Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
H διέλευση της γέφυρας του  « Ουράνιου Τόξου »
σε υψηλότερες συνειδήσεις!

Η Νέα Ενέργεια της Γης για τον Δεκέμβριο 2011 / Ιανουάριος 2012


Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μέσω της Celia Fenn


  
Πολυαγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, είμαστε τόσο περιχαρείς να σας καλωσορίσουμε στο τέλος του τρέχοντος έτους του 2011 και στις αρχές του βαρυσήμαντου έτους 2012, στο μονοπάτι του χρυσού!
Αυτό είναι που λέμε, τα τελευταία βήματα στην πορεία σας προς την Ανώτατη Συνείδηση και Θεία Αγάπη στον Πλανήτη Γη.

  Ο χρυσός δρόμος άνοιξε στις 11/11/11 καθώς η Γη και όλα  πάνω της έκαναν την ευθυγράμμισή τους με την Κοσμική Πύλη που θα ανοίξει μεταξύ 12/12/12 και 21/12/12 του τρέχοντος έτους.

  Αγαπημένοι, αυτή είναι μια βαρυσήμαντη χρονιά, είναι αυτό που έχουμε εργαστεί από κοινού εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Το ονομάζουμε “κόμβο των ευκαιριών”, όπου όλα τα όνειρα και τα οράματα έρχονται σε ευθυγράμμιση για να ανοίξουν ένα νέο μονοπάτι, του να είστε σε κάθε επίπεδο του Κόσμου, και η Γη είναι ένα κομβικό σημείο αυτής της αλλαγής.

  Όσο η Γη εισέρχεται στο Χρυσό Φως της Κοσμικής Συνείδησης του Χριστού, έτσι ώστε να ανοίξει το πεπρωμένο της ως ένα σχέδιο ή προσχέδιο για το μέλλον του “Χρυσού Γαλαξία” που γεννιέται,  και που εσείς τον αποκαλείτε Γαλαξία "Milky Way" .Εμείς προτιμούμε να τον αποκαλούμε  “Golden Rose Galaxy”, γιατί αυτό θα γίνει, το Golden Rose στο κέντρο του «Κοσμικού Λωτού» του Φωτός.

   Αλλά, αυτό το μονοπάτι θα είναι στο μέλλον, πέρα από το 2013, όταν η Γη θα ανοίγεται στο πεπρωμένο της. Σε αυτό το έτος του 2012 θα ανοίξει η Γέφυρα του Ουράνιου τόξου και θα περάσετε στην έκτη και την έβδομη Διάσταση της ανώτερης συνείδησης. Στην Πύλη των Λεόντων, τον Αύγουστο θα είστε έτοιμοι να αποκτήσετε πρόσβαση στην όγδοη και ένατη Διαστάσεις, όπου θα τεθείτε στη συνείδηση των “Συμβουλίων των Φυλάκων του Φωτός στη Γη”, αυτοί που διατηρούν τον πλανήτη στο Φως, και θα καθοδηγήσουν και θα καθορίσουν τη μελλοντική σας πορεία και θα δηλώσουν τις νέες δομές και σχήματα.

   Πολυαγαπημένοι, αυτό το έτος θα είναι το "Μεγάλο Πέρασμα", και εμείς σας λέμε πως - αυτό έχει ήδη γίνει! Το όμορφο και εγκάρδιο έργο αγάπης που τόσο πολλοί από σας έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα "πυρήνα", την Οικογένεια του Φωτός, μια Κοινότητα Φωτός που κρατά το Φως στα κρυσταλλικά πλέγματα και φέρει τη Γη στο Χρυσό Φως της Κοσμικής Συνείδησης του Χριστού καθώς ευθυγραμμίζεστε  με την διαμαντένια καρδιά  του Κόσμου. Αγαπημένοι, είναι πράγματι μια στιγμή για να γιορτάσουμε - ένα νέο έτος, μια Νέα Εποχή, μια Νέα Γη και μια γέννα νέου Γαλαξία!

Η Γέφυρα του Ουράνιου τόξου και οι Ανώτερες Διαστάσεις του Φωτός

   Πολυαγαπημένοι, αυτό που ονομάζουμε «Γέφυρα του Ουράνιου τόξου» είναι ο Φωτεινός δρόμος για την Ανώτατη Διάσταση του πλανήτη Γη. Η Γέφυρα του Ουράνιου τόξου αποσυνδέθηκε πολλές χιλιάδες χρόνια πριν από τη λήξη της Γαλαξιακής σύγκρουσης και την πτώση της Γης σε χαμηλή πυκνότητα. Αυτό ήταν όλο, μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου, και τώρα είστε έτοιμοι να λάβετε τους καρπούς της εξέλιξης σας σε αυτά τα χαμηλότερα επίπεδα της πυκνότητας και να επανασυνδεθείτε με τη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου πίσω στις Ανώτατες διαστάσεις της συνείδησης και του κοσμικού εαυτού σας ως "Παιδιά των Άστρων" ή Ανθρώπινοι Άγγελοι και Θεία Όντα του Φωτός.

   Η Γέφυρα του Ουράνιου τόξου είναι μια γέφυρα φωτός που συνδέει κάθε έναν από εσάς και την αναληφθείσα Γη στην έκτη διάσταση της συνείδησης. Η Γέφυρα του Ουράνιου τόξου επανασυνδέθηκε με τη Γη τον Αύγουστο του 2011, και οι πρώτες συνδέσεις έγιναν στις περιοχές του Αρκτικού Κύκλου της Νορβηγίας και της Φινλανδίας. Αυτή τη στιγμή, τα κητοειδή (δελφίνια & Φάλαινες), τα Στοιχειακά και τα βασίλεια των Νεράιδων εργάζονται για να βοηθήσουν την Οικογένεια του Φωτός  να επανασυνδεθεί με τη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου και να ανοίξουν τις πύλες φωτός προς την έκτη διάσταση. Στο 11.11.11 η Γέφυρα του Ουράνιου τόξου επίσης επανασυνδέθηκε στη Βόρεια Αμερική και τη Χαβάη, και το Δεκέμβριο οι επανασυνδέσεις έγιναν στην Αργεντινή, Νότια Αφρική και την Αυστραλία. Η γέφυρα θα συνεχίσει να ενισχύει και να παρέχει το Χρυσό μονοπάτι του Φωτός στην Ανώτατη Συνείδηση.

   Η έκτη διάσταση είναι το βασίλειο της Αρχετυπικής φαντασίας και το Βασίλειο των Ονείρων και της δημιουργικότητας. Εκείνοι που τίθεται σε αυτό το επίπεδο συνείδησης πρέπει να είναι σταθεροί και να  "στηρίζονται" στην Πέμπτη Διάσταση της συνείδησης της ενότητας και στο κέντρο της καρδιάς της Θείας Χάριτος και της συμπόνιας. Γιατί, σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να γίνετε ο κύριος Υφαντής της δική σας ιστορίας. Η ζωή σας γίνεται έργο τέχνης, μια ιστορία, ένα ποίημα ή ένας χορός, ένα εμπνευσμένο όνειρο, και είστε εσείς οι Μεγάλοι Υφαντές του Φωτός, που καλείτε τις Αρχετυπικές ενέργειες για τη δημιουργία.

   Σε αυτή τη Νέα Γη και αυτή τη Χρυσή Εποχή της Χάριτος, θα ελέγξουμε τα υπάρχοντα Αρχέτυπα και θα δημιουργηθούν νέα. Αυτό είναι απαραίτητο για τη Νέα Γη, καθώς η Γη φανερώνεται στην «πραγματικότητα», σύμφωνα με τα αρχέτυπα και τις ιστορίες που υφαίνονται για την έκτη διάσταση στον “Αργαλειό της Δημιουργίας”. Είναι απαραίτητο να μετακινήσετε στο παρελθόν μεγάλες ιστορίες της δυαδικότητας με τη σύγκρουση μεταξύ τους, φωτός και του σκοταδιού, και να αρχίσετε να υφαίνετε τις νέες ιστορίες της Ενότητας.

   Πολυαγαπημένοι, ο καθένας από σας είναι ένας  Υφαντής του Φωτός, ένας αφηγητής και ποιητής, ένας χορευτής του Φωτός. Κάθε ένας από εσάς είναι ο δημιουργός ενός έργου τέχνης που είναι η ζωή σας. Όταν εισέρχεστε σε αυτό το επίπεδο συνείδησης θα αρχίσουμε να βλέπουμε πώς κάθε επιλογή που κάνετε είναι ένα νήμα του φωτός στο μεγάλο σχέδιο της ζωής σας και του Πλανήτη.

   Γιατί, πράγματι, Πολυαγαπημένοι, το ίδιο το Σύμπαν είναι σαν ένα μεγάλο έργο τέχνης, συνεχώς εξελίσσεται και αλλάζει ανάλογα με τη Θεία Θέληση και τις επιλογές που έγιναν από τον καθένα από σας, σαν συν-δημιουργοί με το Πνεύμα και το Θείο Νου. Όταν αυτές οι επιλογές γίνονται από καθαρή συνείδηση και την πρόθεση του Ανώτατου Καλού, τότε γίνεστε ένα κανάλι για τη Θεϊκή Δημιουργική Διάνοια και γίνεστε αμφότεροι ένα μέρος του σχεδιασμού του ενός Δημιουργού με ένα συνειδητό τρόπο! Δεν είναι αυτό ένα μεγάλο δώρο, Πολυαγαπημένοι;

   Και έτσι, σε αυτό το έτος  2012, καθώς περνάτε τη γέφυρα του Ουράνιου τόξου στην έκτη Διάσταση του Φωτός, θα πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε με ασκήσεις γείωσης, να γειωθείτε πλήρως  με το τσάκρα Αστέρι της Γης και το τσάκρα  Αστέρι της Ψυχής, έτσι ώστε η ζωή και το έργο να μπορούν να είναι πλήρως ευθυγραμμισμένα με τις ενέργειες της Γης, τη Ψυχή σας και το Θείο κοσμικό σχέδιο και τις σχετικές εξελίξεις.

   Καθώς γίνεστε master στις ενέργειες της έκτης διαστάσεως, θα χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια, τη Γέφυρα του Ουράνιου τόξου για πρόσβαση στην έβδομη Διάσταση που ονομάζουμε Golden Rose ή Πεδίο του «Λωτού». Εδώ θα τεθείτε πλήρως σε "ανάληψη" συνείδησης και θα γίνει πλήρη επίγνωση του εαυτού σας ως «Ανθρώπινος Άγγελος». Σε αυτό το σημείο, το τσάκρα του Στέμματος και το Chakra Αστέρι της Ψυχής συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα υπέροχο λουλούδι του Φωτός που εκφράζει και ακτινοβολεί Θείο Φως στον κόσμο. Σε αυτό το σημείο, γνωρίζετε τον εαυτό σας πραγματικά ως ένα Ον του Φωτός και ένα φως στον κόσμο.

Οι κώδικες Ανανέωσης και Νέας Δημιουργίας

   Πολυαγαπημένοι, κατά την 11/11/11  συνεργαστήκατε με την 11/11 πύλη, που ήταν ευλογημένη με αυτό που ονομάζουμε «Κώδικες Ανανέωσης». Αυτά είναι Φωτεινά ερεθίσματα από τη Θεία Καρδιά που περιέχουν τις πληροφορίες για τα επόμενα στάδια της εξέλιξης και για το «Νέο Ουρανό και τη Νέα Γη».

   Η Πολυδιάστατη Γη και τα όντα της είναι στο χωνευτήρι για την νέα δημιουργία. Οι κωδικοί της ανανέωσης θα ενεργοποιήσουν τα δυναμικά κλειδιά στο Κοσμικό DNA για να καταστεί δυνατή η εμφάνιση της Νέας Δημιουργίας. Η μεγάλη «στασιμότητα» έχει τελειώσει και οι αλλαγές της τελευταίας δεκαετίας έχουν κυκλοφορήσει από τη Γη και τους κατοίκους της στη ροή του κοσμικού χρόνου πάλι. Σε αυτή τη ροή, είναι το δυναμικό για την ανάπτυξη και την αλλαγή που επιταχύνεται και ενεργοποιείται μέσω της επιλογής.

   Πολυαγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, όταν μπαίνετε σε αυτή τη φυσική ροή  ή τον Θεϊκό χρόνο,  τότε ενισχύεται η ικανότητά σας, να εκδηλωθεί η επιλογή σας.  Καθώς εργάζεστε με την έκτη Διάσταση και γίνεστε ειδικευμένοι Υφαντές,  είναι ένα απλό θέμα να “σπρώξετε” τις καινούριες δημιουργίες από την Θεϊκή Δημιουργική Διάνοια.


Η πολυδιάστατη Γη το 2012

   Καθώς κινείστε μέσα στο 2012, θα έχετε όλο και περισσότερο την επίγνωση του τι σημαίνει να ζούμε σε μια πολυδιάστατη πραγματικότητα. Εσείς, ως οικογένεια του Φωτός, θα πρέπει να στηρίζεστε στην πέμπτη διάσταση και να κινείστε σε όλη την Γέφυρα του Ουράνιου τόξου, στα ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας. Θα είστε οι ηγέτες και «Αυτοί που Δείχνουν τον Δρόμο» για τη Νέα Γη.

   Όμως, θα υπάρξουν πολλοί που δεν θα είναι σε αυτό το σημείο. Θα υπάρξουν εκείνοι που βρίσκονται ακόμη στα πρώτα στάδια της αφύπνισης και οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και ανησυχία, καθώς θα απελευθερώνονται από  την παλιά Τρίτη Διάσταση για να προετοιμαστούν για την Πολυδιάστατη Πραγματικότητα τους.  Αυτοί θα χρειάζονται βοήθεια και καθοδήγηση από εκείνους  που είναι ειδικευμένοι στην Πολυδιάστατη πρόσβαση.

   Στη συνέχεια, θα υπάρξουν εκείνα τα όντα που έχουν επιλέξει να είναι μέρος της πέμπτο διαστασιακής πραγματικότητας της Γης, αλλά δεν θα μπορούν να αφυπνιστούν  με πλήρη συνείδηση ​​εκείνη τη στιγμή. Αυτοί οι πολυαγαπημένοι θα εξακολουθούν να ζουν σαν να ήταν στην τρίτη διάσταση, και θα βρίσκουν ότι η ζωή τους δεν «δουλεύει» πλέον, όπως πριν. Αυτοί οι πολυαγαπημένοι θα γίνονται όλο και πιο αρνητικοί, θυμωμένοι και κτητικοί καθώς οι ζωές τους γίνονται πιο δύσκολες και διαλύεται και αποσυντίθενται ο παλιός τρόπος ζωής τους. Με αυτές τις ψυχές  αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να δείξετε «άνευ όρων αγάπη», αλλά δεν θα ανταποκριθούν καθώς θα παρασύρονται από τα δράματά τους, την αρνητικότητα και την έλλειψη και από λανθασμένους χειρισμούς, γιατί αυτά είναι τα τελευταία υπολείμματα της δυαδικότητας και η αποδυνάμωση από τον παλιό τρόπο ζωής και ύπαρξης.

   Πολυαγαπημένοι, είστε Ισχυροί και είστε δημιουργικοί! Το 2012 θα αμφισβητηθεί όσο ποτέ άλλοτε, να θυμάστε ποιοι είστε και να ζήσετε την αλήθεια του πεπρωμένου σας. Αλλά, οι ανταμοιβές θα είναι μεγάλες καθώς περνάτε τη γέφυρα του Ουράνιου τόξου και αρχίζουν τα Ανώτερα Βασίλεια του Φωτός , ήταν για τόσο πολύ καιρό, κρυμμένα από εσάς.

   Τώρα είναι η ώρα να αναγνωρίσετε την Νέα Μέρα και τη Νέα Γη. Είστε Πολυδιάστατα Παιδιά Αστεριών και Ανθρώπινων Αγγέλων, δημιουργώντας την ιστορία της ζωής σας  κάθε στιγμή. Οι δυνατότητες είναι τεράστιες, και η  Δημιουργία της χαράς και το γέλιο της Ελευθερίας σας, είναι η ευλογία που εμείς, στο Αγγελικό Βασίλειο, περιμέναμε τόσο καιρό να ακούσουμε. Μαζί θα συν-δημιουργούμε ένα Νέο Ουρανό και μια Νέα Γη .... Τον Golden Rose Galaxy!

   Σας ευχόμαστε φως, αγάπη, χαρά και αφθονία και τα πιο μαγευτικά Όνειρα το 2012!


© 2011-12 Celia Fenn και Starchild Παγκόσμιο
This work is licensed under a Creative Commons License.
You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.