2012 ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Adamus Saint-Germain, 1-1-2012  
με επικοινωνία  μέσω του Geoffrey Hoppe
Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη


  Adamus: Είμαι αυτό είμαι, ο Adamus της Κυρίαρχης  Περιοχής.

  Εδώ είμαστε στις πρώτες ώρες της πρώτης ημέρας του 2012. Είναι ένα έτος που πολλοί από σας περιμένατε, κοιτάζοντας μπροστά για πολύ καιρό, ίσως ακόμη και με λίγη ένταση, με λίγο φόβο και τρόμο. Αλλά εδώ είμαστε. 
  Είναι ευχάριστο να είμαι εδώ με κάθε έναν από σας. Οπουδήποτε και να είστε, όταν ακούτε αυτό, οι ενέργειές μας συγκεντρώνονται εδώ σε αυτήν την πρώτη ημέρα του 2012, και στο τι χρονιά θα είναι αυτή.

  Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, και καθώς το κάνετε, πρόκειται να ζητήσω, αν θέλετε να πάρετε τις πλήρεις ενέργειες αυτού του μηνύματος, που είναι επίσης το δικό σας μήνυμα , αν θέλετε να πάτε πέρα από τις λέξεις στα συναισθήματα, στις δυνατότητες και τη δυναμική αυτού του μηνύματος,  χαλαρώστε τα ρούχα σας. Ναι, βγάλτε τα παπούτσια σας. Γίνετε άνετοι.
2012,  εδώ είμαστε.

  Πρόκειται να απλοποιήσω μερικά πράγματα σε αυτό το μήνυμα. Πρόκειται να πω ότι υπάρχουν πολλά, πολλά μονοπάτια, που κάποιος θα μπορούσε να πάρει αυτή τη χρονιά. Αλλά, για να το απλοποιήσω, πρόκειται να πω ότι μπορείτε να πάρετε είτε την πορεία του δράματος και του φόβο και του κρυψίματος, ή μπορείτε να πάρετε το μονοπάτι του να λαμβάνετε - να λαμβάνετε όλες τις ενέργειες που είναι διαθέσιμες ,να λαμβάνετε ότι ζητήσατε, να λαμβάνετε ό,τι έρχεται τώρα σε σας.

       Απελευθέρωση

 
  Το 2012, πρόκειται να πω, είναι το έτος απελευθέρωσης, και το εννοώ αυτό από αρκετές διαφορετικές σκοπιές. Η λέξη απελευθέρωση στην αγγλική γλώσσα σημαίνει ίσως μερικές διαφορετικές έννοιες. Θα μπορούσε να σημαίνει τη διάσωση και τη σωτηρία. Μπορεί να σημαίνει μια απελευθέρωση από τους παλιούς δεσμούς. 

  "Απελευθέρωση "επίσης σημαίνει μια παράδοση, και σε αυτήν την περίπτωση, μια παράδοση των ενεργειών και των δυνατοτήτων σε πρωτοφανή επίπεδα. Γιατί; Επειδή το ζητήσατε . Άλλοι άνθρωποι σαν κι εσάς , το ζήτησαν, και επομένως, παραδίδεται. 

  Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι, σαν να ακούτε ξαφνικά  να χτυπάει το κουδούνι της πόρτας σας. Σηκώνεστε περπατάτε προς την πόρτα και αναρωτιέστε ποιός να είναι εκεί. Δεν περιμένατε κανέναν. Και όταν ανοίγετε την πόρτα, υπάρχει ένα τεράστιο πακέτο, μεγαλύτερο από σας, που γεμίζει ολόκληρο το κατώφλι, σε σημείο που δεν μπορείτε να δείτε καν ποιός παρέδωσε και τί. Και σκέφτεστε, "Δεν παρήγγειλα τίποτα." Πηγαίνετε πίσω στη μνήμη σας και λέτε, "Δεν θυμάμαι να παρήγγειλα τίποτα. Τί υπάρχει μέσα στο πακέτο;"  Είναι τόσο μεγάλο, που είναι δύσκολο ακόμη και να το βάλετε μέσα στο σπίτι, και το μυαλό σας αρχίζει να αναρωτιέται, πώς θα το χειριστείτε.

  Τι υπάρχει μέσα; Μήπως παραδόθηκε σε λάθος διεύθυνση; Μήπως είναι αστείο;
  Αλλά υπάρχει κάτι βαθειά μέσα σας, που φωνάζει, που σας θυμίζει , ναι ,πράγματι, εσείς το παραγγείλατε.
Ας το ανοίξουμε αμέσως.

  Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και φανταστείτε ότι επιθεωρείτε τώρα το κιβώτιο, εξετάζοντας τις ετικέτες αποστολής, εξετάζοντας το μέγεθός του, και αναρωτιέστε πώς πρόκειται να το ανοίξετε. Δεν φαίνεται να υπάρχει ένας λογικός τρόπος να ανοιχτεί. Τόσο συχνά αρχίζετε από κορυφή ή από το πλάϊ ή υπάρχουν οδηγίες τυπωμένες στο κιβώτιο για το πώς να ανοιχτεί. Αλλά εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Τίποτα.

  Ετσι, πώς το ανοίγετε; Λοιπόν, το επιλέγετε, και μετά όταν το κάνετε αυτό, ξαφνικά , διαισθητικά, συνειδητοποιείτε πώς θα το ανοίξετε. Και είναι εκολότερο από ότι νομίσατε, πιο απλό , από ότι το μυαλό σας θα μπορούσε να προσπαθήσει να υπολογίσει. Έτσι κάνετε εκείνη την επιλογή. Ανοίγετε το πακέτο και τι υπάρχει μέσα;

  Αυτό που υπάρχει μέσα  είναι ένα τεράστιο ποσό ενέργειας - ακατέργαστη, καθαρή, όμορφη ενέργεια – είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει, εδώ στην μπροστινή πόρτα σας, εδώ επειδή το ζητήσατε. Τώρα, το μυαλό σας λέει, "Δεν θυμάμαι συγκεκριμένα να παρήγγειλα αυτό το τεράστιο πακέτο  ενέργειας," αλλά ναι, το κάνατε. Η συνείδησή σας το παρήγγειλε. Ίσως όχι το μυαλό σας, αλλά η συνείδησή σας το ζήτησε. Το ζήτησε αρκετό χρόνο πριν. Εσείς και άλλοι άνθρωποι, που βρίσκεστε στο μονοπάτι της νέας συνείδησης το ζητήσατε πολύ  χρόνο πριν, και τώρα φθάνει. 
Έτσι τώρα αναρωτιέστε τι να κάνετε με αυτήν την ενέργεια. Μέρος σας του παρελθόντος  λέει, "Αναρωτιέμαι αν αυτή η ενέργεια είναι πολύ συντριπτική. Αναρωτιέμαι αν είναι πάρα πολλή για μένα." Ένα άλλο μέρος σας είναι όπως ένα παιδί τα Χριστούγεννα ,με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, "Όλη αυτή η ενέργεια είναι για να παίξω, να δημιουργήσω, να  διασκεδάσω με αυτή!" Έτσι βλέπετε ακριβώς μπροστά , υπάρχει μια πρόκληση που πηγαίνει εσωτερικά, έτσι παίρνετε μια βαθιά αναπνοή... και επιλέγετε. 

  Είναι πάρα πολύ για σας ; Ή είναι κάτι που ξέρετε ότι είστε έτοιμοι γι'αυτό ; Κάτι που ξέρετε ότι μπορείτε να παίξετε μαζί του, χωρίς φόβο, χωρίς να πρέπει να ανησυχείτε, με πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. 

        Ώρα για εκτόξευση

  Έτσι νούμερο δύο, με όλη αυτή την ενέργεια διαθέσιμη σε σας, θα έλεγα ότι το 2012 είναι το έτος του πυραύλου. Ναι, του πυραύλου, γιατί  με όλη αυτήν την ενέργεια, μπορείτε να προωθήσετε τις δυνατότητές σας. Μπορείτε να προωθηθείτε ( να εκτοξευθείτε). Όλη αυτή η ενέργεια ,που βρίσκεται εδώ, πρόκειται να παρέχει ό,τι χρειάζεστε, όλους τους πόρους το 2012.
Είναι σαν μια μαγική ενέργεια, επειδή δεν χρειάζεται  να αγωνιστείτε με  αυτή. Δεν χρειάζεται να εργαστείτε σκληρά με αυτή. Αυτή η ενέργεια είναι πολύ, πολύ αποδοτική. Επομένως, πρόκειται να λειτουργήσει λίγο διαφορετικά από τις ενέργειες που είχατε συνηθίσει στο παρελθόν.

  Αυτή η ενέργεια είναι εδώ και αποκρίνεται πολύ άμεσα σε αυτό που επιλέγετε. A! Έτσι δημιουργείται η ερώτηση, "Τι θα έπρεπε να επιλέξω;" A, αυτό εξαρτάται από σας, αγαπητοί φίλοι μου. Εξαρτάται από σας, αλλά επιλέξτε χωρίς φόβο. Επιλέξτε χωρίς συγκράτηση. Επιλέξτε χωρίς κρίση. Επιλέξτε σαν δημιουργός, που ξέρει ότι αυτή η ενέργεια πρόκειται να σας προωθήσει, να προωθήσει ό,τι  επιλέγετε να κάνετε - τα προγράμματά σας, τις ιδέες σας, την αυτοεξέλιξή σας, την αναζωογόνησή σας, την επανισορρόπησή σας, οτιδήποτε είναι. Και μετά αφού κάνετε αυτή την επιλογή, σε αυτό το έτος του πυραύλου, με αυτήν την όμορφη ενέργεια, μετά αφήστε την να δουλέψει. Αφήστε την να πάει να δουλέψει. 

  Ώ, αυτό σημαίνει, πραγματικά, θα θελήσετε να επιλέξετε τα πράγματα που θέλετε γι' αυτή τη χρονιά. Μπορεί να είναι κάτι, όπως ένα πρόγραμμα, ένα βιβλίο, μία ταινία, ίσως. Μπορεί να είναι θέματα που είχατε με το βάρος σας, με την αυτο αφύπνισή σας, την πνευματική σας πορεία . Μπορεί να είναι μια επιχείρηση. Μπορεί να είναι το να πάτε πέρα από το μυαλό. Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Μπορεί να είναι η δημιουργικότητά σας ή η νέα λογική σας.
  Έτσι παίρνετε μια βαθιά αναπνοή, και επιλέγετε. Καταλαβαίνετε ότι αυτή η ενέργεια είναι σαν ένας πύραυλος για σας. Πρόκειται να σας προωθήσει. Πρόκειται να σας κινήσει. Πρόκειται να σας πάει σε νέα ύψη, νέες διαστάσεις, νέες περιοχές της συνείδησης. Θυμηθείτε, εσείς το παραγγείλατε αυτό. Είναι δικό σας. Δεν υπάρχει καμία πρόσθετη τιμή που πρέπει να πληρώσετε. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση σε οποιονδήποτε άλλον. Είναι όλο δικό σας. 

  Μέσα σε αυτό το κιβώτιο της ενέργειας υπάρχει επίσης ένα τεράστιο ποσό δυνατοτήτων - δυνατότητες, που ήταν πάντα εκεί, αλλά εσείς απλά δεν τις ξέρατε. Κατά κάποιο τρόπο, θα μπορούσατε να πείτε ότι φορούσατε τα blinders. Απλά δεν τις είδατε. Κοιτάζατε μόνο τις δυνατότητες ακριβώς γύρω σας. Κοιτάζατε μόνο τις δυνατότητες βασισμένες στις κρίσεις  του παρελθόντος σας, και επομένως, είδατε μόνο ένα περιορισμένο σύνολο δυνατοτήτων.
  Αλλά τώρα, καθώς κοιτάζετε αυτό το κιβώτιο, γεμάτο ενέργεια, γεμάτο  δυνατότητες, παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιείτε, ότι υπάρχουν τεράστιες νέες δυνατότητες για σας το 2012 και μετά. Είναι δικές σας. Είναι δικές σας για επιλογή.

  A!, τώρα, δεν θέλω να σας καταβάλλω, επειδή σε αυτό το σημείο πολλοί σκέφτεστε, "Αλλά δεν είμαι βέβαιος τι να διαλέξω. Τι θα γίνει αν επιλέξω λάθος ; Τι θα γίνει άν επιλέξω και είναι πάρα πολλή ευθύνη; Τι θα γίνει αν επιλέξω και αυτό βλάψει κάποιον άλλο;"

  A!, εδώ είναι που σταματάτε και παίρνετε μια βαθιά αναπνοή. Αυτή είναι η δική σας ενέργειά , βασισμένη στην κλήση από τη συνείδησή σας, βασισμένη σε αυτό που θα καλούσατε υψηλότερο εαυτό σας, αλλά είναι πραγματικά εσείς, βασισμένη σε αυτό που θα καλούσατε το ανώτερο καλό σας. 

       Το να λαμβάνετε

  Τώρα φέρτε το στο σπίτι. Αφήστε το κιβώτιο πίσω, αλλά αφήστε την ενέργεια να σας ακολουθήση κατευθείαν στην μπροστινή πόρτα.
  A!, ναι. Είναι σαν όμορφη, μαγική ενέργεια. Αφήστε την να σας ακολουθήσει μέσα. Φέρτε την στο σπίτι σας - μεταφορικά για σας, το Σώμα Συνείδησής σας, η Τώρα η στιγμή σας, η Παρουσία σας. Αφήστε την να έρθει κατευθείαν μέσα. Αφήστε να αισθανθεί το σπίτι σας. Αφήστε την να είναι μέρος του σπιτιού τώρα. Αυτή, πράγματι, είναι η ενέργειά σας. 
Το άλλο πράγμα που πρόκειται να παρατηρήσετε, καθώς επιτρέπετε σ' αυτή την ενέργεια να σας εξυπηρετήσει το 2012, είναι, ότι είναι πολύ, πολύ αποδοτική, πολύ αποδοτική, πράγματι. Συνηθίζατε στο παρελθόν την ενέργεια σαν κάτι με το οποίο εργαστήκατε, αλλά συνήθως υπήρχε πολλή κούραση. Έπρεπε να σκεφτείτε τον τρόπο σας μέ τα πράγματα. Έπρεπε να προγραμματίσετε τα πράγματα, και έπειτα έπρεπε να είστε πολύ υπομονετικoί, περιμένοντας αυτήν την ενέργεια να φέρει τα αγαθά του χρόνου και του χώρου και άλλων ανθρώπων.

  Αυτή η ενέργεια είναι διαφορετική. Είναι πολύ, πολύ αποτελεσματική. Παρακάμπτει πολλούς παλιούς μηχανισμούς. Γιατί; Επειδή δεν το βλέπει, επειδή η νέα συνείδηση που βρίσκεστε ,δεν θέλει να χρειαστεί να περάσει από τις παλιές διαδικασίες, τον παλαιό τρόπο που γίνονταν τα πράγματα. Έτσι αυτή η ενέργεια είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Δεν χρειάζεται πολύ, ακριβώς μια σταγόνα, ακριβώς ένας κόκκος αυτής της ενέργειας για να πάει να δουλέψει για σας, στη ζωή σας. 

Έτσι συνειδητοποιείτε, ότι δεν ειναι απαραίτητο να ασκήσετε δύναμη ή πίεση. Δεν χρειάζεται να κάνετε οποιοδήποτε  είδος του χειρισμού. Δεν χρειάζεται να ελέγξετε αυτήν την ενέργεια, να πιεστείτε στο μυαλό. Αφορά απλά στο να της επιτρέψετε να πάει να εργαστεί για σας, για οποιεσδήποτε επιλογές κάνετε. 

  Τώρα θα σταματήσω εδώ μια στιγμή πάλι, γιατί μπορώ να αισθανθώ μέσα σε τόσους πολλούς από σας τον ενθουσιασμό, την έκπληξη, την ερώτηση άν αυτό είναι πραγματικό, την ερώτηση άν είστε έτοιμοι γι'αυτό. Και, άλλη μια φορά, την ερώτηση που έχετε, άν θα κάνετε το σωστό πράγμα, άν θα κάνετε τις σωστές επιλογές. 

  Έτσι αυτός είναι ένας χρόνος, που πολλοί από σας θα καθυστερήσουν. Απλά θα σταματήσετε . Θα πείτε, "καλά, εγώ δεν είμαι σίγουρος τι να κάνω με αυτή, έτσι πρόκειται απλά να την αφήσω προς το παρόν." Και εντάξει, αυτή η ενέργεια είναι πολύ αποτελεσματική και ιδιαίτερα αποδοτική. Έτσι θα περιμένει με σας. Θα δημιουργήσει αναμονή. Θα δημιουργήσει αναβλητικότητα και καθυστέρηση. Θα βοηθήσει ακόμη και να φανερωθούν μερικοί από τους παλιούς φόβους σας. Θα βοηθήσει να δημιουργηθεί λίγο χάος στο μυαλό σας, επειδή, με κάποιο τρόπο, αν δεν κάνετε τίποτα με αυτήν, αυτό είναι που επιλέγετε, ίσως εξ ορισμού.

  Έτσι αυτή είναι μια άριστη ευκαιρία ακριβώς τώρα να κάνετε μια απλή επιλογή για αυτό το έτος, μια απλή επιλογή. Ίσως είναι η ροή της αφθονίας. Ίσως είναι αναζωογόνηση. Ίσως είναι η ενσωμάτωση των πτυχών σας και όλου του εαυτού σας στο Σώμα Συνείδησής σας. Ίσως είναι τόσο απλό, όσο ακριβώς η χαρά της ζωής. 

  Μπορεί να είναι οτιδήποτε -  μια νέα δουλειά - οτιδήποτε επιλέγετε. Και δεν περιορίζεστε σε μια επιλογή. Το όμορφο πράγμα με αυτήν την ενέργεια σε αντίθεση με τις προηγούμενες ενέργειες που δουλέψατε είναι, ότι  μόλις αρχίζει να δουλεύει, ειναι ευκολομετάβλητη κατευθείαν, αμέσως. Μόλις μπει σε πορεία , εσείς μπορείτε να την αλλάξετε . Μπορείτε να κινήσετε τις ενέργειες σε διαφορετική κατεύθυνση για να σας εξυπηρετήσουν με διαφορετικό τρόπο, όλα από επιλογή σας.

  Αυτό ανασύρει ένα άλλο σημαντικό θέμα σε αυτό το έτος 2012.  Στο παρελθόν, όταν τα πράγματα δεν δούλευαν με τον τρόπο που μυαλό σας νόμιζε ότι θα έπρεπε, παραιτείστο.  Με άλλα λόγια, παραδίνατε την επιλογή ή την πραγματοποίηση των δυνατοτήτων σας σε κάτι έξω από σας - σε αυτό που καλείτε την ψυχή σας ή τον ανώτερο εαυτό σας ή τη μοίρα σας ή το πεπρωμένο ή την παγκόσμια μαζική συνείδηση, οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα - αλλά συχνά, αισθανθήκατε ματαιωμένοι. Έτσι παραιτηθήκατε. Είπατε, "Δεν είμαι σίγουρος τι να κάνω. Μπορώ να χειριστώ τα καθημερινά μου εγκόσμια θέματα . Μπορώ να χειριστώ την τέχνη της επιβίωσης, αλλά πέρα από αυτό, θεωρώ ότι είναι πολύ πέρα από μένα." Έτσι παραδοθήκατε. 

  Αλλά,  αγαπητοί φίλοι μου, αυτό το χρόνο, με όλη αυτή την ενέργεια του πυραύλου και όλες τις δυνατότητες και την αποδοτικότητά τους,  τώρα είναι  η ώρα να κάνετε εκείνες τις επιλογές, να συνειδητοποιήσετε ότι όταν αναφέρεστε στον ανώτερο εαυτό σας ή την ψυχή σας σας ή οτιδήποτε θέλετε να το πείτε, στην πραγματικότητα απλά χρονοτριβείτε, καθυστερείτε. Εκείνος ο έμψυχος εαυτός είναι ακριβώς εδώ, μαζί σας. Είναι εσύ. Είστε αυτός.

  Έτσι όταν σταματάτε και παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και εξετάζετε τις επιλογές σας, εξετάστε τί είναι σημαντικό για σας. Έτσι έχουμε αυτά τα όμορφα στοιχεία - ενέργεια που παραδίδεται στην μπροστινή σας πόρτα, επειδή το ζητήσατε. Είναι δυνατή. Είναι γεμάτη με δυνατότητες. Είναι πολύ, πολύ αποδοτική, και είναι εδώ ακριβώς τώρα.

    Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή .
  Ω, αυτή δεν πρόκειται να έρθει σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία. Δεν είναι απαραίτητο να περιμένετε την 21η Δεκεμβρίου, 2012, Είναι εδώ τώρα. 

  Το διασκεδαστικό πράγμα είναι ότι υπήρχε εκεί για πολύ. Δεν παραδόθηκε χτες τη νύχτα. Είναι εκεί συνεχώς. Αλλά τώρα, στην υψηλότερη συνείδησή σας και τη συνειδητοποίησή σας, αρχίζετε να  κατανοείτε πράγματα που ήταν πάντα εκεί. Απλά δεν ήσασταν στην ίδια συχνότητα. Δεν αισθανόσασταν ότι ήσαστε έτοιμοι. Αλλά τώρα, αγαπητοί μου φίλοι, είστε έτοιμοι.
Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή . 

       Χώρα των θαυμάτων 

  Επόμενο. Το 2012, κατά κάποιο τρόπο, είναι όπως η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων. Ξέρω ότι πολλοί από σας έχετε διαβάσει και γνωρίζουν  την Aλίκη στη χώρα των Θαυμάτων. Οι μεταφορές και τα σύμβολα είναι πολύ, πολύ κατάλληλα για αυτό το έτος.  

  Και θα δείτε γιατί. Ρίξτε μια ματιά στο συμβολισμό εδώ. Η Αλίκη, ένα συνηθισμένο κορίτσι, πέφτει στην τρύπα των κουνελιών, μια μεταφορά για στην είσοδο στον εαυτό σας, στον κόσμο σας και τον κόσμο των παραισθήσεών σας.

  Η Aλίκη συναντά αυτό το άσπρο κουνέλι. Το άσπρο κουνέλι είναι πάντα καθυστερημένο σε μιά συνάντηση. Αυτό αντιπροσωπεύει τον συμβολισμό του χρόνου, την ψευδαίσθηση του χρόνου, και αυτό είναι κάτι , που πρόκειται να συνειδητοποιήσετε το 2012 - ότι ο χρόνος είναι μια όμορφη παραίσθηση. Ο χρόνος επιτρέπει σε σας να κάνετε κινήσεις  δημιουργικότητας. Ο χρόνος σας επιτρέπει να προσέξετε κυριολεκτικά την πρόοδό σας. Αλλά πρόκειται να συνειδητοποιήσετε αυτό το χρόνο, ότι ο χρόνος είναι μια τέτοια παραίσθηση, και, όπως το άσπρο κουνέλι - πάντα αργά, πάντα πίσω στο χρόνο, πάντα ερχόμενος από το παρελθόν - θα κατανοήσετε αυτό το έτος, ότι ο χρόνος είναι μια παραίσθηση, μια όμορφη, όμορφη παραίσθηση, αλλά αυτό είναι κάτι που σας εξυπηρετεί τώρα, με έναν νέο τρόπο. 

  Αντί να είναι γραμμικός, ο χρόνος είναι σαν κύκλος, σαν σπείρα. Δεν πρόκειται να παγιδευτείτε στην παλαιά δομή του χρόνου. Ώ, ναι, θα σας εξυπηρετήσει στην καθημερινή σας βάση . Αλλά στην εργασία σας του να πάτε πέρα από το μυαλό στην υψηλότερη συνείδηση, θα συνειδητοποιήσετε ότι ο χρόνος ήταν μια παραίσθηση. 

  Υπάρχουν πολλές άλλες όμορφες μεταφορές στην Aλίκη στη χώρα των θαυμάτων. 
   Ξαφνκά επίσης, γίνεται μικρή, μετά γίνεται μεγάλη. Αυτό είναι ένα σύμβολο της παραίσθησης του χώρου. Είσαστε συνηθισμένοι στον ελιγμό του φυσικού σας σώματος στο χώρο, και θα κατανοήσετε αυτό το έτος ,ότι αυτό, επίσης, είναι μια όμορφη παραίσθηση. Ότι μπορείτε να κινηθείτε μέσα και έξω από αυτό το χώρο που βρίσκεστε. Μπορείτε να επεκτείνετε τον χώρο σας. Μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας μικροσκοπικό. Θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να κινηθείτε σε πολλαπλούς χώρους - με άλλα λόγια, πολλαπλές διαστάσεις - σε όλες συγχρόνως. Έτσι υπερβαίνετε εκείνους τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου.  
 
  Θα το κάνετε ταυτόχρονα ενώ ζείτε μέσα στην παραίσθηση του χρόνου και του χώρου. Αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι κάτι ελαστικό, εύκαμπτο. Κάτι που μπορείτε να το έχετε να σας εξυπηρετεί. 

  Τώρα, θα σταματήσω εδώ για μια στιγμή ,για να πω πάλι ότι αυτή η υπέρβαση του χρόνου και το χώρου μπορεί να είναι άβολη αρχικά, γιατί το μυαλό σας και τα όλα σημεία σύνδεσής σας είναι βασισμένα σε αυτά τα στοιχεία του χρόνου και του χώρου, που συνδυάζονται με πράγματα όπως η βαρύτητα και η πολικότητα και η δυαδικότητα. Έτσι όταν το σώμα σας και το Σώμα Συνείδησής σας αρχίζουν να πηγαίνουν πέρα από τον χώρο, πρόκειται να αισθανθείτε λίγο περίεργα. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε αποπροσανατολισμένοι. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε πολύ, πολύ μικροί, όπως η Αλίκη, και έπειτα ξαφνικά πολύ, πολύ μεγάλοι. 

  Ο κόσμος γύρω σας, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού σας, η φυσική πραγματικότητά σας, σε μια στιγμή θα μπορούσε να φανεί συντριπτικά τεράστια και την επόμενη στιγμή πολύ, πολύ μικρή, πράγματι, όπως ήταν για την Αλίκη. 

  Στη χώρα των θαυμάτων, η Aλίκη έκλαιγε ποτάμι τα δάκρυα, ένα σύμβολο για μερικές από τις απελευθερώσεις σας, και μερικές θλίψεις σας στο ταξίδι σας. Αυτό είναι κομμάτι, ολόκληρου του πράγματος της απελευθέρωσης. Όταν συνειδητοποιείτε ότι απελευθερώνεστε, σώζεστε, με κάποιο τρόπο, από εκείνο τον ποταμό του παρελθόντος, όταν μερικά από αυτά τα δάκρυα βασίζονται στη μοναξιά, το συναίσθημα της απώλειας - επειδή με κάποιο τρόπο, αυτό ακριβώς συμβαίνει, αλλάζετε τον προσανατολισμό του παρελθόν σας, και επομένως, το μέλλον σας - υπάρχει μια θλίψη. Είναι μια όμορφη θλίψη, αλλά υπάρχει μια θλίψη. 

  Έτσι εδώ υπάρχει αυτός ο ποταμός των δακρύων, αλλά τι συμβαίνει; Ξεκαθαρίζει πραγματικά πολλά πράγματα για την Aλίκη. Την απαλλάσσει πραγματικά από τον περιορισμό που βρισκόταν, σε μια νέα πραγματικότητα, αλλά μια νέα πραγματικότητα που είναι παράξενη, που είναι παράλογη. Μια πραγματικότητα όπου στην ιστορία της Aλίκης στη χώρα των θαυμάτων, συναντά τον Τρελό Καπελά και τη Βασίλισσα και όλους τους άλλους χαρακτήρες .

  Ο Τρελός Καπελάς, τρελός, χωρίς λογική - χωρίς λογική, αλλά όχι ιδιαίτερα ισορροπημένος , ακόμα προσπαθώντας να δουλέψει μέσα στο μυαλό του, αλλά το μυαλό έχει καταρρεύσει από μόνο του - είναι μια μεταφορά για το "τρελό καπελά σας," για την δική σας τρέλα. Και θα ανακαλύψετε ότι το 2012, η παλιά λογική δεν λειτουργεί απαραίτητα άλλο πια.
  Τέσσερις φορές το πέντε ισούται με δώδεκα, και αυτό ήταν μια αποκάλυψη για την Aλίκη, που αναρωτιέται πώς θα μπορούσε ενδεχομένως να ισχύει αυτό. Δεν είχε νόημα. Τέσσερις φορές το δώδεκα δεν υποτίθεται ότι είναι ίσο με δώδεκα, αλλά ίσχυε σε αυτόν τον τρελό, τρελό κόσμο. 

  Αλλά ίσως δεν ήταν τόσο τρελός όσο ακούγεται. Ίσως, ίσως, αγαπητοί φίλοι, η λογική που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν να αντικατασταθεί από κάτι άλλο - ένας νέο τρόπο σκέψης, αυτό που θα καλούσατε υψηλότερη νοημοσύνη, θεία νοημοσύνη, διαίσθηση, εσωτερικό γνωρίζειν - όπου δεν χρειάζεται να ισχύει, τέσσερις φορές το πέντε ίσον είκοσι. Μπορεί να είναι δώδεκα, μπορεί να είναι χίλια ή ένα εκατομμύριο. 

  Αυτό είναι ένα έτος που θα ανακαλύψετε ότι, το αριστερά είναι δεξιά, το δεξιά είναι μπλε, το μπλε είναι το σύμπαν, βλέπετε, όπου ο παλιός τρόπος συσχετισμού ή σύνδεσης σημείων δεν λειτουργεί άλλο. Μπορεί να είναι προκλητικό κατά περιόδους, γιατί θέλετε ακόμα εκείνους τους παλιούς συσχετισμούς. Θέλετε τον παλιό τρόπο σύνδεσης σημείων. Αλλά αυτό το έτος πρόκειται να ανακαλύψετε ότι, αν και τα σημεία δεν συνδέονται με τον τρόπο που γινόταν στο παρελθόν, αυτό είναι απελευθέρωση και ελευθερία. Τα σημεία δεν ειναι απαραίτητο να συνδέονται για να δουλέψουν. Κάθε σημείο, κάθε δυνατότητα, κάθε μόριο της ενέργειας είναι το ίδιο πλήρες από μόνο του.Δεν ειναι απαραίτητο να έχει νόημα πια με τον παλαιό τρόπο σκέψης. 

  Πάλι, θα υπάρξουν οι προκλήσεις σας εργαζόμενοι με αυτό, αλλά εκεί είναι που παίρνετε μια βαθιά αναπνοή. Εκεί είναι ,που γίνεστε παιχνιδιάρικοι με τις ενέργειες. Εκεί είναι ,όπου εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και το επιτρέπετε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βρίσκεται σε αυτό τον εκπληκτικό νέο κόσμο, ένα ολόκληρωτικά διαφορετικό σύνολο παραισθήσεων και πραγματικοτήτων, μια απελευθέρωση πολλών από τους δεσμούς, που σας κράτησαν στο παρελθόν. 

  Και εδώ, στην ιστορία μας , της Aλίκης στη χώρα των Θαυμάτων, αυτή παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου. Αυτό είναι ένα σύμβολο ή μια μεταφορά για την κρίση σας για τον εαυτό σας. Ήταν βέβαια δικαστήριο καγκουρό. Ήταν βέβαια, ένας πλαστός τύπος δικαστηρίου. Όταν προσπάθησε να μιλήσει, της είπαν ότι , άν δεν ήταν προσεκτική, θα εχανε το μυαλό της -  άλλο ένα όμορφο σύμβολο, αγαπητοί φίλοι μου, για σας.
  Αυτό είναι το μυαλό σας σε δράση. Το μυαλό - η κριτική σας - που σας κρίνει για όλα όσα κάνετε, λέγοντάς σας να μην μιλάτε, λέγοντας σας ότι θα χάσετε το μυαλό σας, αν δεν ακολουθείτε τους κανόνες. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι μια ευλογία - "έξω από το κεφάλι σας" σημαίνει "πέρα από το μυαλό," πέρα από όλες αυτές τις παλιές φωνές της κριτικής μέσα σας, με την τρελή βασίλισσα, με το τρελό δικαστήριο. 

  Έτσι τι έκανε η Αλίκη ; Μίλησε οπωσδήποτε. Έγινε τεράστια, ένα μίλι ψηλή και περισσότερο, αλλά μίλησε ανοιχτά. Και αυτό είναι ένα σύμβολο, οι αγαπητοί μου φίλοι, για σας ,να βρίσκεστε στη φωνή σας, να βρίσκεστε στον εαυτό σας. Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα, κάντε την επιλογή για να το κάνετε φέτος. 
Η Aλίκη ανέτρεψε τελικά ολόκληρο το σύστημα, μετέτρεψε όλους τους χαρακτήρες σε κάρτες παιχνιδιού, γιατί ήταν ακριβώς ένα παιχνίδι, με κάποιο τρόπο. Ήταν επίπεδοι, φανταστικοί, και μετά όταν ξύπνησε, σκεπτόμενη ότι θα υπήρχαν κάρτες σε όλο το πρόσωπό της, πράγματι, ήταν απλά φύλλα. Ακριβώς φύλλα - φύλλα που αντιπροσωπεύουν το παρελθόν, την αλλαγή των εποχών, την αλλαγή, τη μεταμόρφωση. Έτσι έχετε αυτά τα φύλλα στο πρόσωπό σας, μια υπενθύμιση του παρελθόντος, αλλά μια υπενθύμιση ότι τα πράγματα αλλάζουν και αναζοωγονούνται και γίνονται εκ νέου και φρέσκα και διαφορετικά. 

  Και αυτό, πράγματι, είναι που αφορά αυτό το έτος. Λάβετε εκείνη την ενέργεια που μπαίνει. Είναι το έτος της απελευθέρωσης, το έτος της δικής σας απελευθέρωσης , αυτό που θα καλούσατε, σωτηρία, το έτος της παραλαβής αυτών των τεράστιων ενεργειών, που σας έχουν παραδοθεί, επειδή τις έχετε ζητήσει.
        Αλήθεια  

  Tο 2012  είναι το έτος της αλήθειας. Θα είναι ένας χρόνος , που θα ανακαλύψετε τις πραγματικές σας αλήθειες. Τώρα, η αλήθεια δεν είναι ένα μοναδικό πράγμα. Η αλήθεια δεν υπάρχει μόνο σε μια διάσταση. Υπάρχουν πολλαπλές αλήθειες, και η αλήθεια αλλάζει συνεχώς. Αλλά η αλήθεια είναι κάτι, που είναι πραγματικό και σημαντικό.

  Η αλήθεια είναι η κατανόηση, ότι ακόμα κι αν παίζετε και ζείτε μέσα σε μια παραίσθηση, ότι είναι μια παραίσθηση και ότι εσείς είστε ο δημιουργός. 

  Το 2012 είναι ένα έτος ανακάλυψης μερικών από τις αλήθειες του πυρήνα σας.Βρίσκονται εκεί ακριβώς αυτή τη στιγμή. Δεν ειναι απαραίτητο να τις δημιουργήσετε ή να τις εφεύρετε, είναι εκεί. Ήταν κρυμμένες, και τώρα φανερώνονται. 

  Τι είναι πραγματικά σημαντικό για σας;  Τι βρίσκεται πραγματικά σε θέση  ισορροπίας της  πραγματικότητας;
2012 - το έτος της δικής σας αλήθειας , αλλά και σε παγκόσμια βάση . Είναι το έτος, που η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια, που επίσης σημαίνει ότι, οτιδήποτε ήταν ψέμα αποκαλύπτεται. Οτιδήποτε  καταπιέστηκε, βγαίνει προς τα έξω . Οτιδήποτε ήταν διαστρεβλωμένο πρέπει να επιστρέψει στην ισορροπία.  Πράγματα που ήταν κρυμμένα φανερώνονται.

  Tο 2012,  με τις όλες ενέργειές του, σημαίνει ότι θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο να ζήσεις μέσα στα ψέματα. Σε παγκόσμια βάση, σημαίνει ότι οι ηγέτες που ψεύδονται, που κλέβουν, που δεν υπηρετούν, όπως ορκίστηκαν να κάνουν, δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τη θύελλα. Ω!, είναι μια ενεργειακή θύελλα, πράγματι. Είναι μια θύελλα για εκείνους που ζουν σ' αυτή την ψεύτικη πραγματικότητα. Αλλά αυτή η ενεργειακή θύελλα είναι πραγματικά ένα όμορφο πράγμα, για εκείνους από σας, που επιλέγουν να βρίσκονται στην υψηλότερη μορφή της συνείδησής σας.
  Με τις ενέργειες του 2012 που μπαίνουν, τα πράγματα που έχουν κρυφτεί πρέπει να βγούν. Αυτές οι ενέργειες είναι όπως ένα τεράστιο φύσημα θύελλας και αέρα και αγριάδας σε όλα εκείνα τα πράγματα που έχουν κρυφτεί. Έτσι πρόκειται να δείτε, στις ειδήσεις και στους τίτλους εφημερίδων, όλα αυτά τα πράγματα που αποκαλύπτονται. Και μερικά πρόκειται να είναι αλλόκοτα, περίεργα, παράξενα πράγματα. Μερικά θα  είναι πράγματα, που έχουν κρυφτεί για εκατοντάδες, χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες έτη. Δεν θα βγούν όλα στην επιφάνεια αυτό το έτος, αλλά πράγματι, η ενέργεια θα αρχίσει να τα ταρακουνάει, και θα δείτε πολλά, πολλά πράγματα να βγαίνουν.

  Για εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τι πραγματικά συμβαίνει, που δεν καταλαβαίνουν όλη αυτή την απελευθέρωση που πραγματοποιείται, πρόκειται να είναι δύσκολα για αυτούς. Πρόκειται να μπούν στο δράμα και τον φόβο. Θα το παρατηρήσετε επειδή θα κατηγορήσουν άλλους. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν την ευθύνη για τους εαυτούς τους.  Πάντα θα είναι σφάλμα κάποιου  άλλου.
  Αυτό το έτος πρόκειται να είναι το έτος αλήθειας. Αυτό που δεν είναι αλήθεια αποκαλύπτεται, έτσι ώστε να μπορεί να ισορροπήσει.

  Όπως ξέρετε, από προσωπική σας εμπειρία, όταν τα πράγματα βγαίνουν έξω, από μέσα σας, όταν επιδιώκουν την ισορροπία και την επίλυση της ενέργειας, πράγματι, υπάρχει πολλή ταραχή, πολλή σύγκρουση.Υπάρχει πολλή κατακραυγή, πολλές κατηγορίες. Αλλά τελικά, αυτές οι ενέργειες επιστρέφουν στην ισορροπία.

  Αυτό που συμβαίνει το 2012, αυτό το έτος του πυραύλου, με την ενέργεια, προετοιμάζει τα πράγματα να κινηθούν προς τα εμπρός. Ίσως τη Νέα Γη, ακριβώς εδώ στην Παλαιά Γη. Ίσως ένα αληθινό ξημέρωμα μιας Νέας Εποχής - μιας νέας εποχής δημιουργίας, μιας νέα εποχής ευθύνης, την εποχή του "Εγώ είμαι ". 

        Γέννηση

  Το 2012, είναι το έτος της γέννησης. Πρόκειται να γεννήσετε πολλά, πολλά νέα πράγματα μέσα σας, και όπως πολλές από σας τις γυναίκες ξέρετε, η γέννηση μπορεί να είναι ένα όμορφο πράγμα, αλλά κατά περιόδους όχι άνετο, διαφορετικό, περίεργο. Αυτό που πρόκειται να γεννηθεί μέσα σας είναι το κομμάτι της εμπειρίας της ψυχής σας εδώ στη γη. 

  Όπως έχω πει σε μερικές από τις πρόσφατες συγκεντρώσεις μας, η ψυχή είναι η σοφία σας - η σοφία όλων όσων έχετε κάνει , όλα αποσταγμένα μέσα στην ουσία της - αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτής της σοφίας ήταν έξω από σας. Την είχατε κρατήσει μακριά. Τώρα έρχεται , για να γεννηθεί σε αυτήν την πραγματικότητα. 

  Η ψυχή είναι οι δυνατότητές σας - όλα τα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε, να επιλέξετε, να εμπειραθείτε και ότι θα μπορούσατε να είστε. Έχετε διαπραγματευτεί με μια πολύ περιορισμένη προοπτική των δυνατοτήτων, και σε αυτό το έτος, γεννάτε το όραμα μιας πολύ ευρύτερης, μεγαλύτερης κλίμακας δυνατοτήτων. Πράγματα που ίσως δεν θα έχουν κάποιο νόημα για το μυαλό, αλλά είναι πολύ, πολύ πραγματικά.
Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή και αισθανθείτε τις ενέργειες της γέννησης.
  Και μ' αυτό, σε παγκόσμια κλίμακα, θα υπάρξει τεράστια γέννηση νέων ιδεών, νέων εννοιών, νέας στάσης απέναντι στη θρησκεία και στις κυβερνήσεις και στην οικονομία. Αυτό το έτος 2012 θα είναι η γέννηση πολλών νέων τεχνολογιών, ιδιαίτερα εκείνων που αφορούν την ενέργεια. Τώρα, μπορεί να μην σημαίνει ότι είναι εμπορικά διαθέσιμη μέσα σ' αυτό το έτος, αλλά η εφεύρεση, που είναι βασικά η ενσωμάτωση της δυνατότητας σ' αυτή την πραγματικότητα, η εφεύρεση αυτών των πραγμάτων είναι εδώ , στο 2012.

  Έτσι θα υπάρχουν εργαστήρια σε όλο τον κόσμο ,που ξαφνικά, μετά από τα έτη έρευνας, ξαφνικά ανακαλύπτουν, ξαφνικά συνειδητοποιούν πώς λειτουργεί πραγματικά η ενέργεια, πώς το σώμα - και  το σύστημα επικοινωνίας του λειτουργεί. Πρόκειται να υπάρξουν πολλές πατέντες ευρεσιτεχνίας αυτό το έτος 2012 και '13 και '14 λόγω αυτού που γίνεται εδώ. Τεράστια γέννηση όλων αυτών των ενεργειών, όλες αυτές οι δυνατότητες που βγαίνουν από το ψέμα και από την παραίσθηση στην υψηλότερη μορφή της δυνατότητάς τους.
Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή με αυτό, επίσης.
        Οι Αρχαίοι

  Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις για το ημερολόγιο των Μάγιας. Θα επιθυμούσα να το συζητήσω για λίγο εδώ, το ημερολόγιο των Μάγιας πάει πίσω 5.126 έτη και τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου, του 2012 - φέτος. 

  Οι Μάγιας είχαν έναν πολύ μοναδικό τρόπο να βλέπουν το χρόνο, και δεν ήταν απαραίτητα γραμμικός. Δεν συνδέθηκε απαραίτητα με τα αστέρια. Είχαν έναν πολύ μοναδικό τρόπο να βλέπουν τα γεγονότα βασισμένα στο ποσό των ενεργειών και τη δυνατότητα για αλλαγές που συνέβαιναν. Δεν πρόβλεψαν ακριβή γεγονότα - παραδείγματος χάριν, το γεγονός 9/11 - αλλά πρόβλεψαν την εισροή ενεργειών και βασικά την εκδήλωση των δυνατοτήτων.
  Έτσι όταν κοίταξαν έξω στο πιθανό μέλλον, είδαν μια μεγάλη αλλαγή να συμβαίνει , λόγω του μεγάλου ποσού ενέργειας  βασισμένου στην κλήση από τη συνείδηση, που κειμαίνεται εκατοντάδες χρόνια, αλλά ειδικότερα, αυτά τα τελευταία 30 ..40 έτη. 

  Έτσι οι Μάγιας είδαν ότι υπήρξε αυτή η μεγάλη αλλαγή, και αντί της προσπάθειας να γίνουν περαιτέρω υπολογισμοί στο ημερολόγιό τους, είπαν, "Το αφήνουμε να τελειώσει εδώ, και αφήνουμε εκείνους που βρίσκονται σε εκείνο τον χρόνο" - εκείνους όπως εσείς - "να δημιουργήσουν το νέο ημερολόγιο," αλλά ένα ημερολόγιο που ήταν πολύ λιγότερο γραμμικό. Ενα ημερολόγιο που έλαβε υπόψη τις δυνατότητες, ένα ημερολόγιο που δεν ήταν κάτι που βάζετε απαραιτήτως στο γραφείο σας για να θυμηθείτε ποια μέρα ή ποιά ημερομηνία είναι, αλλά ένα ημερολόγιο ενέργειας και κίνησης, δυνατοτήτων και πραγματικοτήτων, ένα ημερολόγιο αλήθειας.  Ενα ημερολόγιο της εισροής και της ολοκλήρωση του 'Εγώ είμαι" σε αυτήν την στιγμή. 

  Βέβαια δεν πρόβλεψαν το τέλος του κόσμου. Αυτή είναι μια δραματική διαστρέβλωση. Αλλά πρόβλεψαν έναν νέο κόσμο, ένας νέο τρόπο, ένα νέο επίπεδο ενέργειας που μπαίνει.
Το οποίο μας φέρνει σε έναν αγαπητό φίλο μου, τον Nοστράδαμο. Είχα πολλές, πολλές συναλλαγές μαζί του - μια λαμπρή ύπαρξη. Μια λαμπρή ύπαρξη που κατανόησε, άλλη μια φορά, τη συμφωνία των ενεργειών και την κίνηση των ενεργειών. Επίσης πάντα αγαπούσα το όνομά του - νόστρα- Adamus. Nostradamus. Χμμ.., παρόμοιο με το δικόμου, Adamus. Έτσι είχαμε κάτι από κοινού, και φυσικά, τις γαλλικές ρίζες μας.
  Ο Νοστράδαμος έριξε μια ματιά στις ενεργειακές κινήσεις και ήταν αρκετά ακριβής σε πολλές περιπτώσεις. Πολλοί άνθρωποι δεν κατάλαβαν ιδιαίτερα τι έλεγε, αλλά δεν είχε σκοπό να είναι κυριολεκτικός. Είχε σκοπό να είναι αντιπροσωπευτικός  ή συμβολικός. 

  Ο Νοστράδαμος μίλησε ο ίδιος για μια μέθοδο απελευθέρωσης.. Μίλησε για έναν κομήτη που ερχόταν στη Γη και τη δυνατότητα της σύγκρουσής του με τη Γη ή έναν αστεροειδή, που συγκρούεται με τη Γη. Τώρα, αυτό δεν ήταν κυριολεκτικό, πάλι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ,ότι στο τέλος του χρόνου ένας τεράστιος κομήτης θα χτυπήσει τη Γη. Είναι  μεταφορικό ή συμβολικό. 

       Εισερχόμενες ενέργειες
  Κατά κάποιο τρόπο, θα μπορούσατε να πείτε ότι, ναι, είναι πολύ, πολύ πραγματικό, αλλά αυτό δεν πραγματοποιείται στις φυσικές σφαίρες απαραιτήτως - μια μικρή, μικρή δυνατότητα, αλλά μετά βίας. Μιλά για μια παράδοση της ενέργειας, και η ενέργεια μπαίνει μέσω μιας ευρείας ποικιλίας διαφορετικών πηγών, μία από τις οποίες είναι, αυτό που θα λέγατε πλανήτης Χ ή Nibiru. 

  Αυτός ο πλανήτης, αυτός ο αστερισμός, είναι τελικά, απλά μια μέθοδος παράδοσης, και συμβαίνει, αλλά όχι απαραίτητα σ' αυτή τη φυσική πραγματικότητα. Και θα βουτήξει κοντά στη Γη. Θα κάνει μια μεγάλη ταλάντευση γύρω από τη Γη, και κάνοντάς τη, είναι μια από τις μεθόδους παραλαβής ενέργειας. Και αυτό είναι, που είδε ο Nοστράδαμος . Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να συγκρουστεί φυσικά , αλλά αυτές οι ενέργειες  πρόκειται να είναι πολύ κοντά. Και μερικές από αυτές τις ενέργειες θα έχουν μία άμεση επίδραση στη Γη και σε σας, με έναν όμορφο τρόπο, εάν επιλέγετε. 

  Μερικές από τις άλλες ενέργειες σπείρονται ή διαχέονται στην ενέργεια που περιβάλλει τη Γη, για να γίνουν διαθέσιμεςς όχι μόνο αυτό το έτος, αλλά και στα έτη που έρχονται . 

Ο Nibiru ή ο πλανήτης Χ παραδίδει τεράστιες ποσότητες ενέργειας σ' αυτή τη Γη, επειδή το έχετε ζητήσει. Είναι αληθινά το έτος της παράδοσης. 

  Για μερικούς, αυτό θα είναι δύσκολο. Για μερικούς - για πολλούς ανθρώπους στη γη - θα ρυθμίζουν τον εαυτό τους. Θα επιτρέπουν μόνο μικρά μέρη της ενέργειας στη ζωή τους. Δεν είναι έτοιμοι για περισσότερα, δεν θέλουν να δουν περισσότερα. Λειτουργούν όσο καλύτερα μπορούν διαχειριζόμενοι τις ενέργειες απο τη μία, αλλά το να έχεις αυτά τα νέα ψηλά επίπεδα της ενέργειας, μπορεί να είναι προκλητικό. Θα μπορούσε να προκαλέσει σε πολλούς,  διανοητική διαταραχή , και ακόμη θα μπορούσε να αναγκάσει  πολλά παλιά συστήματα να καταρρεύσουν, επειδή αυτοί δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτά τα νέα επίπεδα ενέργειας.

  Θα μπορούσε να αναγκάσει πολλούς ανθρώπους να κρυφτούν, κυριολεκτικά να πάνε υπόγεια. Το έχουμε δοκιμάσει αυτό παλιά. Έχουμε τελειώσει με εκείνη την εποχή, αλλά θα υπάρξουν εκείνοι, που θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν κάτω απο τη Γή, κρυβόμενοι,  προσπαθώντας να προσποιηθούν ότι όλη αυτή η Νέα Ενέργεια δεν υπάρχει. Και θα το πετύχουν, σε έναν βαθμό, επειδή η ενέργεια θα τους υποστηρίξει στο κρύψιμό τους. Αλλά τελικά θα γίνει τόσο συντριπτικό, τόσο άβολο, τόσο αφύσικο, ώστε κάτι θα πρέπει να αλλάξει. 

  Αυτό είναι ένα πράγμα, όσον αφορά αυτές τις ενέργειες. Θα αναγκάσουν τα πράγματα να αλλάξουν. Γιατί ; Γιατί το ζητήσατε. Έχετε ζητήσει την αλλαγή. Έχετε ζητήσει ένα νέο υψηλότερο τρόπο συνείδησης, που να χειρίζεται αυτή την πραγματικότητα, με τις ενέργειες, με εσάς, με το "Εγώ είμαι",  και τώρα συμβαίνει. 

  Οι ενέργειες που μπαίνουν παραδίδονται μέσω πραγμάτων όπως αυτός ο Planet Χ. Παραδίδονται επίσης μέσω των ηλιακών θυελλών. Πρόκειται να δείτε μερικά ενδιαφέροντα μοτίβα στις ηλιακές φλόγες και τις ηλιακές θύελλες φέτος. Πρόκειται να έχει επιπτώσεις σε πράγματα όπως η δύναμη της βαρύτητας στη γη. Πρόκειται να διαπιστώσετε ότι η βαρύτητα γίνεται όλο και λιγότερο ένα θέμα κατά περιόδους, και κατά διαστήματα πρόκειται να δημιουργεί και περισσότερη πίεση, περισσότερη δύναμη. 

  Πρόκειται να διαπιστώσετε ότι υπάρχει η μαγνητική μετατόπιση στη γη. Εμφανίζεται πάντα κυρίως με μικρές μετακινήσεις, αλλά τώρα οι μετακινήσεις θα γίνουν μεγαλύτερες, το οποίο μας πάει σ' αυτό που συζητήσαμε πέρυσι - επανασύνδεση ή επαναπροσδιορισμός. *Με άλλα λόγια, το να αφήσετε τον εαυτό σας να αναπροσαρμοστεί στα μεταβαλλόμενα μαγνητικά, στη μεταβαλλόμενη πολικότητα, στα μεταβαλλόμενα επίπεδα ενέργειας, και στα μεταβαλλόμενα επίπεδα δυαδικότητας.
*( Αναφέρεται στο : "Έπαναπροσδιορίζοντας την πραγματικότητά σας").

  Αυτές οι ενέργειες πρόκειται να απελευθερωθούν από τη Γη την ίδια , αυτό το έτος. Θα είναι κυρίως τα ηφαίστεια, η δυνατότητα για μερικά που τα λέτε "υπερ ηφαίστεια", λόγω όλης αυτής της συγκρατημένης ενέργειας στη Γη . Κατά κάποιο τρόπο, ένα ηφαίστειο είναι μια τεράστια απελευθέρωση και μια τεράστια γέννηση. Δημιουργεί το νέο. Έτσι πρόκειται να έχετε τις δυνατότητες αυτών των μεγάλων ηφαιστείων, που αλλάζουν τα καιρικά πρότυπα, πράγματι. Και καθένας που προσπαθεί να προβλέψει σε μακροπρόθεσμη βάση τον καιρό, απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του.

   Μερικοί  λέτε ότι υπάρχει παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου, και μετά τι ανακαλύπτετε; Είναι πραγματικά παγκόσμια ψύξη. Μερικοί συζητάτε για συγκεκριμένα καιρικά μοτίβα, αλλά μετά αλλάζουν και είναι αρκετά διαφορετικά.. 
 
  Έτσι όταν περπατάτε στο ύπαιθρο κάθε ημέρα, τιμήστε και ευχαριστήστε τη Gaia , τον εαυτό σας και τον καιρό.
Ο καιρός είναι μια αντανάκλαση της συνείδησης. Ο καιρός έχει έναν όμορφο τρόπο να ξεκαθαρίζει πράγματα, να κινεί τις ενέργειες.Έχει έναν όμορφο τρόπο να φέρνει  κρύο, κρύο καιρό όταν είναι κατάλληλο, επειδή μερικές φορές όταν υπάρχουν μεγάλες ενεργειακές μετατοπίσεις και αλλαγές, είναι ευκολότερο να γίνει αυτό, σε ένα πιό δροσερό κλίμα. 

  Μετά , φυσικά, θα υπάρξουν άλλες περιοχές που θα έχουν ξηρασία. Η ξηρασία είναι ένας τρόπος, ξανά, μιας εσωτερικής αναζωογόνησης. Όταν τα πράγματα δεν μπορούν να μεγαλώσουν στην επιφάνεια, πολλά συμβαίνουν στις ενεργειακές αλλαγές κάτω από τη Γή. Είναι ένας χρόνος καθαρίσματος.Είναι χρόνος άγονος, και όπως ξέρετε από δική σας εμπειρία , υπάρχουν εποχές , που πρέπει να είναι ήρεμες, που πρέπει να είναι άκαρπες, που πρέπει να  ησυχάζουν .

  Έτσι, ναι, άλλη μια φορά, πρόκειται να δείτε πολλές, πολλές αλλαγές στον καιρό αυτό το έτος - τίποτα όμως για να ανησυχήσετε .

       Ανθρώπινη ανταπόκριση

  Αλλά θέλω να στραφώ εδώ τώρα για μια στιγμή, καθώς μιλάμε για τις αλλαγές του 2012, θα παρατηρήσετε ότι το έγκλημα - τα συμβατικά εγκλήματα - πραγματικά πρόκειται να μειωθούν ελαφρά. Τα εγκλήματα ,όπως η δολοφονία και ο βιασμός και η υψηλού επιπέδου κλοπή. Αλλά θα υπάρξει μια εμφάνιση παράξενων νέων εγκλημάτων , περίεργων, που δεν φαίνεται να έχουν καθόλου νόημα, που θα αναρωτιέστε για αυτά , τι να σημαίνουν;

  Τι προσπαθούν αυτοί να κάνουν; Καλά, δεν είναι αυτοί ακριβώς - οποιοσδήποτε είναι ο εγκληματίας - δεν προσπαθούν απλά να κλέψουν τα χρήματα. Προσπαθούν να κάνουν μια δήλωση. 

Εγκλήματα - φυσικά εγκλήματα εναντίον άλλων - όχι επειδή είναι απλά, παραδείγματος χάριν, θυμωμένοι με κάποιον, που θα τους ανάγκαζε να θέλουν να τον δολοφονήσουν. Ή σεξουαλικά διεστραμμένοι, θέλοντας  να βιάσουν, αλλά παράξενα εγκλήματα που κάνουν κάποιον να ξύνει το κεφάλι του και να αναρωτιέται τι συμβαίνει, γιατί το κάνουν αυτό. 

  Όταν αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια στους τίτλους των εφημερίδων, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και κοιτάξτε πέρα από τα προφανή. Εξετάζοντας, τελικά, την απλότητα. Κοιτάζοντας τον συμβολισμό τους. Τί συμβαίνει;

  Καλά, οι άνθρωποι χάνουν το μυαλό τους. Οι άνθρωποι μαίνονται κατά κάποιο τρόπο. Και θα μπορούσε ακόμη και να ειπωθεί ότι, δεν είναι πραγματικά βέβαιοι γιατί κάνουν τα πράγματα που κάνουν.Απλά τα κάνουν. Τα περισσότερα είναι έκκληση για προσοχή, για βοήθεια. Τα περισσότερα απλά είναι η μη κατανόηση, πώς να χρησιμοποιηθεί όλη αυτήν η ενέργεια , μία προσπάθεια να πιαστούν ή να κρεμαστούν στις παλιές βάσεις της δύναμης.

  Μερικά απ'αυτά, απλά επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πρόκειται να αισθανθούν μια μεγάλη μετατόπιση, που συμβαίνει και θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν. Θα προσπαθήσουν να χειριστούν την κατάσταση, και όπως είπα πριν, αυτό δεν λειτουργεί. Αυτό είναι το έτος αλήθειας, επίσης. 

Ψέματα, χειραγώγηση, διαστρέβλωση, καταστολή - όλα αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν. Και για εκείνους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μια μεταβαλλόμενη ενεργειακή κατάσταση, αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στη δική τους κόλαση, στη δική τους αγωνία, στην απελπισία τους, πολύ, πολύ δύσκολα να βγούν από εκεί. Μερικοί θα πρέπει να κάνουν την επιλογή, θα είναι μέρος αυτής της δυνατότητας της Νέας Γής ή θα μείνουν πίσω στην παλιά;  Και σκέφτομαι ότι πολλοί από σας ξέρουν ήδη την απάντηση χωρίς να χρειαζεται να το πω.

       Εμπιστοσύνη 
  Για σας, αγαπητοί Shaumbra, το 2012 είναι το έτος εμπιστοσύνης. Εδώ έχετε την παράδοση, που σημαίνει τον ερχομό αυτής της ενέργειας, την απελευθέρωσή σας από τους πολλούς παλιούς περιορισμούς. Έχετε αυτήν την αλλαγή της βάσης της πραγματικότητας.Είναι το έτος της εμπιστοσύνης του  εαυτού σας - ένα από τα πιο δύσκολα, αλλά και ένα από τα πιο όμορφα πράγματα, που μπορείτε ποτέ να κάνετε.

  Έχουμε μιλήσει γι'αυτό, χρόνια τώρα. Δεν είναι κάτι νέο, αλλά σας ζητώ  να πάρουμε μια στιγμή και να εστιαστούμε σ' αυτό, το 2012. Το επίπεδο εμπιστοσύνης στον εαυτό σας, ότι όλα όσα συμβαίνουν, συμβαίνουν επειδή τα δημιουργήσατε, ότι οτιδήποτε συμβαίνει σας εξυπηρετεί, οτιδήποτε συμβαίνει, είναι για σας.
  Πολύ καιρό πριν, χάσατε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Πολύ καιρό πριν δημιουργήσατε αυτό τον τύπο του κόσμου, σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, για σας, έναν κόσμο παραισθήσεων και  διαστρεβλώσεων και  ψεμάτων, και κατάκρισης. Τώρα είναι ο χρόνος να επιστρέψετε σε εκείνη την εμπιστοσύνη. Εμπιστευόμενοι ότι, οτιδήποτε συμβαίνει, εσείς το δημιουργείτε. Ο Θεός μέσα σας το δημιουργεί  .
Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή...

  Βλέπετε, εάν διαπραγματεύεστε από ένα επίπεδο δυσπιστίας, θα βρίσκεστε στην τρύπα των κουνελιών της δυσπιστίας, και όλα όσα  θα συμβαίνουν, θα τονίζουν τη δυσπιστία. Αλλά αν παίρνετε όλες αυτές τις ενέργειες που είναι εδώ για να σας υποστηρίξουν και παίρνετε μια βαθιά αναπνοή, πάρτε μια βαθιά αναπνοή της εμπιστοσύνης σε σας - εσείς, εδώ τώρα, αμέσως ,όχι κάποια μακρινή μεγάλη ύπαρξη, όχι κάποιος αόριστος υψηλότερος εαυτός, αλλά εσείς, αυτήν την στιγμή, εμπιστευόμενοι ότι έχετε τη διαίσθηση, την ισορροπία, την θεϊκότητα, την ευσπλαχνία, την αγάπη να είστε σ' αυτή τη στιγμή, να είστε αυτοί που είστε, να μιλάτε με την αυθεντική σας φωνή, να ζείτε και να δημιουργείτε στον αυθεντικό σας κόσμο - παίρνετε μια βαθιά αναπνοή, και συνειδητοποιείτε ότι αυτό είναι έπειτα, αυτό που θα δημιουργήσετε.
  Εκείνο το κομμάτι σας πετάγεται και λέει, "Ναι, θα μπορούσα να εμπιστευτώ τον εαυτό μου, αλλά τώρα τι γίνεται με όλους αυτούς τους άλλους ανθρώπους; Τι γίνεται με άλλους ανθρώπους, που παραβιάζουν στη ζωή μου;" A, όταν εμπιστεύεστε αληθινά τον εαυτό σας , δεν το κάνουν. Σας εξυπηρετούν. Εξυπηρετούν τη ζωή σας. Γίνεστε Πρότυπο γι'αυτούς, όχι υπάλληλός τους. Οι ενέργειές τους πραγματικά , μετά σας υποστηρίζουν. Δεν παίρνουν τίποτα από σας. Γίνεστε φάρος του φωτός γι' αυτούς, και δεν είναι αυτό ,ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους επιλέξατε να μείνετε εδώ, να είστε εδώ σε αυτήν την Γη, για να είστε εδώ σε αυτήν την Τώρα στιγμή; Πράγματι!
  2012, το έτος της πραγματικής εμπιστοσύνης στον εαυτό και το ζείτε αυτό, όχι μόνο το σκέφτεστε, το έτος που το παίρνετε αυτό μέσα σας, με κάθε αναπνοή και το βιώνετε, είσαστε η ουσία αυτού ,σ'αυτή την Τώρα στιγμή. Θα σας το θυμίσω αυτό, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου αυτού - την εμπιστοσύνη στον εαυτό. 

  Ω! , και πρόκειται να υπάρξουν στιγμές ,όταν κάτι συμβαίνει, και θα λέτε , "Αλλά κοιτάξτε, κοιτάξτε τι συμβαίνει!"και πρόκειται να σας θυμίσω, να κοιτάξετε πέρα από το προφανές, να κοιτάξετε πέρα από την παραίσθηση αυτού που συνέβη, πέρα από αυτό που το μυαλό σας νόμιζε ότι έπρεπε να συμβεί, γιατί τόσο συχνά λέτε, "καλά, κοιτάξτε, έχασα τη δουλειά μου" ή "Εχασα το σύζυγό μου" ή "Τραυματίστηκα" ή κάτι παρεμφερές. "Προφανώς, κάνω κάτι λάθος." Αλλά πρόκειται να σας ζητήσω για να κοιτάξετε πέρα από αυτό.
  Θα υπάρξουν πολλές ενεργειακές αλλαγές στη ζωή σας φέτος. Μπορεί να είναι διασκέδαση, μπορεί να είναι χαρά, μπορεί να είναι υψηλή δημιουργικότητα, αλλά οι ενέργειες θα αλλάξουν. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μεγάλη αλλαγή, ιδιαίτερα στους πρώτους τέσσερεις με πέντε μήνες αυτού του έτους, και μαζί μ' αυτές κάποια ανησυχία , μερικά συναισθήματα ανησυχίας, για να πάτε πέρα από την παλιά πλατφόρμα του ασφαλούς, αλλά παλιά βάση της πραγματικότητάς σας. 

  Αλλά μετά καθώς το έτος προχωρεί και γίνεστε πιό άνετοι, εργαζόμενοι με αυτά τα νέα επίπεδα ενέργειας και εμπιστευόμενοι τον εαυτό σας και κατανοώντας  πόσο εύκολο και αποδοτικό είναι, θα συνειδητοποιήσετε, ότι αυτό είναι ένα σπουδαίο έτος να ζείτε, ένα μεγάλο έτος για να βρίσκεστε σ' αυτή την πραγματικότητα - και άλλες, επίσης.
Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή όλοι μαζί. 

  Μπαίνουμε στο 2012 - το έτος της απελευθέρωσης, το έτος αλήθειας, το έτος των αποδοτικών ενεργειών. Το έτος της κατανόησης ,ότι η παραίσθηση ήταν πολύ πραγματική, αλλά η παραίσθηση είναι επίσης πολύ μεταβλητή. Το έτος κατανόησης ότι αυτές οι τεράστιες ποσότητες ενέργειας που μπαίνουν, πρόκειται να σας εξυπηρετήσουν, πρόκειται να εξυπηρετήσουν τις επιλογές σας. 

  Η κατανόηση ότι, πράγματι, η Γη, οι άνθρωποι, η μαζική συνείδηση πρόκειται να έχουν προκλήσεις ,από πολλά πράγματα που συμβαίνουν. Πρόκειται να αλλάξουν αυτό το έτος, και να μετατοπιστούν. 

  Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό, ότι αυτό είναι το έτος ,που δεν χρειάζεται ανάμιξη στο δράμα, αλλά μάλλον στην ομορφιά. Να μην πιαστούμε σε κανένα σενάριο για το τέλος του κόσμου, αλλά να κατανοήσουμε, ότι ένας νέος κόσμος είναι εδώ. 

       Αυτό το έτος 

  Μου επιτρέπετε να πω περιληπτικά, ότι το 2012 θα είναι ένα έντονο έτος. Ναι, το είπα αυτό για το 2011, αλλά το 2012 συνεχίζει με ακόμη περισσότερη ένταση. Είναι ένα έτος παράδοσης - παράδοσης όλων αυτών των ενεργειών στη ζωή σας, που τις λαμβάνετε παίρνοντας μια βαθιά αναπνοή, με το να είστε τολμηροί και εξωφρενικοί  και να λέτε, "Είμαι έτοιμος," γιατί πραγματικά, είστε. Είναι αυτό που περιμένατε. 

  Το 2012 είναι το έτος της απελευθέρωσης, της παράδοσης και της παραλαβής.

  Το  2012, το έτος, αγαπητοί φίλοι μου - και δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά - το έτος για να κάνετε μερικές επιλογές, το έτος για να κάνετε ό,τι θέλατε πάντα να κάνετε. Να μην κρύβεστε, να μην περιπλανιέστε μόνο και να αναρωτιέστε, αλλά να είστε πραγματικά. Είναι ένα υπέροχο έτος για σας , να κάνετε, οτιδήποτε επιλέγετε να είστε.

  Δεν υπάρχει άλλη αναμονή . Δεν υπάρχει ένα κορίτσι πια, που κρύβεται. Αυτό είναι το έτος. Εάν δεν το κάνετε το 2012, θα έπρεπε να πω ότι, πιθανώς, δεν πρόκειται να το κάνετε. Μην περιμένετε το 2013 ή το 2020 ή τίποτ' άλλο. Είναι φέτος.

Μπορείτε αυτό το έτος πραγματικά να αφήσετε τους περιορισμούς. Κάνετε αυτό το έτος πραγματικά να είναι αυτό ,που θα επιστρέψετε στην ισορροπία με τον εαυτό σας, το έτος να κάνετε πράγματα, περιπάτους με τον εαυτό σας, δημιουργία, απλά να είστε αυτό που θέλετε. Αλλά είναι το έτος δράσης. Είναι το έτος μετακίνησης. 

  Τώρα, σε λίγο, θα πάρουμε τις ερωτήσεις από τη Linda, εάν έχει κάποια, για μας. Αλλά πρόκειται να κάνω αυτή την πρόταση για όλους σας. Από τώρα και μέχρι τα μέσα του έτους - όχι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά από τώρα και μέχρι τα μέσα του έτους - πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει σύντομες διακοπές - τρεις, τέσσερις ημέρες ή περισσότερο - μόνο με σας. Πάρτε κάποιο χρόνο στην ηρεμία να είστε με τον εαυτό σας - μακρυά από τη δουλειά σας σας, την οικογένειά σας, τις ευθύνες - να είστε με σας. Κάνετε ό,τι αγαπάτε, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, αλλά να είστε με σας. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε στις δραστηριότητες άλλων ανθρώπων. Να είστε όπου μπορείτε μόνοι και ήρεμοι. 

  Πάρτε αυτόν τον χρόνο - τρεις, τέσσερις ημέρες ή περισσότερο - στο πρώτο μέρος αυτού του έτους. Θα είναι ένα δώρο για σας.Θα είναι ένας τρόπος πραγματικά να λάβετε ενέργειες. Θα είναι ένας τρόπος να ισορροπήσετε τον εαυτό σας. 

  Τόσοι πολλοί από σας θα βρουν χίλιες μια δικαιολογίες για να μην το κάνουν, αλλά για εκείνους από σας που θα το κάνουν, θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα δώρο για σας, σε αυτό το έτος. 

Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή σε αυτό το έτος, αυτό το όμορφο έτος 2012, το έτος απελευθέρωσης... το έτος αλλαγών... το έτος κβαντικών αλμάτων.
  Adamus: Μαζί πάρτε μια βαθιά αναπνοή... αυτό το έτος 2012, ένα έτος που το περιμέναμε πολύ, φορτισμένο ιδιαίτερα συναισθηματικά, που μερικοί το φοβόντουσαν και άλλοι το περίμεναν. 

  Πάρτε μια βαθιά αναπνοή... μαζί ,γιατί το 2012 είναι εδώ, η ενέργεια είναι εδώ, εσείς είστε εδώ, και αυτό είναι μια ευλογία. Είστε εδώ. Επιλέξατε να μείνετε, τουλάχιστον μέχρι τώρα. 
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή... για το 2012, και αν δεν κάνω λάθος, ακούω το χτύπημα του κουδουνιού σας. Πιστεύω ότι είναι κάποιος στην πόρτα, ίσως είναι η στιγμή να απαντήσετε.  Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι, που παραδίδεται για σας. 

  Και με αυτό, θυμηθείτε, οι αγαπητοί φίλοι μου, όλα είναι καλά το 2012 και σε όλη τη δημιουργία.
  Είμαι Adamus σε αγαπημένη υπηρεσία για σας. Σας ευχαριστούμε.

Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη,  16-1-2012