ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Από τον Geoffrey Hoppe
(γραμμένο στα αστεία από το Βουκουρέστι, τη Ρουμανία)


Η ζωή στη Νέα Ενέργεια μπορεί να είναι ένας πραγματικός μπαμπούλας, ειδικά για τους αφυπνιζόμενους Shaumbra που αντιμετωπίζουν με γενναιότητα τα νέα σύνορα της συνείδησης / αίσθησης των διαστάσεων. Έχετε παρατηρήσει ότι  πράγματα όπως  πλήθη  ανθρώπων, των δυνατών θορύβων, της διπρόσωπης συμπεριφοράς, ΗΔαΑ (Ημερήσιες Διατάξεις άλλων Ανθρώπων), των πολιτικών και ΔμΦΚΑ (Δωμάτια με Φτωχή Κυκλοφορία Αέρα) είναι παρόμοια με το να ξύνεις τα νύχια  σε έναν πίνακα ; Είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσαμε να αρχίσουμε έναν ολόκληρο  κατάλογο του ΕΚΕΣ (Ενοχλητικές Καταστάσεις, Ερεθίσματα και Συμπεριφορές) στον πίνακα μηνυμάτων της Shaumbra, και ίσως ένα από τα πρώτα στοιχεία στον κατάλογο πρέπει να είναι το ΥΧτΑ (Υπερβολική Χρήση των Αρκτικόλεξων). Καλά, ίσως αυτό να είναι απλά το κατοικίδιο που ενοχλεί αντί κάποιου πραγματικού ΕΚΕΣ, έχοντας περάσει πάρα πολλά χρόνια στην επιχείρηση της αεροπορίας όπου τα αρκτικόλεξα ήταν η γλώσσα των μηχανικών, των προγραμματιστών υπολογιστών και των MBAs.
Κάθε Shaumbra πρέπει να έχει το Κουτί του με τα Εργαλεία της Νέας Ενέργειας (ΚΕΝΕ) και να είναι σε ετοιμότητα για μια στιγμή που θα ειδοποιηθεί επειδή δεν ξέρετε ποτέ πότε θα το χρειαστείτε σε αυτόν τον μεταβαλλόμενο με γρήγορους ρυθμούς κόσμο. Εδώ είναι μερικά στοιχεία που οι Shaumbra πρέπει να είναι σίγουροι ότι περιλαμβάνουν στο Κουτί τους με τα Εργαλεία της Νέας Ενέργειας: 

1. Συνειδητή Αναπνοή - η αναπνοή είναι το πρώτα απ' όλα για κάθε χρήση εργαλείο στο (ΚΕΝΕ). Ανεξάρτητα από  την κατάσταση ή την πρόκληση, η συνειδητή αναπνοή  θα σας βγάλει από το κεφάλι σας και θα σας βάλει πίσω στο σώμα σας με την πρώτη αναλαμπή των ρουθουνιών. Μπορείτε γενικά να το χρησιμοποιήσετε αυτό ως εργαλείο διάσωσης χωρίς να ανιχνεύεται από άλλους ανθρώπους γύρω από σας. Έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την πίεση αίματός σας καθώς επίσης και το ενεργειακό επίπεδο σε ένα ολόκληρο δωμάτιο. Βαθιά αναπνοή..... αχχχχ! 

2. Χαμηλός Τοίχος - φυσικά, δεν πρέπει να κουβαλάτε έναν κυριολεκτικό Χαμηλό Τοίχο γύρω με σας. Είναι μια μεταφορά του Tobias για να κάνετε βήματα έξω από το δράμα, και να γίνετε ο παρατηρητής αντί ο συμμετέχων. Ο Χαμηλός Τοίχος είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο στο μέσον μιας αναμμένης οικογενειακής κατάστασης, κατά τη διάρκεια των πολιτικών εκλογών, όταν βλέπετε ειδήσεις στην τηλεόραση ή οποιαδήποτε άλλη φορά που αισθάνεστε τον εαυτό σας να τραβιέται στο δράμα, το φόβο ή τις ημερήσιες διατάξεις. Ο Χαμηλός Τοίχος μπορεί να ξεδιπλωθεί σε μια στιγμιαία αντίληψη (από  συνειδητή επιλογή) και να διπλωθεί απλά και έξυπνα πίσω στο Κουτί των Εργαλείων σας με τη βαθιά αναπνοή. Το πραγματικό ύψος του χαμηλού τοίχου σας θα εξαρτηθεί από την κατάσταση αλλά σιγουρευτείτε ότι δεν χτίζετε ένα Τείχος Φρουρίου γύρω  σας. Ο Χαμηλός Τοίχος σας επιτρέπει  να παρατηρήσετε, ενώ το Τείχος Φρουρίου σας αποκλείει από εξωτερικά  συναισθήματα και  ενέργειες. 

3. Προσωπικός Χρόνος Ησυχίας - αυτή είναι μια παραπλανητική ερώτηση : Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσείς  είχατε πραγματικά Ήσυχο  Χρόνο με τον εαυτό σας; Όπως ο Άγιος-Ζερμαίν θα έλεγε, 9 στους 10 Shaumbra έδωσαν μια ανακριβή απάντηση. Απλά το να είσαι ΜΟΝΟΣ δεν σημαίνει ότι έχεις Ήσυχο  Χρόνο με τον εαυτό σου. Όχι όταν σκέφτεστε συνεχώς για άλλους ανθρώπους και άλλα πράγματα. Έχετε παρατηρήσει ποτέ πόσο ανήσυχοι είναι οι υποτιθέμενοι ήσυχοι χρόνοι σας; Είναι συνήθως χρόνος που γεμίζει με ΟΑΕΑΕ(Οτιδήποτε Άλλο Εκτός Από Εσάς). Κάποια παλαιά καλωδίωση μέσα λέει ότι δεν μπορείτε να έχετε τον ήρεμο χρόνο για σας έως ότου φροντιστούν ο καθένας και το καθετί. Ξανακάνετε κάποια συνειδητή καλωδίωση για να σιγουρευτείτε ότι έχετε κάποιον πραγματικό, γνήσιο, ήσυχο χρόνο "βαθμού Α" για τον εαυτό σας. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να  ξαναϊσορροπήσετε και να αναζωογονηθείτε μεταξύ των μακροχρόνιων περιόδων της πρωτοποριακής εργασίας της συνείδησης. 

4. Αίσθηση του Χιούμορ - Πολλοί πνευματικοί άνθρωποι έχουν την τάση να παίρνουν τα πράγματα Ω-τόσο-σοβαρά. Τα Muggles έχουν φτάσει να αναμένουν - και να απαιτούν ακόμη και - τη σοβαρότητα από ΙΕΟ (Ιδιαίτερα Εξελιγμένα Όντα). Αλλά αυτό ήταν η Νέα Εποχή των Μητέρων σας, όχι η Νέα Ενέργεια της Shaumbra. Δεν υπάρχει τίποτα από ένα καλό γέλιο για να αποκρούσει κανείς την ένταση της δυαδικότητας της παλαιάς ενέργειας . Και το καλλίτερο μέρος για να αρχίσεις να γελάς είναι με τον εαυτό σου. Έχω ένα αίσθημα ότι η ψυχή  σας γελά ήδη για μερικούς από τους άθλους σας έτσι θα έπρεπε επίσης να συμμετέχετε και να βρείτε το χιούμορ και την ελαφρότητα ακόμη και στις πιό προκλητικές καταστάσεις σας. Επ' ευκαιρία , ο Tobias και ο Άγιος-Ζερμαίν τους αρέσει να γελάνε με μένα όταν είμαι σε δύσκολη κατάσταση. Συνηθίζουν να με κατσαδιάζουν πραγματικά  επειδή ήθελα την ενέργεια της θύμα-συμπόνιας από αυτούς, αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι αυτό είναι το σήμα τους για να πάρω μια βαθιά αναπνοή (βλ. Εργαλείο # 1) και να φωτίσω λίγο. 

5. Χαμόγελο - Εις βάρος του να ακουστεί σαν μια ζαχαρωμένη κάρτα χαιρετισμάτων Hallmark , το χαμόγελο προχωρεί αρκετά αυτές τις μέρες. Μπορείτε να ανάψετε  ένα ολόκληρο δωμάτιο ή ακόμα και να βοηθήσετε να αλλάξετε τη συνείδηση του πλανήτη με ένα χαμόγελο τώρα και έπειτα. Εκτός αυτού, οι ιατρικές μελέτες έχουν δείξει ότι το χαμόγελο επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης (χαμόγελο) Καλά, είμαι αρκετά βέβαιος ότι διάβασα ότι κάπου και εάν όχι, υπάρχει πιθανώς ένας σπόρος αλήθειας σε αυτό οπωσδήποτε. Απλά γελάτε με σας! 
 
6. Gnost - Κανένα κουτί με τα Εργαλεία της Νέας Ενέργειας της Shaumbra δεν θα ήταν πλήρες χωρίς το gnost σας. Όπως καθορίζεται από τον Tobias, gnost είναι η "δημιουργική λύση." Ή, δημιουργική λύση αντί της διανοητικής λύσης. Το Gnost μπαίνει στο παιχνίδι όταν παίρνετε μια βαθιά αναπνοή (βλ. Εργαλείο # 1) και Στέκεστε Πίσω από τον Χαμηλό Τοίχο (βλ. Εργαλείο # 2). Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι πιθανές λύσεις είναι ήδη διαθέσιμες. Το Gnost φέρνει την δημιουργικότερη των δυνατοτήτων, την μια που είναι η καταλληλότερη για σας και την κατάσταση. Αλλά δεν προέρχεται μέσα από το μυαλό. Έρχεται μέσω της καρδιάς και της συμπάθειας και της εμπιστοσύνης. Συχνά δεν έχουμε επίγνωση του Gnost Σε Εργασία (GΣΕ) επειδή κοιτάζουμε ακόμα στις θέσεις της παλαιάς ενέργειας για τις διανοητικές λύσεις. Ή ψάχνουμε κάποιον χρυσό άγγελο ή πνευματικό οδηγό για να το κάνουν για μας. NNNNNNNNN! (δυνατός ήχος της ενοχλητικής σειρήνας) Λάθος απάντηση. Το προσωπικό gnost σας έχει ήδη την απάντησή σας. Το δημιουργήσατε στις παρθένες κρυστάλλινες σφαίρες. Τώρα  αναπνεύστε το αυτό σε αυτήν την πραγματικότητα και αφήστε το να ανθίσει. 
 
7. Απλότητα - θα μπορούσα να συνεχίσω και για αυτό το σημαντικό εργαλείο, αλλά αυτό θα κατατρόπωνε εντελώς το σημείο. Κρατήστε Το Απλό Shaumbra (ΚΤΑΣ). 
 
8. Δεν Είναι Για Σας (ΔΕΓΣ) - δεν οφείλατε να επιστρέψετε για μια άλλη ενσάρκωση. Επιλέξατε να επιστρέψετε για το ο Θεός-Μόνο-Ξέρει-Για Ποιόν-Λόγο, αλλά ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΑΤΕ. Είστε Πρωτοπόρος της  Συνείδησης της Νέας Ενέργειας(αντιστέκομαι στο γράψιμο του αρκτικόλεξου) και επομένως αισθάνεστε τις ενέργειες γύρω από σας, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. Έχουμε μια ιδιαίτερη συνήθεια να παίρνουμε τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων ως δικά μας ως είδος πνευματικής κοινωνικής υπηρεσίας. Αλλά εκείνο ήταν τότε, και αυτό είναι Τώρα. Μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ όλα γύρω από σας αλλά δεν είναι απαραίτητο να τα κατέχετε. Κατά γενική ομολογία αυτό είναι δύσκολο να το κάνετε στην αρχή επειδή η βαλβίδα μας της δυαδικότητας  της παλαιάς  ενέργειας είχε δύο ρυθμίσεις: ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Ή ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. Αλλά η βαλβίδα του Τώρα της Νέας Ενέργειας   έχει μια περίκομψη ρύθμιση που λέγεται ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ. Δοκιμάστε την επόμενη φορά που θα είστε σε ένα πολυπληθές  παντοπωλείο. Απλά μην αγοράστε εκείνα τα συναισθήματα στο ταμείο  εάν ξέρετε τι εννοώ.
  
9. Αισθάνομαι- τελευταίο αλλά σίγουρα όχι  το πιό μικρό είναι το εργαλείο "αισθάνομαι". Κύριος ξέρει το ότι ο Tobias και ο Άγιος-Ζερμαίν το έχουν σφυρηλατήσει αυτό σε μας πρόσφατα. Το αίσθημα είναι η θεϊκή, διαισθητική αίσθηση που σας αφήνει να πάτε πέρα από τη σκέψη. Στο Shoud 7, ο Άγιος-Ζερμαίν μίλησε για το" nhahyu" (προφέρεται NAY-YOU) ή η αίσθηση και η επίγνωση της συνείδησης. Στην παλαιά ενέργεια χρησιμοποιήσαμε τις λέξεις όπως "ψυχικός" ή "διάμεσο." Αλλά εκείνοι οι όροι υπονόησαν  ειδικές δυνάμεις που παραχωρήθηκαν σε ειδικούς ανθρώπους. Καθένας από μας έχει  έντονες δυνατότητες να αισθανθεί, αλλά τόσοι πολλοί από μας τις έχουν παρεμποδίσει  ή τις έχουν αποκλείσει επειδή ήταν πάρα πολύ επίπονο. Στην επικοινωνία "Nhahyu" ο Άγιος-Ζερμαίν μας προσκάλεσε  να βουτήξουμε στα αισθήματα...  να τα βιώσουμε πλήρως...  και να τα αφήσουμε έπειτα να πάνε. Με τα πλήρως-ενσωματωμένα-και-πλήρως-απελευθερωμένα αισθήματα, μπορείτε να καταπλήξετε τους φίλους και τους συγγενείς με την έντονη δυνατότητά σας να αντιληφθείτε πραγματικά το τι συμβαίνει παρόλη την σύγχυση και τις παραισθήσεις.  

Αυτά τα εργαλεία της Νέας Ενέργειας  σχεδιάστηκαν προσεκτικά και κατεργάστηκαν επιδέξια για να χειριστούν ακριβώς μια οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι όλα ελαφριά-σαν φως, φορητά και ενεργειακά-αποδοτικά. Κανένα εγχειρίδιο με οδηγίες δεν απαιτείται επειδή  όλα αυτά είναι  αρκετά διαισθητικά. Αλλά υπάρχει μόνο μια προειδοποιητική ετικέτα  στην πλευρά της Εργαλειοθήκης : "ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ."

Και έτσι είναι!

 
   Μετάφραση: Οικονόμου Κώστα 
             Website:    www.NowDirection.gr