The Trivedi Effect


     MAHENDRA KUMAR TRIVEDI

  Σίγουρα πολλοί γνωρίζετε τον Sai Baba που θεωρείται ένας σύγχρονος "Avatar". Πρόσφατα έμαθα για έναν ακόμα πολύ σημαντικό γκουρού με ξεχωριστές ικανότητες.

  Ο Mahendra Kumar Trivedi, γνωστός ως Guruji, γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη στην Ινδία το 1963. Παρότι έζησε μια φυσιολογική ζωή, από μικρός είχε διαπιστώσει πως έχει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες, όπως καταπληκτική φωτογραφική μνήμη. Μετά το Πανεπιστήμιο δούλεψε σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός, αλλά συνειδητοποιώντας τις αυξανόμενες ικανότητές του, το 1995 εγκατέλειψε τη ζωή που έκανε μέχρι τότε και αφοσιώθηκε στο να χρησιμοποιεί αυτό το χάρισμα για να υπηρετήσει το γενικότερο καλό.

     ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

  Σύμφωνα με 4000 επιστημονικές έρευνες, το Trivedi Effect, όπως ονομάζεται, έχει την ικανότητα να επηρεάζει την ύλη και να επιδρά σημαντικά στην ανθρώπινη υγεία.
  Στο Banaras Hindu University στην Ινδία έκαναν πειράματα σε 40 διαφορετικά είδη σπόρων, φυτών και δέντρων για να βρουν πώς τα επηρεάζει η ενέργεια του Trivedi. Μπόρεσε να επιδράσει σε ζωντανούς οργανισμούς σε κυτταρικό επίπεδο και να βελτιώσει την κατάσταση της εξεταζόμενης ουσίας. Διαπίστωσαν αλλαγή στο 69% του DNA και εξάλειψη της ασθένειας στο σπογγώδη ιστό. Επιπλέον, αυξήθηκε η ποιότητα των καλαμποκιών κατά 500% χωρίς καμία άλλη παρέμβαση.
  Έρευνα που έγινε σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες εργαστηρίου απέδειξε ότι το νερό που ευλόγησε ο Trivedi αντανακλά τις ακτίνες UV σε αντίθεση με το συνηθισμένο νερό που τις απορροφά.
  Εντυπωσιακή, επίσης, είναι η μελέτη που έγινε πάνω σε κεραμικά υλικά. Μεταφέροντας απλά την ενέργειά του, ο Trivedi κατάφερε ν' αλλάξει την ανθεκτικότητα των κεραμικών, προσδίδοντάς τους ελαστικότητα.
  Η ίδια η φυσιολογία του Trivedi είναι μοναδική. Διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο έχουν μελετήσει εκτεταμένα μέρη της φυσιολογίας του και κατέληξαν σε απρόσμενα συμπεράσματα. Μεταξύ άλλων, ανακάλυψαν ότι η θερμοκρασία του αλλάζει ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται και ο εγκέφαλός του λειτουργεί με ασυνήθιστο τρόπο.
  Η μελέτη της δουλειάς του Trivedi στην επιστημονική κοινότητα είναι εκτεταμένη και συνεχής. Αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία για τους επιστήμονες να ερευνήσουν τη δύναμη της συνειδητότητας και την εφαρμογή της πέρα από τη σημερινή μας κατανόηση.

     TRIVEDI FOUNDATION

  Το 2009 ο Mahendra Trivedi μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ίδρυσε το μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα Trivedi Foundation που έχει αφοσιωθεί στο να συνδυάσει την επιστημονική έρευνα με τη συνειδητότητα για διάφορους σκοπούς που αφορούν στην ανθρώπινη ευημερία, στη βιώσιμη γεωργία και στην έρευνα για τα κύτταρα, στοχεύοντας να βελτιώσει την ανθρώπινη κατάσταση σε παγκόσμια κλίμακα.

  Ο ίδιος λέει: "Δεν ξέρω γιατί μου προσφέρθηκε αυτό το δώρο. Δεν το ζήτησα και δεν συνέβη μέσα σε μια νύχτα. Είναι μια διαδικασία που ξεκίνησε από πολύ νωρίς στη ζωή μου. Είμαι απλά ο καταλύτης που μεταφέρει αυτή την ενέργεια. Αποστολή μου είναι να τη χρησιμοποιήσω για να επηρεάσω θετικά τον κόσμο."
  Τα τελευταία 15 χρόνια περίπου 100.000 άτομα απ'όλο τον κόσμο ανέφεραν σημαντική βελτίωση της υγείας τους χάρη στο Trivedi Effect. Μεταξύ αυτών που έχουν καταγραφεί είναι βελτίωση της διάθεσης και του ύπνου, αύξηση της ενέργειας και της αυτοπεποίθησης, διαύγεια πνεύματος και εσωτερική γαλήνη, ενώ έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό άνθρωποι που έπασχαν από χρόνια νοσήματα, διαβήτη, κατάθλιψη, εθισμούς.

  To Trivedi Foundation συγχρηματοδοτεί έρευνες με πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Γερμανία, Βρετανία και Ινδία πάνω σε τομείς όπως η γεωργία, η μικροβιολογία, η γενετική και η ανθρώπινη υγεία. Επίσης, συνεργάζεται με διάφορες επιχειρήσεις με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους.


     TRIVEDI BLESSINGS

  Ο Mahendra Trivedi κάνει συνεδρίες απ'ευθείας και εξ'αποστάσεως σε μεμονωμένα άτομα, σε γκρουπ ακόμα και σε ζώα δίνοντας ευχές ή ευλογίες, Blessings όπως ονομάζονται. Οι ευχές αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τη θρησκεία και είναι ανεξάρτητες από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του κάθε ατόμου. Τις ονομάζει Blessings γιατί θεωρεί ότι είναι πολύ περισσότερο από μια θεραπεία. Είναι μια πνευματική ενεργειακή μετάδοση με συνειδητή πρόθεση από τον Trivedi που είναι το μέσο αυτής της ενέργειας. Ο σκοπός της ευχής είναι να μεταφέρει αρμονία και ισορροπία σε όλους τους τομείς. Αυτή η ευφυής πνευματική ενέργεια γνωρίζει τις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά και επιδρά με τον κατάλληλο τρόπο.

  Η ενέργεια που μεταδίδεται επηρεάζει αμέσως αλλά το κάθε άτομο τη βιώνει διαφορετικά ανάλογα με την κατάσταση του οργανισμού του ακόμα και με τα συστήματα πεποιθήσεων που έχει. Κάποιες φορές οι αλλαγές γίνονται αμέσως και άλλες οι αλλαγές που βιώνονται είναι πιο υπόγειες.
  Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ευχές είναι πνευματικές. Δεν έχουν καμία σχέση με διάγνωση, συνταγογράφηση, συμβουλευτική και δεν αντικαθιστούν με κανένα τρόπο την ιατρική φροντίδα. Επίσης, δεν μπορούν να δοθούν σε τρίτους χωρίς τη συναίνεσή τους, εκτός, ίσως από την περίπτωση μικρών παιδιών.

  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στοΣημείωση: Προτείνω μόνο θεραπευτικές μεθόδους που θεωρώ πρωτοποριακές στον ενεργειακό τομέα, από θεραπευτές καταξιωμένους στο χώρο τους για την ακεραιότητά τους και την αποτελεσματικότητα αυτών των μεθόδων. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται διάγνωση και δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και ψυχοθεραπεία.