Η ΙΕΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Καίτη Τσώλη

  Η Ιερή Φλόγα της Ανάληψης είναι καθαρό, λευκό, πρωτογενές Φως από την Πηγή σας! Την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης την πήρατε καθώς κατεβήκατε  στη Γη, από τους πρώτους χρόνους που ενσαρκωθήκατε. Τότε που εσείς δεν είχατε εφεύρει ακόμα αυτόν τον τρόπο του θανάτου και η βιολογία σας δεν είχε όλη αυτή την πυκνότητα που έχει τώρα, ας πούμε ότι η βιολογία σας ήταν πολύ περισσότερο αιθερική. Τότε λοιπόν καθώς η εξέλιξή σας γινόταν μ’ έναν πολύ πιο απλό και πολύ φυσικό τρόπο κι εσείς ήσασταν πιο αγνές και πιο αθώες υπάρξεις, όταν επιλέγατε να φύγετε από τον πλανήτη μετά από 500-700 και 800 χρόνια, απλά μπαίνατε μέσα στην Ιερή Φλόγα της Ανάληψης και κάνατε την μετάσταση. Ήταν τόσο απλό!


  Θα κάνουμε τώρα μια άσκηση μαζί και θα πάμε να βρεθούμε στο αγιαστήριο της Ιερής Φλόγας της Ανάληψης, μέσα στο Ναό.
Δείτε λοιπόν τον εαυτό σας να στέκεται στον περίβολο του Ναού, μέσα σε πανέμορφους, ξωτικούς κήπους με όλων των ειδών τα χρώματα και με πουλιά να κελαϊδούν πολύ όμορφα. Προχωράτε προς την είσοδο και καθώς μπαίνετε στο εσωτερικό συναντάτε τον πρώτο τετράγωνο εσωτερικό Ναό, της πρώτης Κοσμικής Ακτίνας μέσα σ’ ένα γαλάζιο χρώμα. 


  Προχωράτε στον διάδρομο κι αμέσως μετά συναντάτε τον δεύτερο Ναό, της δεύτερης Κοσμικής Ακτίνας μέσα στο χρυσοκίτρινο χρώμα του και ο επόμενος Ναός που συναντάτε είναι ο Ναός της τρίτης Κοσμικής Ακτίνας μέσα σ’ ένα ροζέ χρώμα. Ο αμέσως επόμενος Ναός είναι ο Ναός της Πέμπτης Κοσμικής Ακτίνας, γιατί όπως είπαμε ο Ναός της τέταρτης Κοσμικής Ακτίνας είναι στο κέντρο και είναι το αγιαστήριο με την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης. Είμαστε λοιπόν στον Πέμπτο Ναό ο οποίος φέρει το σμαραγδί του χρώμα και στη συνέχεια περνάμε στον έκτο Ναό της  έκτης Κοσμικής Ακτίνας του Ιησού χριστού, μέσα στο ρουβινί του χρώμα και φτάνουμε στον έβδομο Ναό, της έβδομης Κοσμικής Ακτίνας του Αγίου Γερμανού μέσα στο βιολετί του χρώμα.
  Φτάνουμε στον τελευταίο, μικρότερο, εσωτερικό τετράγωνο Ναό της τέταρτης Ακτίνας που βρίσκεται στο κέντρο του κυρίως Ναού και στεκόμαστε στην είσοδο. Παντού επικρατεί το λευκό χρώμα και πάνω στο βωμό βλέπουμε την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης, η οποία είναι κατάλευκη! Με μεγάλη τιμή και σεβασμό προς την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης προχωράμε κοντά της και την αναπνέουμε.
  Αναπνεύστε την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης Οικογένεια, αναπνεύστε την πολύ βαθιά για να περάσει μέσα σας αυτό το αγνό, λευκό, πρωτογενές Φως της Πηγής σας. Νιώστε την Ιερή Φλόγα μέσα σας, νιώστε ότι είστε κατάλευκοι και κρατείστε την για λίγο μέσα σας. Δείτε την Ιερή Φλόγα να διογκώνεται, να σας τυλίγει και να σας αγκαλιάζει.
  Είστε ευλογημένοι οικογένεια, είστε ευλογημένοι που βρίσκεστε εδώ, αλλά βρίσκεστε εδώ γιατί το αξίζετε και επειδή το κερδίσατε με την εργασία σας. Θα νιώσετε μεγάλη γαλήνη μέσα σας τις επόμενες μέρες, θα νιώσετε πολύ μεγάλη ηρεμία μέσα σας.
  Να την εισπνέετε συχνά αγαπημένοι μου, να την εισπνέετε συχνά, γιατί θα κάνει πολύ πιο εύκολη την διαδικασία της εξέλιξής σας και θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να πάτε, χωρίς πόνους και χωρίς μεγάλες τριβές.
  Και μέσα στην αγάπη, μέσα στην ενότητα παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή και νιώθουμε τον εαυτό μας, νιώθουμε το σώμα μας να κάθεται ξανά στην καρέκλα και γειώνουμε την Ιερή Φλόγα της Ανάληψης στο κέντρο της Γης, στους κρυστάλλους της Γης, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο βοηθάμε κι εμάς και την Γη μας.
  Και παίρνουμε πάλι μια βαθιά αναπνοή οικογένεια και βάζουμε και τα δυο μας χέρια στην καρδιά. Και μέσα στην καρδιά σας θέλουμε να μας νιώσετε κι εμάς,  γιατί μέσα στην καρδιά γίνεται η ένωσή μας. Γιατί εμείς είμαστε η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μας καρδιά. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε και την αγάπη μας για σας. Είμαστε πάντα κοντά σας και σας αγαπάμε, γιατί εμείς είμαστε εσείς και είμαστε Ένα!
  Κι έτσι είναι.

Ολόκληρη η επικοινωνία  εδώ