OFFERARENA, ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ SITE ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ



  Η offerarena.com είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα για μειοδοτικούς διαγωνισμούς για καινούρια ή μεταχειρισμένα προϊόντα.
  Ο χρήστης που θέλει να αγοράσει πχ ένα ποδήλατο, μπορεί να δηλώσει αυτό που θέλει, δίνοντας λεπτομέρειες όπως τιμή ή μέγεθος. Οι χρήστες που έχουν δηλώσει ότι πουλάνε ποδήλατα ενημερώνονται για το αίτημα του χρήστη και μπορούν να κάνουν τη δική τους προσφορά προσφέροντας, εκτός από καλή τιμή, έξτρα παροχές όπως ένα δώρο, δωρεάν σέρβις ή οτιδήποτε μπορεί να δελεάσει τον αγοραστή. Ο αγοραστής μελετάει τις προσφορές και μπορεί εύκολα να διαλέξει την καλύτερη δυνατή προσφορά.

  Ο χρήστης που θέλει να πουλήσει κάτι καινούριο ή μεταχειρισμένο μπορεί να ανακαλύψει εύκολα και γρήγορα ένα υποψήφιο αγοραστή. Αναζητώντας ανάμεσα στα αιτήματα των χρηστών μπορεί να διαφημίσει στοχευμένα το προϊόν του σε δεκάδες χρήστες που έχουν δηλώσει ότι θέλουν να το αγοράσουν.
  Στην arena της offerarena οι αγοραστές κερδίζουν την καλύτερη δυνατή προσφορά και οι πωλητές βρίσκουν συγκεντρωμένη όλη τη ζήτηση της αγοράς.
Μπες σήμερα στη offerarena και ζήτα αυτό που θες να αγοράσεις ή ανακάλυψε επίδοξους αγοραστές για αυτό που θες να πουλήσεις..