ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ

Καίτη Τσώλη

  Η Ελληνική γλώσσα πραγματικά κυριολεκτεί στις έννοιες που δίνει και εμάς μας αρέσει πάρα πολύ κάθε φορά να την χρησιμοποιούμε και να  βλέπουμε τον ορισμό που δίνει, γιατί η ίδια λέξη που έχει δοθεί, εμπεριέχει την εξήγηση και την αλήθεια.

  Στο αμφι-βάλλω έχουμε την πρόθεση αμφί που σημαίνει «και από τις δύο πλευρές», που σημαίνει «ολόγυρα» και το ρήμα βάλλω, που σημαίνει ρίχνω, εκσφενδονίζω, εκτοξεύω, πυροβολώ. Και για δείτε εδώ τι συμβαίνει οικογένεια, ο εαυτός βάλλεται ολόγυρα από τον ιό της αμφιβολίας.
 
  Κι έτσι λοιπόν οικογένεια ο ιός της αμφιβολίας είναι μια ενέργεια που έρχεται απ' έξω και μπαίνει μέσα σας. Δεν είναι κάτι δικό σας και δεν μπορείτε να τον ελέγξετε. Μπορεί και εισέρχεται μέσα σας, όταν υπάρχει ανισορροπία στην συνείδησή σας, η οποία δημιουργείται από σας, όταν εσείς δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.


  Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….
Και θα σας πούμε ότι ο ιός παρόλο που δουλεύει με το μυαλό, εν τούτοις κατοικεί στα έντερά σας κι εκεί είναι που κατοικούν όλοι οι ιοί.

  Και ξέρετε πως μοιάζει αυτή η περιοχή κάτω από το ηλιακό σας πλέγμα; Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα:
  Όταν κάπου τα νερά είναι στάσιμα, δημιουργείται ένας βάλτος. Και μέσα στους βάλτους τα νερά είναι σκούρα και βρώμικα και τα νερά είναι μολυσμένα, γιατί μαζεύονται διάφορα παράσιτα, μικρόβια, σκουλήκια κ.λ.π. Όπου όμως υπάρχει τρεχούμενο νερό, όπου η ροή του νερού είναι ελεύθερη τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει και να κολλήσει. Κανένα μικρόβιο δεν μπορεί να κολλήσει εκεί και το νερό είναι καθαρό.

  Λοιπόν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η αναπνοή μέσα σας. Καθώς εσείς αναπνέετε πολύ επιφανειακά, αυτό το μέρος κάτω από το ηλιακό σας πλέγμα βαλτώνει οικογένεια. Κι έχουν μαζευτεί εκεί ενοχές, το εγώ σας, ιοί και πολλά άλλα παράσιτα και βρίσκονται εκεί βαλτωμένα. Όταν όμως αναπνέετε πολύ βαθιά και η αναπνοή φτάνει μέχρι κάτω στο τσάκρας της βάσης, τότε πραγματικά η αναπνοή είναι σαν το τρεχούμενο νερό, γιατί η αναπνοή επιτρέπει στην ενέργεια να ρέει, η αναπνοή αλλάζει και κινεί την ενέργεια συνεχώς και δεν είναι εύκολο οικογένεια να κατοικούν και να βαλτώνουν εκεί, όλα αυτά που είπαμε πριν.

  Γι’ αυτό ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…
Είναι πολύ σημαντική η αναπνοή, γι’ αυτό ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή, η οποία θα φτάσει μέχρι κάτω-κάτω στο τσάκρας της βάσης. Μάθετε να αναπνέετε αβίαστα και ήρεμα και γεμίστε την κοιλιά σας με την αναπνοή σας, γεμίστε την οικογένεια. Και θ’ αναπνεύσουμε μ’ έναν διαφορετικό τρόπο σήμερα, έτσι ώστε η αναπνοή να έχει μια αμεσότητα στην πρόσβαση του κοιλιακού σας χώρου, εκεί όπου βρίσκονται τα έντερά σας. Γι’ αυτό θ’ αναπνεύσετε από το τσάκρας της βάσης, θ’ αναπνεύσετε από τα γεννητικά σας όργανα.

  Πάρτε βαθιές αναπνοές από τα γεννητικά σας όργανα και γεμίστε την κοιλιά σας με αέρα και καθώς ο αέρας μπαίνει στον κοιλιακό σας χώρο δεν μπορείτε να φανταστείτε «την ζημιά» που κάνετε σε ότι είναι βαλτωμένο εκεί. Όλα όσα βρίσκονται εκεί, χάνουν την ισορροπία τους, αλλά γι’ αυτό δουλεύουμε κι εμείς οικογένεια. Θέλουμε να χάσουν την ισορροπία τους και να εξαφανιστούν από μέσα σας, για να βρείτε εσείς την δική σας ισορροπία.

  Μπορείτε επίσης ν’ αναπνέετε και από το ηλιακό σας πλέγμα. Μπορείτε ν’ αναπνέετε απ’ όποιο σημείο της βιολογίας σας θέλετε, δεν υπάρχει περιορισμός. Δεν είναι απαραίτητο η αναπνοή να γίνεται μόνο μέσα από τα ρουθούνια σας.

  Κι έτσι αυτή την στιγμή οικογένεια αποκαταστήσαμε την ροή της ενέργειας μέσα σας, έστω προσωρινά, γιατί χρειάζεται εσείς να εργαστείτε και να είστε αποφασισμένοι ν’ απελευθερώσετε τον ιό, χρειάζεται εσείς να έχετε επίγνωση του παιχνιδιού του, για να μπορέσετε να τον απελευθερώσετε. Και καθώς εσείς θα ισορροπείτε την ενέργειά σας, καθώς εσείς θ’ απελευθερώνεστε, καθώς εσείς θα σταματήσετε να ταΐζετε με την ενέργειά σας τον ιό, ο ιός θ’ αποδυναμωθεί και θα εξαφανιστεί από μέσα σας. Τότε θα κάνετε και ένα μεγάλο ρήγμα σ’ αυτό το δίχτυ της ενέργειάς του που έχει απλωθεί πάνω σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ήδη οι εργάτες του φωτός έχετε κάνει μέχρι τώρα αρκετά μεγάλο ρήγμα στο δίχτυ του ιού της αμφιβολίας.

  Τις επόμενες ημέρες αγαπημένοι μας δουλέψτε με την αναπνοή σας, δουλέψτε για την και με την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Γιατί όταν εσείς εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, ανεβάζετε την συχνότητά σας, ισορροπείτε  την ενέργειά σας, ισορροπείτε και την συνειδητότητά σας και κανένας ιός δεν μπορεί να σας αγγίξει και να εισχωρήσει μέσα σας.

Όλη η επικοινωνία εδώ