Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΗΓΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ


Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009
Τοβίας μέσω της Καίτης Τσώλη

  Γειά σας αγαπημένοι φίλοι!
Εγώ Είμαι ο πολύ γνωστός σας Τοβίας σε μια πολύ σημαντική συνάντηση και επικοινωνία μαζί σας! Η Καίτη μας, μου ζήτησε πριν αποχωρήσω από τις αγγελικές σφαίρες για να περπατήσω μαζί σας πάνω στη Γη και να εκφραστώ πλήρως μέσα από τον Σαμ, να κάνουμε μια Ανώτερη Επικοινωνία μαζί, για να την γράψει στο καινούργιο της site.
 Κι εγώ ο Τοβίας ανταποκρίθηκα με μεγάλη μου χαρά και νομίζει ότι της κάνω τιμή, αλλά η τιμή είναι όλη δική μου!
 Είμαστε εδώ λοιπόν όλη η συνήθης παρέα, ο Κουτ-Χούμι, ο Άγιος Γερμανός, και μόλις έφτασε και ο δάσκαλος της μαγνητικής Υπηρεσίας Κρύων, με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τους οποίους επίσης κάλεσε και όπως μας είπε, μέσα από την ιστοσελίδα της ,θέλει να κάνει ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην ενέργεια κι εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα μ’ αυτό, χαιρόμαστε όταν οι δάσκαλοι της Νέας Ενέργειας παίρνουν πρωτοβουλίες και ξετυλίγουν το δημιουργικό τους ταλέντο! Και τώρα είναι η στιγμή κατά την οποία όλα τα ταλέντα σας που βρίσκονται μέσα σας, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν να εκφραστούν. Τώρα για την Οικογένεια, είναι η ώρα της δημιουργίας!
 Είμαστε λοιπόν εδώ εμείς οι φίλοι σας, η Οικογένειά σας και ήρθαμε σε μια συμφωνημένη συνάντηση, για να σας μεταφέρουμε το πιο σημαντικό που θα περιμένατε ν’ ακούσετε.

 Ανθρώπινοι άγγελοι τα καταφέρατε! Δάσκαλοι της Νέας Ενέργειας πήγατε πολύ πιο μακριά, απ’ ότι το Πνεύμα υπολόγιζε!
Κάνατε το μεγάλο κβαντικό άλμα τον Σεπτέμβριο του 2007 και αφού προετοιμαστήκατε καλά για δυο χρόνια, αυτό το καλοκαίρι του 2009 κάνετε το άνοιγμα στην Χριστική σας ενέργεια. Το ακούτε αυτό Οικογένεια!   Ανοίξατε την ύπαρξή σας στον Χριστό που είστε! Κατεβάσατε στην Γη την ενέργεια του Χριστού!   Είστε Θεοί επίσης αγαπημένοι, είστε Θεοί επίσης!
 Ο Άγιος Γερμανός σας εξήγησε σε πρότερες επικοινωνίες του Βυσσινί κύκλου  «ότι το Ένα άνοιξε τον εαυτό του σε πολλά κομμάτια, δίνοντας στο κάθε κομμάτι μια ανεξάρτητη ταυτότητα, που την ονόμασε Πνεύμα ή ψυχή ή Θεό για να εξερευνήσει εκ νέου τον εαυτό του.» Και σας είπε επίσης, ότι σκοπός του Εαυτού είναι να αποσυνδεθεί πλήρως από όλα τα δεσμά του και να έχει την δική του Πηγή Ενέργειας.  Δηλαδή ,ο εαυτός να είναι μια ανεξάρτητη, αυτόνομη και κυρίαρχη  Πηγή  ενέργειας! 

  Κι εσείς τα καταφέρατε!
 Αποδεσμεύσατε τον εαυτό σας απ’ οτιδήποτε σας κρατούσε στη Γη, αποδεσμεύσατε τον εαυτό σας από το μαγνητικό πεδίο της Γης (φυσικά δεν μιλάω για όλους, αλλά το καταφέρατε αρκετοί και θ’ ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι), αποδεσμεύσατε τον εαυτό σας από τις κρυστάλλινες αγγελικές σφαίρες και πιστέψτε το ότι αυτό το τελευταίο ήταν κι από τα πιο δύσκολα, γιατί οι κρυστάλλινες σφαίρες ήταν το αγγελικό σας καταφύγιο, ήταν η ενδυνάμωσή σας και ήταν η αναζωογόνησή σας!
 Κι όμως τα πήγατε πολύ καλά αγαπημένοι δάσκαλοι! Τα πήγατε πολύ καλά!  Και νιώσατε πάρα πολύ απομονωμένοι κάποιες στιγμές, νιώσατε πολύ μόνοι και βαθιά θλιμμένοι. 
 Αρχίσατε να βαριέστε την καθημερινότητα της διττότητας, και σταμάτησε κάποια στιγμή να σας ενδιαφέρει ακόμα και το δράμα του παιχνιδιού της Γης, που ήταν το αγαπημένο σας, που ήταν το φόρτε σας. Βγαίνατε με παρέες για καφέ ,που κουβεντιάζανε τα ίδια και τα ίδια μέσα στο παιχνίδι και ανακαλύψατε ότι δεν σας ενδιαφέρει καθόλου πια και είχατε όλο και πιο συχνά την διάθεση να το βάλετε στα πόδια και να φύγετε μακριά! Και κάποια στιγμή το κάνατε και το σταματήσατε κι αυτό.
 Κι έτσι απομακρυνθήκανε και οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας, που πριν ήταν πολύ σημαντικοί για σας, γιατί το νιώσανε ότι αλλάξατε πάρα πολύ και ότι δεν έχετε πια καμιά σχέση με τον άνθρωπο που γνώριζαν. 

 Κι έτσι απομακρυνθήκατε κι εσείς απ’ αυτούς και προτιμήσατε να μείνετε μόνοι σας, παρά να συμβιβάζεστε.  Αλλά αυτό κάποιες φορές έγινε με πολύ επώδυνο τρόπο, Οικογένεια. Χάσατε τους φίλους σας, κάποιοι χάσατε και την δουλειά σας και κάποιοι άλλοι χάσατε ακόμα και την βιολογική οικογένειά σας.
 Κι εδώ είναι που ο δάσκαλος Κουτ Χούμι σας είπε το πολύ ωραίο «στο δρόμο για την άναληψη τα έχασα όλα»!  Και σ’ αυτό το σημείο πολλοί από σας θελήσατε να επιστρέψετε πίσω, να επιστρέψετε κοντά μας, να επιστρέψετε στην «γέφυρα των λουλουδιών»! Αλλά αντέξατε, αντέξατε αγαπημένοι μου, αντέξατε, παραμείνατε και το ξεπεράσατε!
 Τώρα γνωρίζετε ότι όλα όσα χάσατε ήταν μέρος ενός προεπιλεγμένου και προαποφασισμένου σχεδίου σας, καθώς ψάχνατε να βρείτε τον χαμένο σας εαυτό. Και τον βρήκατε τον εαυτό σας αγαπημένοι, τον βρήκατε, γι’ αυτό στην ουσία δεν χάσατε τίποτα. Γιατί τι να τα κάνεις όλα τ’ άλλα, εάν δεν έχεις βρει τον εαυτό σου, εάν δεν έχεις συνδεθεί με την ψυχή σου, εάν δεν θυμάσαι ποιος-ποια είσαι; Τίποτα δεν είναι περισσότερο σημαντικό από τον εαυτό σας Οικογένεια, τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό, μόνο ο εαυτός σας είναι σημαντικός και απαραίτητος και όλα τ’ άλλα πάντα τα ξαναδημιουργείτε!!!
 Επίσης σας είπε, ότι στον Πυρήνα σας, δεν υπάρχει ενέργεια, ότι στην Πηγή δεν υπήρχε ενέργεια, δεν την χρειαζόσασταν.  Κι αφού έχετε τον εαυτό σας, μπορείτε ν’ ανοίξετε την ενέργειά σας και να την επεκτείνετε. Κι αυτό κάνετε τώρα. Υπάρχουν οι πρώτοι από σας που ανοίξανε ολοκληρωτικά τον εαυτό τους στην ενέργεια του Χριστού και θ’ ακολουθήσει και η υπόλοιπη Οικογένεια.  Κάπως διαφορετικά βέβαια θάπρεπε να την χαρακτηρίσουμε, γιατί δεν είναι ακριβώς ενέργεια! Όπως σας είπε ο Άγιος Γερμανός (ξανά ο Άγιος Γερμανός, δεν σταματάει να μιλάει αυτός) στον Πυρήνα σας, στην Εστία δεν υπάρχει ενέργεια, δεν την χρειαζόσασταν! Την ενέργεια την δημιουργήσατε, αφού φύγατε από την Εστία!
 Και η Καίτη μας τον ρώτησε.
 Μα Άγιε Γερμανέ, για ποια άλλη Πηγή ενέργειας κυρίαρχη, ανεξάρτητη και αυτόνομη μέσα μας θα μιλούσες, αν όχι για την αγάπη;
 Και ο Άγιος Γερμανός της απάντησε, ότι πράγματι μιλάει για την αγάπη!
 Κι εκείνη τον ξαναρώτησε!
 Μα και στην Εστία γι’ αγάπη μιλούσαμε και είπες ότι στην Εστία, στον πυρήνα μας, δεν υπάρχει ενέργεια. Άρα η Πηγή μέσα μας είναι αγάπη και η αγάπη δεν είναι ενέργεια;
 Και ο Άγιος Γερμανός της απάντησε, ότι πράγματι έτσι είναι, το κατανόησε πολύ καλά, η αγάπη δεν είναι ενέργεια, γιατί η αγάπη απλά είναι, και η αγάπη είναι η ουσία μας! Η αγάπη δεν χρειάζεται την ενέργεια, γιατί είναι πλήρης στην ολότητά της! Κι όταν μιλάμε ότι ανοίξατε την χριστική σας ενέργεια, εννοούμε ότι ανοίξατε την ύπαρξή σας ολοκληρωτικά στην αγάπη!
 Εμείς απλά χρησιμοποιούμε κάποιες έννοιες κάπως γραμμικές για να μας κατανοήσετε, αλλά κάνουμε και κάποιες νύξεις, ώστε να σας σπρώξουμε να προβληματιστείτε. Εσείς στην συνέχεια σαν εξερευνητές το ψάχνετε, το επεξεργάζεστε και το πάτε πολύ βαθιά, ενώνετε τα κομμάτια του παζλ και κατανοείτε. Μετά ερχόμαστε εμείς πάλι και σας εξηγούμε όλη την εργασία που κάνετε!  Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την εργασία σας στην διττότητα, γιατί εκεί είναι καθαρά δική σας η ευθύνη ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας! Η δικιά μας εργασία έχει να κάνει περισσότερο με το να σας θυμίσουμε «ποιοι είστε» και ποιος είναι ο σκοπός της εξέλιξής σας. Και το πλέον σημαντικό της εξέλιξης είναι ν’ αγαπήσετε απεριόριστα την ύπαρξή σας, να ερωτευτείτε την ύπαρξή σας.
 Γι’ αυτό ας μιλήσουμε για την αγάπη!
 Η αγάπη λοιπόν δεν είναι ενέργεια! Την ενέργεια την δημιουργήσατε στην Γη, γιατί σας εξυπηρετούσε στην διερεύνηση του εαυτού σας.
 Η αγάπη όπως είπαμε είναι πλήρης, άφθαρτη και ανεξάντλητη μέσα σας! Δεν μπορεί τίποτα να την αγγίξει, να την μειώσει, ούτε καν να την ακουμπήσει!
 Δεν μπορείτε να πείτε ότι έχω απώλεια αγάπης, όπως λέτε «έχω απώλεια ενέργειας»! Η αγάπη είναι πολύ πιο ψηλά και πολύ πιο πέρα απ’ όλα αυτά! Και εμείς τώρα σας λέμε ότι ανοίξατε στην ενέργεια του Χριστού που είναι αγάπη! Και όπως σας είπε πολλές φορές ο Ιησούς «Ο Θεός αγάπη εστί».  Είστε Θεοί και είστε αγάπη!
 Γειώστε αγαπημένοι την χριστική αγάπη μέσα σας και στην Γη μας. Είναι το όνειρο που ονειρευτήκατε, είναι αυτό που ζητούσε με τόση λαχτάρα η ψυχή σας και είναι αυτό που αναζητούσατε με τόσο πάθος μέσα σας. Γιατί η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη, η οποία σας έσπρωξε έξω από τον πρώτο κύκλο της δημιουργίας, για να εξερευνήσετε και να δημιουργήσετε!
Η λέξη αγάπη σημαίνει «δημιουργία», Οικογένεια, σημαίνει δημιουργία κι εσείς κάπου στην πορεία σας την χάσατε και νιώθατε ελλιπείς, νιώθατε αυτή την δυσφορία και το ανικανοποίητο μέσα σας, νιώθατε αυτή την μοναξιά και την απελπισία. Και δεν το καταλαβαίνετε, αλλά για την αγάπη ψάχνατε με τόσο πάθος και στ’ όνομα της αγάπης περάσατε όλα όσα περάσατε. Γιατί η αγάπη είναι η ουσία σας αγαπημένοι μου, γιατί η αγάπη είναι ο εαυτός σας!!!
 Από δω και στο εξής δεν υπάρχει τίποτα για ν’ ανησυχείτε, γιατί η αγάπη είναι πλήρης στον εαυτό της και φροντίζει τον εαυτό της.  Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για την αφθονία σας, όπως κάνατε μέχρι τώρα, ούτε χρειάζεται να μιλάτε για ενεργειακή ανταλλαγή και για ενεργειακή ισορροπία, γιατί η αγάπη είναι ισορροπία.  Η αγάπη δεν διαπραγματεύεται, δεν μοιράζεται, δεν ανταλλάσσεται και ούτε συναλλάσσεται!   Είναι πλήρης στην ολότητά της και είναι πολύ πιο πέρα απ’ όλα αυτά!
 Διώξτε οποιαδήποτε παλιά αντίληψη σας λέει ότι πρέπει να κάνετε κάτι και να κουραστείτε για να έχετε χρήματα, ότι πρέπει να κάνετε κάτι για να έχετε αφθονία σε όλα τα επίπεδα.
 Μπορείτε να έχετε αφθονία κάνοντας τίποτα!   Ναι όπως το ακούσατε, κάνοντας τίποτα!
 Η Οντότητά σας πάνω στον πλανήτη είναι πολύ περισσότερο σημαντική απ’ ότι νομίζετε!  Απολαύστε το και χαρείτε το. Διασκεδάστε, γελάστε, χαρείτε! Γλεντήστε στη φύση αυτής της πανέμορφης χώρας που κατοικείτε. Θαυμάστε την ανατολή και την δύση του ήλιου, θαυμάστε τα βουνά σας και την θάλασσα, κολυμπήστε, τραγουδήστε και χαρείτε τον εαυτό σας, χωρίς να  κάνετε τίποτα περισσότερο. Εάν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε, γιατί είστε δημιουργοί στην ουσία σας, κάντε το για την χαρά της ίδιας της δημιουργίας. Όπως σας είπε κι ο δάσκαλος Κουτ Χούμι  «δημιουργείστε χωρίς να έχετε το κέρδος στο μυαλό σας, γιατί το κέρδος βρίσκεται ήδη εκεί»!!!
 Δεν υπάρχει πια καμιά ενεργειακή ανταλλαγή να ισορροπήσετε, γιατί κι αυτό είναι πεποίθηση της παλιάς ενέργειας. Όχι όπως το είχατε στο μυαλό σας μέχρι σήμερα. Η αγάπη δεν χρειάζεται τίποτα για να ισορροπήσει, είναι ισορροπία από μόνη της. Η αγάπη δεν έχει κανόνες, δεν ορίζεται και δεν υπολογίζεται. Η αγάπη απλά είναι, αγαπάει και  αγαπιέται!!!
   Γι’ αυτό είπαμε ότι και η Νέα Ενέργεια δεν έχει κανόνες!  Και τώρα θα σας πούμε ότι δεν είναι καν ενέργεια!   Είναι αγάπη!   Είναι Χριστός και είναι Θεός-Θεά και είστε εσείς. Είναι τα πάντα! Είναι η ουσία σας και είναι το Όλον στην πιο αγνή του, στην πιο ιερή του έκφραση.
 Θα κρατήσουμε όμως τον όρο «Νέα Ενέργεια», για να μπορούμε να προσδιορίζουμε την θέση του Εαυτού και της Γης, γιατί ο όρος αγάπη δεν κατανοείτε στην ύψιστη σημασία της στην Γη και μέσα στην διττότητα χρησιμοποιείται  ανάλογα με την έννοια που της δίνει ο κάθε άνθρωπος, ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει με την  έννοια που δίνει ο κάθε άνθρωπος στον Θεό.
 Τώρα είναι η ώρα αγαπημένοι να εκφράσετε την καινούργια σας ύπαρξη στην Γη. Τώρα είναι η ώρα!  Μην κάνετε όμως τίποτα βιαστικά, γιατί εάν βιαστείτε θα επαναλάβετε αυτό που ήδη γνωρίζετε! Θα επαναλάβετε τον παλιό εαυτό σας!  Γι’ αυτό σας είπαμε πριν κάνετε καινούργιες επιλογές να βάλετε ένα ΣΤΟΠ, γιατί στην Νέα Ενέργεια, είναι όλα καινούργια.  Οπότε μόνον ένας καινούργιος εαυτός, πλήρως απαλλαγμένος απο οτιδήποτε παλιό, πλήρως αποδεσμευμένος μπορεί να ανταποκριθεί!
 Γι’ αυτό πρώτα νιώστε, για την ώρα νιώστε!  Νιώστε τον Χριστό που είστε!  Νιώστε την αγάπη, την στοργή την τρυφερότητα, την συμπόνια, την γαλήνη, την χαρά και την ευγνωμοσύνη στον εαυτό και για τον εαυτό που βρίσκεστε εδώ στη Γη.
 Είστε «Πρωτοπόροι και Πρότυπα», οι μπροστάρηδες του Πνεύματος, οι Δάσκαλοι της νέας συνειδητότητας, όχι μόνο για τη  Γη, αλλά  και για ολόκληρο το Σύμπαν! Και όταν ο εαυτός είναι έτοιμος όλα θα έρθουν, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι. Ξαφνικά θα νιώσετε γεμάτοι έμπνευση, νέες ιδέες και θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να κάνετε καινούργιες και ανατρεπτικές επιλογές στην ζωή σας, θα κάνετε καινούργιες και ανατρεπτικές επιλογές για τον εαυτό σας.
 Τώρα είναι η ώρα αγαπημένοι δάσκαλοι να εκφραστείτε, αλλά μην κάνετε τίποτα βιαστικά!
 Απλά αφεθείτε και συμπορευθείτε με την Νέα Ενέργεια. Αν εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και αφεθείτε ,τότε ότι χρειάζεστε την κάθε στιγμή, θα έρχεται στα χέρια σας!  Έτσι λειτουργεί η Νέα Ενέργεια!
 Μην περιμένετε να σας έρθουν χρήματα ή οποιαδήποτε άλλα υλικά αγαθά για να τα αποθηκεύσετε. Σας το είχε πει ο Κρύων αν θυμάστε από την αρχή, με μια υπέροχη ιστορία!
 «Όταν ο Μιχαήλ-Θωμάς έφυγε από τον πρώτο αγγελικό Οίκο, πήρε μαζί του  φαγητό (κρυφά από τον άγγελο), για να μην πεινάσει στο δρόμο, παρόλο που ο μπλε άγγελος τον είχε συμβουλεύσει να μην το κάνει. Και θυμάστε τι συνέβη. Την άλλη μέρα όταν άνοιξε το σακουλάκι του να φάει,  τότε είδε ότι το φαγητό του είχε σαπίσει, μύριζε αφόρητα άσχημα και ήταν γεμάτο σκουλήκια»!
 Πολύ συμβολικό, αγαπημένη Οικογένεια, πολύ συμβολικό και απλό. Ειπώθηκε με τον απλούστερο τρόπο από τον δάσκαλο της Μαγνητικής Υπηρεσίας Κρύωνα, για να το καταλάβετε καλά! (η ιστορία είναι από το βιβλίο του Κρύωνα  «Το Οδοιπορικό της Επιστροφής», εκδόσεις Κρύων).
 Στη Νέα Ενέργεια αγαπημένοι δάσκαλοι, το κάθε τι που χρειάζεστε θα είναι στα χέρια σας την στιγμή που το χρειάζεστε! Ούτε πριν, ούτε μετά. Κι αυτό προϋποθέτει απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Εαυτό σας, στο Πνεύμα σας. Πράγματι, ο εαυτός σας δεν σας ζητάει τίποτα λιγότερο απ’ αυτό!     Απεριόριστη εμπιστοσύνη!
 Αφεθείτε αγαπημένοι, αφεθείτε στην αγκαλιά του Πνεύματος, αφεθείτε στην ζωή, αφεθείτε στην δημιουργία, απλά αφεθείτε και  βρίσκεστε ήδη εκεί που θέλετε να πάτε. Απελευθερώστε κάθε έλεγχο από την ζωή σας και επιτρέψτε στον εαυτό να συμπορευθεί με την Νέα ενέργεια, να συμπορευθεί με την αγάπη και όλα θα έρθουν στα χέρια σας και στην ζωή σας, την στιγμή που εσείς τα χρειάζεστε. Έτσι κι αλλιώς γνωρίζετε ότι όλα ήδη έχουν συμβεί !
 Κι εδώ έχουμε μια μεγάλη αγκαλιά για σας και ευχαριστώ την Καιτούλα μας, που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να σας μιλήσω ,Οικογένεια. Κι επειδή γνωρίζετε πια ότι ο χρόνος δεν λειτουργεί γραμμικά, την στιγμή που το διαβάζετε αυτό, είστε ήδη εδώ, σ’ αυτόν τον κύκλο, στην τώρα στιγμή και τα λέμε, εγώ, ο Τοβίας που σύντομα θα περπατήσω στη Γη μαζί σας, ο δάσκαλος Κουτ-Χούμι, ο Άγιος Γερμανός, ο δάσκαλος Κρύων και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, σας αγκαλιάζουμε πολύ συγκινημένοι και σας χαιρετάμε με αγάπη !  Με την αγάπη του Χριστού!
 Κι έτσι είναι!