Η ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΧΡΟΝΟ

Άσκηση.
  Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μας λέει ότι όπου στρέφουμε την προσοχή μας, εκεί βάζουμε και την ενέργειά μας.


  Γι’ αυτό στρέψτε την προσοχή σας πολυαγαπημένοι μου στο δεξιό μέρος του εγκεφάλου σας. Το δεξιό μέρος του εγκεφάλου σας είναι το πνευματικό σας μέρος και στο δεξιό μέρος του εγκεφάλου σας,  το μυαλό σας δεν είχε και δεν έχει καμία πρόσβαση κι έτσι τα κύτταρά σας εκεί δεν έχουν καταγράψει την γραμμικότητα του χρόνου.

  Στρέψτε λοιπόν την προσοχή σας σε ένα από τα κύτταρά σας που βρίσκεται στο δεξιό μέρος του εγκεφάλου σας, γιατί θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σαν «πρότυπο» ένα κύτταρο στο δεξιό μέρος του εγκεφάλου σας, να το διαιρέσουμε και να το πολλαπλασιάσουμε.

  Από την φυσική γνωρίζουμε ότι όταν ταϊσουμε ένα κύτταρο με τροφή και νερό (μητρικό κύτταρο), τότε αυτό μεγαλώνει, επιμηκύνεται και διαιρείται στον πυρήνα του και μας δίνει δύο θυγατρικά κύτταρα.

  Εσείς λοιπόν έχετε στραμμένη την προσοχή σας στο κύτταρό σας και το ταϊζετε με την ενέργειά σας. Το βλέπετε να μεγαλώνει, να επιμηκύνεται, να καμπυλώνει στη μέση, να παίρνει το σχήμα του οχτώ και στην συνέχεια να διαιρείται σε δύο θυγατρικά κύτταρα.

  Παίρνετε αυτά τα δύο καινούργια κύτταρα και τα μεταφέρετε το ένα στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου σας και το δεύτερο στην καρδιά σας. Και κάνετε ξανά την ίδια διαδικασία διαίρεσης και πολλαπλασιασμού των δύο καινούργιων κυττάρων που τοποθετήσατε στον αριστερό σας εγκέφαλο και στην καρδιά σας. Τα καινούργια σας κύτταρα που θα δημιουργηθούν τα μεταφέρετε στο λαιμό, στο ηλιακό σας πλέγμα και όπου αλλού σας αρέσει και σταματάτε την διαδικασία πολλαπλασιασμού των κυττάρων εδώ και επιτρέπετε στην ενέργεια να ολοκληρώσει την εργασία σας.Θέλουμε να κάνετε την άσκηση μόνο μια φορά, για να μην μπείτε στην διαδικασία του μυαλού και της ανάλυσης, γιατί τότε θα καταγράψετε ξανά και τα καινούργια σας κύτταρα με τις ίδιες παλιές πεποιθήσεις της γραμμικότητας του χρόνου. 



Θεραπευτική άσκηση από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Αρχάγγελο Ραφαήλ.

  Αναπνεύστε βαθιά, χαλαρώστε και ηρεμήστε….
-Τώρα θέλουμε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή από τα πέλματα των ποδιών σας. Όπως ανεβαίνει η αναπνοή από τα πόδια, δείτε τα κύτταρά σας να ανασηκώνονται, όπως τα λέπια ενός ψαριού όταν το ξύνεται ανάποδα.

 -Αναπνεύστε ξανά από τα πέλματα και αναπνεύστε την θεραπευτική σμαραγδί ενέργεια του Αρχάγγελου Ραφαήλ. Η σμαραγδί ενέργεια του Αρχάγγελου Ραφαήλ καθώς ανεβαίνει με την αναπνοή από τα πόδια σας μέχρι το κεφάλι σας, δουλεύει με τα κύτταρά σας. Απορρίπτει τα νεκρά κύτταρα, θεραπεύει τα μη υγιή κύτταρα και ενδυναμώνει και φωτίζει τα υγιή κύτταρα. Γειώστε την σμαραγδί ενέργεια του Αρχάγγελου Ραφαήλ και δέστε την στους κρυστάλλους που βρίσκονται στο κέντρο της Γης.

 -Αναπνεύστε ξανά από τα πέλματα. Η ενέργεια που εισέρχεται αυτή τη φορά ενεργοποιεί το κολλαγόνο σας. Καθώς η αναπνοή σας ανεβαίνει από τα πόδια σας προς τα πάνω, δείτε το σώμα σας να γεμίζει με το κολλώδες, άχρωμο υγρό κολλαγόνο σας, όπως ακριβώς όταν γεμίζεται ένα  δοχείο με νερό. Τα κύτταρά σας είναι ανασηκωμένα και ποτίζονται από το κολλαγόνο σας. Μείνετε μερικά λεπτά μέσα στο ενεργοποιημένο κολλαγόνο σας και νιώστε σαν να κολυμπάτε μέσα σ’ αυτό, εσωτερικά και εξωτερικά.

 -Τώρα αναπνεύστε ξανά, αλλά αυτή την φορά αναπνεύστε από το τσάκρας (κέντρο) του κεφαλιού σας. Αυτήν την φορά αναπνέετε την κρυστάλλινη ενέργεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μας λέει ότι η κρυστάλλινη ενέργειά του εμπεριέχει και τα αδαμάντινα μόρια του πρωταρχικού δημιουργού. Η κρυστάλλινη ενέργεια καθώς εισέρχεται μέσα στην βιολογία σας, επαναφέρει τα κύτταρά σας στην αρχική τους θέση. Δείτε τον εαυτό σας ολόκληρο κρυστάλλινο και αφού μείνετε λίγα λεπτά μέσα στην ενέργεια, γειώστε την κρυστάλλινη ενέργεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ και δέστε την στους κρυστάλλους που βρίσκονται στο κέντρο της Γης.

Όλη η επικοινωνία   εδώ