ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


  Το «Δώσε-Πάρε» ανοιξε το πρώτο χαριστικό κατάστημα  ρουχισμού, υποδημάτων, βιβλίων, παιχνιδιών κ.α από δεύτερο χέρι στις 30 Μαΐου. Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  στην Οδό Ιασωνίδου 14, στο κέντρο, ανάμεσα στην Φιλλίπου και την Αγ. Δημητρίου.
  Στο κατάστημα θα διατίθενται ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, dvd, cd, οικιακά ειδη, μικροσυσκευές, υπολογιστές και άλλα μικροαντικείμενα που δωρίζουν πολίτες (όλοι εμείς) οργανώσεις και εταιρίες στο  «Δώσε-Πάρε» από τον Δεκέμβριο που άρχισε η λειτουργία του Προγράμματος.
  Μέρος του ρουχισμού θα προσφέρεται δωρεάν σε άπορες οικογένειες (με κουπόνια που θα δίνουν οι δήμοι), σε ιδρύματα, οργανώσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα ανακύκλωσης.
Ο ρουχισμός θα προσφέρεται και στο ευρύτερο κοινό σε συμβολικές τιμές ( 0,05¤ !! ) για κάλυψη των εξόδων του χώρου`.
  Στο κατάστημα μπορεί κάποιος να προμηθευτεί και με καινούργια ρούχα που έχουν προσφερθεί δωρεάν από εταιρείες και άτομα για προώθηση των στόχων του  «Δώσε-Πάρε» . Ακόμα στο καταστήματά θα είναι υπάρχει κάδος ανακύκλωσης : Μπαταρίων, καμένου μαγειρικού λαδιού, καταστρεμενων cd-dvd, μελανοδοχείων, λαμπτηρων.
  Το καταστήμα λειτουργεί καθημερινά απο 12:00 μεχρι 21:00
ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!
www.dwse-pare.gr
Τηλ.: 6978.460012