ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Από τον Steve Rother,  Ιανουάριος  2002
 Το Ιερό Δωμάτιο

  Σας ζητούμε σαν οικογένεια του φωτός, να κάνετε κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο για εσάς. Αυτή την στιγμή θα σας ζητήσουμε να χαμηλώσετε με την πρόθεσή σας τους τοίχους που χτίσατε γύρω σας. Πολλοί από αυτούς χτίστηκαν με πρόθεση. Πολλοί από αυτούς τους τοίχους σας προστατεύουν από το να μην σκορπίσετε, ή έτσι τουλάχιστον πιστεύετε. Αυτοί οι τοίχοι σας προστατεύουν από το να μην εισβάλλει ενέργεια στον χώρο σας ή τουλάχιστον έτσι πιστεύετε. Αυτοί οι τοίχοι σας βοήθησαν να ορίσετε ποιοί είστε και να καταλάβετε πού σταματά το ενεργειακό σας πεδίο και πού αρχίζει άλλο ενεργειακό πεδίο, ή τουλάχιστον έτσι νομίζατε.  

  Τώρα σας ζητούμε σε αυτό τον ασφαλή χρόνο, τον ασφαλή χώρο, στην ενέργεια της αγνής αγάπης της Εστίας, να απελευθερώσετε αυτούς τους τοίχους. Πάρτε μία βαθιά ανάσα αγαπημένοι, και καθώς εκπνέετε αυτόν το αέρα μόνο για μία στιγμή αφήστε τους τοίχους να πέσουν εντελώς.
  
  Σας ζητούμε να κάνετε μία εργασία. Όλοι εσείς που το ακούτε ζωντανά ή διαβάζετε αυτό το μήνυμα σε λέξεις, σας ζητούμε μία μεγάλη εργασία. Και αν το επιλέξετε, μπορεί να είναι η πρώτη σας εργασία στην 5η διάσταση. Υπάρχει ανάγκη για ιερό χώρο στην 5η διάσταση. Αυτός είναι χώρος θεραπείας και ιερός χώρος για αυτούς που θα διασχίζουν την γέφυρα μπερδεμένοι και νιώθοντας χαμένοι.

  Αυτό το δωμάτιο θα χρησιμοποιηθεί για εγκλιματισμό για αυτούς που φτάνουν φοβισμένοι και θυμωμένοι επειδή ο κόσμος τους άλλαξε. Αυτό το δωμάτιο θα είναι για να εγκλιματιστεί η Παλιά Φρουρά στην Νέα Ενέργεια. Διαλέξατε να χαμηλώσετε τους προσωπικούς σας προστατευτικούς τοίχους για να είστε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να σηκώσετε αυτές τις πέτρες και να ξαναχτίσετε αυτούς τους τοίχους. 

  Σας ζητούμε να σκεφτείτε μια άλλη δυνατότητα. Εάν σας φαίνεται σωστό, εάν το επιλέξετε,  συνδυάστε τις πέτρες σας με των άλλων, όχι μόνο σε αυτό το δωμάτιο,  αλλά αυτών ανάμεσα σας που βαδίζουν πρώτοι στην 5η διάσταση. Αυτές οι πέτρες που βρίσκονται στα πόδια σας από τους διαλυμένους τοίχους σας θα σηκωθούν και πάλι για να δημιουργήσουν τον μαγικό χώρο του ιερού δωματίου. Σε αυτό τον ιερό χώρο, αυτοί που περνούν διαμέσου της 4ης διάστασης και πέφτουν στην 5η διάσταση, οι οποίοι δεν είναι προετοιμασμένοι, μπορούν να βρουν ένα ασφαλές λιμάνι. Αυτό είναι για αυτούς που δεν γνωρίζουν την αγάπη που είναι δυνατή επί του Πλανήτη Γη. Είναι για αυτούς που νιώθουν φοβισμένοι και κατακλυσμένοι στο τσάκρα της καρδιάς. Διότι για να ζήσετε σε αυτή την ενέργεια χρειάζεται να διανοίξετε τα τσάκρας της καρδιάς σας τόσο ώστε να χωρούν όλα μέσα. Αυτό ήταν και θα είναι η πηγή πολλών δακρύων.

  Εάν μετά από σήμερα φύγετε και πάτε πάλι στις καθημερινές ζωές σας και αναρωτηθείτε «Πού είναι το πάθος μου; Τι κάνω για να βρω αυτό για το οποίο ήρθα να κάνω;» Απλώς θυμηθείτε αυτή την νύχτα και θυμηθείτε ότι συμμετείχατε στο χτίσιμο του Ιερού Δωματίου στην 5η διάσταση. Για κάποιους από εσάς, αυτό ίσως ήταν η πρώτη πράξη ως Ανθρώπινοι Άγγελοι. Ανθρώπινος Άγγελος είναι το πρόσωπο που δεσμεύεται να είναι παρών ακριβώς την σωστή στιγμή όταν καλείται. Δεν ταιριάζει στον Ανθρώπινο Άγγελο να είναι να είναι σαν τους απόστολους  ή να ψάχνουν και να βοηθούν κάποιον που δεν ζήτησε να βοηθηθεί. Δεν ταιριάζει στον  Ανθρώπινο Άγγελο να φτιάξει ή να διορθώσει κάτι που δεν έχει χαλάσει. Ααα, αλλά σας αρέσει να το κάνετε αυτό, έτσι δεν είναι; Ως Ανθρώπινος Άγγελος, θα ακουμπήστε μέσω του ανώτερού σας εαυτού και θα βοηθήσετε αυτούς που είναι έτοιμοι να το δεχτούν. Αυτοί είναι οι κανόνες που θέσατε στους εαυτούς σας και τώρα ενεργοποιούνται. 

  Ολόκληρη η επικοινωνία εδώ

  Copyright 2000 - 2008 Lightworker www.Lightworker.com