ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ (1/2)

Video


  Το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ είναι ένα φιλμ κινουμένων σχεδίων διάρκειας 30 λεπτών, το οποίο δείχνει πώς έχετε εξαπατηθεί από τα πιο θεμελιώδη στοιχεία του κυβερνητικού μας συστήματος. Όλοι εμείς οι Αμερικανοί μοχθούμε για το Αμερικανικό Όνειρο, και αυτό το φιλμ σάς δείχνει γιατί το όνειρό σας απομακρύνεται όλο και πιο πολύ. 

  Γνωρίζετε πώς τα χρήματά σας δημιουργούνται; Ή πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα; Γιατί ανέβηκαν οι τιμές των σπιτιών στα ύψη και μετά κατρακύλησαν; Ξέρετε πραγματικά τι είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα και πώς επηρεάζει τα γεγονότα της ζωής σας;

 Το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ρίχνει μια διασκεδαστική αλλά αιχμηρή ματιά στο πώς τα προβλήματα που έχουμε σήμερα δεν είναι τίποτα καινούργιο, και γιατί ηγέτες του έθνους μας, καθ' όλη τη διάρκεια της Ιστορίας μας, μάς προειδοποίησαν και πολέμησαν ενάντια στο είδος του οικονομικού συστήματος που έχουμε στην Αμερική σήμερα. Το φιλμ αποτελεί μια πρόκληση για να διερευνήσετε μερικούς πολύ καλά εδραιωμένους και ισχυρούς θεσμούς (institutions) σε αυτή τη χώρα, και κατ' ελπίδαν θα σας ενθαρρύνει να βοηθήσετε να φέρουμε τη χώρα μας πίσω στο σωστό δρόμο.

 http://www.youtube.com/watch?v=KhvoQf18FUQ&feature=player_embedded