ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Με την Celia Fenn και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ


  Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στο διαλογισμό για να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κύμα της Αγάπης και για να ευθυγραμμιστούμε με την εισερχόμενη συχνότητα της Αγάπης και της Ειρήνης.

Θα ήταν καλό να συγκεντρωθείτε ως Ομάδες, για τη δημιουργία τελετών και  εκδηλώσεων, ή απλά  ανάψτε ένα κερί και  κάνετε το διαλογισμό ως μια Προσωπική Τελετή προς το Θείο Φως.

Έτσι ... για να ξεκινήσετε ... απλά κλείστε τα μάτια σας και αναπνεύστε βαθιά. Συγκεντρώστε την  ενέργειά σας στην καρδιά σας και νιώστε το Φως και τη Δύναμη στο κέντρο της καρδιάς. Είστε σε σύνδεση με το Θείο Φως μέσα σας.

Τώρα ... επιτρέψτε στο φως να ταξιδέψει κάτω στο σώμα σας, μέσα από το ηλιακό πλέγμα και το ιερό τσάκρα και το τσάκρα της βάσης ... για να συνδεθείτε με το τσάκρα Αστέρι της γης κάτω από τα πόδια σας. Νιώστε τον εαυτό σας να γειώνετε, και συνδεθείτε με την αγάπη και την υποστήριξη της Μητέρας Γης. Σας δίνει την Αγάπη της πάντα. Αναπνεύστε βαθιά και απολαύσετε αυτό το  μακάριο συναίσθημα.

Αφήστε την ενέργεια να κινηθεί προς τα κάτω για να συνδεθείτε με τον Κρύσταλλο στο Κέντρο της Γης. Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με την καρδιά της Γης ... την Καρδιά της Μητέρας Γης ... και να νιώσετε μια πολύ βαθιά αγάπη και την ενέργεια που διακινείτε μέσω του σώματός σας, στην καρδιά σας και συνδεθείτε με την αγάπη της Μητέρας Γης.

Έτσι ... επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώσει την αγάπη και την ευδαιμονία.

Τώρα ...  επιτρέψτε στην ενέργεια να ταξιδέψει μέσα στο σώμα, στο λαιμό, το μέτωπο και το τσάκρα του Στέματος στο τσάκρα Αστέρι της Ψυχής (το 8ο τσάκρα  πάνω από το κεφάλι σας). Εδώ συνδέεστε με την ψυχή, και με το Φως του Ανώτερου Εαυτού. Αισθάνεστε να βυθίζεστε σε ένα λαμπρό κύμα  καθαρού λευκού φωτός, και ξέρετε ότι δεν είστε ποτέ μόνοι και ότι  πάντα σας αγαπάνε και σας υποστηρίζουν.

Απλά αναπνέετε βαθιά και αισθανθείτε την αγάπη και την ευδαιμονία.

  Αφήστε την ενέργεια  να κινηθεί προς τα πάνω ..., με τη Κοσμική ροή  για την Καρδιά του Κόσμου και εκεί θα συνδεθείτε με την Θεία Καρδιά. Αισθάνεστε μια αγάπη που είναι άπειρη και άνευ όρων που απλά πλημμυρίζει την καρδιά σας και σας γεμίζει με Θείο Φως και ευδαιμονία.

Όπως νιώθετε αυτό το Φως ... ξέρετε ότι είστε ένα Άπειρο Κοσμικό Όν και ότι είστε συνδεδεμένοι με τη Θεία Κοσμική Καρδιά καθώς και τη Γη. Είστε ένας Ανθρώπινος Άγγελος ... ένας άγγελος της Γης ... ένα Άπειρο Ον του Φωτός!

Αυτή τη στιγμή ... θα συνδέεστε με τη συχνότητα της Αγάπης και της Ειρήνης ...... αισθάνεστε σαν ελαφρύ φτερό στον άνεμο .... παρασύρεστε με τη Θεϊκή Πνοή ...... κινείστε με τα ρεύματα του Θεού .... ρέετε με το Φως της Δημιουργίας και της Θείας Νοημοσύνης .....

Γεμάτοι με ευδαιμονία και ακτινοβολία ..... αγκυροβολείστε αυτή τη συχνότητα στον πλανήτη Γη ...

Αγαπημένο παιδί του Θεού ... ξέρετε ότι η Νέα Γη καλωσορίζει αυτή τη συχνότητα της Αγάπης και της Ειρήνης και την επιθυμία σας να εδραιωθεί αυτή η συχνότητα στην καρδιά σας και να γίνετε ένας πομπός που ζει για τη συχνότητα της Αγάπης και της Ειρήνης ......

Απλά κρατήστε τη Συχνότητα στην καρδιά σας και αισθανθείτε ότι μεταδίδεται προς τα έξω στη Γη και ότι γίνετε δεχτή στην καρδιά του κάθε ζωντανού οργανισμού ......

Έτσι ... απλά καθίστε στην Ειρήνη και την Αγάπη και επιτρέψτε αυτήν την ενέργεια να ρέει μέσω της καρδιάς σας σε όλο σας το σώμα

Όταν είστε έτοιμοι ...  εστιάζετε ακριβώς την ενέργεια πίσω στην καρδιά σας και αναπνέετε βαθιά ... τρεις φορές και στη συνέχεια ανοίξτε τα μάτια σας όταν αισθάνεστε έτοιμοι!

Καθώς ολοκληρώνετε το διαλογισμό ... κρατήστε την πρόθεση ότι θα συνεχίσετε να είστε μια άγκυρα και ένας πομπός για τη συχνότητα της αγάπης και της ειρήνης στον πλανήτη.

Και έτσι είναι!


Namaste!Σε ευχαριστούμε που παίρνεις τη δύναμή σου...