Για Μένα

 Με λένε Γιάννα και είμαι καλά. Όχι, δεν είμαι εθισμένη σε τοξικές ουσίες. Είμαι, όμως, εθισμένη σε τοξικά συναισθήματα, όπως οι περισσότεροι. Φόβοι και φοβίες, ανασφάλεια για το μέλλον, ενοχές και απογοήτευση γιατί δεν τα καταφέρνω τόσο καλά και χιλιάδες άλλα τοξικά συναισθήματα που μολύνουν την καρδιά μου καθημερινά.

  Παρόλα αυτά είμαι καλά γιατί σ'αυτό το μικρό ταξίδι της ζωής μου δεν έχω παραιτηθεί. Ψάχνομαι και δοκιμάζω νέους τρόπους για να βρω ποια είμαι στην ουσία μου και μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Ξέρω πως είναι μια πορεία που δεν τελειώνει. Συνεχίζω, όμως, κάθε μέρα λίγο πιο σταθερά, λίγο πιο αποφασισμένα, λίγο πιο ισορροπημένα.

  Ξεκίνησα μ'ένα πτυχίο πολιτικών επιστημών που δεν το ήθελα πραγματικά. Θεώρησα πως θα ήταν ένα καλό εφόδιο για μια επαγγελματική πορεία στους τομείς που με ενδιέφεραν. Φυσικά, έκανα λάθος.

  Είχα πολλές ανησυχίες κι ενδιαφέροντα και δεν ήξερα πού να επικεντρωθώ. Ήξερα σίγουρα πως με ενδιέφεραν οι άνθρωποι κι όχι τα άψυχα αντικείμενα. Αλλά πώς να τα χρησιμοποιήσεις αυτά σε μια Ελλάδα που το όνειρό της για χρόνια είναι ένας σταθερός μισθός;

  Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το χώρο των Εναλλακτικών θεραπειών και με τις ενέργειες. Είμαι ενεργειακή θεραπεύτρια του Reconnection και του Reconnective Healing. Εγώ, σ 'αυτό το δρόμο βρήκα τις απαντήσεις μου. Σταμάτησα ν' αναλύω τα μέρη και ψάχνω το σύνολο.

  Αυτό το blog είναι μια προσπάθεια να παρουσιάσω αυτά που ανακαλύπτω καθημερινά. Να μοιραστώ, με όποιον ενδιαφέρεται, αυτά που με προβληματίζουν και να προτείνω διεξόδους που κι εγώ τώρα εξερευνώ.

  Ο τρόπος για τον καθένα είναι διαφορετικός και οι αλήθειες είναι πολλές. Ίσως, εδώ να βρείτε τη δική σας


ydouthe@yahoo.com