, αλήθειες, αλληλεγγύη, μια κοινωνία μέσα στην κατανόηση και αποδοχή.
   Οπότε συνδεθείτε με τη γη και κοιτάξτε τώρα τι συμβαίνει, μετά πηγαίνετε μέσα στον Εαυτό σας και δηλώστε τί θα θέλατε πραγματικά να συμβαίνει και αφήστε στο Πνεύμα, στη ροή να κάνει όλα τα άλλα! Όταν εσείς δίνετε την καθαρή πρόθεση και την ενσυνείδηση, το Πνεύμα ακολουθεί.
   Με τα μάτια της ύλης σας και του εγώ, νιώθετε αυτή τη στιγμή ότι τα πάντα καταρρέουν δίπλα σας. Το πνεύμα όμως σας λέει ότι όλα γίνονται έτσι όπως χρειάζεται να γίνουν πέρα από τα σχέδια και τα προγράμματα που εξελίσσονται στην κοινωνία σας, πέρα από κάθε ελεύθερο προγραμματισμό, η ανθρωπότητα οδηγείται στο  τελευταίο μονοπάτι της, στο τελευταίο παιχνίδι της αλλαγής συνείδησης! Μέσα από την φτώχια και την ανέχεια, έρχεται η συμπόνοια και η αλληλεγγύη. Μέσα από τις ψεύτικες δηλώσεις και ψεύτικες πράξεις, έρχεται η αληθινή διάκριση. Μέσα από καταχρήσεις και σπατάλες, έρχεται το μάθημα της σωστής διαχείρισης. Μέσα από την αλόγιστη εκμετάλλευση των αγαθών, έρχεται ο τρόπος σωστής  κατανομής τους. Μέσα από τα λίγα μαθαίνω και τα πολλά.
Καλά όλα αυτά μας λέτε και τα καταλαβαίνετε. Όμως τί θα γίνει με όλους αυτούς που δεν μπορούν να μπουν μέσα σε αυτή την νόηση όταν χάνουν την δουλειά τους, όταν δεν έχουν τα απαραίτητα, όταν οικονομικά καταστρέφονται;
   Πρώτα πρέπει να σας ξαναπούμε ότι αυτή τη στιγμή λειτουργείτε πλέον συλλογικά, ότι  είστε μια χούφτα και όλοι μαζί δυναμικά οφείλετε να προχωρήσετε. Το παν είναι να κοιτάξετε μέσα σας πώς να ορθοποδείτε συνεχώς έχοντας το πνεύμα της συλλογικότητας, της συμπόνιας και της συμπαράστασης. Χρειάζεται να δείτε πώς να προχωρήσετε ώστε να αλλάξετε το συλλογικό ασυνείδητο και να το μετατρέψετε σε αυτό που είναι το καλύτερο για όλους, χωρίς οργή και θυμό αλλά με εσωτερική κατανόηση. Μη ζητάτε να κατανοήσετε τους νόμους, τα μέτρα που λαμβάνονται εις βάρος σας γιατί τότε χάνετε το παιχνίδι. Είστε έξυπνοι, έχετε καταλάβει πλέον ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι των λίγων πάνω στους πολλούς. Οπότε εσείς κοιτάξτε πέρα από αυτό γιατί θα ζαλιστείτε.
   Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους ότι έχετε το σθένος να βγείτε από το παιχνίδι και ας νιώθετε ότι σας αγγίζει βαθιά. Γιατί γνωρίζετε ότι είναι μια φούσκα που θα σκάσει και όσοι έχουν κρατηθεί από την αλήθεια τους, θα κερδίσουν. Εν ολίγης σε αυτούς που περνούν πραγματικά δύσκολα αυτό τον καιρό, το πνεύμα τους λέει να κρατηθούν από την δική τους αλήθεια και να καταλάβουν ότι οφείλουν να μάθουν πώς να σηκώνονται από το δικό τους τέλμα και να ανακαλύπτουν νέους τρόπους σκέψης και δημιουργικότητας γιατί ότι παλιό μοτίβο πράξης υπήρχε, τώρα πλέον θα καταρριφθεί, ο εύκολος τρόπος πέρασε προ πολλού, τώρα δοκιμάζεστε στα δύσκολα και ανακαλύψτε τι ήρθατε να προσφέρετε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ο κάθε ένας χωριστά.
   Μη νιώθετε ότι κάποιοι σας κόβουν τα φτερά και εμποδίζουν τον δρόμο σας, γιατί τότε δίνετε δύναμη στο φόβο και στη χειραγώγηση. Πρέπει να δείξετε ότι κάτω από κάθε δυσκολία είστε έτοιμοι να προχωρήσετε και να πάτε μπροστά. Ότι δημιουργείτε δικό σας πεδίο δράσης και μπορείτε να ανταγωνιστείτε αυτούς που σας πιέζουν.
  Να μάθετε ότι οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας και ο κάθε ένας σας διανύει την δική του. Αυτό έχουμε να πούμε σε όσυς περνούν δύσκολα, ότι βιώνουν την πραγματικότητα που είχαν από πριν δημιουργήσει και αυτό που έχουν να κάνουν είναι να αλλάξουν πεδίο σκέψης, δράσης και αντίληψης. Όχι ότι όλα θα σβηστούν δια μαγείας βέβαια, αλλά θα αλλάξουν τροπή και υπόσταση.

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!

   Γνωρίζετε ότι έχουμε σκύψει από πάνω σας όσο ποτέ, για να σας ενδυναμώνουμε όλο και περισσότερο και σας αγαπούμε όλο και πιο βαθιά....και μην αναρωτιέστε γιατί. Γιατί εκτός του ότι είστε οικογένειά μας, το κάνουμε εμείς για σας, γιατί τις πιο πολλές φορές δεν το προσφέρετε εσείς στους εαυτούς σας, δεν τους δίνετε το φως και την αγάπη πάντοτε. Εμείς είμαστε εκεί για εσάς, άγρυπνοι φρουροί, να σας ενθυμίζουμε, να σας δένουμε τα παπούτσια και να προχωράτε ξανά, να σας δίνουμε ασφάλεια και ελπίδα. Ακούστε μας, ρωτήστε μας!
   Σας δείχνουμε πώς μπορείτε να πολεμήσετε διαφορετικά αγανακτισμένοι μας!
 Δε λέμε να μην βγείτε στους δρόμους και να μην φωνάξετε, να μην δηλώνετε το παρόν...κάθε άλλο βγείτε, φωνάξτε αλλά όχι με οργή κατευθυνόμενη, όχι με θυμό καταστροφής ανάρμοστης, γιατί έχετε αλλάξει πλέον και αυτό δε σας ταιριάζει....όμως πώς μπορείτε να φωνάξετε την αγανάκτηση σας χωρίς θυμό ε; Δεν είστε έτοιμοι να το καταλάβετε τώρα γιατί εμείς αυτό που λέμε είναι ότι αν δηλώνετε αυτό που πραγματικά είστε και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι, τότε θα τους δίνατε να καταλάβουν ότι έτσι είστε πιο δυνατοί. Όμως περνάτε τώρα από μια φάση θυμού και πόνου, όπου όλα αυτά σας φαίνονται μακρινές φιλοσοφίες του πνεύματος, οπότε δεν επιμένουμε στο πώς να διοχετεύσετε τον θυμό τώρα που έχετε μέσα σας.
   Και πώς μάλλον που οι ενέργειες που λούζουν αυτό τον καιρό στην χώρα σας και θα συνεχίσουν για τους επόμενους δύο μήνες τουλάχιστον, είναι ενέργειες που επηρεάζουν το θυμικό σας, δηλαδή ολόκληρο το κέντρο του συναισθήματός σας και εκδηλώνουν προς τα έξω όλα τα συναισθήμτα που βιώνετε πιο έντονα τον τελευταίο καιρό και κυρίως τον θυμό.
   Μη νομίζετε ότι έτσι σας δυσκολεύουμε περισσότερο, απλά μέσα από αυτές τις καταστάσεις και την ψυχική πίεση, θέλουμε να βγάλετε όλο τον καταπιεσμένο θυμό, οργή και ανασφάλεια, γιατί στην πραγματικότητα δεν τα χρειάζεστε έτσι όπως τα χρησιμοποιείτε, πρέπει να δείτε ότι δεν τα χρειάζεστε έτσι όπως τα τρέφετε. Χρειάζεται να έχετε τον υγιή θυμό, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη νέα πραγματικότητά σας , να γίνει η κινητήριά σας δύναμη ώστε να κατακτήσετε αυτά που θέλετε. Όλα αυτά που συμβαίνουν σας ωθούν να κάνετε κάτι διαφορετικό ο κάθε ένας...τι είναι αυτό; Βρείτε το. Για τον κάθε έναν είναι και κάτι άλλο.
   Έτσι ας μένετε συνδεδεμένοι με τη γη συνεχώς και ότι δεν χρειάζεστε και δεν σας ανήκει, δώστε το στη γη οραματικά και με πρόθεση, όπως σας καθοδηγήσαμε στην αρχή, μέσα από το λώρο φωτός που ξυπνάει την σπονδυλική σας στήλη. Είναι ένας τρόπος να αποβάλλετε τα απόβλητά σας .Δώστε χρόνο στους εαυτούς σας να κατανοήσετε και να νιώθετε καλύτερα. Κάντε μικρά καθημερινά πράγματα που θα σας ενθουσιάζουν και θα σας δίνουν χαρά. Εφαρμόστε μεθόδους που δεν κάνατε συχνά, όπως το περπάτημα και το διάβασμα, διαλογισμό και θεραπείες. Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά σας, στους φίλους σας, στη δουλειά που πραγματικά αγαπάτε. Ακούστε μουσική, παίξτε παιχνίδια όπως κάνατε μικροί και έτσι θα μπορέσετε να μείνετε εκεί που χρειάζεστε να είστε.....μέσα στον εαυτό σας!!!
   Σας αγαπούμε και σας αφήνουμε πάντα με το φως που σας φέραμε μέσα στην ψυχή σας!
   ΑΜΗΝ»