Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

Καίτη Τσώλη

  Ελέγχω σημαίνει ερευνώ και έλεγχος είναι η εξερεύνηση για την διαπίστωση της αλήθειας. Καμία άλλη γλώσσα δεν μπορεί να την αποδώσει τόσο σωστά, όσο η ελληνική. Σας έχουμε πει κι άλλες φορές οικογένεια, ότι η ελληνική γλώσσα είναι μαγική και μοναδική. Κι αν κοιτάξετε στα λεξικά της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, θα δείτε ότι η λέξη ελέγχω υπάρχει ακόμα και σήμερα με την ίδια σημασία και πολλές φορές οι αρχαίοι σας φιλόσοφοι χρησιμοποιούσαν την έκφραση «ποιώ έλεγχο» και εννοούσαν ακριβώς αυτό, ότι «κάνω έρευνα»!

  Εμείς όμως σήμερα οικογένεια θέλουμε να δείτε αληθινά τον έλεγχο μέσα σας και να τον αποδεχθείτε. Γιατί εάν εσείς αναγνωρίσετε την θεϊκότητά σας και αναγνωρίσετε ότι ο έλεγχος είναι ένα παιχνίδι  της διττότητας που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε, εάν εσείς είστε συνειδητοί και στο κέντρο σας, τότε πραγματικά κανένας δεν μπορεί να σας ελέγξει. Αλλά όλη η εργασία πρέπει να γίνει μέσα σας και να σταματήσουν αυτές οι εσωτερικές συγκρούσεις. Και πρέπει να αναρωτηθείτε κατ’ αρχήν:
  -Ποιος κρατάει τον έλεγχο μέσα σας;  -Ποιος αποφασίζει μέσα σας;  Αποφασίζετε πραγματικά; Κάνετε επιλογές νομίζετε; Πιστεύετε ότι κάνετε επιλογές;  Εξαρτάται.

  Εάν τον έλεγχο τον έχει το μυαλό σας, τότε για μια απόφαση που θέλετε να πάρετε αποφασίζει το μυαλό σας. Μπορεί όμως την επόμενη στιγμή τον έλεγχο να τον πάρει η θυμωμένη σας πτυχή και τότε παίρνετε μια απόφαση «εν βρασμώ» όπως θα λέγατε, κάποια άλλη στιγμή τον έλεγχο μπορεί να τον πάρει κάποια άλλη πτυχή σας, κάποια πτυχή σας φοβισμένη και τότε παίρνετε μια απόφαση που την καθορίζει ο φόβος σας.

  Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και τώρα θα πάμε στο καρδιακό μας κέντρο, στον ασφαλή μας χώρο, εκεί όπου συνδέεστε με την θεϊκότητά σας, εκεί όπου συνδέεστε με την ενέργειά σας και «εγώ είμαι αυτό που είμαι», πέστε το στο Θεό που είστε, «εγώ είμαι αυτό που είμαι και είμαι εσύ» και νιώστε την ύπαρξή σας και αυτή την στιγμή εκφράστε μια πρόθεση και κάνετε μια επιλογή. Παραδώστε τον έλεγχο στην θεϊκότητά σας, παραδώστε τον έλεγχο του εαυτού σας στην θεϊκότητά σας και ζητείστε από τον Θεό που είστε να σας καθοδηγεί, γιατί εσείς είστε αυτός ο Θεός, αυτή η Θεά και εσείς είστε αυτοί που επιλέγετε, εσείς είστε αυτοί που δημιουργείτε.

  Ενεργοποιείστε την θεϊκότητά σας, ενεργοποιείστε την ενέργειά σας! Εσείς είστε η κυρίαρχη Οντότητα. Και όταν βλέπετε κάποια πτυχή σας να παίρνει τον έλεγχο μέσα σας, απλά αποδεχτείτε την, απλά αποδεχτείτε την οικογένεια και μπέστε πάλι στο κέντρο σας και μείνετε στην τώρα στιγμή σας, στην συνειδητότητά σας.

  Είστε Θεοί δημιουργοί, το τονίζω,  «εγώ είμαι» ο Adamus Saint Germain  και σας το τονίζω, είστε Θεοί δημιουργοί και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στην θεϊκότητά σας και να επιτρέψετε στην ενέργεια, στο Πνεύμα να βρει τις λύσεις για σας.

  Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια….
Πάτε ξανά στον ασφαλή σας χώρο και νιώστε την θεϊκότητά σας και σαν άγγελοι που είμαστε σήμερα θα μεταφερθούμε, θα σας μεταφέρουμε εμείς στις αγγελικές σφαίρες και θα κάνουμε μαζί ένα ταξίδι, ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Σας έχουμε πει ότι η συνείδησή σας είναι ελαστική. Μπορεί εσείς να κάθεστε στις καρέκλες σας και η συνείδησή σας να ταξιδεύει παντού.

  Γι’ αυτό λοιπόν έχουμε μεταφερθεί ήδη στις αγγελικές σφαίρες και μας βλέπετε κι εμάς. Βλέπετε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ μέσα στην γαλάζια του στολή, βλέπετε και μένα μέσα στη βιολετί μου στολή και τον δάσκαλο Κουτχούμι μέσα στην χρυσαφένια του στολή. Δείτε κι εσείς τον εαυτό σας, δείτε τον Άγγελο που είστε.
  -Τι χρώμα στολή φοράει; Προφανώς φοράτε το χρώμα της ακτίνας σας!

  Είμαστε όλοι εδώ παρόντες και είμαστε πάρα πολλοί άγγελοι οικογένεια, είμαστε πάρα πολλοί, σε μια τώρα στιγμή που δημιουργήσαμε την ενέργεια του «ελέγχου» και την δημιουργήσαμε στην αρχική της, στην αγνή της μορφή. Την δημιουργήσαμε για να μας εξυπηρετήσει στην εξέλιξή μας, για να μας εξυπηρετήσει να διευρύνουμε τον εαυτό μας, για να επεκταθούμε και όχι για να δέσουμε τον εαυτό μας χειροπόδαρα και να τον υποδουλώσουμε και ταυτόχρονα να δώσουμε το δικαίωμα, την άδεια και σε όλους τους άλλους να το κάνουν σε μας.

  Κι έτσι λοιπόν όπως βρισκόμαστε στις αγγελικές σφαίρες, στο κέντρο του σταδίου που βρισκόμαστε υπάρχει μια φλόγα, μια Ιερή Φλόγα και είναι η Ιερή Φλόγα της Αλήθειας!

  Ο δάσκαλος Ιλλαρίων, η Θεά Αθηνά και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ τοποθέτησαν στο κέντρο του σταδίου την Ιερή Φλόγα της           Αλήθειας και είναι εκεί για σας. Γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και αναπνεύστε την, αναπνεύστε την Ιερή Φλόγα της Αλήθειας και περάστε την μέσα σας.

  Πάνω από την Ιερή Φλόγα της Αλήθειας υπάρχει μια άλλη ενέργεια. Έχει ένα ροδόλευκο χρώμα και είναι η ενέργεια του ελέγχου στην αγνή της μορφή.

  Αναπνεύστε αυτή την ενέργεια οικογένεια, γιατί την ξαναπαίρνετε στην πρωταρχική της,  στην αγνή της μορφή και την βάζετε ξανά μέσα σας, για να σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας, στην διεύρυνσή σας και στην επέκτασή σας.

  Και αφού μεταφερθούμε και επανέρθουμε ξανά στο σώμα μας, ξανά στο χώρο μας και στην καρέκλα μας, παίρνουμε πάλι μια βαθιά αναπνοή και γειώνουμε αυτή την ενέργεια του ελέγχου που παραλάβαμε στο κέντρο της Γης μας. Είμαστε πλήρως μέσα σ’ αυτήν την ροδόλευκη ενέργεια και νιώστε την μέσα στην καρδιά σας, πόσο απαλή και τρυφερή και πόσο όμορφη είναι. 

  Απελευθερώθηκε από την σκληρότητα που είχε και επανήρθε στην αρχική της μορφή για να σας εξυπηρετεί από δω και στο εξής και όχι για να σας υποδουλώνει. Και γειώστε την ξανά οικογένεια στο κέντρο της Γης.

  Και τώρα θέλουμε να βάλετε και τα δυο χέρια σας πάνω στην καρδιά σας και να μας νιώσετε, γιατί πολυαγαπημένη μας οικογένεια μέσα στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Γιατί η καρδιά σας είναι και δική μας καρδιά και η καρδιά μας είναι και δική σας! Και μέσα στην καρδιά σας θέλουμε να νιώσετε και την αγάπη μας για σας, γιατί σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο και είμαστε συνεχώς κοντά σας!
  Κι έτσι είναι.   

Ολόκληρη η επικοινωνία  εδώ