Ο ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

     (Απόσπασμα)   Παρουσίαση του ADAMUS, που επικοινωνεί   με τον Geoffrey Hoppe 
 
     Παρουσιάστηκε στον Πορφυρό Κύκλο
     4 Φεβρουαρίου ..2012


...  Τι άλλο θέλουν όντως οι άνθρωποι ; Αποδοχή και αναγνώριση, ναι, το οποίο είναι ένα ενδιαφέρον πράγμα αυτό καθαυτό. Πώς πρόκειται  να έχουν αποδοχή ή αναγνώριση εάν αυτοί δεν αποδέχονται ή δεν αναγνωρίζουν τον εαυτόν τους;
 
   Εάν εσείς που ακούτε έξω εκεί  - που ακούτε εδώ  - εάν έχετε κάποιο ζήτημα αποδοχής, εάν αισθάνεστε ότι "οι άλλοι άνθρωποι  δεν με δέχονται, δεν με καταλαβαίνουν," είναι επειδή δεν δέχεστε τον εαυτό σας ή δεν κατανοείτε τον εαυτό σας Θέλουν την αποδοχή και την αναγνώριση. Βρίσκονται σε αυτόν τον αγώνα της ταυτότητας του να  αποδεχτούν τον εαυτό τους. Προσπαθούν να ψάχνουν όλη την ώρα για αυτό από τους άλλους. Ως επί το πλείστον δεν εμφανίζεται  ποτέ σε αυτούς το να το εξετάσουν από μέσα . Έτσι ψάχνουν την αποδοχή

  "Άραγε οι γονείς μου με αποδέχονται; Οι συνάδελφοί μου με αποδέχονται; Η σύζυγός μου ή ο σύζυγός μου με αποδέχεται; Άραγε ο  μέσος όρος των ανθρώπων στον δρόμο με αποδέχεται ;"Έτσι ψάχνουν συνεχώς για αυτό.
 
  Ψάχνουν την αναγνώριση ή την επικύρωση - την αναγνώριση ότι κάνουν μια καλή δουλειά- αλλά εάν δεν νομίζουν  ότι κάνουν μια καλή δουλειά σαν άνθρωποι, κανένας άλλος δεν πρόκειται να σκεφτεί ότι κάνουν μια καλή δουλειά, καταλαβαίνετε. Λοιπόν απολύτως, αποδοχή και αναγνώριση. Συνεχώς ψάχνουν...
  Λοιπόν τι είναι αγάπη; Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον πράγμα. Υποστηρίζω ότι η πεποίθηση της μαζικής συνείδησης για την αγάπη είναι γενικά κάπως στρεβλή, επειδή η αγάπη συνδέεται γενικά με τους γονείς που σας κακομεταχειρίστηκαν. Όχι καθένας, αλλά πολλοί... οι περισσότεροι... η μεγάλη πλειοψηφία... η εξαιρετικά μεγάλη πλειοψηφία.
 
  Λοιπόν πόσοι από σας είχαν γονείς που είπαν, "θα σε χαστουκίσω τώρα" ή "πρόκειται να σου στερήσω  κάτι, αλλά αυτό το κάνω  επειδή σε αγαπώ." Και αυτό εγκαθιστά ένα είδος ενδιαφέροντος ενεργειακού ορισμού της αγάπης.
 
  Πόσοι από αυτούς που είναι onlineδεν θα ρωτήσω τους ανθρώπους εδώ - πόσοι από αυτούς που είναι online είναι χωρισμένοι; Περισσότερο από μία φορά; Περισσότερο από δύο φορές; Ω! συνεχίζω. Εντάξει. Περισσότερες από πέντε φορές; Λοιπόν παντρευτήκατε από αγάπη. Καλά, πραγματικά, καθόλου. Οι περισσότεροι από σας δεν παντρεύτηκαν από αγάπη. Ήταν karma. Θα ήσασταν μαζί πριν. Είχατε πράγματα να επεξεργαστείτε και να βιώσετε μαζί. Έτσι επιστρέψατε μαζί. Συναντήσατε ο ένας τον άλλον. "Ω! Σας ξέρω! Πρέπει να είστε ο σύντροφος της  ψυχής μου!" Όχι, απλά ήσασταν  μαζί πριν. Είχατε θέματα  για να επεξεργαστείτε. Ίσως θα μπορούσατε να το κάνετε σε αυτήν την ζωή.
 
  Η αληθινή αγάπη δεν θα βρεθεί ποτέ σε ένα άλλο πρόσωπο μέχρι που να την βρείτε στον εαυτό σας. Δεν θα έχετε ποτέ μια σχέση με οποιονδήποτε άλλον που να είναι υγιής και ισορροπημένη έως ότου την έχετε με τον εαυτό  σας. Κατόπιν κάθε σχέση θα είναι διαφορετική. Δεν θα τρέφεστε. Δεν θα χρησιμοποιούνται οι σχέσεις για να ισορροπήσουν την αρσενική ή θηλυκή πλευρά ή να ισορροπήσουν οτιδήποτε. Δεν θα επιλέξετε ποτέ έναν σύντροφο πάλι για να ολοκληρώσετε  κάτι μέσα  σας.
 
  Έτσι, και τώρα ακούω έξω εκεί κάποιον, "αλλά τι γίνεται με την αγάπη για το σκυλί μου ή τη γάτα μου; Τι γίνεται με εκείνο το είδος αγάπης; " Πάτε κοντά, επειδή τα κατοικίδια ζώα είναι βασικά επεκτάσεις σας, κατά κάποιον τρόπο. Όχι εσείς, άμεσα, επειδή τότε δεν θα θέλατε το κατοικίδιο ζώο τόσο πολύ, αλλά είναι κατά κάποιον τρόπο σαν η ενέργειά σας σε εκείνο το κατοικίδιο ζώο.  

  Και έτσι είναι πραγματικά μέρος του βήματος ή της διαδικασίας στο να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας. Εάν μπορείτε να μάθετε να αγαπάτε τα ζώα σας, τα κατοικίδια ζώα σας, αυτά τα ευλογημένα όντα, τότε μπορείτε να πάρετε αυτό τώρα, εκείνο το ίδιο πράγμα, και να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας.

ΜετάφρασηΟικονόμου Κώστας