ΒΙΟΛΕΤΙ ΦΛΟΓΑ

ΚΡΥΩΝ    18/01/2010
ΕΣΩΤΕΡΙΜΟΣ *  Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ * ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
ΤΟ ΚΑΡΜΑ  &  ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ
ΕΛΕΝΗ    ΠΙΠΠΗ

      Συγκεντρωθείτε για λίγο κατεβείτε στο κέντρο της καρδιάς, και κοιτάξτε εσωτερικά τον εαυτό σας για λίγο. Γελάνε απίστευτα με όλη τη διάθεση που φέρνει ο καθένας μέσα του! Με όλο αυτό που είναι και αποκαλείται άνθρωπος, με όλα τα εφόδια που έχει ο καθένας μέσα σας και αποκαλείστε οντότητες κι' όταν οι οντότητες παίζουν ο πνευματικός κόσμος πανηγυρίζει. Κρατιέται κι' αυτός χέρι-χέρι και εισέρχεται μέσα στις καρδιές σας, εκεί που για λίγο σας ζητούν να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Έχετε όλοι μέσα σας τόσες απορίες, τόσες αγωνίες, τόσα μπερδέματα, όπου ψάχνετε να βρείτε το φως, τη λύση κάθε φορά και χαίρονται γιατί μέσα απ' όλο αυτό που βιώνετε, μέσα απ' τη καθημερινότητά σας βρίσκετε μια στιγμή ανακούφισης, μια στιγμή χαράς και τη μοιράζεστε.

      Ο ΚΡΥΩΝ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ σας χαιρετά! Και για άλλη μια φορά στέκεται και πανηγυρίζει, το μεγαλείο του εαυτού σας. Στέκεται και κοιτάζει τον καθένας σας ξεχωριστά σαν να είναι κάθε φορά η πρώτη φορά, που ένας δικός σας άνθρωπος αν θέλετε εσείς να τον αποκαλέσετε άνθρωπο, κοιτάζει μέσα σας βαθύτερα για ν' ανακαλύψει τη χαρά της ανθρωπότητά σας και αυτό είναι το ζητούμενο αγαπημένοι μας ν' ανακαλύψετε τη χαρά σας, τον κρυμμένο σας εαυτό. Πέρα απ' τα δήθεν πέρα απ' τα προσωπεία, πέρα απ' τα αποτυπώματα που έχει ο καθένας σας, με τον ερχομό του εδώ στο γήινο πεδίο.

      Ο ΚΡΥΩΝ μιλάει πάντοτε για εσάς, μέσα από εσάς, μέσα απ' τα βιώματά σας μέσα από αυτό που είσαστε, μέσα από αυτό που φέρνετε και δεν θέλει με τίποτα να φουσκώσει το μυαλό σας, με ελπίδες και με χαρμόσυνα γεγονότα, γιατί η αλήθεια που βιώνετε είναι πάνω από αυτά. Ο καθένας ακολουθεί έναν δικό του δρόμο που δεν καλύπτεται με χρυσόσκονη, που δεν καλύπτεται με θερμά λόγια, καλύπτεται με κουράγιο και υπομονή για την εξέλιξή σας. Κι' εσείς βρίσκεστε κάθε φορά σ' ένα σημείο, σ' ένα δικό σας αρχικό σημείο όπου μετά βλέπετε το βουνό, που έχει ο καθένας ν' ανέβει. Το βουνό αυτό είναι οι αποφάσεις σας, είναι οι  συνειδήσεις σας, είναι τα κεκτημένα σας, είναι τα θέλω σας, αυτά που θέλετε να διεκδικήσετε, αυτά που θέλετε να βιώσετε, σ’ αυτά που θέλετε ν’ αφεθείτε, σ’ αυτά που σας σπρώχνει η ενέργεια να πάτε.

      Σήμερα θα σας μιλήσω και όλοι μαζί απόψε θα σας μιλήσουμε για το βουνό της ροής και το βουνό που ανεβαίνει ο καθένας σας χωριστά, μέσα από τη δικιά του συνειδητότητα, μέσα από τις δικές του εμπειρίες γιατί διανύετε και θα διανύσετε μια χρονιά, πέρα από κάθε χρονιά που έχετε δεχτεί μέχρι στιγμής, πολύ διαφορετική και υπάρχουν πολλά γεγονότα που θα σας ταράξουν, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά. Και συγχρόνως οι σχέσεις σας, οι επαφές σας, το περιβάλλον σας θα είναι διαφορετικό από αυτό που έχετε βιώσει. Προσέξτε ότι η αλλαγή πάντοτε συνοδεύεται με ταραχές, συνοδεύεται με αναταραχές, συνοδεύεται με εκρήξεις, με αυθορμητισμούς, με αποφάσεις. Και τί θα έκανε ο άνθρωπος αν δεν είχε την ελεύθερη βούληση μέσα του; Απλά θ’ ακολουθούσε τυφλά ένα σχέδιο, θ’ ακολουθούσε τυφλά ένα δρόμο, ένα πλάνο που τo είχε χαράξει από πριν. Και τί θα έκαναν οι οντότητες, όταν θα σας έβλεπαν να πανηγυρίζετε εδώ στο πεδίο της γης; Απλά θα ήταν σθεναρά από δίπλα σας, χωρίς να παρεμβαίνουν και χωρίς να σας βοηθούν, όπως κάνουν τους τελευταίους αιώνες τώρα.

       Γιατί το πνεύμα πάντοτε ακουμπούσε την ύλη γιατί πάντοτε υπήρχε διδαχή από την άλλη πλευρά του πέπλου, γιατί πάντοτε υπήρχε συνειδητότητα και τώρα βιώνετε απλά αυτή τη σύμπραξη, αυτή τη τελειότητα. Όταν το πνεύμα μιλάει στην καρδιά, όταν εσείς βιώνετε την αλλαγή απ’ τα θεμέλιά σας, τότε είναι η σύμπραξη που γίνεται κάθε φορά. Και κάθε φορά που βιώνετε ενέργειες στην καθημερινότητά σας, κι’ όταν ερχόμαστε και σας μιλούμε είναι το ίδιο, βιώνετε τα ίδια συναισθήματα, γιατί Εμείς βρισκόμαστε μέσα στην αλλαγή, γιατί Εμείς βρισκόμαστε μέσα στην καθημερινότητά σας. Γι’ αυτό τα συναισθήματα και οι ενέργειες κάθε φορά που ερχόμαστε κοντά σας, είναι σχεδόν το ίδιο, γιατί πλέον Εμείς και η καθημερινότητά σας έχουμε γίνει το ένα και το αυτό. Όσο περισσότερο εσείς ανοίγετε την συνειδητότητά σας  στην άλλη πλευρά του πέπλου σας, τότε συγχρόνως, τόσο περισσότερο γίνεστε το ένα και το αυτό.

      Φίλοι μας, το βουνό που ανεβαίνει ο καθένας είναι η εξέλιξή του κι’ αυτό ανακαλύψτε το. Όπως κάθε βουνό υπάρχει στο πεδίο της γης, πάνω στο πεδίο της γης, έτσι και η ζωή σας θα έχει κάθε φορά και κάτι διαφορετικό να περπατήσετε, θα έχει μια σπηλιά, θα έχει μια πέτρα που θα σκοντάψετε, θα έχει μια κοιλάδα που θα κοιτάξετε μέσα της την ευφορία θα έχει μια χαράδρα που θα απαιτεί από εσάς ικανότητα και δύναμη, θα έχει και την κορυφή, όπου αυτό θα είναι το αποτέλεσμα που θα βιώνετε κάθε φορά. Και γιατί τάχα το Πνεύμα παρουσιάζει και παρομοιάζει τη ζωή σας μ’ ένα βουνό; Γιατί αγαπημένοι μας αν όλη η ζωή σας ήταν μια κοιλάδα, μια εύφορη κοιλάδα, τότε οι δοκιμασίες που εσείς έχετε επιλέξει δεν θα είχαν λόγο να υφίστανται.

      Κάθε χρονιά βιώνετε και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε αποτέλεσμα είναι και ο εαυτό σας, και οι επιλογές σας αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας. Θα σας το θέσουμε διαφορετικά ο καθένας σας έρχεται με διαφορετικά  αρχέτυπα, με διαφορετικά χαρίσματα, με διαφορετικές συνειδητότητες. Δεν γίνεται ο ένας να ταυτίζεται με τον άλλον! Αυτή είναι η αυθεντικότητά σας, αυτό είστε εσείς και το μεγαλείο σας. Ο καθένας από εσάς λοιπόν έχει μια διαφορετικότητα, ένα διαφορετικό όπλο, για ν’ ανέβει το βουνό. Και όλα θέλουμε να τα δείτε σαν το πραγματικό παιχνίδι του καθενός σας, η ζωής σας είναι το δικό σας παιχνίδι.

       Ο ΚΡΥΩΝ έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές για το παιχνίδι αυτό της ζωής, κι’ αν σήμερα το Πνεύμα ήρθε να σας μιλήσει για το παιχνίδι της ζωής σαν ένα βουνό, τότε μην απελπίζεστε απλά δεχτείτε το. Εσείς τώρα βλέπετε απλά την κορυφή και ξεχνάτε να βιώσετε όλη τη διαδρομή, που μπορεί να είναι μέσα στο πράσινο, που μπορεί να είναι όμως και μέσα στο μαύρο. Μπορεί να είναι μέσα από μια κοιλάδα αλλά μπορεί να είναι και μέσα από δυσκολίες. Τα πάντα υπάρχουν  στο πεδίο της γης. Όλα είναι μέσα σ’ ένα καλάθι δυνατοτήτων, το τι διαλέγει ο καθένας έγκειται μέσα στις αποφάσεις του και στα θέλω του. Εδώ είναι το παιχνίδι του ανθρώπου που κρίνεται και κρίνει τον εαυτό του, από τις αποφάσεις και από τα θέλω του. Τότε στήνετε τον εαυτό σας στον τοίχο και τον λιθοβολείτε, τότε είναι που αγανακτείτε μέσα από τις επιλογές σας, μέσα απ’ τη ζωή σας μέσα από τα θέλω σας, μέσα απ’ τις αποφάσεις σας.

       Μα αγαπημένοι μας, γιατί τότε να υπάρχουν τα θέλω; Γιατί τότε να υπάρχουν οι αποφάσεις; Γιατί κρίνετε τους εαυτούς σας τόσο πολύ; Απολαύστε, ανακαλύψτε, αποφασίστε, επιλέξτε και παίξτε! Η ζωή σας είναι διαφορετικά συναισθήματα, διαφορετικές συνειδητότητες, διαφορετικά θέλω και κάθε φορά το Πνεύμα σας βάζει σε μεγάλες, σε  πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες, δοκιμασίες  δυσκολίες, και εσείς και τα θέλω σας και οι δοκιμασίες σας, η δικιά σας αποστολή, είναι όλα αυτά να τ’ απολαύσετε! Η χαρά και η απόλαυση είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις, δεν σημαίνει πως, ότι με κάνει να χαίρομαι μέσα μου, και μέσα σας σημαίνει ότι είναι αυτό, που σας καλύπτει και τις απολαύσεις. Στη ζωή σας χρειάζεται να έχετε πολλές παραμέτρους, ν’ απολαμβάνετε, να χαίρεστε, ν’ αποδοκιμάζετε, να θυμώνετε, ν’ απογοητεύεστε και συγχρόνως και μετά να ξεκινάτε.

      Ο ΚΡΥΩΝ μιλάει πάντα μέσα απ’ το δικό σας μυαλό, πάντα μέσα απ’ τα δικά σας θέλω. Δεν μπορούν τα θέλω του Πνεύματος ν’ αγγίξουν τα δικά σας. Εμείς θέλαμε από εσάς και θέλουμε ακόμη, τη τελειότητα του εαυτού σας, που αυτό σημαίνει πλήρη αποδοχή στα θέλω σας, στις επιθυμίες σας και στη ταυτότητά σας. Και ποια είναι η ταυτότητά σας αλήθεια; Είναι όλα μαζί! Η ταυτότητα ενός ανθρώπου μιας ανθρώπινης οντότητας είναι όλα τα συναισθήματα, όλα τα θέλω, όλες οι επιθυμίες και όλες οι δοκιμασίες ταυτόχρονα.

      Καθίστε για λίγο ακόμη στη καρδιά. Θέλουμε εκεί να οραματιστείτε μια μικρή βιολετί φλόγα. Όταν το Πνεύμα θέλει να τοποθετήσει ενέργειες μέσα σας, σας βάζει σε διαδικασία να οραματιστείτε, να φέρετε απ’ το αιθερικό, μέσα στο υλικό σας κομμάτι αποτυπώματα, ενέργειες και συνειδητότητες. Η συνειδητότητα του Πνεύματος έγκειται σε μια συχνότητα που δεν μπορείτε εσείς ακόμη να την αντιληφθείτε, παρόλα αυτά η συνειδητότητα της ανθρωπότητας είναι σε μια βατή συχνότητα για εμάς, κι’ έτσι μπορούμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας. Αυτό γίνεται κάθε φορά που ένα ενδιάμεσο παίρνει τα δικά μας μηνύματα, αυτό γίνεται κάθε φορά που εσείς αντιλαμβάνεστε τις ενέργειες και το Βασίλειο όταν κατεβαίνει κοντά σας.

      Η γραμμή που βρισκόμαστε εμείς, με τη γραμμή που βρισκόσαστε εσείς,  διαχωρίζεται απλά από ένα πολύ διαφανές πέπλο. Σας έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το πέπλο. Το πέπλο της δυιτότητας, το πέπλο του άλλου σας εαυτού, του άλλου σας μισού. Θα λέγαμε ότι μέσα σας υπάρχουν δύο κόσμοι, ο κόσμος του νου και της ύλης και συγχρόνως ο κόσμος του πνεύματος και της ελευθερίας. Πόσοι από εσάς γεύονται όλα αυτά τα πέπλα μαζί; Μέσα σε ισορροπία, μέσα σε εναρμόνιση;  Τί σας κάνει αλήθεια αυτό; Τι είναι αυτό που σας διαχωρίζει από Εμάς; Η συχνότητά σας, η αντίληψή σας  και η συνειδητότητά σας. Καθώς σας λέμε ότι η διάστασή σας θα ενωθεί με την Πέμπτη διάσταση εννοούμε ότι αυτά τα πέπλα σιγά-σιγά θ’ αρχίσουν να πέφτουν. Σιγά- σιγά το  πέπλο του νου θα ισορροπήσει με το πέπλο της καρδιάς και σιγά-σιγά το πέπλο της ύλης θα ενωθεί με το πέπλο του πνεύματος. Υπάρχει μεγάλος διαχωρισμός και μεγάλη προσπάθεια από εσάς, ακόμη βρίσκεστε σε αρχικά στάδια, ακόμη βρίσκεστε στο στάδιο που προσπαθείτε να συνειδητοποιήσετε που είναι το πέπλο! Έχετε πολύ δρόμο πραγματικά!

      Από την άνοιξη και μετά πολλές ακόμη ενέργειες θα δουλεύουνε μαζί σας, πολλοί άγνωστοι δάσκαλοι θα έρθουν σε εσάς, στον καθένα χωριστά και για διαφορετικό λόγο. Θα σας οδηγήσει η ενέργεια να μάθετε γι’ αυτούς, θα σας οδηγήσει ο δρόμος ν’ ασχοληθείτε με τον εσωτερισμό σας, είναι αυτό που μέλλει να γίνει πια. Μόνο τότε, μόνο όταν αντιληφθείτε ότι δεν διαχωρίζει τίποτα το πνευματικό με το υλικό σας κομμάτι, μόνο τότε θα πέσει το πέπλο της λήθης σας.

      Ο ΚΡΥΩΝ είναι συνειδητός σε αυτά που λέει σε σας, γιατί μιλάει μέσα από συνειδητότητα ύλης, αλλιώς τα ενδιάμεσα δεν θα είχαν λόγο να υπάρχουν. Αλλιώς αυτά τα λόγια δεν θα είχαν λόγο να ειπωθούν. Η συνειδητότητα της ύλης που παίρνει μια οντότητα κάθε φορά που μιλάει προς εσάς, είναι μέγιστο κομμάτι για Εμάς για όλους τους Δασκάλους και το Πνευματικό Βασίλειο. Να ξέρετε τούτο, ότι οι επικοινωνίες έρχονται μέσα από άτομα που έχουν συνειδητότητα ανώτερη από αυτή του νου, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Όταν ο νους, όταν το πέπλο του νου ενώνετε με το πέπλο της καρδιάς, τότε έρχεται η σύμπραξη του Πνεύματος μαζί σας. Τότε μπορούν να ενωθούν οι δύο κόσμοι, τότε μπορεί να υπάρχει ενδιάμεση επικοινωνία για εσάς. Αυτό είναι ένα θέμα που μέσα στο 2010 θα σας απασχολήσει πάρα πολύ. Πολλοί από εσάς θ’ αρχίσετε να καταρρίπτετε αυτό το πέπλο του νου και ν’ αφήνετε άδειες γωνιές μέσα σας, ώστε να υπάρχει επικοινωνία, ώστε να υπάρχει αυτή η επαφή. Θα σας σπρώξουμε σε αυτό το δρόμο αγαπημένοι μας.
      Αργότερα η Ελλάδα θα είναι ίσως από τις λιγότερες χώρες που θα υπάρχουν πολλά ενδιάμεσα, όπου μέσα από αυτούς η συνειδητότητα του πνεύματος θα ανοίγεται. Να γνωρίζετε ότι μέσα από μια ενδιάμεση επικοινωνία γίνεται μια δημιουργία, μια σύμπραξη. Αυτά τα λόγια δεν τα λέμε απλά για να τα ακούτε, δεν τα λέμε απλά για να τα τοποθετείτε μέσα στα κουτάκια του νου, τα λέμε για να ξυπνάν εκείνες οι συνειδήσεις μέσα σας, ώστε να οδηγήσετε τους εαυτούς σας αυτόφωτους πια και μέσα από τη δική σας δύναμη, πάνω στο μονοπάτι του βουνού.

      Αυτό το σημείο που βρίσκεστε τώρα, είναι η λήθη που πρέπει να βγείτε και ο καθένας να ανασύρει τα κομμάτια του εαυτού του. Οι ψυχές φτάνουν σ’ ένα σημείο όπου δεν θα χρειάζονται να ενσαρκώνονται πια. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια θα σας σπρώχνει να καθαρίζετε όλο και περισσότερα καρμικά κομμάτια μέσα σας. Σας έχουμε πει ξανά το κάρμα, η πράξη της αιτίας και του αιτιατού θα είναι από τα κομμάτια που θα σβήνονται πάρα πολύ εύκολα πια. Δεν θα χρειάζεται να υποβάλετε τους εαυτούς σας σε πάρα πολύ μεγάλες προσπάθειες ώστε να σβήνετε τα καρμικά σας κομμάτια. Η ενέργεια το στηρίζει αυτό να γίνεται πια πολύ γρήγορα. Απλά με την συνειδητότητα και την πρόθεση το καρμικό σας θα σβήνεται. Οι ψυχές γνωρίζουν πια ότι η ενσάρκωση, ότι ο ρόλος της ενσάρκωσης αρχίζει σιγά-σιγά να μην γίνεται τόσο αναγκαίος. Η γη το γήινο πεδίο σας θα φτάσει σε μια τέτοια διαστατικότητα όπου δεν θα χρειάζεται πια η ψυχή να λαβαίνει τόσο μα τόσο πενιχρά, ή το ίδιο αντίθετα τόσο δύσκολα μαθήματα για την ίδια.

      Τα πράγματα θ’ αρχίσουν να αλλάζουν μετά το 2012. Η γη ήδη αρχίζει να δονείται σ’ ανώτερες ενέργειες κι’ αυτό το βιώνετε τώρα. Αυτό που θέλουμε να σας πούμε ότι μετά το 2015 οι ενέργειες δεν θα στηρίζουν πια  ούτε αποφάσεις του νου ούτε σχέσεις που στηρίζονται σε θέλω, ούτε σχέσεις στον περίγυρό σας που θα στηρίζονται σε συμφέροντα. Ο  καθένας από εσάς πλέον θα αρχίζει να στηρίζετε στον δικό του εαυτό και αυτό θα απαιτεί αυτόματα να βάζετε στον εαυτό σας μέσα, εργαλεία και συνειδητότητες, που θα σας είναι χρήσιμα για αργότερα. Το ότι έχετε αρχίσει ν’ ασχολείστε με τον πνευματικό σας εαυτό, με την εσωτερική σας αναδόμηση, αυτό είναι που θα σας απασχολήσει περισσότερο αργότερα στα χρόνια που έρχονται. Το 2010 θα βιώσετε περισσότερο τις ανησυχίες για την προσωπική σας αναζήτηση. Όλο και περισσότερος κόσμος θα στρέφεται προς τα μέσα του, γιατί η ενέργεια θα σας σπρώχνει να βάζετε στον εαυτό σας κεκτημένα εργαλεία για να προχωρήσετε αργότερα. Μετά το 2012 στο πλανήτη σας θα εισέρχονται περισσότερα κρυσταλλικά παιδιά αλλά και rainbow, μετά το 2015 θα έρθουν καινούργιες οντότητες στον πλανήτη σας. Καινούργιες πνευματικές οντότητες  που θα δουλέψουν μαζί σας. Όλες οι πνευματικές ομάδες από εδώ και στο εξής θα δουλεύουνε με τα μέλη τους με όσους αφορούν αυτό το κομμάτι, θα δουλεύουνε έτσι ώστε να προσαρμόζονται οι ενέργειές τους στις καινούργιες ενέργειες που θα έρθουν. Σας προετοιμάζουμε τώρα πλέον για καινούργιες αλλαγές, τις οποίες θα τις βιώνετε περισσότερο μέσα σας.

       Όσοι από εσάς μέχρι στιγμής έχετε δουλέψει με το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού σας, είτε ενεργειακά είτε συνειδητά, τότε να είστε σίγουροι ότι θα κατανοήσετε και τις ενέργειες αυτές. Έτσι λοιπόν αργότερα και μετά το 2015, η ανθρωπότητά σας θα χωριστεί σε δύο κομμάτια, σ’ αυτούς που επιθυμούν να βιώσουνε τις αλλαγές έχοντας μέσα τους συνειδήσεις Φωτός, και σ’ αυτούς ακόμη που κρατάνε τις άμυνες τις ενεργειακές πιο πίσω. Για όλα χρειάζεται να υπάρχει μια ισορροπία κι’ αν στον πλανήτη σας υπάρξει μια ξαφνική ενεργειακή ανάπαυλα, ή μια ξαφνική ενεργειακή έκρηξη, τότε εσείς οι ίδιοι δεν θα μπορούσατε να τη διαχειριστείτε. Πάντοτε λοιπόν θα υπάρχουν συνειδήσεις που θα κρατούν πιο πίσω τα ηνία για εσάς, εσείς φεύγετε μπροστά, εσείς ένας-ένας είστε ένας ξεχωριστός Εργάτης του Φωτός.

       Ο ΚΡΥΩΝ λέει τις ανθρώπινες συνειδητότητες Εργάτες του Φωτός κι’ αυτό για έναν και μόνο λόγο γιατί αυτό αυτόματα σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε ότι έχετε αναλάβει μια μεγάλη ευθύνη. Αυτή η ευθύνη αγαπημένοι μας είναι η ευθύνη του εαυτού σας. Μην κοιτάξετε ποτέ ξανά πίσω, μην κοιτάξετε ποτέ ξανά σ’ αυτά που βιώσατε και σ’ αυτά που κάνατε. Το παρελθόν έχει σβήσει, σας ζητούμε συνειδητά να κοιτάξετε το τώρα. Πού βρίσκεστε τώρα, αυτό θα είναι το εφόδιό σας για το μετά.

       Έτσι με λίγα λόγια ξεκινάει το 2010, και με λίγα λόγια οι ομάδες θ’ αλλάξουν τελείως οι πνευματικές, θα υπάρχει άλλη ενέργεια πια να τις στηρίζει, θα υπάρχει άλλη ενέργεια πια για εσάς, ώστε να υπάρχει μια ενεργειακή αναδόμηση από μέσα σας. Το DNA σας καθώς αλλάζει μέσα σας, αυτό σας οδηγεί αυτόματα και σε αλλαγή ενέργειας. Μέσα από μια επικοινωνία θα βιώνετε αυτή την αλλαγή της ενέργειά σας, θα παρατηρήσετε βέβαια και θα έχετε παρατηρήσει ότι σε κάθε επικοινωνία τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν βιώνετε τις ίδιες ενέργειες όπως βιώνατε στην αρχή, και αυτό είναι γιατί η ενέργειά σας πλέον έχει συμβαδίσει με τις ανώτερες δονήσεις, είναι αυτό που σας είπαμε στην αρχή ότι Εμείς τώρα πια και εσείς βρισκόμαστε και είμαστε το ένα και το αυτό στην καθημερινότητά σας. Άρα ποιος άγνωστος έρχεται να σας μιλήσει; Άρα ποια άγνωστα λόγια έρχεστε εδώ ν’ ακούσετε; Απλά ερχόμαστε και σας επιβεβαιώνουμε ξανά και ξανά ότι η φλόγα που καίει μέσα σας, είναι το Πνεύμα που χρειάζεται να το φουντώσετε.

       Μπείτε για λίγο λοιπόν μέσα σας ξανά και οραματιστείτε για λίγο τη βιολετί σας φλόγα, μεγαλώστε την για λίγο, αφήστε την να καλύψει όλο σας το σώμα εσωτερικά, το στήθος σας, το λαιμό σας, τη κοιλιά σας, τα πόδια σας, την κεφαλή σας και αφήστε τον ΜΙΧΑΗΛ να πλησιάσει έναν-έναν ξεχωριστά. Αφήστε τον για λίγο να σταθεί εμπρός σας, βγάλτε τη φλόγα και έξω απ’ το σώμα σας, μπείτε εσείς μέσα στη φλόγα, αφήστε τη να σας ζεστάνει, αφήστε τη να σας τυλίξει, αφήστε τη να γίνει το πέπλο του Πνεύματος για λίγο γύρω σας και δηλώστε από μέσα σας τρεις φορές, Εγώ είμαι η πηγή του Πνεύματος, καθώς η φλόγα γίνεται όλο και πιο δυνατή γύρω σας. Εγώ είμαι η πηγή του Πνεύματος και αυτό δεν το αναιρεί κανείς, και αυτό δεν θα σας οδηγήσει ποτέ να κρίνετε τον εαυτό σας, και αυτό δεν θα οδηγήσει ποτέ να νιώθετε ανασφάλεια για τον εαυτό σας.

       Αφήστε τον ΜΙΧΑΗΛ να τοποθετήσει τα χέρια του, πάνω στη δικιά σας φλόγα και δείτε την ενέργειά του να βουλιάζει μέσα σε εσάς ολοκληρωτικά, ζητήστε του να ενωθεί μαζί σας. Μέσα από αυτή τη φλόγα μέσα από αυτή την ενεργειακή προστασία για εσάς, αφήστε την οντότητά του να σας καλύψει πλήρως, εσάς και τη πηγή σας, εσάς και τον εαυτό σας.

“ Μην σας τρομάζουν οι αλλαγές κρατηθείτε μέσα σας, μην σας τρομάζει το άγνωστο πολεμήστε γι’ αυτό, μην σας τρομάζουν οι αποφάσεις που έχετε να λάβετε, απλά να τις λάβετε. Μην σας τρομάζει το άγνωστο αγαπημένοι μας, μέσα σ’ ένα άγνωστο πέπλο ήρθατε! Μην σας κυριεύουν οι φόβοι, τους φόβους ήρθατε να εξαλείψετε! Μην σας κυριεύουν οι ανασφάλειες, χωρίς αυτές δεν υπάρχει εξέλιξη! Μην σας κυριεύουν συναισθήματα που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά! Γιατί τότε δεν υπάρχει αλλαγή, γιατί τότε δεν θα σας μιλούσαμε, γιατί τότε δεν θα συνυπάρχαμε.

       Ο ΜΙΧΑΗΛ μιλάει μέσα απ’ τον καθένα σας αυτή τη στιγμή και ζητάει από εσάς τη δύναμη, μέσα από τη φλόγα που υπάρχει μέσα σας, να τη βγάλετε προς τα έξω. Να σας οδηγήσει να πάρετε αποφάσεις, να σας οδηγήσει να αγαπήσετε τον εαυτό σας, μέσα από νέα προοπτική, μέσα από νέα συνειδητότητα, μέσα από αλλαγή καρδιάς. Καμιά φορά, όταν το πέπλο της λήθης μπαίνει μπροστά από εσάς, τότε η καρδιά σταματά να χτυπάει και ο φόβος πιάνει τα ηνία. Μέσα από αυτή τη φλόγα ας φύγουν οι φόβοι σας, βγάλτε μέσα από την καρδιά σας αυτό που σας ενοχλεί, αυτό που σας φοβίζει, αυτό που δεν χρειάζεστε, αφήστε το να φύγει από κάτω, μέσα απ’ τις πατούσες σας, μέσα απ’ τα πόδια σας. Δείτε το να φεύγει προς τα κάτω! Υπάρχει άλλη συνειδητότητα μέσα στο χωνευτήρι της ΓΑΙΑΣ! Υπάρχει συνειδητότητα της μετουσίωσης. Αυτό ζητήστε να γίνει να σας φύγουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι, ζητήστε να λάβετε αποφάσεις και να ενεργήσετε κατά βούληση καρδιάς. Αφήστε τα λοιπόν όλα αυτά να φύγουν μέσα από τη φλόγα, μέσα απ’ τα πόδια σας. Ζητήστε απ’ τη ΓΑΙΑ να τα μεταλλάξει αυτός είναι ο ρόλος της, αυτός είναι ο πυρήνας της. Γι’ αυτό υπάρχει τέτοια φωτιά στο κέντρο της γης, για την μετάλλαξη, για τη μετουσίωση.

       Κι’ όταν οι κόσμοι μας ενωθούν ξανά τότε εσείς οι ίδιοι θα έχετε καταλάβει την αλλαγή, τότε εσείς οι ίδιοι θα έχετε καταλάβει τη μετουσίωση. Χαιρόμαστε πάρα πολύ κάθε φορά όταν Μας αγκαλιάζετε μέσα απ’ τη δική σας φλόγα, όταν Μας στέλνετε τα δικά σας μηνύματα μέσα απ’ τη δική σας χαρά. Γιατί ποτέ δεν έχει φύγει αυτό, γιατί ποτέ δεν θα φύγει! Γιατί ποτέ δεν θ’ ακουμπήσουμε την καρδιά σας εάν εσείς δεν το επιθυμείτε, γιατί ποτέ δεν θα σας κρατήσουμε απ’ το χέρι εάν εσείς δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά. Απλά περιμένουμε το λόγο σας, απλά περιμένουμε την επαφή σας. Υπάρχει τόσος πόνος μέσα σας αλλά συγχρόνως και τόσο μεγάλη θέληση να το αλλάξετε αυτό, τόσο θέληση να χαρείτε, να προχωρήσετε.”

      ”Ο ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ είναι εδώ για σας, ο ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ μιλάει πάντα μέσα απ’ τη συνείδηση της καρδιάς για την αλλαγή, ζητάει από εσάς να είστε συνειδητοί στα θέλω σας και στις αποφάσεις σας και πως θα γίνει αυτό! Μόνο όταν ακούσετε τη καρδιά σας να μιλά, μόνο όταν συνδεθείτε με τη γη και με το άπειρό σας κομμάτι. Να ζητήσετε σύνδεση με τον Ανώτερό σας εαυτό είναι καιρός να γίνει πια, ζητήστε να ενωθείτε με το Ανώτερό σας κομμάτι, είναι ώρα πια να παίρνετε τις δικές σας καθοδηγήσεις και να τις γειώνετε στο εδώ και στο τώρα σας. Ο ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ θα σας βοηθήσει σ’ αυτό θα έρθει η ώρα που θα το κάνετε όλοι μαζί, για εσάς με εσάς. Ζητήστε το απλά! Ζητήστε να γειωθεί ο Ανώτερος εαυτός σας μέσα απ’ τη φλόγα σας μέσα απ’ τη διαδικασία που υποβάλετε κάθε φορά το αιθερικό σας κομμάτι. Ο ΜΙΧΑΗΛ και Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ έχουν κλειδώσει την ενέργεια της φλόγας αυτής στον καθένα σας, θα την έχετε εκεί για τρεις ημέρες. Για τις τρεις επόμενες ημέρες μέσα απ’ αυτή τη φλόγα μπορείτε ν’ αφήνετε εκεί τους φόβους σας, τις ανασφάλειές σας, τις επιθυμίες σας και ας τις αφήνετε να φεύγουν στη γη και ο ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ θα είναι εκεί για εσάς, θα είναι ένας από του δασκάλους που θα δουλέψουν μαζί σας αυτή τη χρονιά. Ο ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ και Ο ΣΑΙΝ ΖΕΡΜΑΙΝ χαιρετούνε πάντοτε τις συνειδητότητες που θέλουν ν’ αλλάξουν πεδίο επαφής.

       Θέλουμε να είστε όλοι καλά να γεύεστε τη κάθε σας στιγμή. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι την επόμενη φορά θα συνδεθείτε μ’ ένα Ανώτερό σας κομμάτι και θα χαρούμε πάρα πολύ να σας δούμε όλους εδώ! Είναι το επόμενο στάδιο του καθενός σας που θ’ αρχίσετε να εξελίσσετε. Ο ΜΙΧΑΗΛ, Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ, Ο ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ & Ο ΣΑΙΝ ΖΕΡΜΑΙΝ, Ο ΚΡΥΩΝ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ σας καληνυχτούν και με ένα στόμα και μια συνειδητότητα, σας αφήνουν να επεξεργαστείτε όλες αυτές τις πληροφορίες στο γήινο κομμάτι σας, με μεγάλη χαρά και παιδικότητα. Να ξέρετε ότι κάθε φορά γελάμε όταν κάνετε τις δικές σας διαπιστώσεις, είναι τόσο αστείο κάθε φορά γιατί χαιρόμαστε όταν ανοίγετε την συνειδητότητά σας και αυτό επιθυμούμε για εσάς. Σας καληνυχτούμε μέσα από τη συνειδητότητα του καθενός.
*  Έτσι ήταν!    *     Kι’ έτσι θα’ ναι  *
     
www.newenergy.com.gr