ΓΚΡΟΥΠ & ΕΛΕΝΑ ΕΡΑ: Η ΑΦΘΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 Οκτώβριος   2012

        Χαιρετίσματα από την Εστία

  Χαιρετούμε τις όμορφες ψυχές που παίζουν ένα υπέροχο παιχνίδι εξέλιξης εδώ στον πλανήτη Γη και είναι μεγάλη η τιμή να μπορούμε να μιλάμε μέσω αντιπροσώπων μας – όπως κι εσείς θα λέγατε – σε εσάς. Τα μηνύματά μας φτάνουν στις καρδιές εκείνες που τα αναζητούν και είναι εξαιρετικά όμορφο να μπορούμε να στέλνουμε τις δονήσεις της Εστίας μέσα από τις λέξεις και γι’ αυτό σας ζητάμε να αισθανθείτε για λίγο την ενέργεια που μεταφέρουν. Εσείς απλά διαβάζετε ή ακούτε ένα μήνυμα, όμως, για να φτάσει μέχρι την καρδιά σας, έχει κατέλθει μέσα από διαστάσεις και δεν εννοούμε ως πηγή την 5η διάσταση, αλλά την δωδέκατη διάσταση του Σύμπαντος όπου εκεί βρίσκεται το Όλα Όσα Είναι. Νομίζετε πως εκείνο που είναι Απόλυτο και Άχρονο σας σκουντάει, δίνοντάς σας μηνύματα που μεταφράζονται στην γλώσσα που ακούν τα ανθρώπινα αυτιά σας, όμως σας λέμε πως εσείς, μέσα από την εξέλιξή σας, το σκουντάτε, δημιουργώντας επίδραση να ανταποκριθεί. Κι έτσι, σας πλησιάζουν εκείνες που αποκαλείτε αγγελικές ή δασκαλικές οντότητες και σας μεταφέρουν μηνύματα.
        Πώς γίνεται η ανώτερη επικοινωνία

Και τώρα ίσως να θέλετε να ρωτήσετε: Αυτά τα μηνύματα παραφράζονται μέσα από τον άνθρωπο που μεταφέρει την πληροφόρηση; Πόσο επηρεάζονται από την προσωπικότητα του ατόμου και τα δικά του συστήματα πεποίθησης; Ίσως είναι ερωτήσεις που έχετε συχνά όταν καλείστε να εμπιστευτείτε μια πληροφόρηση και πάντα να περνάτε από την καρδιά σας το οποιοδήποτε μήνυμα, άσχετα ποιος σας το προσφέρει. Η αλήθεια είναι πως η Συμπαντική Ενέργεια που μεταφράζεται σε ένα μήνυμα από την Εστία, χρησιμοποιεί την βάση δεδομένων του ατόμου που το μεταφέρει. Αν το άτομο που χρησιμοποιούμε να μιλήσουμε μέσω αυτού, έχει μια συγκεκριμένη κλίμακα γνώσης ή μια προσωπική αίσθηση κατεύθυνσης, αυτές τις γνώσεις θα χρησιμοποιήσουμε και θα εκμεταλλευτούμε για να μεταφραστεί το μήνυμά μας. Γι’ αυτό κι έχετε τόσες πολλές πηγές πληροφόρησης, γιατί η ενέργεια, χρησιμοποιεί τις ικανότητες συγκεκριμένων ατόμων να μεταφραστεί το ανάλογο μήνυμα. Για παράδειγμα, η Έρα που της αρέσει να τεκμηριώνει την πνευματικότητα με την επιστήμη και εργάζεται στο να κατανοήσει τον μηχανισμό που καθηλώνει τον άνθρωπο στη λήθη, το πέπλο δηλαδή, εν-δυναμώνοντας παράλληλα τους άλλους θεούς, περνάμε μηνύματα που διευρύνονται προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πολλές φορές που την σκουντάμε να διαβάσει και να επεκτείνει τη δική της ανθρώπινη βάση δεδομένων, προκειμένου να σας μιλάμε ακόμη πιο συγκεκριμένα. Όπως καταλαβαίνετε, η ενέργεια που κατέρχεται, χρειάζεται μετάφραση. Αν είχατε όλη τη γνώση του Σύμπαντος σε συνειδητή κατάσταση μέσα σας, θα γνωρίζατε τα πάντα και δεν θα υπήρχε λόγος να δίνουμε μηνύματα αλλά ακόμη περισσότερο δε θα υπήρχε λόγος να υπάρχει το Παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής. Όλοι εμείς που έχουμε πρόσβαση στην Συμπαντική βιβλιοθήκη, είμαστε ενέργειες με συγκεκριμένες ειδικότητες επίσης, καθώς, όσο κατέρχεται η ενέργεια και διαιρείτε σε διαστάσεις, αποκτάει ατομικότητα. Εμείς, ως γκρουπ, ως μια ενέργεια που αντιπροσωπεύει συγκεκριμένα κομμάτια της Συμπαντικής Συμφωνίας, έχουμε ως στόχο την εν-δυνάμωση των ανθρώπων και μέσω της Έρας, να δίνουμε – επί του πρακτέου, όπως συνηθίζει να λέει – οπτικές που θα σας βοηθήσουν βήμα-βήμα, να αναγνωρίσετε το πέπλο της λήθης και να συνειδητοποιήσετε πως είσαστε ενέργεια και πως ακόμη και η ύλη γύρω σας, είναι μια μορφή ενέργειας που αλλάζει.
        Ο φόβος – ένα κομμάτι της Αρένας
Γνωρίζουμε πως ο πλανήτης Γη βρίσκεται στην μεγαλύτερη κλίμακα φόβου που θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει, όμως, αυτό είναι κάτι που έχει υπερβολικά γιγαντωθεί μέσα από τις καρδιές εκείνες που δεν αφήνουν χώρο για την αγάπη. Βλέπετε γύρω σας τον φόβο και συγκεκριμένα στον χώρο που βρίσκεστε, στην Ελλάδα, ο φόβος του να μην έχετε αύριο χρήματα και να καταφέρετε να ζήσετε, είναι ο μεγαλύτερος όλων. Το γνωρίζουμε και το βλέπουμε και είναι μια χαρά να το αισθανόσαστε, καθώς δεν έχετε ακόμη εκείνη τη μεγάλη πρόσβαση στο Πνεύμα το οποίο είσαστε οι ίδιοι. Σας λέμε πως ο φόβος που έχει γιγαντωθεί στην Αρένα του Παιχνιδιού όλης της Γης, είναι οι τελευταίες αναλαμπές του. Σας κάνει εντύπωση αυτό, όταν τα γεγονότα γύρω σας έχουν γιγαντωθεί τόσο; Όταν πολλοί από εσάς ψάχνετε τρόπους να εργαστείτε και δεν βρίσκετε; Θέλουμε να σας βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση σήμερα αγαπητοί, για να καταλάβετε πως αυτή τη χρονική στιγμή, δημιουργούνται οι τελειότερες συνθήκες όλων, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε πως τα πάντα γύρω σας είναι ενέργεια και η ενέργεια αλλάζει απίστευτα, ακόμη και με την πιο απλή σκέψη.
        Βρίσκεστε στη μέση της γέφυρας
Συνηθίζατε να δημιουργείτε εύκολα, η αρένα του Παιχνιδιού της προσωπικής σας ζωής φάνταζε πιο εύκολη απ’ ότι είναι σήμερα και τώρα ξαφνικά, ακόμη και εκείνοι που φαίνονταν οι πιο εξασφαλισμένοι, έρχονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες. Καταλαβαίνετε πως πολλοί από εσάς έχετε φτάσει στη μέση της γέφυρας και τώρα χρειάζεται να περιμένετε, προκειμένου κι άλλοι να κουνηθούν και να κάνουν τα πρώτα βήματα, καθώς παρέμεναν για καιρό στην αρχή της; Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που έχετε διευρύνει τη συνειδητότητά σας, έχετε αναγνωρίσει το πέπλο της λήθης και εργάζεστε τόσο πολύ για να απλώσετε το Πνεύμα που είσαστε. Κάποιοι από εσάς αναρωτιούνται: “Αυτό είναι το δώρο του Πνεύματος; Αυτή είναι η ανταμοιβή μου απέναντι σε τόση δουλειά που έχω κάνει; Γιατί όλα φαίνονται να σταματούν και να δυσκολεύουν;” Σας λέμε πως ακόμη και η δυσκολία είναι θέμα οπτικής. Είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε την λέξη “δυσκολία” και στη θέση της να βάλετε “ευκαιρία”. Ναι, είναι η στιγμή που όλα όσα έχετε μάθει και έχουν περάσει στο πετσί σας, να τα κάνετε πράξη. Με αυτό τον τρόπο θα παρακινήσετε κι εκείνους που ακόμη στέκονται στην άκρη της γέφυρας, να προχωρήσουν, καθώς θα πρεσβεύετε θετικά αποτελέσματα μέσα από κάθε πρόκληση. Όλοι εσείς που έχετε εμπνευστεί από τα μηνύματά μας και την προσωπική σας αναζήτηση, ήρθε ο καιρός να κάνετε εφαρμογή όλα όσα πιστεύετε, με σκοπό να αγκαλιάσουν μεγαλύτερη κλίμακα ανθρώπων.
        Δυσκολία = ευκαιρία
Η οικονομική δυσκολία είναι μια πρόκληση αλλά σας υπενθυμίζουμε πως τα χρήματα είναι απλά μια αντανάκλαση ενέργειας. Ποιος είναι ο σκοπός των χρημάτων; Ανταλλαγή και ροή. Αυτό συμβολίζουν και σας ζητάμε να το έχετε αυτό στο μυαλό σας, όταν κοιτάζετε το πορτοφόλι σας να αδειάζει. Εκεί που βλέπετε έλλειψη, να βλέπετε ευκαιρίες να έρθουν κι άλλα χρήματα. Εκεί που νομίζετε πως έχετε περιορισμένο μισθό ή συγκεκριμένα χρήματα κάθε μήνα, να βλέπετε ευκαιρίες για διεύρυνση. Σας εγγυόμαστε πως θα εκπλαγείτε μόλις αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα χρήματα στο πορτοφόλι σας. Όταν έχετε έναν περιορισμένο μισθό, να νιώθετε πως αυτά τα χρήματα θα σας εξασφαλίσουν την αφθονία σας και με έναν μαγικό τρόπο, θα διευρυνθεί αυτή η ανταλλαγή ενέργειας και θα σας φτάσουν. Και το Σύμπαν ανταποκρίνεται στους δημιουργούς και στέλνει κι άλλα. Μην έχετε περιορισμό στις πηγές των χρημάτων που μπορούν να έρθουν σε εσάς. Μην βλέπετε, ως μόνη πόρτα, έναν σταθερό μισθό. Γιατί θα πρέπει πάντοτε τα χρήματα να είναι το σύμβολο της αφθονίας σας; Επιτρέψτε να σας ανταποδώσει το Σύμπαν με πολλούς τρόπους και θα δείτε πως το να δέχεστε και να δίνετε, μπορεί να γίνει μέσα από πολλά άλλα υλικά αγαθά. Ήδη έχετε ξεκινήσει να δουλεύετε με αυτό και υπάρχουν ανταλλαγές αγαθών χωρίς να μεσολαβούν τα χρήματα.
       Αναγνωρίστε τα χρήματα για να απελευθερώσετε την ανάγκη
Πολλοί από εσάς διατηρούν μια οπτική απέναντι στα χρήματα που τους εμποδίζει να νιώσουν ευγνωμοσύνη που τα έχουν. Όταν ένας άνθρωπος δηλώνει πως δεν τα έχει ανάγκη, δεν τα υπολογίζει, ποτέ του δεν τα μέτρησε ως υπέρτατο αγαθό, δηλώνει πως δεν αναγνωρίζει αυτή τη μορφή έκφρασης με την οποία έχει στηθεί η Αρένα του Παιχνιδιού. Είναι λάθος αυτή η οπτική; Τίποτα δεν είναι λάθος αγαπητοί αλλά όπως έχουμε πει και άλλες φορές, ένας από τους τρόπους για να υπερβείτε μια ανάγκη, ένα καλό βήμα είναι πρώτα να την αναγνωρίσετε. Να την αναγνωρίσετε όχι ως ανάγκη αλλά ως ύπαρξη. Αναγνωρίστε πως τα χρήματα σας εξυπηρετούν, δείξτε σεβασμό απέναντι σε αυτό τον τρόπο με τον οποίο το Παιχνίδι έχει εξελιχθεί, νιώστε ευγνωμοσύνη που τα έχετε και μετά υπερβείτε τα. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνετε την ανάγκη να υπολογίζετε τη ζωή σας με βάση αυτά. Κάθε τι που απελευθερώνετε στη ζωή σας με σκοπό να σας πάει παρακάτω, αγκαλιάστε το πρώτα και αποδώστε την ανάλογη τιμή γιατί σας εξυπηρέτησε τόσο καλά ως εδώ. Η εκτίμηση δεν έχει να κάνει με την συσσώρευση χρημάτων και την ανησυχία σας μήπως δεν έχετε αύριο. Η εκτίμηση και η ευγνωμοσύνη προς το Σύμπαν, έχει να κάνει πως αναγνωρίζετε την συγκεκριμένη μεταφρασμένη ενέργειας που ρέει στα χέρια σας καθώς βρισκόσαστε το Παιχνίδι και κάνετε το καλύτερο που μπορείτε γι’ αυτήν.

        Διατηρήστε τη ροή: μείνετε στον παρόντα χρόνο
Να θυμάστε πως τα πάντα είναι ροή αγαπητοί. Τα χρήματα είναι μια έκφραση ροής και σας παρακαλούμε να την βλέπετε έτσι γιατί αυτή τη στιγμή αλλάζετε την οπτική σας απέναντι σε αυτά. Αν απολαμβάνετε να αγοράσετε κάτι για εσάς, μη σκέφτεστε ότι θα στερηθείτε χρήματα αλλά ότι θα αφήσετε χώρο για να έρθουν κι άλλα χρήματα με σκοπό να κάνετε τη ροή να ρέει. Αγοράζοντας κάτι που επιθυμείτε, δίνετε χρήματα που με τη σειρά του είναι πηγή αφθονίας για κάποιον άλλον και νιώθετε ευτυχισμένοι που κάνατε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας. Και το Σύμπαν ανταποκρίνεται στον δημιουργό εκείνον που αφήνει τη ροή να ρέει και έχει εμπιστοσύνη για το αύριο. Πολλές φορές ανησυχείτε πώς θα έχετε χρήματα τον άλλον μήνα που περιμένετε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό. Παρακαλούμε σταματήστε να ανησυχείτε για πράγματα που δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη, ακόμα κι αν αυτά είναι μια σταθερή δόση που έρχεται κάθε μήνα. Να μένετε στον παρόντα χρόνο πάντοτε. Είναι ο τρόπος για να εξασφαλίσετε την αφθονία σας σήμερα. Θέλετε κάτι να αγοράσετε και σκέφτεστε πως αν ξοδέψετε χρήματα, δε θα έχετε για μια δόση σε δύο εβδομάδες; Αν δεν αγοράσετε αυτό που θα σας κάνει χαρούμενους, παραμένετε σε μια κατάσταση έλλειψης και αυτό ακριβώς μεταφράζει το Σύμπαν: σας στέλνει έλλειψη. Ενώ αν αγοράσετε για τον εαυτό σας αυτό που επιθυμείτε, στέλνετε μια ευτυχισμένη ενέργεια στο Σύμπαν και το Σύμπαν ανταποκρίνεται, στέλνοντας πολλά ευτυχισμένα πακέτα. Παραμένετε στο παρόν σας αγαπητοί. Από εδώ που εμείς παρακολουθούμε τα πράγματα, σας λέμε πως η εξέλιξη είναι ραγδαία και πως αλλάζετε ακόμη και τον τρόπο που τα χρήματα εξυπηρετούσαν ως τώρα.

        Η άφθονη Ελλάδα
Πολλές φορές αναρωτιέστε: “Με τί καρδιά να πάω στη δουλειά μου ή να πουλήσω όταν ξέρω πως δεν υπάρχουν άνθρωποι να αγοράσουν αυτά που εμπορεύομαι; Είναι ανώφελο. Η δουλειά μου ήταν το πάθος μου αλλά ούτε όρεξη για το πάθος μου δεν έχω πλέον”. Ω, μεγάλοι δημιουργοί, δεν βλέπετε τη μαγεία που υπάρχει σε αυτό; Δεν βλέπετε πως είναι απλά απίθανο αυτό που συμβαίνει γιατί ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσετε κάτι που θα ωφελήσει ολόκληρο τον κόσμο; Ας μιλήσουμε για την Ελλάδα αγαπητοί. Μέσα από τις ειδήσεις γνωρίζετε την κατάσταση αλλά πολύ περισσότερο γνωρίζετε όλα όσα δεν λέγονται στις ειδήσεις. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σας προβάλλουν μια Ελλάδα δυστυχισμένη, χωρίς ελπίδα, με αδιέξοδα οικονομικά, σας λένε πως θα κόψουν κι άλλο τις συντάξεις σας, τους μισθούς σας. Καταλαβαίνετε πως όλο αυτό γίνεται σκόπιμα προκειμένου να σας κρατήσουν μέσα στη λήθη σας; Μέσα στον περιορισμό σας; Σας ζητάμε να μην το κρίνετε καθώς είναι ο τρόπος που παίζεται το Παιχνίδι. Δεν αρνούμαστε πως συμβαίνει ως γεγονός αλλά το μεγάλο προτέρημα του φόβου, το χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις εσκεμμένα, προκειμένου να χτίσουν μια πραγματικότητα που εξυπηρετεί εκείνους τους θεούς με βάση το δικό τους σενάριο. Σας έχουμε καλά νέα. Αγαπητοί, κάθε φορά που ακούτε τέτοια σενάρια ή βιώνετε καταστάσεις, να θυμάστε πως εσείς είσαστε οι πολλοί κι εκείνοι οι λίγοι. Ο φόβος μπορεί να καθηλώσει πιο εύκολα απ’ ότι η αγάπη, έτσι συμβαίνει στην Αρένα και ήρθε ο καιρός να αλλάξει. Ήδη το αλλάζετε με το να συνεχίζετε να αναζητάτε την προσωπική σας αλήθεια και επιτρέποντας στην ενέργεια να έρθει κοντά σας περισσότερο από ποτέ. Και θα σας πούμε έναν πολύ πρακτικό τρόπο για να το αλλάξετε όλο αυτό. Έναν τρόπο που είναι ακόμη πιο απλός από το να διαλογίζεστε ομαδικά ή απλά να ζητάτε: Σας ζητάμε να προβάλλετε μια Ελλάδα και έναν κόσμο που τα πάντα είναι άφθονα. Τόσο απλό είναι. Και πώς γίνεται αυτό; Όταν πηγαίνετε να ανοίξετε το μαγαζί σας το πρωί, να έχετε στην καρδιά σας εκείνο το αίσθημα που θα είχατε αν ξέρατε πως δεκάδες πελάτες περιμένουν να μπουν μέσα και να αγοράσετε τα αγαθά σας. Όταν υλοποιείτε το πάθος σας που είναι και το επάγγελμά σας, να έχετε στην καρδιά σας την αίσθηση πως δεκάδες άνθρωποι περιμένουν να ανταλλάξουν ενέργεια με όλα όσα προσφέρετε. Όταν ακούτε για χαμηλούς μισθούς και οτιδήποτε άλλο δυσκολεύει τον Ελλαδικό χώρο, να λέτε εσείς: “Χαμηλοί μισθοί; Μα εγώ το μόνο που βλέπω είναι μισθοί που επαρκούν για όλα”. Μην ορίζετε τί είναι χαμηλός μισθός και τί υψηλός και μην αφήνετε κι άλλους να το ορίζουν για εσάς. “Επάρκεια μισθού”, είναι δυο λέξεις που σας ζητάμε να μάθετε να χρησιμοποιείτε, προκειμένου να βοηθήσετε την ενέργεια να αλλάξει. Εκεί που χαμηλώνει ο μισθός, εσείς να νιώθετε στην καρδιά σας επάρκεια. Αλλάξτε την κλίμακα γιατί σας λέμε πως όλοι οι τρόποι σύγκρισης καταστάσεων και δεδομένων στον πλανήτη Γη, αλλάζουν με σκοπό να φιλοξενήσουν τον διευρυμένο άνθρωπο. Η διευρυμένη ενέργεια δεν έχει όρια και δεν ορίζεται από κλίμακες. Ξεκινήστε να φέρετε το εντύπωμα αυτό στον Ελλαδικό σας χώρο και προβάλλετέ το σε όλο τον πλανήτη. Αυτό θα κάνει μια σπουδαία διαφορά που θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες.

        Από το επίπεδο της ύλης, στο επίπεδο της ενέργειας
Αγαπητοί, καταλάβετε πως βρίσκεστε στην πιο σημαντική στιγμή του πλανήτη Γη και δεν το λέμε για να σας παρηγορήσουμε, είναι απλά γεγονός. Είναι η στιγμή που γυρίζετε τον διακόπτη από την παλιά ενέργεια στην καινούρια αλλά εμείς επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν άλλον όρο: από το επίπεδο της ύλης, στο επίπεδο της ενέργειας. Ναι, αυτό θα πάρει καιρό αλλά ήδη συμβαίνει και όλοι όσοι βρίσκεστε εδώ, να νιώθετε υπερήφανοι. Το ζητήσατε να είσαστε μέσα στην μεγαλύτερη πρόκληση. Ζητήσατε να φτιάξετε σενάρια φόβου στη ζωή σας με σκοπό να γίνετε άφοβοι. Ζητήσατε προκλήσεις στην ύλη αλλά και προκλήσεις πνευματικές προκειμένου να φτιάξετε τον δικό σας φάρο και να φωτίσετε τον δρόμο. Μη μεταλαμπαδεύετε σενάρια που οι κυβερνήσεις σας χτίζουν – ακόμη κι όταν εκφράζετε την δυσαρέσκειά σας, να βρίσκετε πάντοτε μια θετική οπτική που θα βοηθήσει πολλές δυσαρέσκειες να αλλάξουν. Είσαστε εδώ για να δείξετε έναν δρόμο, είσαστε στη μέση της γέφυρας και αντί να περιμένετε και να παραπονιέστε, στήστε έναν πάγκο και προσφέρετε δροσερά αναψυκτικά σε όσους καταφέρνουν να φτάσουν. Πάρτε κι έναν δίσκο γεμάτο με δροσερά ποτά και κατευθυνθείτε προς εκείνους που προσπαθούν να φτάσουν στη μέση της γέφυρας να τους τα προσφέρετε. Δεν είναι πισωγύρισμα αυτό, είναι συνειδητή διεύρυνση προς όλα τα επίπεδα. Δείξτε τα δώρα που βρίσκονται στη μέση της γέφυρας για να δώσει κουράγιο σε όσους ακόμη βρίσκονται στην πορεία. Και όταν όλοι φτάσετε στη μέση της γέφυρας, θα έχετε χτίσει αυτό το νέο ενεργειακό επίπεδο που θα αλλάξει την ύλη. Το επόμενο βήμα είναι να βρεθείτε να κρατήσετε την πόρτα για όσους αφήσουν την μέση της γέφυρας. Όσοι νιώθετε πως έχουν σταματήσει πολλά μέσα και έξω από εσάς, είναι επειδή βρίσκεστε στη μέση και θα πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό, θα πρέπει να κάνετε κάτι για τους άλλους. Αφήστε τα παράπονα, κοιτάξτε γύρω σας και πείτε: “Πώς μπορώ να βοηθήσω τους άλλους να έρθουν ως εδώ;”

  Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί.
Είμαστε το μέρος εκείνο της Συμπαντικής Συμφωνίας που έχει μεταφραστεί ως γκρουπ.

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright © Έλενα Έρα, LightWorker.gr“. Περισσότερες πληροφορίες από το γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο LightWorker.com & στην ελληνική ιστοσελίδα LightWorker.gr. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως!