ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Καίτη Τσώλη

  Εσείς δώσατε τον έλεγχο του εαυτού σας και την ενέργειά σας οικογένεια σε εξουσίες, οι οποίες αποφάσιζαν για σας. Και μέσα σ’ αυτό χαθήκατε, χάσατε τον εαυτό σας, γιατί μπορούσαν πάντα να σας ελέγχουν, να σας κατευθύνουν και να σας υποτάσσουν μέσα από τον φόβο και την χειραγώγηση.
 
  -Τι γίνεται όμως, πως φεύγουμε μέσα απ’ αυτή τη φυλακή;
Οι περισσότεροι από σας έχετε ήδη φύγει οικογένεια. Γιατί καθώς εσείς στρέψατε την προσοχή σας προς τα μέσα σας  ανακαλύψατε την δική σας Πηγή ενέργειας. Όταν εσείς έχετε την δική σας Πηγή ενέργειας, δεν αισθάνεστε την ανάγκη να κλέψετε την ενέργεια κάποιου άλλου. 

  Και σταδιακά αυτές οι ενεργειακές αιθερικές χορδές, καθώς εσείς σταματήσατε να στρέφεστε προς τα έξω και να κλέβετε ενέργεια από τους άλλους, αυτές οι χορδές άρχισαν να ατροφούν, άρχισαν να αδυνατούν και σήμερα θέλουμε να τις κόψουμε εντελώς.

  Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι που σας κλέβουν ενέργεια. Εσείς όμως οικογένεια, καθώς βάλατε σε κίνηση την δική σας Πηγή ενέργειας και ανεβάσατε κατακόρυφα την ενέργειά σας και την δόνησή σας, είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να μπορέσουν να σας κλέψουν την ενέργειά σας. Εκτός αυτού, επειδή γνωρίζετε πολύ καλά το παιχνίδι τους, ένα παιχνίδι που το παίξατε και οι ίδιοι, μπορείτε πλέον να το βλέπετε, να το παρατηρείτε και ξέρετε πως να προστατεύετε τον εαυτό σας.

  Κι εδώ έρχομαι εγώ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και σας δίνω αυτή την στιγμή το λαμπερό, το αστραφτερό μου ξίφος και σας το δίνω με μεγάλη χαρά και με την ευλογία του Ιησού και θέλουμε να κόψετε οικογένεια όλες αυτές τις ενεργειακές χορδές από το ηλιακό σας πλέγμα, κόψτε όλες τις ενεργειακές χορδές από γύρω σας οικογένεια. Κόψτε αυτές τις χορδές και πάρτε ταυτόχρονα και μια βαθιά αναπνοή καθώς τις κόβετε.

  Απελευθερώστε την ενέργειά σας και απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά. Η χαρά μας είναι να είστε αυτό που είστε, ελεύθερες, ανεξάρτητες, αυτόνομες και κυρίαρχες οντότητες.

Όλη η επικοινωνία  εδώ