The Emotion Code

  "Πώς θα είμασταν χωρίς τα συναισθήματά μας; Αν το σύνολο των εμπειριών μας δημιουργούν την ταπετσαρία της ζωής μας, είναι τα συναισθήματα που βιώνουμε που δίνουν χρώμα σ' αυτή την ταπετσαρία. Προσπαθείστε για μια στιγμή να φανταστείτε έναν πλανήτη χωρίς συναισθήματα. Χωρίς χαρά, αγάπη ή καλοσύνη. Φυσικά, δεν θα υπήρχαν ούτε αρνητικά συναισθήματα. Όχι πια λύπη, θυμός, κατάθλιψη ή οδύνη. Χωρίς την ικανότητα να νιώθουμε, η ζωή θα ήταν μια άχρωμη, μηχανική τελετουργία. Να είστε ευγνώμονες που αισθάνεστε."

      BRADLEY NELSON

  Ο Dr. Bradley Nelson ήταν οστεπαθητικός, κρανιοθεραπευτής και ειδικευμένος στην μαγνητική θεραπεία, στη Βιοενεργητική και ενεργειακή ψυχολογία. Το 1998 μετά από έρευνα και μελέτη, δημιούργησε ένα απλό αλλά δυνατό αυτο-θεραπευτικό σύστημα, γνωστό ως Body Code και έγραψε το βιβλίο The Emotion Code, όπου αναλύει την ανακάλυψή του για το Τείχος της Καρδιάς.
  Οι άνθρωποι συχνά νιώθουν πως έχουν συναισθηματικά προβλήματα αλλά δεν ξέρουν πώς να τα ξεπεράσουν. Μένουν έκπληκτοι όταν ανακαλύπτουν ότι το συναισθηματικό τους φορτίο οφείλεται σε παγιδευμένη ενέργεια από συναισθήματα του παρελθόντος. Και εκπλήσονται ακόμα πιο πολύ, όταν βλέπουν πόσο απλό είναι να τα βρουν και να τα απελευθερώσουν. Τα παγιδευμένα συναισθήματα είναι αόρατα αλλά έχουν πανίσχυρη επιρροή πάνω μας. Ένα μεγάλο ποσοστό των σωματικών προβλημάτων, των συναισθηματικών δυσκολιών και του αυτο-σαμποτάζ δημιουργούνται απ' αυτές τις αόρατες ενέργειες.

     THE HEART WALL

  Έχετε ποτέ αισθανθεί ένα βάρος στο στήθος, σαν να πρόκειται να ραγίσει η καρδιά σας; Η καρδιά είναι το κέντρο της ύπαρξής μας. Τελευταίες έρευνες έχουν δείξει ότι η καρδιά μπορεί να είναι ένας δεύτερος εγκέφαλος, πολύ πιο δυνατός από τον κανονικό. Είναι μέσω της καρδιάς που παίρνουμε και δίνουμε αγάπη. Αλλά οι καρδιές μας είναι ταυτόχρονα ευάλωτες στη συναισθηματική εισβολή.
  Αφού όλα είναι ενέργεια, τα παγιδευμένα συναισθήματα δημιουργούν μια μπάλα ενέργειας στην περιοχή της καρδιάς. Το υποσυνείδητο χρησιμοποιεί την παγιδευμένη ενέργεια για να προστατέψει την καρδιά από την εισβολή και δημιουργεί ένα τείχος γύρω από αυτήν.
  Αυτό το τείχος μας επηρεάζει με δύο τρόπους:
  Πρώτα, μπλοκάρει την ενέργεια της καρδιάς, η οποία δεν ρέει πια ελεύθερα μέσα στο σώμα και το εμποδίζει απ' το να αυτοθεραπευτεί. Σαν συνέπεια δημιουργούνται σωματικά συμπτώματα, κυρίως πόνοι στον αυχένα και στην πλάτη. 
  Έπειτα, μας αποτρέπει από το ν' ανοίξουμε την καρδιά μας στους άλλους και να συνδεθούμε μαζί τους. Αυτό το τείχος μας δυσκολεύει στο να προσφέρουμε και να δεχόμαστε αγάπη. Γινόμαστε απόμακροι, σκληροί, εγωκεντρικοί.
  Στο βιβλίο του The Emotion Code και στο πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει The Body Code System, o Dr. Nelson διδάσκει εργαλεία που βοηθάνε ν' ανακαλύψουμε και ν' απελευθερώσουμε αυτά τα παγιδευμένα συναισθήματα, κερδίζοντας μια ολοκληρωμένη ζωή γεμάτη αγάπη, υγεία και επαγγελματική επιτυχία. Όταν το τείχος της καρδιάς απομακρύνεται με τη βοήθεια μαγνητών, η εσωτερική γαλήνη μας κατακλύζει.
  Επίσης, διδάσκει πώς να έχουμε πρόσβαση στην εσωτερική μας ευφυία με μεθόδους όπως το Muscle Testing και το Sway Testing

 Όπως ένας υπολογιστής, το υποσυνείδητο, που αποτελεί το 90% του εγκεφάλου μας, αποθηκεύει τεράστια ποσά πληροφοριών και φροντίζει ώστε όλα τα συστήματα του σώματος να λειτουργούν ικανοποιητικά. Γνωρίζει, επίσης, ακριβώς αυτό που χρειάζεται το σώμα για να γίνει καλά και να επανέρθει στη φυσιολογική του ισορροπία. Με αυτά τα εργαλεία μαθαίνουμε τις κρυμμένες αιτίες της ασθένειας και των άλλων δυσκολιών στη ζωή μας.

     ΤΑ  ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 1. Το βιβλίο The Emotion Code που παρέχει όλες αυτές τις πληροφορίες και τις μεθόδους.
 2. The Body Code System of Energy Balancing, ένα ολοκληρωμένο και εύκολο σύστημα αυτο-θεραπείας που μπορείς να μάθεις στην ηρεμία του σπιτιού σου και περιλαμβάνει 18 DVD διδασκαλίας και το βιβλίο The Emotion Code.

3. Συνεδρίες με πιστοποιημένους θεραπευτές από το τηλέφωνο ή μέσω e-mail για όσους βρίσκονται σε μακρινές αποστάσεις ή δεν γνωρίζουν καλά αγγλικά.

  Όλες αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται στο site του Dr. Nelson
εδώ
 Όπως λέει ο ίδιος, κάθε άνθρωπος είναι θεραπευτής και με αυτό το πρόγραμμα ξαναπαίρνει αυτό το δικαίωμα πίσω.Σημείωση: Προτείνω μόνο θεραπευτικές μεθόδους που θεωρώ πρωτοποριακές στον ενεργειακό τομέα, από θεραπευτές καταξιωμένους στο χώρο τους για την ακεραιότητά τους και την αποτελεσματικότητα αυτών των μεθόδων. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται διάγνωση και δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και ψυχοθεραπεία.