ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"


  Με αφετηρία την Κρήτη και το Ρέθυμνο, ξεκινάει πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας για την ενίσχυση των ανέργων με ελαιόλαδο.
  Πρόκειται για μία σημαντική προσπάθεια για τη συλλογή ελαιολάδου που θα δοθεί σε άνεργους και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
  Όπως αναφέρει το prismanews.gr, η πρωτοβουλία ξεκινάει στο Ρέθυμνο από την οργάνωση «Αλληλεγγύη για όλους». Η οργάνωση κάνει λόγω για την ανάγκη ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και παίρνει την πρωτοβουλία οργάνωσης πανελλαδικής καμπάνιας με τίτλο: «ένα μπουκάλι λάδι για κάθε άνεργο» και απευθύνει έκκληση στους ελαιοπαραγωγούς και τα ελαιοτριβεία να συμμετάσχουν.

  Διαθέτοντας ακόμα και ένα μόνο μπουκάλι λάδι, συμβάλλουν άμεσα στο να υπάρχει λάδι στο τραπέζι του κάθε πολίτη που το έχει απόλυτη ανάγκη, αναφέρεται στις ανακοίνωση της Οργάνωσης, όπου σημειώνεται ακόμη: Στις μέρες μας, το λάδι για χιλιάδες άνεργους πολίτες, κυρίως στις μεγάλες πόλεις, έχει γίνει είδος πολυτελείας.
  Στον ελαιοπαραγωγικό Νομό Ρεθύμνου που φροντίζουν τις ελιές, μαζεύουν τους καρπούς της, παράγουν το λάδι και ξέρουν καλύτερα απ’ όλους πόσο πολύτιμο είναι, μπορούν να συμβάλλουν άμεσα και να γίνουν κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης που οργανώνεται σε όλη τη χώρα.

http://www.newsbeast.gr/