ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ - ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ

Μάϊος   2008
Χαιρετισμούς από την Εστία

Κρατήστε τους Κρυστάλλους Σας . . . Ξεκινάμε!
  Αγαπητοί μου, αυτή είναι μια ξεχωριστή μέρα. Αυτή είναι η ενεργοποίηση μιας διαδικασίας που αρχίσατε λίγο καιρό πριν. Αυτό τώρα ολοκληρώνεται στην ανθρώπινη εμπειρία σε καθημερινή βάση. Αυτή η ενεργοποίηση βοηθά να αφυπνιστεί ένα νέο επίπεδο της ανθρωπότητας. Αυτός είναι η αφύπνιση των κρυστάλλων στον Πλανήτη Γη. 
  [Σαν επεξηγηματικό σημείωμα, το γκρουπ συχνά χρησιμοποιεί την λέξη "κρύσταλλος" για να περιγράψει την νέα ενέργεια και τους υψηλότερους παλμούς που κινούμαστε γρήγορα σε αυτή την ξέφρενη διαδρομή. Λένε ότι οι άνθρωποι και οι κρύσταλλοι έχουν έναν φυσικό συντονισμό. Ο κρύσταλλος κατέχει το υψηλότερο επίπεδο του ορυκτού (Γη) βασιλείου και η ανθρωπότητα κατέχει το υψηλότερο επίπεδο του ζωικού βασιλείου - και έτσι, έχουν μια φυσική κατανόηση και αρμονία.]
  Η ραγδαία εξέλιξη της ανθρωπότητας πρόσφατα έφτασε έναν παλμικό συντονισμό. Αυτό είναι παρόμοιο με ένα ενεργειακό όριο, όπου η εξέλιξη συναντά μια φυσική αντίσταση. Πρόκειται σύντομα να απελευθερωθεί. Τώρα θα εμφανιστούν νέα πράγματα στην καθημερινότητα σας, σχεδόν σαν να ήταν εκεί από πάντα. Αυτοί είναι σπόροι που είχαν φυτευτεί και τώρα ξεχύνονται στην ανθρωπότητα. Ιδέες και έννοιες που θεωρούνταν να είναι στο περιθώριο τώρα γίνονται μέρος της πραγματικότητας κάθε μέρα. Σας οδηγούν στην εποχή των ενδυναμωμένων ανθρώπων. Σας προσφέρουμε ιδέες και έννοιες για να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε κάποια από τα συστήματα πίστης σας, έτσι ώστε να μπορείτε πιο εύκολα να προσαρμοστείτε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενεργεία.
  Πράττοντας έτσι, θα βρείτε πως αυτό μπορεί να προσαρμοστεί με κάποιο τρόπο στην ζωή σας και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. Η πρόθεση μας είναι να σας προσφέρουμε ευκαιρίες ώστε να δείτε τα πράγματα με μια διαφορετική προοπτική. 

Σήμερα θα θέλαμε να σας μιλήσουμε σχετικά με μια μορφή ενέργειας η οποία υπάρχει στην πραγματικότητα σας γνωστή σαν φως. 
  Το φως για το οποίο μιλήσαμε είναι εντελώς παρανοημένο από την ανθρωπότητα--ειδικά στον επιστημονικό κόσμο σας. Αυτό που έχετε ορίσει σαν ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, στην πραγματικότητα είναι μόνο ένα μικρό μέρος από το ολικό φάσμα του φωτός. Πιο σημαντικά, επιτρέψτε μας να σας μιλήσουμε σχετικά με το πώς φαίνεται και πώς έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ώστε να δείτε τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον.

Έτοιμοι, Πανέτοιμοι, Δημιουργήστε!

  Τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα τώρα και πολλές από τις διαιρέσεις στα χρονολογικά όρια και κάποιες από τις ημερομηνίες που έχετε θέσει για τον εαυτό σας, όπως το 2012, έχουν ωθηθεί όλα μπροστά. Βιώνετε πράγματα που δεν ήταν ποτέ γραφτό να τα βιώσουν οι άνθρωποι σε αυτό το παιχνίδι. Γι' αυτό όλα τα μάτια είναι πάνω σας τώρα καθώς κάνετε τις επιλογές σας. Δεν ήταν γραφτό για σας να συνεχίσετε το παιχνίδι για τόσο πολύ, ωστόσο είστε εδώ κάνοντας διευθετήσεις για να μεταφέρετε περισσότερο φως από την Πατρίδα.

Κυριαρχία της Σκέψης – Κατευθύνοντας το Φως

  Έχετε αποφασίσει να μπείτε μέσα σε μια νέα πραγματικότητα και να την δημιουργείτε καθώς προχωράτε μπροστά, να δημιουργείτε το μονοπάτι κάτω από τα πόδια σας πριν το πόδι σας πατήσει το έδαφος. Φυσικά το κάνετε αυτό με έναν πολύ μαγικό τρόπο. Δεν βλέπετε την μαγεία που δημιουργείται καθώς το πόδι σας πατάει στο έδαφος. Δεν έχετε ιδέα ότι δημιουργήσατε εσείς αυτό το μονοπάτι. Η προσδοκία σας είναι αυτή που το δημιουργεί - αυτό είναι το οποίο αρχίζει να καταλαβαίνει η επιστήμη. Ο σκοπός του πειράματος προκαθορίζει το αποτέλεσμα του πειράματος. Οι δημιουργικές ικανότητες της ανθρωπότητας αναπτύσσονται πολύ πιο γρήγορα από ποτέ. Πριν υπήρχε πάντα ένα κενό χρόνου σε ένα μέρος που ήσασταν ασφαλείς από την ανικανότητα σας να διαχειρίζεστε τις σκέψεις σας. Χωρίς την ασφάλεια του χρονικού κενού, η κάθε σας σκέψη δημιουργούταν αμέσως και ήταν εύκολο να κολλήσετε σε μια συνεχόμενη επανάληψη που δεν οδηγούσε πουθενά. 
  Έτσι, στην αρχή του παιχνιδιού βάζατε μέσα ένα κενό χρόνου όπου μπορούσατε να έχετε μια σκέψη και θα περνούσε κάποιος χρόνος πριν εμφανιστεί πραγματικά. Αυτό έσπασε την συνεχόμενη επανάληψη και φαινόταν να έχει αποτελέσματα για λίγο, αλλά με την συνεχόμενη ανάπτυξη μέσα στον παλμό της ανθρωπότητας ακόμα και αυτό δεν σας εξυπηρετεί πλέον όπως πριν. Αυτό το κενό χρόνου φεύγει πολύ γρήγορα. Κάθε σκέψη που έχεις τώρα και κρατάς για περισσότερο από επτά δευτερόλεπτα αρχίζει την διαδικασία υλοποίησης. Πολλή απ’ την ενέργεια σας στην προσεχή μεταβατική περίοδο θα ξοδευτεί προσπαθώντας να εξαφανίσετε δημιουργίες που στα αλήθεια δεν θέλατε, αλλά που απλά έτυχε να σκέπτεστε εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή.

Παλιά – Αιτιότητα

  Σας ζητάμε να κοιτάξετε την δική σας νοητική διαδικασία, διότι η κυριαρχία της σκέψης δεν αφορά μόνο να κρατάτε ευχάριστες σκέψεις στο μυαλό σας. Δεν είναι εφικτό να έχετε μόνο τέλειες και ενεργειακά θετικές σκέψεις όλη την ώρα. Έχετε τοποθετήσει τον εαυτό σας σε ένα παιχνίδι όπου πρέπει να βιώσετε την αρνητική ενέργεια, αν θέλετε έστω και να καταλάβετε τι είναι η θετική ενέργεια. Σαν αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπάρχει μια συνεχής αντίθεση σε όλη την διάρκεια της εμπειρίας σας. Πρέπει να υπάρχει ένας ρυθμός στη ζωή. Θα υπάρχουν πάντα αρνητικές σκέψεις που θα μπαίνουν στο μυαλό σας. Αν τις αναζητάτε ή δεθείτε με αυτές γίνονται αμέσως η πραγματικότητα σας. Ωστόσο αν τις αφήσετε απλά να περνούν από το μυαλό σας και πείτε, "Αυτή είναι μια πραγματικά αρνητική σκέψη. Δεν θέλω να την κρατήσω" και την αφήσετε να φύγει, μια άλλη σκέψη θα είναι ακριβώς από πίσω της. 
  Θυμηθείτε ότι είστε ένα κομμάτι μιας Παγκόσμιας Ενέργειας και ενός Παγκόσμιου Υποσυνείδητου μυαλού και όλες οι σκέψεις περνούν μέσα από το μυαλό σας. Όλα τα συναισθήματα ταξιδεύουν μέσα από το συναισθηματικό σας σώμα - όλες οι σκέψεις ταξιδεύουν μέσα από το μυαλό σας. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ποιες σκέψεις και ποια συναισθήματα θα θεωρείτε δικά σας. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τι σας δίνει δύναμη, τι στραγγίζει την ενέργεια σας και τι επιθυμείτε να κρατήσετε στο πεδίο σας και να γίνετε ένα με αυτό. Μαθαίνοντας πώς να ρέει η ενέργεια μέσα στο πεδίο σας, σας επιτρέπει να γίνετε ένα ενεργό μέλος στο να παίρνετε αποφάσεις. Είναι καλοί οι άνθρωποι στην λήψη αποφάσεων και με αυτήν την ικανότητα θα δουλέψετε τώρα. Το κλειδί εδώ είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας, γιατί διακρίνει την πραγματική διαφορά ανάμεσα σε πράγματα που σας δίνουν δύναμη και πράγματα που σας στραγγίζουν. Ακούστε αυτήν την εσωτερική φωνή.
  Θα σας δώσουμε μια πρακτική απεικόνιση. Πρόκειται να πάμε πίσω στην δημιουργία της Γης. Πρόκειται να σας πούμε τι συνέβη πριν το big bang, διότι δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς συνέβη όταν έγινε το big bang. Τι ακριβώς εξερράγη για να συμβούν όλα; (Εδώ η ομάδα κάνει άμεση αναφορά στις συλλογικές δημιουργικές ικανότητες του ανθρώπου. Λένε ότι το ανθρώπινο παρελθόν δεν υπάρχει τόσο παλιά όσο το big bang, τουλάχιστον εγγράφως). Τώρα η επιστήμη αρχίζει να αμφισβητεί και να καταλαβαίνει ότι υπάρχει μια χρονική σύνδεση που δεν είναι πραγματική. Αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι μπορούν να πάνε πίσω στην αρχή και να αλλάξουν πράγματα σαν το big bang, το οποίο με την σειρά του αλλάζει όλη την εμπειρία σας μέχρι τώρα. Είναι πιθανό να πάτε πίσω σε αυτό που αποκαλείτε ιστορία σας και να την αλλάξετε ή να την τροποποιήσετε. Αυτό πρόκειται να γίνει ένα μεγάλο μέρος για το μέλλον που δημιουργείτε. 
  Η Γη, όπως όλα τα πράγματα, άρχισε σαν μια σκέψη του θεού. Αν πάμε αυτή την σκέψη λίγο παρακάτω, είναι εύκολο να το καταλάβουν οι άνθρωποι διότι πιστεύουν ότι ο θεός είναι παντοκράτορας και παντοδύναμος. Κάθε σκέψη που έχει ο θεός φανερώνεται αμέσως. Αυτό δεν ήταν που μόλις τώρα σας είπαμε ότι συμβαίνει στους ανθρώπους; Βλέπετε τις ομοιότητες εδώ; Ελπίζουμε ότι αρχίζετε να βλέπετε έναν καθρέφτη, γιατί αυτό συμβαίνει τώρα. Ο καθρέφτης αρχίζει να καθαρίζει τώρα ˙ αρχίζετε να βλέπετε πίσω από το πέπλο. Θα δείτε ότι θα αρχίσουν να υλοποιούνται κάποια πράγματα μέσα από την διαδικασία της σκέψης σας. Έτσι θα σας δώσουμε μερικές ιδέες πώς θα ξεκινήσετε να δουλεύετε με αυτό και ιδέες με πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε για να δουλέψετε με αυτήν την ενέργεια για μια θετική κατάσταση για τον εαυτό σας. 

Αρχικά

  Αρχικά, η σκέψη του θεού έστειλε μια ακτίνα, την οποία αποκαλούμε φως. Η φυσική σας οντότητα αντιλαμβάνεται την ακτίνα φωτός σαν αγάπη. Το αισθάνεστε σαν συναίσθημα αγάπης, επομένως είναι πιθανό να πούμε ότι η αγάπη είναι η βασική ενέργεια του φωτός. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον όρο προς το παρόν. Πώς λειτουργεί όμως; 
  Είναι πολύ απλό διότι την στιγμή που οποιοδήποτε άτομο ή πλάσμα με θεϊκή φύση έχει μια σκέψη, μια ακτίνα ενέργειας εκπέμπεται από αυτούς και εισέρχεται στο δικό τους ενεργειακό πεδίο και αλληλεπιδρά με την Γη και την Παγκόσμια Ενέργεια που βρίσκεται γύρω τους. Το πεδίο είναι μαγνητισμένο για να ελκύει την δημιουργία. Τι θα γινόταν όμως αν είχατε μια άλλη σκέψη για τον θεό η οποία θα ήταν ένας άλλος τρόπος για να κοιτάξετε την ίδια δημιουργία; Φανταστείτε τώρα αυτήν την δημιουργία από πολλά σημεία αντίληψης. Έτσι δημιουργούνται πολλαπλές ακτίνες φωτός που έρχονται από διαφορετικές γωνίες για να γίνουν ένα. Αυτό δίνει την ψευδαίσθηση ενός φυσικού τρισδιάστατου αντικειμένου. Το γνωρίζετε στην πραγματικότητα σας σαν ολόγραμμα. Πολλαπλές ακτίνες φωτός διασταυρώνονται σε ένα σημείο δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του πραγματικού τρισδιάστατου αντικειμένου. Μόνο αυτό είναι απαραίτητο, γιατί όλη η ζωή δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ψευδαίσθηση.
  Η Γη ξεκίνησε σαν ένα ολόγραμμα φωτός, όπως και το σύμπαν. Αυτό ήταν η αρχή και από εκείνο το σημείο δημιουργήθηκε ένα σύμπαν γύρω από αυτό, περιλαμβάνοντας ένα big bang που το έθεσε σε λειτουργία. Η Γη δημιουργήθηκε σκόπιμα με δυο αδέλφια, την Αφροδίτη και τον Άρη. Τα τρία αδέλφια μοιράστηκαν την ισορροπία αυτού που αποκαλείτε διοξείδιο του άνθρακα και η ζωή δημιουργήθηκε και στους τρεις πλανήτες. Ήρθε κάποια στιγμή που μόνο ένας πλανήτης μπορούσε να καταφέρει να ισορροπήσει αρκετό διοξείδιο του άνθρακα, έτσι τα δυο αδέλφια έβαλαν την ενέργεια τους στο τρίτο αδέλφι τους στην μέση και δημιούργησαν ζωή σε έναν πλανήτη που δημιουργήθηκε σαν ολόγραμμα φωτός. Κατά κάποιο τρόπο είναι σαν τα τρία φώτα δημιούργησαν ένα επιπρόσθετο ολόγραμμα που ανατύπωσε την Γη.

Σχηματίζοντας ένα Ολόγραμμα Αγάπης

  Ας μιλήσουμε τώρα για την αγάπη. Η αγάπη μπερδεύει πολλούς εργάτες του φωτός αγαπητοί μου. Ας μιλήσουμε σχετικά με την ενέργεια της αγάπης. Βλέπουμε την αγάπη σαν την βασική ενέργεια όλης της ζωής. Συγκρίνετε αυτό με τον ανθρώπινο ορισμό της αγάπης και θα δείτε πως διαφέρουν μεταξύ τους. Σας αναφέρουμε ότι η αγάπη είναι μια μορφή ενέργειας εντός του φάσματος που ονομάζουμε φως. 

  Έτσι, ένα ολόγραμμα που μπορεί να δημιουργηθεί από φως, μπορεί επίσης να δημιουργηθεί από αγάπη. Επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας πως μπορεί να γίνει ένα ολόγραμμα από αγάπη. Ο τρόπος που βλέπουμε την έκφραση της ανθρώπινης αγάπης είναι μέσω της πράξης της ισορροπίας. Ο καθένας από εσάς είναι ελαφρώς εκτός ισορροπίας με κάποιο μέρος της ενέργειας. Βρείτε ένα άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε την ενέργεια σας και έχετε μεγάλες πιθανότητες για μια βαθιά, χρόνια σχέση ανύψωσης. Βασικά, οι σχέσεις ανύψωσης είναι ένας καθρέφτης. Βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια τους και με την σειρά σας τους ανακλάτε. Όταν δυο άνθρωποι συναντιούνται και αναπτύσσουν μια σχέση και ο ένας κοιτάει στα μάτια του άλλου και βλέπει τον εαυτό του μέσα από εκείνα τα ματιά, αυτό είναι αληθινή ανάκλαση της καρδιάς. Αν σας αρέσει το άτομο που βλέπετε μέσα από τα μάτια, τότε δημιουργείτε μια σχέση φιλίας. Αν αγαπάτε το άτομο που βλέπετε μέσα από τα μάτια του, τότε δημιουργείτε μια σχέση αγάπης. Η λέξη αγάπη σημαίνει τόσα πολλά και ταυτόχρονα τόσα λίγα. Ήταν τόσο περιορισμένη σε μικρούς τομείς, όπως της σεξουαλικότητας και των σχέσεων. Οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει συνήθειες λειτουργώντας με αγάπη υπό όρους. Η αγάπη υπό όρους έχει λειτουργήσει πολύ καλά στους κατώτερους παλμούς της ύπαρξής σας. Καθώς προχωρείτε μπροστά, δεν είναι κρυφό ότι θα προχωρήσετε από την αγάπη υπό όρους στην αγάπη άνευ όρων. Θα ανακαλύψετε ότι η αγάπη υπό όρους είναι μάλλον μια σπάνια εφεύρεση του ανθρώπου. Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε ένα ολόγραμμα της αγάπης υπό όρους. 

Φως άνευ όρων

  Θα σας δώσουμε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα. Ας πούμε ότι έχετε μια σχέση που σημαίνει πολλά για εσάς. Νοιάζεστε πραγματικά για αυτό το άτομο και για την σχέση που υπάρχει μεταξύ σας. Στην πραγματικότητα βλέπουμε τρεις παλμούς εδώ: τον δικό σας, του άλλου και τον τρίτο παλμό, ο οποίος είναι η αρμονική των δυο σας. Όταν οι δυο παλμοί ενώνονται και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, δημιουργούν έναν τρίτο παλμό τον οποίο αποκαλούμε σχέση. Πολλοί από εσάς έχετε δεθεί με την σχέση, και όχι με την αγάπη που βλέπετε ότι ανακλάται. Αυτό έχει να κάνει με το δέσιμό σας με την ιδέα ή την έννοια της αγάπης.  
  Καθώς συνεχίζετε να εξελίσσεστε θα αρχίσετε να απελευθερώνεστε από το δέσιμο σας με την αγάπη. Αυτή είναι η πρώτη κίνηση προς την αγάπη άνευ όρων. Δεν είναι εύκολο να το κάνετε αυτό, διότι έχετε συνηθίσει η επιτυχία σας να είναι επί τω πλείστων βασισμένη σε αγάπη υπό όρους.
  Αυτό που γίνεται είναι ότι κοιτάτε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια του άλλου και αγαπάτε το είδωλο που βλέπετε, έτσι αρχίζετε να χτίζετε κάτι με αυτό. Για μια χρονική περίοδο χτίζετε μια σχέση. Κάποια στιγμή, για τον έναν ή και για τους δυο αρχίζει η ωρίμανση, και κατά συνέπεια αρχίζετε να απομακρύνεστε από τον άλλον. Αν μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το ολόγραμμα της αγάπης, μπορεί να προχωρήσει σε πολυδιάστατο επίπεδο το οποίο θα κάνει όλες αυτές τις μεταβάσεις ευκολότερα. Θα σας δώσουμε κάποια πρακτικά παραδείγματα για να σας δείξουμε πώς θα το κάνετε αυτό. 
  Ας αρχίσουμε με μια σχέση αγάπης. Ας πούμε ότι ερωτεύεστε κάποιον για τον τρόπο που σας κάνει να νιώθετε. Εστιάστε σε αυτό, μετά βρείτε έναν άλλο λόγο για να τον ερωτευτείτε. Ναι, βρείτε κάτι άλλο πάνω στο άτομο αυτό για να ερωτευτείτε. Φανταστείτε το αυτό σαν ακτίνα φωτός να χτυπάει τον στόχο από μια διαφορετική γωνία. Φτιάξτε το σε κάτι νέο και κάντε το όσο δυνατό μπορείτε. Έπειτα βρείτε τουλάχιστον ένα ακόμα σημείο που μπορείτε να ερωτευτείτε σε αυτό το άτομο και βάλτε τα δυνατά σας να συγκεντρωθείτε και να τα δουλέψετε όλα αυτά. 

  Μόλις δημιουργήσατε ένα Ολόγραμμα Αγάπης. Αυτό είναι τώρα ένα ενεργειακό αποτύπωμα που παραμένει στους αιθέρες. Αν το αποτύπωμα μείνει ανεμπόδιστο, θα είναι η μορφή γύρω από την οποία θα συγκεντρώνεται αβίαστα η ενέργεια. Το ολόγραμμα της αγάπης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει πολλά άλλα πράγματα περιλαμβάνοντας την δουλειά, τα σχέδια και πολλά επίπεδα των σχέσεων. Όλα αυτά είναι βασισμένα σε αγάπη άνευ όρων. Δεν θα δημιουργηθεί μια σχέση, διότι οι σχέσεις χτίζονται πάρα δημιουργούνται. Αλλά θα κάνει έναν χώρο που θα υπάρχει η καλύτερη δυνατή ανταπόκριση μέσα σε μια σχέση και σε μια πολύ καλή επικοινωνία.
  Θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή είναι η δική σας ανάκλαση σε κάθε τρόπο που ερωτεύεστε κάτι. Κατά κάποιον τρόπο δημιουργείτε το ολόγραμμα με το να ερωτεύεστε την δική σας ανάκλαση.

Πολύπλευρη Αγάπη

  Κάθε άτομο είναι πολύπλευρο. Υπάρχουν διαφορετικά κομμάτια από εσάς μέσα σε κάθε διαστατική πραγματικότητα. Αν μπορείτε να ερωτευθείτε κάποιον για την καλλιτεχνική φύση του και για την θεραπευτική φύση του οι οποίες είναι διαφορετικές διαστάσεις του ατόμου, τότε μπορείτε να αναγνωρίσετε διαφορετικές όψεις ενός ατόμου. Αυτό επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε ένα ολόγραμμα αγάπης το οποίο είναι πολύ μαγικό. Σας επιτρέπει να δείτε τον εαυτό σας με έναν πολύ μοναδικό τρόπο - έναν τρόπο που θα δυναμώνει καθώς μεταβαίνετε από το ένα επίπεδο στο άλλο. Αλλά σημαίνει, επίσης, ότι πρέπει να ψάξετε για εκείνες τις πιθανότητες. Δηλαδή σημαίνει ότι θα πρέπει να ψάξετε για αυτά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, στον άνθρωπο αυτό, που μπορείτε να ερωτευτείτε. Επίσης σημαίνει ότι θα πρέπει να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς. Δηλαδή να μην φοβάστε να ερωτευτείτε και να μην φοβάστε να πληγωθείτε. Πρόκειται να πληγωθείτε ξανά; Ναι, το εγγυούμαστε λίγο-πολύ. Ναι, τουλάχιστον μια φορά ή και περισσότερες, αν είστε τυχεροί.
  Όσο περισσότερη αγάπη άνευ όρων από διαφορετικές μεριές μπορείτε να φέρετε σε κάθε σχέση, τόσο βαθύτερη και ευκολότερη θα γίνει η επικοινωνία και η τάση να απομακρύνεστε δεν θα είναι πρόβλημα. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε μια πολύ μοναδική και ξεχωριστή εικόνα του εαυτού σας και τελικά ερωτεύεστε τον εαυτό σας. Όταν αυτό συμβαίνει, θα αρχίσετε να απελευθερώνετε την ανάγκη σας για αγάπη πέρα από τον εαυτό σας. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο σημείο από το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση. Στην σχέση αυτή δύο πολύ δυνατά άτομα μπορούν να πορεύονται μαζί και να αλληλοϋποστηρίζονται άνευ όρων. Όσο περισσότερη αγάπη άνευ όρων μπορείτε να φέρετε σε μια σχέση – είτε είστε σε μια σχέση αγάπης, είτε με τα παιδιά σας στο σπίτι, ή με το αφεντικό σας στην δουλειά - βρείτε εκείνα τα κομμάτια που σας αντιπροσωπεύουν και ενισχύστε τα. 
  Μπορεί να ρωτήσετε, "Πώς μπορώ να ερωτευθώ κάποιον ολοκληρωτικά; Πώς μπορώ να εκτιμήσω κάθε πλευρά αυτού του ατόμου; Πως μπορώ να βρω νέα χαρακτηρίστηκα με τα οποία δεν έχω δεθεί, αλλά μπορώ να αγαπήσω διότι βλέπω τον εαυτό μου μέσα από αυτά; " Είστε τώρα σε ένα επίπεδο παλμών όπου μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε αυτήν την ενέργεια και να προχωρήσετε μπροστά με μια νέα μορφή αγάπης, η οποία εύκολα θα σας μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχουμε όρους. Μια είναι η προσδοκία μας από εσάς: καμία. Σας αγαπάμε για αυτό που είστε.

Υπέρβαση της Διάρκειας
  Είχατε το θάρρος να αφήσετε την Εστία, να αφήσετε την κληρονομιά σας, να γίνετε ταπεινοί και να παίξετε αυτό το παιχνίδι, να βάλετε ένα πέπλο και ούτε καν να θυμάστε ότι είστε μαγικοί. Έχετε το θάρρος να έρθετε εδώ, να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον, να δημιουργήσετε και να νιώσετε πόνο και δυσκολίες. Έτσι θα είχατε μια ανθρώπινη ψυχική εμπειρία, και αυτό χρειάζεται θάρρος. Είσαστε μερικοί από τους πιο σπουδαίους θεραπευτές που έζησαν ποτέ, έστω και αν μερικοί από εσάς δεν θεωρείτε τον εαυτό σας θεραπευτή. Κάνετε την διαφορά όχι μόνο στην πραγματικότητα σας και όχι μόνο στην ανθρώπινη κοινωνία, αλλά και σε Ότι Υπάρχει. Ποτέ ξανά δεν υπήρξε μια φυλή πλασμάτων που πήγε πέρα από το τέλος για να πάει το παιχνίδι σε υπέρβαση της διάρκειας. Αυτό είναι που έχει συμβεί με την ανθρωπότητα και δημιουργείτε το παιχνίδι καθώς προχωρείτε μπροστά. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο σχέδιο τα πηγαίνετε εξαιρετικά καλά.
  Αρχίζετε να ξεσκεπάζετε τα μυστικά που κρατούσαν το πέπλο μπροστά από το πρόσωπο σας. Όσο περισσότερο "παίζετε" με την αγάπη, τόσο περισσότερο μπορείτε να δείτε μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου και να αγαπήσετε τον εαυτό σας χωρίς όρους και χωρίς προσδοκίες. Έχετε την ευκαιρία να είστε χαρούμενοι σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν είναι εύκολο. Αν ήταν εύκολο, όλοι θα ήταν ανθρώπινοι. Όπως συμβαίνει, μόνο οι ανώτεροι έχουν γίνει ανθρώπινοι και σας ευχαριστούμε που μοιράζεστε το φως σας μαζί μας. 
  Στην πραγματικότητα δεν έχετε ιδέα πως είναι αυτό. Όλες οι διαστατικές πραγματικότητες ενώθηκαν και υπάρχει μια δέσμη φωτός που εμφανίζεται μέσα από τα πάντα και είναι ο πλανήτης Γη – και οι άνθρωποι είναι αυτοί που το πάνε σε ένα εντελώς καινούριο επίπεδο. Θα περπατήσετε φορώντας τα φτερά σας και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση δημιουργώντας πολλά ολογράμματα φωτός για να δείτε την ανάκλαση σας με διαφορετικούς τρόπους.
  Σας υποδεχόμαστε με μεγάλη τιμή και σας κρατάμε στα χέρια μας. Ελπίζουμε να δείτε στην ανάκλαση σας τον πραγματικό εαυτό σας και να σας βοηθήσει να θυμηθείτε ότι ήδη ξέρετε κατά βάθος. 
  Σας αφήνουμε με τρεις υπενθυμίσεις: να φέρεστε μεταξύ σας με τον μεγαλύτερο σεβασμό διότι δεν είστε μόνοι σε αυτό το μονοπάτι. Να ανοίγετε την πόρτα σας όποτε είναι εφικτό και να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία. Να θυμάστε ότι είναι ένα παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.



Μετάφραση: Ιωάννα Φραγκίσκου (www.joan.gr)


 Copyright 2000 - 2008 Lightworker www.Lightworker.com