ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 Καίτη Τσώλη

 Θέλουμε να καταλάβετε οικογένεια, ότι ο θάνατος δεν έχει καμία εξουσία επάνω σας, απολύτως καμία εξουσία! Εσείς είστε αυτοί που καλείτε την ενέργεια του θανάτου, όταν μπαίνετε στην διαδικασία της εξέλιξής σας και δουλεύετε μαζί του για να κάνετε όλες αυτές τις αλλαγές μέσα σας, γιατί ο θάνατος παίζει αυτόν το ρόλο του καταλύτη, για να σταματήσει την ροή της υπάρχουσας παλιάς ενέργειας, η οποία δεν σας χρειάζεται και δεν σας εξυπηρετεί πλέον.
 
  Κι έτσι η ζωή, η θηλυκή ενέργεια και ο θάνατος, η αρσενική ενέργεια, πάνε πάντα μαζί, πάνε πάντα αγκαλιά και δεν μπορεί να υπάρξει η ζωή χωρίς τον θάνατο. 
  
  Πάρτε  μια βαθιά αναπνοή οικογένεια……. και να θυμάστε ότι ο θάνατος δεν έχει καμία εξουσία επάνω σας. Την ενέργεια του θανάτου που είναι ένας αγαπημένος φίλος και σύμμαχος, την χρησιμοποιείτε εσείς όταν την χρειάζεστε. Γι’ αυτό τιμήστε την ενέργεια του θανάτου κι ευχαριστείστε την για όλη την βοήθεια που σας προσφέρει στην εξέλιξή σας.
 
  Θα κάνουμε τώρα μια άσκηση για ν’ απομυθοποιήσετε και να ξεσκεπάσετε πλήρως την φοβερή  ψευδαίσθηση που έχετε δημιουργήσει για τον θάνατο. Αναπνεύστε βαθιά και συνδεθείτε με το καρδιακό σας κέντρο. Εμείς για να μην φοβάστε έχουμε δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο εδώ για σας και σας κρατάμε αγκαλιά.

  Θέλουμε να προβάλλετε εμπρός σας την εικόνα του θανάτου, έτσι ακριβώς όπως την έχετε δημιουργήσει στο μυαλό σας κι έτσι όπως την έχετε μέσα σας. Πώς την βλέπετε; Είναι μια σκοτεινή οντότητα; Είναι μια σκοτεινή οντότητα που κρατάει ένα δρεπάνι; Σας το λέμε αυτό, γιατί αυτή την εικόνα την έχουμε δει πολλές φορές ζωγραφισμένη και σας την προβάλει και η εκκλησίας σας. Βλέπετε μήπως μια άλλη εικόνα του θανάτου; Δείτε την ψευδαίσθηση που έχετε δημιουργήσει όλοι σας για τον θάνατο και παραμείνετε εστιασμένοι στο καρδιακό σας κέντρο.

  Δείτε στη συνέχεια το καρδιακό σας κέντρο, σαν το κέντρο ενός φωτεινού ήλιου. Γιατί αυτό είστε αγαπημένοι μας, είστε όλοι σας φωτεινοί ήλιοι. Και θέλουμε τώρα όλο αυτό το φως του ήλιου από το καρδιακό σας κέντρο να το στρέψετε στην εικόνα που έχετε δημιουργήσει για τον θάνατο και να την φωτίσετε. Θέλουμε να ξεσκεπάσετε αυτήν την ψευδαίσθηση και θέλουμε να γκρεμίσετε αυτήν την εικόνα που έχετε για τον θάνατο. Και θέλουμε αφού την φωτίσετε με το φως σας, να δείτε αυτήν την ενέργεια του θανάτου έτσι ακριβώς όπως είναι. Είπαμε ότι το σκοτάδι είναι η έλλειψη του φωτός, είναι η έλλειψη γνώσης, τίποτα περισσότερο.
 Φωτίστε λοιπόν αυτή την ενέργεια και αποκαλύψτε την. Τι βλέπετε; Είναι μια λευκή φωτεινή ενέργεια; Μήπως την βλέπετε με άλλα φωτεινά χρώματα; Και βέβαια την βλέπετε λευκή και βιολετί και γαλάζια και ροζ και όποιο χρώμα φωτεινό θέλετε, αλλά εμείς σας λέμε ότι είναι κυρίως λευκή. Είναι ανάλαφρη ενέργεια, είναι ευαίσθητη και σας αγαπάει πάρα πολύ. Ακόμα και τις στιγμές που διακόπτει την ροή μιας ενέργειας, μιας πεποίθησης μέσα σας κι εσείς εκείνες τις στιγμές υποφέρετε, σας συμπονάει πάρα πολύ.

  Είναι κοντά σας, είναι μαζί σας και δεν θέλει να υποφέρετε και να πονάτε. Σας βοηθάει στην εξέλιξή σας και όπως είπαμε παίζει τον ρόλο του καταλύτη μέσα σας και σας βοηθάει σε όλες αυτές τις αλλαγές που κάνετε με τον εαυτό σας και σας θέλει χαρούμενους κι ευτυχισμένους, αλλά κυρίως σας θέλει ελεύθερους και χαίρεται πάρα πολύ όταν θυμάστε ότι είστε άγγελοι. Χαίρεται όταν θυμάστε ποιοι είστε πριν πεθάνει η βιολογία σας, γιατί έτσι έχετε την ευκαιρία να ενσωματώσετε την θεϊκότητά σας και να της παραδίδετε άμεσα την κάθε σας εμπειρία. Κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε όλη αυτή την εργασία του εξαγνισμού και της κατανόησης εκ των υστέρων, στην γέφυρα των λουλουδιών.

  Γι’ αυτό αναπνεύστε βαθιά αγαπημένοι μας, αναπνεύστε βαθιά και νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την θεϊκή σας ενέργεια και πέστε στο Θεό που είστε «εγώ είμαι αυτό που είμαι και είμαι εσύ». Και να το κάνετε πολύ συχνά αυτό, να το επαναλαμβάνετε συχνά στον εαυτό σας, να λέτε συχνά στον εαυτό σας ότι τον αγαπάτε, να κινείτε την ενέργειά σας και να δίνετε την ευκαιρία στον θεϊκό σας εαυτό να βιώνει άμεσα την κάθε σας εμπειρία.

  Ανοίξτε την καρδιά σας και νιώστε την αγάπη μέσα  στην καρδιά σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας κι εμάς, γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας  καρδιά και μέσα στην καρδιά γίνετε η ένωσή μας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε και την αγάπη μας για σας πολυαγαπημένοι μας.
  Κι έτσι είναι.

Ολόκληρη η επικοινωνία εδώ