ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

           

                                                                  ( Απόσπασμα)
δάσκαλοι Ιλλαρίων και Κουτχούμι
25/09/2011
Καίτη Τσώλη

... Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια……    
Έχουν εισέρθει αυτή την στιγμή στο χώρο όλοι οι καλεσμένοι μας και έχουν πάρει θέση ανάμεσά σας, ενέργειες μεγάλων αγγέλων.   Είναι οι ενέργειες του γνωστού σας γκρουπ, είναι μια παρέα  όπως θα την λέγατε εσείς, μια παρέα αγγέλων που δουλεύει επίσης μαζί σας και χαίρονται πάρα πολύ που παρευρίσκονται σ’ αυτή την υπέροχη συνάντηση της οικογένειας!   

     
 Κι έτσι λοιπόν οικογένεια εμείς θέλουμε να σας πούμε να τιμάτε τον εαυτό σας και ν’ αναγνωρίζετε το μεγαλείο σας. Γιατί σας ακούμε ακόμα πολλές φορές να χρησιμοποιείτε εκφράσεις του τύπου, «ότι για να είμαι πνευματικός, πρέπει να είμαι ταπεινός»!  Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει πνευματικό και μη πνευματικό, γιατί όλα είναι πνευματικά, γιατί το Πνεύμα είναι το «ότι υπάρχει». Και ύστερα «ταπεινός», σημαίνει «χαμηλός» και η κάθε έκφραση οικογένεια εμπεριέχει μια  ποιότητα ενέργειας και όταν εσείς  χρησιμοποιείτε την έκφραση «είμαι ταπεινός», χαμηλώνετε, ρίχνετε την δόνησή σας. «Ταπεινούς και δούλους» σας θέλει η εκκλησία για να μπορεί να σας κρατάει υποταγμένους και να σας ελέγχει, το Πνεύμα δεν σας θέλει ταπεινούς. Το Πνεύμα σας αγαπημένοι μου, θέλει να αναγνωρίσετε «αυτό που είστε» και είστε Θεοί επίσης! Θέλει να αναγνωρίσετε το μεγαλείο σας, γιατί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και για την αυτοεκτίμησή σας. Η θεϊκότητά σας, σας θέλει μεγαλειώδεις και απλούς, απλούς ναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σας θέλει ταπεινούς!

...Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…      
 Όταν αγαπημένοι μου κατεβήκατε κάτω στη Γη και ενσαρκωθήκατε, ξεχάσατε ποιοι είστε και ξεχάσατε την αγάπη! Ξεχάσατε τι σημαίνει αγάπη στον εαυτό μας. Σας έλειπε όμως πάρα πολύ, γιατί η αγάπη είναι η ουσία σας! Και όπως γνωρίζετε αντί να την ψάχνετε μέσα σε σας, αρχίσατε να την ψάχνετε έξω από σας, αρχίσατε να την ψάχνετε στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Κι έτσι δημιουργήσατε με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους σχέσεις. Δημιουργήσατε σχέσεις με πολλούς τρόπους, τους οποίους θα εξετάσουμε σήμερα, για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τι σημαίνει σχέση και τι συμβαίνει με τις σχέσεις σας. Την σχέση σας με τον εαυτό σας και την σχέση σας με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους που σας περιβάλλουν και τους συναντάτε στη ζωή σας.

 Σε όλες τις ενσαρκώσεις σας και μέχρι την τωρινή σας ενσάρκωση, πριν μπείτε στην εσωτερική σας αναζήτηση, οι σχέσεις σας ως επί το πλείστον ήταν αυτό που εσείς ονομάζετε «καρμικές» και είχε να κάνει με την διάθεση και την χρησιμοποίηση της ενέργειάς σας σε σχέση με τους άλλους και είχε να κάνει επίσης και με το κλέψιμο της ενέργειας. Δηλαδή ο τρόπος που εσείς χρησιμοποιήσατε και διαθέσατε την ενέργειά σας, έφερε ανισορροπία στις ενέργειες μέσα σας, οπότε έφερε ανισορροπία και στις σχέσεις σας. Και μ’ αυτόν τον τρόπο εσείς μπήκατε σε μια ατέλειωτη αλυσίδα ενσαρκώσεων με σκοπό να ισορροπήσετε την ενέργεια. Και πάντα το παιχνίδι το παίζατε με τους ίδιους ανθρώπινους αγγέλους με τους οποίους προκλήθηκε η ανισορροπία της ενέργειας. Και όσο εσείς δεν κατανοούσατε ότι η ανισορροπία και ο διαχωρισμός βρίσκεται μέσα σας και δεν έχει σχέση με τους άλλους,  δημιουργούσατε κι άλλη ανισορροπία στην ενέργεια κι έτσι αυτός  ο κύκλος του κάρμα συνεχιζόταν.
 Ένας άλλος λόγος που εσείς δημιουργούσατε σχέσεις, οικογένεια, είναι γιατί νιώθατε ελλειπείς και γιατί έτσι κομματιασμένοι που ήσασταν σας έλειπαν τα κομμάτια σας και ψάχνατε να τα βρείτε. Κάνατε λοιπόν σχέσεις πιστεύοντας ότι θα ενωθείτε με τα κομμάτια που σας λείπουν και θα νιώσετε πλήρεις. Οι γυναίκες π.χ. που βιώνατε την θηλυκή σας πλευρά, την θηλυκή σας ενέργεια, θέλατε μια αρσενική ενέργεια για να ισορροπήσετε και να νιώσετε ολοκληρωμένες και το αντίστοιχο ισχύει και για τους άντρες, οι οποίο βίωναν την αρσενική τους ενέργεια και ήθελαν μια θηλυκή ενέργεια για να ισορροπήσουν.
 Και βέβαια αυτό μπορεί να λειτουργεί και αντίστροφα, δηλαδή μπορεί και κάποιο αντρικό σώμα να  βιώνει την θηλυκή του πλευρά και ζητούσε να ισορροπήσει με την αρσενική του ενέργεια, όπως και κάποιο γυναικείο σώμα, μπορεί να βιώνει την αρσενική της ενέργεια και να ζητούσε να ισορροπήσει με την θηλυκή της. Δηλαδή και σ’ αυτούς που εσείς ονομάζετε «ομοφυλόφιλους», και δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο και το αφύσικο εδώ, αλλά και σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει πάντα μια θηλυκή ενέργεια που ισορροπεί με μιαν αρσενική.
 Δημιουργούσατε σχέσεις επίσης οικογένεια, για να βιώσετε και άλλες ποιότητες ενέργειας διαφορετικές από τη δική σας. Θέλατε να γνωρίσετε και να εμπειραθείτε με διαφορετικές και ποικίλες ποιότητες της ενέργειας και γι’ αυτό πολλές φορές εσείς βλέπετε στα ζευγάρια σχέσεις πολύ ανόμοιες, σχέσεις με πολύ διαφορετικές ενέργειες μεταξύ τους. Υπάρχουν βέβαια και άλλα ήδη σχέσεων, αλλά αυτά είναι τα κυριότερα. Και μέσα σ’ αυτά τα είδη των σχέσεων, εσείς ψάχνατε κάθε φορά να βρείτε την αγάπη.  Κι επειδή αυτό δεν μπορούσε να γίνει, συνεχίζατε να παίζετε το παιχνίδι της διττότητας, του διαχωρισμού, της σύγκρουσης και της αυτολύπησης. Ένα ατέλειωτο παιχνίδι δράματος.
 Κι έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε όλη αυτή η ανισορροπία της ενέργειας, όπου πραγματικά οι σχέσεις σας, ως επί το πλείστον δεν ήταν αυτές που προσδοκούσατε. Και νιώθατε απογοητευμένοι, νιώθατε δυστυχισμένοι, νιώθατε θλιμμένοι και όλα αυτά γιατί μεταφέρατε την ενέργειά σας έξω από σας και ζητούσατε έξω από σας την αγάπη και την χαρά στη σχέση. Γιατί ζητούσατε να νιώσετε ολοκληρωμένοι σαν υπάρξεις με σχέσεις έξω από σας. 

...Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…         
 Σ’ αυτή την ενσάρκωση αγαπημένοι μου και καθώς εσείς μπήκατε σε διαδικασία εξέλιξης και αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ποιοι είστε και γιατί βρίσκεστε στη Γη, αρχίσατε ν’ αλλάζετε αντίληψη και άρχισαν ν’ αλλάζουν μέσα σας και όλες οι ενεργειακές συνδέσεις. Και αυτό βέβαια έφερε μια γενικότερη αλλαγή στην ύπαρξή σας, αλλά και μια αλλαγή όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους, αφού οι ενεργειακές σας αλληλεπιδράσεις άλλαξαν.

 Από αυτήν την ευλογημένη στιγμή και μετά που εσείς στραφήκατε μέσα σας κι αρχίσατε να εξερευνάτε τον εαυτό σας και να δουλεύετε με τον εαυτό σας, απ’ αυτή την στιγμή και μετά όλα άρχισαν ν’ αλλάζουν, γιατί άλλαξε η σχέση σας με τον εαυτό σας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διακόψετε πάρα πολλές σχέσεις, αφού εσείς αλλάξατε συχνότητα, αλλάξατε δόνηση και αλλάξατε και τα δυναμικά σας. Αφήσατε λοιπόν πολλές σχέσεις πίσω σας και καθώς αρχικά δεν αναλάβατε την ευθύνη στον εαυτό σας γι’ αυτές τις σχέσεις, νιώσατε πάρα πολύ πληγωμένοι. Σ’ αυτό το σημείο της εξέλιξής σας όμως οικογένειά μου, σ’ αυτό το σημείο που εσείς στραφήκατε μέσα στον εαυτό σας και αρχίσατε να κατανοείτε, εσείς κάνατε επαναπροσδιορισμούς.
 Κάνατε καινούργια σχέδια, τα οποία θα σας εξυπηρετούσαν περισσότερο στην εξέλιξή σας και ζητήσατε από τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους να σας καθρεφτίσουν όλα αυτά που είχατε μέσα σας, τους ζητήσατε να παίξουν κάποιους ενδιαφέροντες ρόλους για σας, έτσι ώστε εσείς βιώνοντας συμπυκνωμένες εμπειρίες, να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα ξεκαθαρίσματα και ν’ απελευθερώσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον εαυτό σας.  
 Και αυτό έγινε με ανθρώπινους αγγέλους με τους οποίους είχατε ιδιαίτερες σχέσεις στις αγγελικές σφαίρες, το συμφωνήσατε με αγγέλους που αγαπούσατε και σας αγαπούσαν ιδιαίτερα.
 Στην μεγάλη αυτή απόφασή σας ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας και να μάθετε να τον αγαπάτε και δημιουργώντας όλες αυτές τις συμπυκνωμένες εμπειρίες, για να ισορροπήσετε μέσα σας, αυτό αγαπημένοι μου είχε σαν αποτέλεσμα να σας σπρώξει πολύ βαθιά μέσα σας, αλλά είχε και σαν αποτέλεσμα να σας πονέσει πολύ βαθιά. Αυτό πραγματικά είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει αυτή την βαθιά θλίψη μέσα σας, η οποία όμως σαν ενέργεια, εισχώρησε στο βάθος εκείνο που ήταν απαραίτητο, εισχώρησε στο κέντρο του D.N.A σας και το ενεργοποίησε και επέφερε τις αλλαγές που ήταν απαραίτητες, αλλά απελευθέρωσε επίσης και μεγάλο μέρος της πληροφόρησης που κρατάτε μέσα σας.

...Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..       
  Κι έτσι εσείς οικογένεια, κατανοήσατε πολύ καλά, ότι αν θέλετε να δημιουργήσετε ισορροπημένες και υγιείς σχέσεις μέσα στην Νέα ενέργεια, θα έπρεπε πρώτα να εξετάσετε την σχέση σας με τον εαυτό σας. 

        
 Ποια είναι η σχέση σας με τον εαυτό σας;        
Έχετε αποδεχθεί ολοκληρωτικά τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι, χωρίς καμία κριτική, χωρίς ενοχές και χωρίς κανέναν έλεγχο, έτσι ώστε ο εαυτός σας να νιώθει ελεύθερος και να νιώθει ότι υπάρχει μ’ έναν τρόπο πρωταρχικό; Μ’ έναν τρόπο που εκείνος επιλέγει και θέλει και νιώθει, ότι θέλει να υπάρχει και να εκφράζεται;

 Έχετε ενώσει όλα τα κομμάτια σας, όλες τις πτυχές σας, ώστε ο εαυτός σας να νιώθει πλήρης; Κατανοούμε ότι την δίδυμη φλόγα μας θα την ενώσουμε μέσα μας, ότι είναι η θηλυκή και η αρσενική μας ενέργεια και δεν τρέχουμε να ψάξουμε να την βρούμε έξω από μας;  
 
 Κατανοούμε ότι δεν στρέφουμε την προσοχή μας έξω από μας και δεν ψάχνουμε έξω από μας να βρούμε αδελφές ψυχές, γιατί όλα είναι κομμάτια μας και όλη η εργασία της ένωσης του εαυτού μας γίνεται μόνο μέσα μας, έτσι ώστε ο εαυτός μας να λειτουργεί ενιαία, να λειτουργεί σαν μονάδα, γιατί είναι Ένα;

 Αναγνωρίσατε ποιοι είστε; Αναγνωρίσατε στον εαυτό σας ότι είστε Θεοί και μάλιστα Θεοί δημιουργοί;! Αναλάβατε την ευθύνη γι’ αυτό; Αναλάβατε την ευθύνη στον εαυτό σας, ότι εσείς δημιουργείτε την κάθε εμπειρία σας και ότι  κανένας άλλος δεν ευθύνεται γι’ αυτό, αλλά ούτε και κανείς άλλος δεν είναι υπεύθυνος για την δική σας ζωή, για την δική σας ύπαρξη!   
      
 Εμπιστεύεστε τον εαυτό σας ή ακούτε ακόμα τους άλλους και επηρεάζεστε από τους άλλους;  

 Δίνετε την ευκαιρία και τον χώρο σε σας να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μαζί του μια ζεστή σχέση οικειότητας; Μιλάτε γλυκά και τρυφερά στον εαυτό σας;  Τον ρωτάτε για τα ζητούμενα σας;   
  
 Πόσο εσείς σέβεστε και εκτιμάτε τον εαυτό σας; Είστε υπομονετικοί και συμπονετικοί με τον εαυτό σας; Φροντίζετε τον εαυτό σας; Χαϊδεύετε τον εαυτό σας; Είστε σεξουαλικοί με τον εαυτό σας; Γιατί για δείτε εδώ τον παραλογισμό των πεποιθήσεών σας. Το θεωρείτε φυσικό να σας χαϊδεύουν οι άλλοι, ενώ το θεωρείτε ντροπή να το κάνετε εσείς στον εαυτό σας και να είστε σεξουαλικοί με τον εαυτό σας και όταν ο Τοβίας σας μίλησε για  πρώτη φορά γι’ αυτό το θέμα, εσείς πάθατε σοκ.

 Και εν τέλει οικογένεια αγαπάτε εσείς αληθινά τον εαυτό σας, χωρίς όρους, χωρίς προσδοκίες, έτσι όπως είναι, αυτό που είναι; Νιώθετε ότι εσείς είστε  αυτός ο εαυτός; Έχετε επίγνωση του εαυτού σας, όλης σας της ύπαρξης, έτσι ώστε να είστε ξύπνιοι, να είστε συνειδητοί και να είστε παρόντες στη ζωή σας;
 Και ναι όλα αυτά είναι για σας. Και πολλοί από σας οικογένεια, για να δημιουργήσετε αυτή την σχέση αγάπης με τον εαυτό σας, επιλέξατε σ’ αυτή την ενσάρκωση να μείνετε μόνοι σας! Είναι η επιλογή σας, αλλά αυτό βλέπετε είναι μεγάλο δράμα για το μυαλό και την διαμόρφωσή σας που μπαίνουν στη μέση και σας ψιθυρίζουν ότι δεν πρέπει να είστε μόνοι. Κι εσείς νιώθετε απογοητευμένοι που είστε μόνοι και βγαίνετε πάλι εκεί έξω για να βρείτε συντρόφους και δημιουργείτε ξανά νέες προσδοκίες. Και όταν οι προσδοκίες σας πέφτουν πάλι κάτω, τότε εσείς απογοητεύεστε και παραπονιέστε στον εαυτό σας. Και δεν καταλαβαίνετε αυτό το πολύ απλό και το πολύ φυσικό! Ότι ο εαυτός σας διεκδικεί, ναι οικογένεια ο εαυτός σας διεκδικεί, ο εαυτός σας, σας θέλει για πάρτη του.    

...Βαθιά αναπνοή εδώ αγαπημένοι μου….
 Και αφού η ολοκλήρωση γίνει μέσα σας και αφού μέσα σας ισορροπήσετε όλες τις ενέργειες και αφού η αγάπη, η ουσία σας, ο Θεός που είστε, ενεργοποιηθεί ολοκληρωτικά μέσα σας και η αγάπη είναι ο διαχειριστής και ο ρυθμιστής του εαυτού σας, τότε δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε εκεί έξω από σας για να βρείτε, να δημιουργήσετε σχέσεις, γιατί πολύ απλά οι σχέσεις θα έρθουν σε σας.

 Όταν εσείς θα είστε έτοιμοι, όταν εσείς θα είστε πλήρεις μέσα σας, όταν εσείς θα είστε αυτόνομες, κυρίαρχες και ανεξάρτητες υπάρξεις, όταν εσείς νιώθετε καλά και νιώθετε χαρά να είστε με τον εαυτό σας, τότε θα έρθουν οι σχέσεις σε σας.  Όταν εσείς θα είστε έτοιμοι τότε όλα θα έρθουν σε σας. Και πιστέψτε ότι ο εαυτός σας θέλει να σας τα δώσει όλα. Αλλά από αυτή την στιγμή και μετά, θα υπάρχετε μ’ έναν καινούργιο και διαφορετικό τρόπο μέσα στις σχέσεις σας, γιατί θα σέβεστε, θα τιμάτε και θ’ αγαπάτε πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας και την ελευθερία σας και οι στιγμές με τον εαυτό σας θα είναι πάντα πολύ ιερές και θα θέλετε το χώρο σας.
 Θα είστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, όντως μέσα στον εαυτό σας και με τον εαυτό σας και απλά θα θέλετε να μοιράζεστε με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους την αγάπη, την χαρά και την εμπειρία. Θα θέλετε να μοιράζεστε το παιχνίδι και θα παίζετε μ’ έναν καινούργιο τρόπο εδώ στη Γη, όπου κανένας δεν ελέγχει κανέναν και όπου υπάρχει απόλυτος σεβασμός στη ζωή και στην ελευθερία του άλλου και δεν θα υπάρχει καμία διάθεση ιδιοκτησίας μεταξύ σας.
 Απλά είμαστε καλά μαζί, παίζουμε καλά μαζί και μας αρέσει να είμαστε μαζί και όλο αυτό στη Νέα ενέργεια θα λειτουργεί στο τώρα. Δηλαδή δεν θ’ ανησυχούμε αν θα είμαστε και αύριο μαζί και τι θα κάνουμε αύριο. Αλλά στη τώρα στιγμή επιλέγουμε να είμαστε μαζί, γιατί μας αρέσει να είμαστε μαζί και αν αυτό μας αρέσει και αύριο, σε μια άλλη τώρα στιγμή, τότε το ανανεώνουμε και το ανανεώνουμε εάν το επιλέγουμε στην κάθε τώρα στιγμή μας. 
 Είστε ολοκληρωτικά ελεύθεροι σ’ αυτό και είναι ένας καινούργιος τρόπος να υπάρχετε στη Νέα ενέργεια, στη Νέα Γη.  Γιατί οικογένεια και οι νέες σχέσεις για τις οποίες μιλάμε σήμερα είναι κάτι πολύ καινούργιο στη Γη και θα είστε εσείς οι πρώτοι που θα τις δημιουργήσετε και θα τις βιώσετε. Θα τις βιώσετε πρώτα εσείς για σας και ύστερα θα τις μεταφέρετε ενεργειακά και στην υπόλοιπη ανθρωπότητα, θα τις μεταφέρετε και στους άλλους ανθρώπινους αγγέλους.

...Και παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια… 
 Και θέλουμε να σας τα εξηγήσουμε όλα. Σας είπαμε ότι πολλές σχέσεις που υπάρχουν λόγω κάρματος ή σχέσεις ελέγχου και οποιασδήποτε άλλης μορφής που εγκλωβίζουν τον εαυτό, σχέσεις που δεν σας αφήνουν να αναπνεύσετε και να αναπτυχθείτε θα διαλυθούν και υπάρχει καταλληλότητα σ’ αυτό.  Και είναι γεγονός ότι αυτό απασχολεί την πλειοψηφία των εργατών του φωτός.        Όμως υπάρχουν και κάποιες σχέσεις μέσα στις οποίες εσείς ήδη βρίσκεστε και θέλετε να είστε με τον την σύντροφο σας. 


Και μας ρωτάτε οικογένεια εάν υπάρχει καταλληλότητα να βρίσκεστε μέσα σ’ αυτές τις σχέσεις. Και βέβαια υπάρχει καταλληλότητα οικογένεια, δικές σας είναι οι επιλογές. Από την στιγμή που εσείς θέλετε και νιώθετε καλά μέσα στη σχέση, δεν υπάρχει κανένα θέμα για την θεϊκότητά σας, αρκεί να σέβεστε ο ένας την ελευθερία του άλλου και να σέβεστε ο ένας την αλήθεια του άλλου.
 Και υπάρχουν κάποιοι από σας που επιλέξατε να εξελίσσεστε παράλληλα με τον σύντροφό σας. Να κουβεντιάζετε συχνά μεταξύ σας, έτσι ώστε να γίνονται κατανοητές οι αλλαγές με τον εαυτό σας και μέσα στη σχέση. Αφού εξελίσσεστε παρέα υπάρχει κατανόηση σ’ αυτό και από τους δυο σας.
 Αλλά υπάρχουν και ζευγάρια που εξελίσσεται συνειδητά ο ένας από τους δυο. Δεν σημαίνει βέβαια πάντοτε ότι ο άλλος μένει πίσω, αλλά  έχει τον δικό του τρόπο να υπάρχει και να εξελίσσεται. Και είναι κι αυτό απόλυτα κατάλληλο. Σ’ αυτό που δεν υπάρχει καταλληλότητα είναι να προσπαθείτε να επηρεάσετε τον σύντροφό σας και να προσπαθείτε να τον πείσετε για την δική σας αλήθεια. Και βλέπουμε πολλούς από σας που το κάνετε και με τους συντρόφους σας, αλλά και με ολόκληρη την ανθρώπινη οικογένειά σας.
 Οικογένεια, ο καθένας τους είναι ένας ανθρώπινος άγγελος, όπως είστε κι εσείς και έχει το δικό του τρόπο και τους  δικούς του ρυθμούς να εξελίσσεται και έχει το Πνεύμα του να τον φροντίζει.  Γι’ αυτό σεβαστείτε τους, χωρίς να παρεμβαίνετε στην εξέλιξή τους. Χρειάζεται κατανόηση που αρχικά θα την δώσετε στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να την δώσετε και στους άλλους. Μπορείτε να βρίσκεστε σε μια σχέση ελευθερίας, αγάπης και σεβασμού μεταξύ σας, χωρίς να επιβάλλετε οτιδήποτε ο ένας στον άλλον!

... Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…        
 Και αγαπημένοι μας βάλτε και τα δυο χέρια σας στην καρδιά και νιώστε μας, νιώστε την αγάπη μας για σας, γιατί μέσα στη καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Είμαστε η οικογένειά σας και σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο. Και όπως λέει και το γκρουπ να τιμάτε και να σέβεστε ο ένας τον άλλο και πιασμένοι χέρι-χέρι να παίζετε καλά μαζί!
Κι έτσι είναι.