ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ


Καίτη Τσώλη

  Πολυαγαπημένη μου οικογένεια, τι σημαίνει σκοτάδι; Σκοτάδι σημαίνει έλλειψη φωτός, έλλειψη γνώσης. Άρα λοιπόν φοβόμαστε από άγνοια.  Δημιουργείτε λοιπόν αυτή την σκοτεινή μπάλα του φόβου, αυτή την σκεπτομορφή του φόβου, μια ημισυνείδητη οντότητα μέσα σας, μια πτυχή σας, ένα κέντρο φόβου το οποίο κατοικεί στο στομάχι σας. Γι’ αυτό όταν φοβάστε σφίγγετε το στομάχι σας, πρήζεται το στομάχι σας και πονάει το στομάχι σας, γιατί εκεί υπάρχει το κέντρο του φόβου σας. Υπάρχει μια κίνηση του φόβου μέσα σας, που την δημιουργεί αυτό το κέντρο του φόβου και εμφανίζεται με πάρα πολλές μορφές. 

  Και δεν είναι κατάλληλο να θεραπεύσουμε μόνο μια μορφή φόβου και ίσως μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αλλά μετά ο φόβος θα βρει έναν άλλον τρόπο να ξεπεταχτεί. Ο φόβος είναι σαν την λερναία ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι κι αμέσως ξεπετάγονται δύο καινούργια.

  Τώρα όμως είναι η ώρα να δείτε αυτό το κέντρο του φόβου μέσα σας, γιατί θέλουμε και το θέλετε κι εσείς ν’ απελευθερώσετε αυτόν το φόβο που έχετε μέσα σας. Γι’ αυτό θέλουμε να βάλετε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και να μας νιώσετε στην καρδιά σας.

  1. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…… και νιώστε μας στην καρδιά σας. Δώστε μας την άδεια να ενώσουμε την δική μας ενέργεια με την δική σας, να ενώσουμε τις ενέργειές μας, έτσι ώστε εσείς την ώρα που θα κάνετε την άσκηση να μην φοβηθείτε.
 Χαλαρώστε ακόμα περισσότερο, εμείς σας κρατάμε αγκαλιά κι έχουμε δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο εδώ για σας και ισχύει αυτό και για όσους διαβάζουν την άσκηση.

  Θέλουμε να πάτε στο καρδιακό σας κέντρο και να συνδεθείτε με την θεϊκότητά σας. Εισπνέετε από το καρδιακό σας κέντρο και απ’ αυτήν τη θέση στρέφετε ολοκληρωτικά την προσοχή σας στο στομάχι σας, εκεί που βρίσκετε αυτή η σκοτεινή μπάλα του φόβου. Μην φοβάστε να την κοιτάξετε, ο θεϊκός σας εαυτός είναι παρών κι εμείς σας κρατάμε αγκαλιά.
 
  Κοιτάξτε αυτό το σκοτεινό κομμάτι του φόβου, είναι μια πτυχή του εαυτού σας και θέλουμε πραγματικά να την φωτίσετε αυτήν την πτυχή σας, γιατί όπως είπαμε το σκοτάδι και ο φόβος είναι μόνο έλλειψη φωτός, είναι μόνο έλλειψη γνώσης. Γι’ αυτό κοιτάξτε κατάματα το φόβο σας και αποδεχτείτε τον, γιατί είναι η δική σας ενέργεια, την οποία εσείς  έχετε εγκλωβίσει στο κέντρο του φόβου σας και τώρα θέλετε να την απελευθερώσετε και να την πάρετε πίσω.

  Στην συνέχεια νιώστε ότι το καρδιακό σας κέντρο είναι το κέντρο ενός πολύ φωτεινού ήλιου και αυτός ο ήλιος είστε εσείς! Αφήστε το φως σας να επεκταθεί από το καρδιακό σας κέντρο, αφήστε το να απλωθεί. Είστε όλοι σας υπέροχοι, υπέροχοι φωτεινοί ήλιοι! Δεν μπορείτε να διανοηθείτε το φως που εκπέμπετε αυτή την στιγμή! Και από το καρδιακό σας κέντρο, απ’ αυτή τη θέση στρέφετε το φως σας, τις ακτίνες σας σ’ αυτόν τον σκοτεινό όγκο του φόβου στο στομάχι σας και τον αγκαλιάζετε με το φως σας. Αφήνετε το φως σας να τον αγκαλιάσει, να εισέλθει μέσα του και σταδιακά βλέπετε το σκοτάδι να διαλύεται μέσα στο στομάχι σας, βλέπετε να διαλύεται αυτή η σκεπτομορφή του φόβου σας και να φωτίζεται.

  Πάρτε κι άλλες βαθιές αναπνοές και μείνετε σ’ αυτή την θέση, μέχρι να δείτε αυτήν την σκοτεινή μπάλα του φόβου να διαλύεται ολοκληρωτικά και το στομάχι σας να γεμίζει με φως, να είναι όλο φωτεινό.

  Οικογένεια, εκεί που στρέφετε την προσοχή σας, εκεί βάζετε και την ενέργειά σας και η ενέργειά σας αυτή τη στιγμή εργάζεται και διαχειρίζεται το φόβο σας. Η ενέργειά σας αυτή τη στιγμή μετασχηματίζει το φόβο σε φως και σε γνώση, γιατί ο φόβος σας είναι μόνο άγνοια, τίποτα περισσότερο.

  Το κάνατε πάρα πολύ καλά όλοι σας και έχετε φωτίσει το στομάχι σας, έχετε αποδεχθεί, έχετε αγκαλιάσει και έχετε φωτίσει το κέντρο του φόβου σας και θέλουμε τώρα να πάρετε βαθιές αναπνοές από το στομάχι σας. Αναπνεύστε και νιώστε ότι η αναπνοή έρχεται μέσα από το στομάχι σας, γιατί οικογένειά μου αγαπημένη θέλετε και πρέπει να πάρετε πίσω την ενέργειά σας, την δική σας ενέργεια, την οποία είχε εγκλωβίσει ο φόβος σας.

  2.  Και τώρα μιας και διαλύσατε το κέντρο του φόβου σας, θέλουμε να διαλύσετε και τα τείχη που κτίσατε γύρω από τον εαυτό σας, τα οποία σας εμποδίζουν να ζείτε και δεν σας επιτρέπουν να νιώσετε και ν’ αγαπήσετε. Θέλουμε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τον έλεγχο του μυαλού και της σκέψης, θέλουμε να εμπιστευτείτε την ύπαρξή σας, θέλουμε να πάτε μέσα στην ύπαρξή σας και να ενεργοποιήσετε την θεϊκότητά σας. Σε κανέναν δεν θα επιτρέπετε από δω και στο εξής να σας ελέγχει, σε κανέναν! Θ’ αναγνωρίζετε μόνον το Θεό που έχετε μέσα σας! Τίποτα άλλο και κανέναν άλλο Θεό έξω από σας!  

  Και θέλουμε αυτή τη στιγμή να περάσουμε στη δεύτερη άσκηση..
  Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…..  πάρτε μια βαθιά αναπνοή…

  Ακούγεται η μουσική του Adamus saint Cermain…….
  Καθώς η Μαρία θα χτυπήσει το 1ο καμπανάκι, πάρτε ξανά μια βαθιά αναπνοή ……………          (χτυπάει το πρώτο καμπανάκι).

  Όταν ακούσετε το δεύτερο καμπανάκι εκφράστε την πρόθεσή σας να γκρεμίσετε όλα τα τείχη που έχετε κτίσει γύρω από τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεστε άλλα τείχη, δεν χρειάζεστε άλλα κλειδώματα για τον εαυτό σας. Ξεκλειδώστε την καρδιά σας και ανοίξτε τον εαυτό σας στην αγάπη και στη χαρά! Μακριά από το φόβο, πολύ μακριά από το φόβο…

  Στο δεύτερο καμπανάκι λοιπόν εκφράζετε την πρόθεσή σας …………      ………………             (χτυπάει το δεύτερο καμπανάκι) και
στο τρίτο καμπανάκι θα σηκωθείτε για λίγο όρθιοι και θα τινάξετε το σώμα σας, για να γκρεμιστούν αυτά τα τείχη……………   (χτυπάει το τρίτο καμπανάκι).

  Σηκώνεστε σιγά- σιγά και κάνετε ένα τίναγμα από τις πλάτες σας, δύο, τρία τινάγματα, όσα περισσότερα τινάγματα μπορείτε στο σώμα σας.

  Πάρα πολύ ωραία οικογένεια και τώρα νιώστε, δείτε τα τείχη σας, καθώς γκρεμίζονται και  πέφτουν κάτω.

  Θέλουμε να καθίσετε ξανά σιγά- σιγά και να βάλετε πάλι και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και θέλουμε να νιώσετε μέσα στην καρδιά σας, θέλουμε ν’ ακούσετε μέσα στην καρδιά σας την σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ. Η σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ αγαπημένοι μας άρχισε να ηχεί αμέσως μετά το τρίτο καμπανάκι. Η σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ την οποία δεν μπορείτε ν’ ακούσετε με τα φυσικά σας αυτιά, ηχεί μέσα στην καρδιά σας οικογένεια και ηχεί  σε ολόκληρο το Σύμπαν.
Όλοι, όλες οι οντότητες, όλοι οι άγγελοι σε ολόκληρο το Σύμπαν ακούνε αυτή τη στιγμή την σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ. 

  Κι εκεί στο σπίτι μας, εκεί στην Εστία μας, την ακούνε και τ’ αδέρφια μας, την ακούνε και οι φίλοι μας οι άγγελοι. Και μπορεί εσείς να τους ξεχάσατε, όμως εκείνοι ξέρουν ποιοι είστε και δεν σας ξέχασαν ποτέ κι είναι εκείνοι που αληθινά έκλαψαν για σας, όταν φύγατε από κοντά τους, όταν σας αποχωρίσθηκαν, καθώς ενσαρκωθήκατε και κατεβήκατε στη Γη. Και τώρα ακούνε την σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ να ηχεί για σας και χαίρονται και πανηγυρίζουν και σας χειροκροτάνε. Είναι πολύ χαρούμενοι οικογένεια για σας, γιατί τα καταφέρατε, γιατί κάνατε αυτή την δύσκολη και επώδυνη εργασία στη Γη και τα καταφέρατε! Καταφέρατε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας, να θυμηθείτε ποιοι είστε και ν’ απελευθερώσετε και την Γη μας!

  Κι έτσι πολυαγαπημένη μου οικογένεια, μέσα από την μουσική, μέσα από τους ήχους και με την σάλπιγγα του Αρχάγγελου Γαβριήλ, εσείς γκρεμίσατε τα τείχη που κτίσατε γύρω από τον εαυτό σας, όπως ακριβώς γκρεμίστηκαν και τα τείχη στην Ιεριχώ, γιατί κι εκείνο ήταν μια παραβολή. Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν εσείς σήμερα γκρεμίσατε όλα τα τείχη του εαυτού σας, απελευθερώσατε τον εαυτό σας από το σκοτεινό κέντρο του φόβου σας και κάνατε ένα μεγάλο άνοιγμα, ένα μεγάλο άλμα μέσα στην καρδιά σας.

Ολόκληρη η επικοινωνία   εδώ