ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ελένη  Πιππή

   Αφήστε το αστέρι μέσα σας, αφήστε το φως μέσα σας και αφήστε τη συνείδηση του Χριστού να πλανηθεί στο χώρο. Αφήστε τη συνείδηση του Χριστού να έρθει κοντά σας και να πλανηθεί μέσα απ’ τη καρδιά σας, μέσα απ’ το φως σας και μέσα απ’ τη συνείδησή σας. Έτσι γίνεται η επαφή αγαπημένοι μας έτσι γίνεται κάθε φορά η ένωση της ύλης και του Πνεύματος. Όταν μέσα απ’ τη καρδιά συναντηθείτε με το Πνεύμα τότε θ’ ακούσετε τον άηχο ήχο του Πνεύματος να σας μιλά.
 
  Μέσα απ’ το φως που υπάρχει στην καρδιά σας, μείνετε για λίγο εκεί και καλέστε τη συνείδηση του Χριστού να έρθει κοντά σας.

  "Διανύστε μια Μεγάλη Εβδομάδα μέσα στην αγάπη με τον εαυτό σας, μέσα στην αγάπη για το συλλογικό, μέσα στην αγάπη ακόμα και σ’ αυτόν που δεν σας αγαπά, ακόμα και σ’ αυτόν που αμφιβάλλει για εσάς, ακόμη και σ’ αυτόν που δεν σας δέχεται, θα βιώσετε μια άλλη ενέργεια όταν μπείτε μέσα σ’ αυτόν τον δρόμο, θα βιώσετε μια άλλη είδους αγάπη όταν αγαπήσετε διαφορετικά. Όταν αγαπήσετε με βάση της Χριστικής συνειδητότητας.
 
  Και τι είναι άραγε η Χριστική συνειδητότητα; Είναι η συνειδητότητα μέσα απ’ την ενέργεια της καρδιάς. Αυτή είναι η διαφορά οποιασδήποτε άλλης ενέργειας. Η Χριστική συνειδητότητα είναι η συνειδητότητα μέσα απ’ την καρδιά, με συνείδηση αγάπης.

  Το σύμβολο του ΣΤΑΥΡΟΥ είναι ένα μεγάλο σύμβολο που μπορείτε να έχετε πάντα μέσα σας και συμβολίζει το εξής * τη συνεχής ροή ενέργειας μέσα απ’ τη πηγή η οποία μοιράζεται μέσα στο συλλογικό απλόχερα.* Όπως δέχεστε αγάπη από την Πηγή οφείλετε μέσα σας να τη μοιράσετε απλόχερα. Ακόμη και την ύστατη στιγμή, ακόμη και την στιγμή που εσείς οι ίδιοι αμφιβάλλετε μέσα σας, μπορείτε να την μοιράζετε απλόχερα και έτσι είναι.

 Αφήστε με  τώρα να πλησιάσω τον καθένα σας μέσα από την ενέργεια της αγάπης και να σας ακουμπήσω στην κεφαλή. Εκεί που υπάρχει πάντοτε η ένωση της στιγμής, εκεί που υπάρχει η ένωση της πηγής, του Ανώτερού σας Πνεύματος με το δικό σας. Αφήστε ένα λαμπερό φως για λίγο να κατέβει μέσα σας, μέσα από τη συγκίνηση που υπάρχει κάθε φορά όταν βρίσκομαι ανάμεσά σας. 

  Νιώστε για λίγο το φως στη κεφαλή, να διατρέχει την σπονδυλική σας στήλη βαθιά μέσα σας και αφήστε την να γειωθεί μέχρι κάτω στα πόδια σας. Δώστε της ότι χρώμα εσείς επιθυμείτε, όποια δόνηση εσείς κι αν χρειάζεστε αυτή τη στιγμή, όπως την δόνηση της χαράς, της αγάπης ή της ελπίδας. Όλα είναι σοφά, όλα είναι σοφά.

 Δείτε την τώρα να φεύγει από τα πόδια και γίνεται ένα με τη γη σας, γίνεται ένα με το χώρο αυτό, γίνεται ένα ο ένας με τον άλλον. Νιώστε την ενέργειά σας να τριγυρνάει και καλωσορίστε ο ένας τον άλλον μέσα στο χώρο αυτό. Γιατί ακόμη πραγματικά δεν το έχετε κάνει! Γιατί ακόμη σκέφτεστε ο ένας για τον άλλον. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να νιώσετε, είναι να γίνετε ένα με την ενέργεια και να λιώσετε μέσα στη γη.

 Αφήστε να σας αφήσω κάτι για όλη αυτή τη περίοδο που θα έρθει μπροστά σας. Αφήστε την ενέργεια πάνω στην κεφαλή σας και συμβολίστε το σχήμα του ΣΤΑΥΡΟΥ.  Έναν μεγάλο πολύχρωμο Σταυρό! Καθώς είμαι εκεί κοντά στον καθένα σας, αφήστε να έρθω μέσα σας και να γίνουμε ένα αυτή τη στιγμή, μέσα απ’ τη προστασία που έχετε, μέσα απ’ το Σταυρό και μέσα απ’ το Φως που σας έχει λούσει. Δεχτείτε την απλότητα έστω για μια στιγμή! Ανοίξτε την πρόθεσή σας έστω και για ένα λεπτό.
Αφήστε τη Πηγή για μια στιγμή μαζί σας να ενωθεί, γίνετε ένα με την ενέργεια του Σταυρού και με την Χριστική σας ενέργεια που είναι μέσα σας πάντοτε έτσι κι αλλιώς που σας οδηγεί πάντοτε.

 Νιώστε την ενέργεια να σας κατακλύζει μέσα σας έστω για λίγο, έστω για ένα λεπτό έστω για μια στιγμή, να δείτε πώς είναι όταν εσείς μπορείτε να ενωθείτε με την Πηγή σας. Και μην φοβάστε γιατί τίποτα δεν είναι για να σας φοβίσει αυτή τη στιγμή. Γιατί όσο απλοί είστε μέσα σας, τόσο απλά είναι τα θέματα, τα πράγματα, η ενέργεια, μια αφορμή ζητάτε πάντοτε, μια αιτία και η συνύπαρξη είναι η αφορμή και η ένωση είναι η αιτία.

   Αφήστε τις ενέργειες μέσα σας και δείτε το σταυρό να γειώνεται μέσα στη σπονδυλική σας στήλη.  Ο Σταυρός  ενώνεται με σας και με μεγάλη απλότητα, χαρά και  ευγνωμοσύνη ζητούμε από εσάς να υπάρχετε μέσα απ’ τη καρδιά καθώς αγκαλιάζω έναν έναν σας χωριστά.

 Η ενέργεια είναι ήδη πολύ βαριά στο χώρο και ήδη το σώμα σας δονείται διαφορετικά. Καθώς ο  Σταυρός πάλλεται μέσα στη σπονδυλική σας στήλη, γίνετε ένα μαζί του, για ένα λεπτό μαζί του, τίποτα πιο σπουδαίο από αυτή τη στιγμή, τίποτα πιο μεγαλύτερο δεν μπορεί να συμβεί, απ’ όταν δέχεστε απλόχερα, αυτό που εμείς σας απευθύνουμε.

 Γειώστε τώρα το Σταυρό μέσα στη γη, δείτε να πηγαίνει βαθιά στη γη και να παίρνει μαζί του όλα αυτά που σας πονούν αυτή τη στιγμή κι αυτά που σας ανησυχούν. Δηλώστε την πρόθεση να φύγουν από μέσα σας τα βάρη που κουβαλάει ακόμη η ενέργειά σας με την δύναμη του συμβόλου αυτού. Μείνετε μέσα στην απελευθέρωση αυτή και όταν νιώσετε πιο ανάλαφροι ξαναφέρετε τον εαυτό σας στον χώρο εδώ και τώρα.

 Αφήστε να σκύψω για λίγο μπροστά σας, αφήστε να γονατίσω για λίγο στο χώρο σας. Αφήστε να ενωθώ και να σας κοιτάξω για τελευταία φορά, γι’ αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό το λεπτό, γιατί δεν φεύγω ποτέ από κοντά σας, γιατί δεν φεύγω ποτέ από μέσα σας!
Να ενθυμάστε αυτό θέλουμε, αυτό ζητώ, να ενθυμάστε την πηγή σας, την ύλη σας, τον σπινθήρα σας, την ουσία σας και όλα θα λυθούν και όλα θα γίνουν. Να ενθυμάστε όπως κι εγώ ποτέ δεν ξέχασα εσάς.

  Γιατί έτσι είναι, γιατί το ταξίδι σας μετά από εδώ, θα είναι ένα ταξίδι ενθύμησης!!!!"

                                       ΑΜΗΝ

Ολόκληρη η επικοινωνία εδώ

www.newenergy.com.gr