ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΛΕΤΙ ΦΛΟΓΑ

Ελένη Πιππή

  Καθίστε για λίγο στη καρδιά. Θέλουμε εκεί να οραματιστείτε μια μικρή βιολετί φλόγα. Όταν το Πνεύμα θέλει να τοποθετήσει ενέργειες μέσα σας, σας βάζει σε διαδικασία να οραματιστείτε, να φέρετε απ’ το αιθερικό, μέσα στο υλικό σας κομμάτι αποτυπώματα, ενέργειες και συνειδητότητες. Η συνειδητότητα του Πνεύματος έγκειται σε μια συχνότητα που δεν μπορείτε εσείς ακόμη να την αντιληφθείτε, παρόλα αυτά η συνειδητότητα της ανθρωπότητας είναι σε μια βατή συχνότητα για εμάς, κι’ έτσι μπορούμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας. Αυτό γίνεται κάθε φορά που ένα ενδιάμεσο παίρνει τα δικά μας μηνύματα, αυτό γίνεται κάθε φορά που εσείς αντιλαμβάνεστε τις ενέργειες και το Βασίλειο όταν κατεβαίνει κοντά σας.

   Μπείτε για λίγο λοιπόν μέσα σας ξανά και οραματιστείτε για λίγο τη βιολετί σας φλόγα, μεγαλώστε την για λίγο, αφήστε την να καλύψει όλο σας το σώμα εσωτερικά, το στήθος σας, το λαιμό σας, τη κοιλιά σας, τα πόδια σας, την κεφαλή σας και αφήστε τον ΜΙΧΑΗΛ να πλησιάσει έναν-έναν ξεχωριστά. Αφήστε τον για λίγο να σταθεί εμπρός σας, βγάλτε τη φλόγα και έξω απ’ το σώμα σας, μπείτε εσείς μέσα στη φλόγα, αφήστε τη να σας ζεστάνει, αφήστε τη να σας τυλίξει, αφήστε τη να γίνει το πέπλο του Πνεύματος για λίγο γύρω σας και δηλώστε από μέσα σας τρεις φορές, Εγώ είμαι η πηγή του Πνεύματος, καθώς η φλόγα γίνεται όλο και πιο δυνατή γύρω σας. Εγώ είμαι η πηγή του Πνεύματος και αυτό δεν το αναιρεί κανείς, και αυτό δεν θα σας οδηγήσει ποτέ να κρίνετε τον εαυτό σας, και αυτό δεν θα οδηγήσει ποτέ να νιώθετε ανασφάλεια για τον εαυτό σας.
 
   Αφήστε τον ΜΙΧΑΗΛ να τοποθετήσει τα χέρια του, πάνω στη δικιά σας φλόγα και δείτε την ενέργειά του να βουλιάζει μέσα σε εσάς ολοκληρωτικά, ζητήστε του να ενωθεί μαζί σας. Μέσα από αυτή τη φλόγα μέσα από αυτή την ενεργειακή προστασία για εσάς, αφήστε την οντότητά του να σας καλύψει πλήρως, εσάς και τη πηγή σας, εσάς και τον εαυτό σας.

  “ Μην σας τρομάζουν οι αλλαγές κρατηθείτε μέσα σας, μην σας τρομάζει το άγνωστο πολεμήστε γι’ αυτό, μην σας τρομάζουν οι αποφάσεις που έχετε να λάβετε, απλά να τις λάβετε. Μην σας τρομάζει το άγνωστο αγαπημένοι μας, μέσα σ’ ένα άγνωστο πέπλο ήρθατε! Μην σας κυριεύουν οι φόβοι, τους φόβους ήρθατε να εξαλείψετε! Μην σας κυριεύουν οι ανασφάλειες, χωρίς αυτές δεν υπάρχει εξέλιξη! Μην σας κυριεύουν συναισθήματα που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά! Γιατί τότε δεν υπάρχει αλλαγή, γιατί τότε δεν θα σας μιλούσαμε, γιατί τότε δεν θα συνυπάρχαμε.

    Ο ΜΙΧΑΗΛ μιλάει μέσα απ’ τον καθένα σας αυτή τη στιγμή και ζητάει από εσάς τη δύναμη, μέσα από τη φλόγα που υπάρχει μέσα σας, να τη βγάλετε προς τα έξω. Να σας οδηγήσει να πάρετε αποφάσεις, να σας οδηγήσει να αγαπήσετε τον εαυτό σας, μέσα από νέα προοπτική, μέσα από νέα συνειδητότητα, μέσα από αλλαγή καρδιάς. Καμιά φορά, όταν το πέπλο της λήθης μπαίνει μπροστά από εσάς, τότε η καρδιά σταματά να χτυπάει και ο φόβος πιάνει τα ηνία. Μέσα από αυτή τη φλόγα ας φύγουν οι φόβοι σας, βγάλτε μέσα από την καρδιά σας αυτό που σας ενοχλεί, αυτό που σας φοβίζει, αυτό που δεν χρειάζεστε, αφήστε το να φύγει από κάτω, μέσα απ’ τις πατούσες σας, μέσα απ’ τα πόδια σας. Δείτε το να φεύγει προς τα κάτω! Υπάρχει άλλη συνειδητότητα μέσα στο χωνευτήρι της ΓΑΙΑΣ! Υπάρχει συνειδητότητα της μετουσίωσης. Αυτό ζητήστε να γίνει να σας φύγουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι, ζητήστε να λάβετε αποφάσεις και να ενεργήσετε κατά βούληση καρδιάς. Αφήστε τα λοιπόν όλα αυτά να φύγουν μέσα από τη φλόγα, μέσα απ’ τα πόδια σας. Ζητήστε απ’ τη ΓΑΙΑ να τα μεταλλάξει αυτός είναι ο ρόλος της, αυτός είναι ο πυρήνας της. Γι’ αυτό υπάρχει τέτοια φωτιά στο κέντρο της γης, για την μετάλλαξη, για τη μετουσίωση.

    Κι όταν οι κόσμοι μας ενωθούν ξανά τότε εσείς οι ίδιοι θα έχετε καταλάβει την αλλαγή, τότε εσείς οι ίδιοι θα έχετε καταλάβει τη μετουσίωση. Χαιρόμαστε πάρα πολύ κάθε φορά όταν Μας αγκαλιάζετε μέσα απ’ τη δική σας φλόγα, όταν Μας στέλνετε τα δικά σας μηνύματα μέσα απ’ τη δική σας χαρά. Γιατί ποτέ δεν έχει φύγει αυτό, γιατί ποτέ δεν θα φύγει! Γιατί ποτέ δεν θ’ ακουμπήσουμε την καρδιά σας εάν εσείς δεν το επιθυμείτε, γιατί ποτέ δεν θα σας κρατήσουμε απ’ το χέρι εάν εσείς δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά. Απλά περιμένουμε το λόγο σας, απλά περιμένουμε την επαφή σας. Υπάρχει τόσος πόνος μέσα σας αλλά συγχρόνως και τόσο μεγάλη θέληση να το αλλάξετε αυτό, τόσο θέληση να χαρείτε, να προχωρήσετε.

Όλη η επικοινωνία εδώ