ΕΒΑΛΑΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

CancerCells
 Επιστήμονες από το Ίδρυμα Μελέτης του Καρκίνου (ICR) της Βρετανίας κατόρθωσαν να αποτρέψουν την εξάπλωση του καρκίνου του μαστού σε άλλα όργανα, εμποδίζοντας τη δράση ενός ενζύμου που παίζει καθοριστικό ρόλο στις μεταστάσεις.

ΕΥΖΩΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΗ (Video)

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 2012

15-01-2011

Χριστός μέσω της Ελένης Πιππή


  Ας οραματιστούμε για αρχή καθώς συνδεόμαστε με την καρδιά μας, ότι γεμίζουμε το χώρο με άπλετο χρυσό φως. Ζητούμε από τους ανώτερους πνευματικούς μας οδηγούς να συντονίσουν τα πνευματικά μας κέντρα με τη φωτεινή μας πηγή και με την πρόθεσή μας φέρνουμε το χρυσό φως στο χώρο. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στέκεται κοντά μας και συνδέει τα φυσικά και ενεργειακά μας σώματα με τη δόνηση του φωτός αυτού. Ο χώρος πλημμυρίζει από τους δασκάλους μας και όλοι δηλώνουν την παρουσία τους μέσα από μία φωνή.   Η συνειδητότητα του Χριστού απόψε θέλει να μας μιλήσει μέσα από την καρδιά μας , ζητάει να μας αγγίξει  στην κορυφή του κεφαλιού μας και μας βυθίζει ενέργεια απλότητας και απέραντης αγάπης!!

ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Video)

 ELENA ERA: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

STEVE ROTHER: Μαθαίνοντας να κοιτάτε ψηλά

STEVE ROTHER: Χτίζοντας ένα καινούργιο κόσμο

STEVE ROTHER: Το Τέλος του Σχοινιού - Μαγνητική Επαν-ευθυγράμμιση

STEVE ROTHER: Τιμώντας τους Άλλους Θεούς - Όντας και Αντανακλώντας το Φως στο Νέο Κόσμο

STEVE ROTHER: Το Τρίτο Κύμα Ενδυνάμωσης - Αρμονία

STEVE ROTHER: Χώρος για το Φως σας - Οι Νέοι Ανθρώπινοι Άγγελοι

STEVE ROTHER: Παίζοντας Ένα Νέο Παιχνίδι - Επανα- κατευθύνοντας το Φως

STEVE ROTHER: Πόσο Μικρός είναι ο Κόσμος σας;

ABRAHAM - HICKS: Ο Νόμος της Έλξης
 
ABRAHAM - HICKS: The 30- Day Better - Feeling Thought Process 

ABRAHAM - HICKS: The Key to Effortless Manifestation

ABRAHAM - HICKS: Dealing With A Breakup

ABRAHAM - HICKS: Imagination and Law of Attraction

BASHAR: Shifting Through Infinity

BASHAR - DARRYL ANKA: Η Συγχρονικότητα της Ύπαρξης

BASHAR: 2010-2012 Important Message

BARBARA MARCINIAK: Μηνύματα από τους Πλειάδειους (1/10)

SETH SPEAKS BY JANE ROBERTS (1/13)


ERIC ALEXANDER (Video)

O Eric Alexander είναι Ελληνοαυστραλός διάμεσο που τα τελευταία δέκα χρόνια κάνει προσωπικές συνεδρίες και σεμινάρια. Όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον του πολλές φορές εστιάζεται στην Ελλάδα. Με το μοναδικό του τρόπο και πολύ χιούμορ μιλά για τις πληροφορίες που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Γιατί Δόθηκε Αυτή η Ευκαιρία στην Ελλάδα 

Το Σπίτι Μας

Για τις Σχέσεις

Άσ' τους να σε Κράζουν

Διαλογισμός για τον Αληθινό Εαυτό 

Διαλογισμοί Υγείας 

Διαλογισμός για να Εκφράσουμε τα Ταλέντα Μας 

Εξωγήινοι 


ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ

untitled
  Μπορεί η Βολιβία να θεωρείται «πίσω» σε πολλά πράγματα, σε σχέση με άλλες χώρες, αλλά είναι η πρώτη χώρα σε όλο τον κόσμο που απαγόρευσε τη χρήση ζώων στο τσίρκο, καταλαμβάνοντας έτσι μία σημαντική πρωτιά στον αγώνα για τα δικαιώματα των ζώων και την προστασία τους.
  Εικοσιπέντε λιοντάρια από τσίρκο της Βολιβίας αρχίζουν, λοιπόν, μία νέα ζωή στο Κολοράντο των ΗΠΑ.
  Η κίνηση αυτή θεωρείται μεγάλη νίκη για τους ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων. Είναι χαρακτηριστικό πως το μικρότερο λιονταράκι είναι μόλις 13 εβδομάδων.
  Από τότε που τέθηκε η απαγόρευση σε ισχύ, ακτιβιστές με επικεφαλής την  οργάνωση Animal Defenders International (ADI) βρίσκονταν σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές για να διασφαλίσουν την καλή υγεία των ζώων και να τα προετοιμάσουν για το ταξίδι τους.
δειτε εδω το ρεπορταζ του bbc
http://www.newsbeast.gr

ΠΑΛΛΗΝΗ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΔΗΜΟΣ

stray-death-araxova
  Πριν από δύο χρόνια ο δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος με τη συνεργασία του πρώην αντιδημάρχου Σταύρου Δρούγκα και τους εθελοντές ξεκίνησε το πρόγραμμα προστασίας αδέσποτων ζώων στον Δήμο Γέρακα, μέσα σε αυτά τα χρόνια.
  Υιοθετήθηκαν πάνω από 278 αδέσποτα, στειρώθηκαν πάνω από 245, έκαναν θεραπεία (ψώρας, καλαζάρ) 480 περιστατικά και πάνω από 35 έκτακτα ορθοπεδικά χειρουργεία. Αυτό το πρόγραμμα δεν σταμάτησε ποτέ!
  Τώρα ως Δήμος Παλλήνης επεκτείνει το πρόγραμμα σε Ανθούσα, Παλλήνη και φυσικά στον Γέρακα. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η αντιδήμαρχος Ειρήνη Κουνενάκη. Ετσι, αν εντοπίσετε ένα αδέσποτο ζώο για στείρωση ή αν είναι άρρωστο ή χτυπημένο απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-6604666 press@pallini.gr ή στο Δημαρχείο Γέρακα (Ιθάκης 12) στο γραφείο Αντιδημάρχων (Υπηρεσία Αδέσποτων Ζώων) ώστε να καταγραφεί το περιστατικό και να προχωρήσει η διαδικασία.
http://www.enet.gr

ΕΓΩ ΠΟΤΕ Θ'ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ;


  Είναι χιλιοειπωμένο το κλισέ ότι αν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε ν'αγαπήσουμε και τους άλλους αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο αληθινό. Έχουμε την τάση να μπερδεύουμε την αγάπη για τον εαυτό με τον εγωισμό. Ο εγωισμός, όμως, δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη. Το αντίθετο μάλιστα, συνδέεται με συναισθήματα απαξίωσης και έλλειψης αυτοπεποίθησης, με την προσπάθεια ελέγχου για να πείσουμε ότι αξίζουμε.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΜΑΓΟΣ" ΓΙΑΤΡΟΣ

  Ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο δίνει ένας Σαλονικιός επιστήμονας που διαπρέπει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το φτωχόπαιδο από την πλατεία Συντριβανίου, που έπαιζε μπάσκετ με τρύπια παπούτσια και καρδιοχτυπούσε στις κερκίδες της Τούμπας, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ένας διακεκριμένος ερευνητής με σημαντικό έργο στη θεραπεία ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ


poll_tax_court_2_m

 Γύρω στα τέλη της δεκαετίας του ’80, η κυβέρνηση Θάτσερ στη Βρετανία αποφάσισε να επιβάλλει ένα νέο φόρο στα νοικοκυριά, ο οποίος έμεινε με το όνομα poll tax. Πρακτικά το ποσό που αναλογούσε σε κάθε οικογένεια προέκυπτε από το πόσα άτομα έμεναν σε ένα σπίτι, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το εισόδημά τους.
  Σχεδόν αμέσως προέκυψε ένα κίνημα πολιτών που αρνήθηκαν συντεταγμένα να πληρώσουν.

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΗΠΟΥΡΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ


banksy1

  Ξεχάστε τα λουλούδια σε γλάστρες και τους φράχτες από θάμνους: μια ομάδα καλλιτεχνών από το Μπουένος Άιρες θέλει να μεταμορφώσει την πρωτεύουσα της Αργεντινής σε  λαχανόκηπο, μετατρέποντας τα παραμελημένα πάρκα και τα διαζώματα των δρόμων σε καταπράσινες οάσεις ζαρζαβατικών.

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

1401317415_6a0552a0b0
  Στη Βραζιλία, νομοθέτες επιχειρούν να εισάγουν την επιδίωξη της ευτυχίας στο Σύνταγμα ως αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών. Ως απώτερος στόχος αυτής της κίνησης προβάλλεται η αντιμετώπιση της τεράστιας οικονομικής και κοινωνικής ανισότητας στη χώρα.

Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ


placebo.

 Η καλή ψυχολογία και η πίστη στη δράση του φαρμάκου αυξάνουν την αποτελεσματικότητά του! Αυτό τουλάχιστον διατείνονται ερευνητές του Τμήματος Κλινικών Νευροεπιστημών του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και νευρολόγοι των πανεπιστημίων του Αμβούργου και του Μονάχου, σε σχετική μελέτη που δημοσίευσαν στο ιατρικό περιοδικό «Science Translational Medicine».

Η ΙΕΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Καίτη Τσώλη

  Η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης είναι καθαρό, λευκό, πρωτογενές Φως από την Πηγή σας! Την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης την πήρατε καθώς κατεβήκατε  στη Γη, από τους πρώτους χρόνους που ενσαρκωθήκατε. Τότε που εσείς δεν είχατε εφεύρει ακόμα αυτόν τον τρόπο του θανάτου και η βιολογία σας δεν είχε όλη αυτή την πυκνότητα που έχει τώρα, ας πούμε ότι η βιολογία σας ήταν πολύ περισσότερο αιθερική. Τότε λοιπόν καθώς η εξέλιξή σας γινόταν μ’ έναν πολύ πιο απλό και πολύ φυσικό τρόπο κι εσείς ήσασταν πιο αγνές και πιο αθώες υπάρξεις, όταν επιλέγατε να φύγετε από τον πλανήτη μετά από 500-700 και 800 χρόνια, απλά μπαίνατε μέσα στην Ιερή Φλόγα της Ανάληψης και κάνατε την μετάσταση. Ήταν τόσο απλό!

ΘΑΛΑΣΣΑ: ΜΑΘΕ, ΔΡΑΣΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ

8B292BB75CCB7AF2942D3E9EEDC2F601
  Οι ελληνικές θάλασσες φιλοξενούν ορισμένα από τα σημαντικότερα είδη θαλάσσιων θηλαστικών σε ολόκληρη τη Μεσόγειο, τη στιγμή που 4 στους 5 Έλληνες δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία σχετική ενημέρωση.
  Σε αυτήν την αντίφαση έρχεται να απαντήσει το ευρωπαϊκό ενημερωτικό πρόγραμμα «Θάλασσα: Μάθε, δράσε, προστάτεψε», το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα από τη MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας και το WWF Ελλάς, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος και το Tethys Research Institute.

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

uk-banks
  Η Βρετανία ανακοίνωσε πως το 2011 θα εισπράξει μαζί με τη νέα φορολογία επί των τραπεζών γύρω στα 2,5 δισ. στερλίνες (4 δισ. δολ.) αυξάνοντας το ποσό που αντλεί από τον κλάδο κατά 800 εκατομμύρια στερλίνες τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του νέου φόρου.

Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

24a-3-thumb-large
  Ειναι ενας παπάς που δεν σπούδασε θεολογία αλλά μαθηματικά. Είναι ακτιβιστής αλλά δεν ξεπήδησε από οικολογική οργάνωση. Κηρύσσει την ειρήνη αλλά βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο. Γι’ αυτό, άλλωστε, βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών: «Για πράξεις κοινωνικής αρετής και ανθρωπισμού… σε τομέα που η μέριμνα της πολιτείας ήταν ανύπαρκτη ή ανεπαρκής»! Για αγώνα, δηλαδή, όσο η πολιτεία κοιμάται.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ


Η κίνηση Πολιτών: “Η Ελλάδα νικάει τον Φόβο”  αφορά όλους εκείνους που επιλέγουν να απαντήσουν στην καταστροφολογία, παίρνοντας το παιχνίδι στα χέρια τους.
helladanikaeitofovoδιαβάζουμε στη σελίδα τους

ΓΙΝΕΤΕ "ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ" ΣΤΟ STRAY.GR

Picture 024
…και σώστε ένα ακόμα σκυλάκι ή γατάκι που έχει ανάγκη!
  Πολλοί από εμάς έχουμε ένα, δύο ή και περισσότερα ζώα στο σπίτι μας. Άλλοι θέλουμε να υιοθετήσουμε ζωάκι, αλλά δεν έχουμε τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για να το φροντίσουμε.
Γι’ αυτό το λόγο το stray.gr δημιούργησε το πρόγραμμα εικονικής υιοθεσίας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να γίνετε οι ανάδοχοι γονείς για ένα από τα ζωάκια μας, καλύπτοντας μέρος των εξόδων του για όσο καιρό βρίσκεται υπό την προστασία μας μέχρι να βρει τη δική του μόνιμη οικογένεια!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 Καίτη Τσώλη

 Θέλουμε να καταλάβετε οικογένεια, ότι ο θάνατος δεν έχει καμία εξουσία επάνω σας, απολύτως καμία εξουσία! Εσείς είστε αυτοί που καλείτε την ενέργεια του θανάτου, όταν μπαίνετε στην διαδικασία της εξέλιξής σας και δουλεύετε μαζί του για να κάνετε όλες αυτές τις αλλαγές μέσα σας, γιατί ο θάνατος παίζει αυτόν το ρόλο του καταλύτη, για να σταματήσει την ροή της υπάρχουσας παλιάς ενέργειας, η οποία δεν σας χρειάζεται και δεν σας εξυπηρετεί πλέον.
 
  Κι έτσι η ζωή, η θηλυκή ενέργεια και ο θάνατος, η αρσενική ενέργεια, πάνε πάντα μαζί, πάνε πάντα αγκαλιά και δεν μπορεί να υπάρξει η ζωή χωρίς τον θάνατο.