Επανασυνδετική Θεραπεία  Η Επανασυνδετική Θεραπεία (RECONNECTIVE HEALING) είναι μια πρωτοποριακή μορφή θεραπείας που χρησιμοποιεί την ενέργεια σα μέσο για να εξισορροπήσει το σώμα, ν'απομακρύνει όποιο μπλοκάρισμα εμποδίζει την έμφυτη ικανότητα του οργανισμού ν' αυτοθεραπεύεται και να επιτρέψει την ίαση σε σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.

 Θεμελιώθηκε από τον Dr. Eric Pearl και όπως την ορίζει ο ίδιος είναι η διαδικασία της επανασύνδεσής μας με το Σύμπαν και με την ολότητα της ύπαρξής μας.  Η θεραπεία πραγματοποιείται από τις συχνότητες της ενέργειας. Είμαστε δέσμες φωτός που μεταφέρουν πληροφορίες μέσα σ'ένα μεγάλο ενεργειακό πεδίο. Το φως στα κύτταρά μας μεταφέρει πληροφορίες που θυμίζουν στο σώμα το επίπεδο υγείας που θα'πρεπε να βρίσκεται και αυτό συνεχίζει να δονείται σ'αυτό το επίπεδο έως ότου εξισορροπήσει πλήρως.

  Αυτές οι συχνότητες της ενέργειας ανήκουν σ'ένα νέο εύρος κυμάτων που δεν είχαν εμφανιστεί ποτέ πριν. Η Επανασυνδετική Θεραπεία χρησιμοποιεί την ενέργεια πηγαίνοντας πέρα από την ίαση και μεταφέρει φως και πληροφορίες που υπάρχουν αποθηκευμένες στο DNA και βρίσκονται ανενεργές.

  Σαν ανθρώπινο είδος μπαίνουμε σ'ένα νέο επίπεδο συχνότητας, ανυψώνουμε τη συνειδητότητά μας και αναδομούμε το DNA μας.

 Οι δονήσεις του Σύμπαντος αλληλεπιδρούν με τις δονητικές συχνότητες του θεραπευτή και του ασθενή ο οποίος καθώς συντονίζεται με την ενέργεια νιώθει αλλαγές μέσα στο σώμα του. Εμείς, ως θεραπευτές, αποτελούμε το ένα μέρος της εξίσωσης, όπως τονίζει ο δρ. Pearl. Όταν συντονίζονται και τα τρία μέρη της εξίσωσης, το σύμπαν, ο θεραπευτής και ο ασθενής τα πιο θαυμαστά πράγματα μπορούν να συμβούν.
  To Reconnective Healing ξεπερνά τις τεχνικές και τους κανόνες. Συνιστώνται τρεις θεραπευτικές συνεδρίες συνήθως ανάλογα με το πρόβλημα.

  Το Reconnection είναι διαφορετικό. Γίνεται μια φορά στη ζωή μας και επανασυνδέει τους μεσημβρινούς του σώματος με τους μεσημβρινούς του πλανήτη. Έτσι, ο οργανισμός επανα-ισορροπεί και συντονίζεται με την ενέργεια του σύμπαντος.

  Ο δρ. Eric Pearl εγκατέλειψε την πετυχημένη καριέρα ως οστεοπαθητικός και ξεκίνησε μια πολύχρονη έρευνα για να εξηγήσει και να καταλάβει αυτή τη νέα ενέργεια που του παρουσιάστηκε. Έγινε υποκείμενο μελέτης σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα όπως το UCLA, το πανεπιστήμιο της Μινεσότα και της Αριζόνα. Έγκριτα περιοδικά και εφημερίδες όπως οι New York Times έχουν αναφερθεί επανειλημμένα στο έργο και τη φιλοσοφία του. Έχει εμφανιστεί σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως και έχει προσκληθεί να μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη. 

  Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει 40 βδομάδες το χρόνο σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας και διδάσκοντας τις πληροφορίες της θεραπευτικής Επανασυνδετικής διαδικασίας. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει πάνω από τριανταπέντε χιλιάδες θεραπευτές σε 40 χώρες. Στην Ελλάδα δίδαξε για πρώτη φορά το Reconnective Healing και το Reconnection το 2007 με μεγάλη προσέλευση.

  Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο διαδικτυακό του τόπο   http://www.thereconnection.com/.   Εκεί, επίσης, θα βρείτε όλους τους πιστοποιημένους Έλληνες θεραπευτές.

"Κάποιες φορές μας δείχνονται νέοι δρόμοι.
Κάποιες φορές έχουμε το κουράγιο να τους ακολουθήσουμε"  
   ERIC PEARL

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο .


       
           
Γιάννα Ντουδεσκέα
Reconnective Healing & Reconnection Practitioner
e-mail: ydouthe@yahoo.com