ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ


 Τα μέλη του Συντονιστικού Φορέων και Συλλόγων της Ιερισσού ανέλαβαν δράση και πήραν το μέλλον των παιδιών τους στα χέρια τους. Αφού αρνήθηκαν τη χορηγία της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός ένωσαν τις δυνάμεις τους και έχτισαν μόνοι τους το νέο παιδικό σταθμό της πόλης.

  Aπολαύστε την ανακοίνωσή τους:
«Σχεδόν κάθε τι μεγάλο στον κόσμο αυτό , πραγματοποιήθηκε από τη νεότητα» έχει γράψει ο Άγγλος πολιτικός Ντισραέλι. Ο νέος αισθάνεται, ο νέος είναι ανατρεπτικός. Για τους «λογικούς» γίνεται παράλογος, για τους νέους όμως γίνεται πιο ανθρώπινος.
Έτσι τα μέλη του Συντονιστικού Φορέων και Συλλόγων της Ιερισσού πραγματολογούσαν όταν αρνήθηκαν τη χορηγία της Ελληνικός Χρυσός για τις νέες δομές τηςΙερισσού.Είναι αδιανόητο «επενδυτική» εταιρία της περιοχής, η οποία υποθάλπει το μέλλον των παιδιών, να κατασκευάζει σε δημόσιο κτήριο της Ιερισσού παιδικό σταθμό.
  Εδώ και τρεις εβδομάδες, στην Ιερισσό οι έννοιες της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, του εθελοντισμού, της προσφοράς, έννοιες ζωτικής σημασίας, δεν έχουν « λεξικοποιηθεί » για τους Ιερισσιώτες και όχι μόνο.
  Συγκλονιστικό είναι το ενδιαφέρον των πολιτών θέλοντας να συνδράμουν με κάθε τρόπο έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ένα τόσο μεγάλο και χρήσιμο έργο για τον τόπο τους.
  Σε λίγες ημέρες ο παιδικός σταθμός της Ιερισσού θα ολοκληρωθεί.
  Ευχαριστούμε θερμά γι`ακόμη μία φορά τους χορηγούς που εμπιστεύτηκαν ομάδα νέων για τη διεκπεραίωση αυτού του έργου .
  Για τους ανθρώπους που προσφέρθηκαν να δουλέψουν αφιλοκερδώς θα τους αφιερώσουμε σοφές κουβέντες που μας είπε η τετράχρονη Χριστίνα.
-Χριστίνα, ξέρεις ότι ο μπαμπάς έρχεται και δουλεύει στον παιδικό σταθμό;
-Ναι το ξέρω!!! (απάντησε με ενθουσιασμό). Είμαι περήφανη για τον μπαμπά αφού έρχεται στο σπίτι από τον παιδικό χωρίς τίποτα, δουλεύει για το καλό μας .
  ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ λοιπόν αυτοί που για πρώτη φορά βρέθηκαν όλοι μαζί να συνεργαστούν με ένα κοινό στόχο.Το υγιές μέλλον των παιδιών.
  Βέβαια για όσους τόσο εύκολα κατηγορούν αυτή την προσπάθεια , είναι τόσο δύσκολο και να την κατανοήσουν.
www.kala-nea.gr