ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ

  "Είναι μεγάλη πρόκληση μερικές φορές να υπάρχετε με ανθρώπους που σας επιβαρύνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που δονητικά δε σας ταιριάζουν ή κάποιες φορές σας ρουφούν την ενέργειά σας. Όλοι σας έχετε γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σας που αναφέρονται ως ενεργειακά βαμπίρ. Δεν είναι κάτι που το κάνουνε συνειδητά, αλλά μερικές φορές αισθάνονται ότι χρειάζονται ενέργεια τόσο πολύ, που κάθε φορά που είναι γύρω σας, ρουφούν την ενέργειά σας. Σας λέμε, αγαπητοί, ότι αυτό έχει αρχίσει να ανυψώνεται. Αλλάζει τώρα επειδή η ενέργεια δεν μεταφέρεται με τον ίδιο τρόπο. Αν μπορείτε πάντοτε να βρίσκετε την εσωτερική ομορφιά μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτό είναι αρκετό για να καταρρίψει τα εμπόδια και την διαδικασία αυτή μέσα στο ενεργειακό πεδίο". (από το γκρουπ)


   Δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των ανθρώπων και καμία δόνηση δεν επηρεάζει αρνητικά την άλλη πλέον. Το να βρίσκουμε την ομορφιά σε κάθε έναν από εμάς και ν' απολαμβάνουμε όλα όσα έχουμε να πάρουμε και να δώσουμε, χωρίς κριτική διάθεση, χωρίς να βάζουμε κουτάκια, χωρίς ν' απορρίπτουμε, είναι εκείνο που ονομάζουμε "είμαστε Ένα. Αναγνωρίζω το πνεύμα μέσα σου και γνωρίζω πως παίζουμε καλά μαζί".

   Όσο η ανθρωπότητα εξελίσσεται, πολλά πράγματα αλλάζουν, ακόμη και εκείνα που μας δόθηκαν σχετικά πρόσφατα. Να αγκαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους χωρίς κρίση, αφήνοντας τον κάθε έναν να φέρει τη δική του γεύση αλήθειας, τη δική του αμφισβήτηση, τους δικούς του προβληματισμούς, τη δική του άρνηση, τη δική του υπεροχή... αφήνοντας δηλαδή να φέρει και να μας δείξει την δική του ανθρώπινη πλευρά.

   Το να κοιτάξεις με αγάπη, με ανθρώπινη και θεϊκή κατανόηση έναν άνθρωπο που "φοβάσαι" ότι θα ρουφήξει την ενέργειά σου, εξαλείφει αυτό το ενδεχόμενο. Όλα φροντίζονται από το Πνεύμα, ειδικά όταν τολμάμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα, να αγγίξουμε πράγματα που ο φόβος δε θα μας άφηνε να αγγίξουμε και μετά να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία με γέλιο και αγάπη με τους γύρω μας...!

   Όλα είναι ένα παιχνίδι, έχουμε κατέβει για την όμορφη, ανθρώπινη εμπειρία αγαπημένοι μου! Ας μην παίρνουμε την ανθρώπινή μας ζωή τόσο στα σοβαρά. Όταν κοιτάμε μέσα από τα μάτια του πνεύματος που είμαστε, η ζωή μας είναι γέλιο, χαρά και δεν υπάρχει φόβος για κανέναν γύρω μας...