DAVID ICKE: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ (Ελληνικοί Υπότιτλοι) Video

Video

Παρουσίαση του David Icke του 2008.
Από το εξαιρετικό "ξύπνημα" του το '90, ο David Icke βρίσκεται σε ένα ταξίδι γύρο του κόσμου, και μέσα στον εαυτό του, για να βρει τις Μεγάλες απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα: Ποιοι είμαστε; Πού βρισκόμαστε; Τι κάνουμε εδώ; Ποιός ελέγχει πραγματικά αυτόν τον κόσμο και πώς και γιατί;

Σε αυτή την επτάωρη παρουσίαση σε χιλιάδες άτομα στο Brixton Academy του Λονδίνου, ο David αντιμετωπίζει όλες αυτές τις ερωτήσεις και συνδέει τις τελείες μεταξύ τους για να αποκαλύψει μια εικόνα της ζωής στη γη που είναι πραγματικά πέρα από την αιχμή της εξελιξης.

Πουθενά στον κόσμο δε θα δείτε μια παρουσίαση σαν κι αυτή, η οποία συνδέει τα φαινομενικά μη συνδεδεμένα για να σχηματιστεί το μωσαϊκό της γνώσης που μπορεί να μας ελευθερώσει από τη συλλογική υποδούλωσή μας από τις κρυμμένες δυνάμεις πίσω από τις κυβερνήσεις, τράπεζες, επιχειρήσεις, μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλες τις άλλες υπηρεσίες χειραγώγησης και ελέγχου.

Ποια είναι η σχέση μεταξύ της αρχαίας ιστορίας, το 9/11, τον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", τη συγκέντρωση του οργουελικού εφιάλτη και τη φύση της πραγματικότητας; Φαίνεται μια παράξενη ερώτηση για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα όλα συνδέονται εκ θεμελίων, όπως ο Icke τόσο συναρπαστικά αποκαλύπτει.

Όπως ο ίδιος λέει: "Χωρίς την κατανόηση της φύσης της εμπειρίας της πραγματικότητάς μας και πώς την δημιουργούμε, δεν μπορούμε πραγματικά να καταλάβουμε οτιδήποτε άλλο."

Δεκάδες εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει γνώση του David Icke και του έργου του απο αυτά που έχει γράψει σε μια σειρά βιβλίων και απο τότε έχει γίνει η καθημερινή μας εμπειρία.

Τώρα, πηγαίνετε μαζί του στο επόμενο στάδιο του απίστευτου ταξιδιού του - ένα ταξίδι πέρα ​​από την αιχμή.

Σε έξι μέρη:

1ο Εισαγωγή, ποιοι είμαστε και η ψευδαίσθηση της πραγματικότητας που βιώνουμε.  Διάρκεια: 59:31

2ο Ο ανθρώπινος υπολογιστής και η φυλάκισή μας στο δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου.  Διάρκεια: 1:03:30

3ο Η αρχαία απόκρυφη γνώση κι ο έλεγχός της απ' αυτούς που κατέχουν τα κέντρα εξουσίας.  Διάρκεια: 1:11:49
  http://www.youtube.com/watch?v=2fLU8oKw2jA&feature=relmfu

 4ο Κοινά στοιχεία σ' όλες τις θρησκείες και τις μυστικές κοινωνίες χτίζουν ένα παγκόσμιο Οργουελιανό κράτος.   Διάρκεια: 1:26:11 
   http://www.youtube.com/watch?v=MpQpORWjAFQ&feature=relmfu

5ο Το συνολικό ενεργειακό πεδίο που δημιουργούμε και ο Νόμος της Έλξης, αποτελούν το ολόγραμμα της υλικής μας πραγματικότητας.  Διάρκεια: 46:01
 http://www.youtube.com/watch?v=WGYMGMOzMt0&feature=relmfu

6ο Επίγνωση- Επιλογή Ελευθερίας- Μετατόπιση τησ Συνείδησης- Αλλαγή Πραγματικότητας.  Διάρκεια: 52:52
 http://www.youtube.com/watch?v=sA3AI011z5o&feature=relmfu

Σημείωση: Δυστυχώς, η ορθογραφία στους ελληνικούς υπότιτλους είναι πολύ κακή.