ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

Ελένη Πιππή

ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ - ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ
 
  «Αγαπημένοι μας θέλουμε να σας ενθυμίσουμε ότι η ελιά είναι ένα δέντρο το οποίο έχει έρθει από πολύ μακριά κι έχει φυτρώσει στο δικό σας πλανήτη. Συμβόλιζε πάντοτε την αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Όταν εσείς οι ίδιοι καταλάβατε την αξία της, τότε της δώσατε μια άλλη θεοποίηση, μια άλλη ιδιότητα, μία άλλη εκτίμηση. Αυτό ούτως ή άλλως θέλαμε να γίνει. Τώρα, με τα τωρινά σας δεδομένα, μπορείτε εύκολα και πάρα πολύ απλά όταν θέλετε να έρθει η αλλαγή στον τομέα της αφθονίας σας σε όλα τα επίπεδα, να δουλέψετε μαζί της σαν ένα σύμβολο που χαράζεται μέσα στην καρδιά σας αυτή τη στιγμή. Αφθονία στην αγάπη, στην επαφή, στην εκτίμηση. Αφθονία στον πλούτο, τη χαρά, στην απλότητα, σε όποιο επίπεδο εσείς επιθυμείτε. Και το έχετε ανάγκη αγαπημένοι μας να συνδεθείτε με την αφθονία της ψυχής κι όχι με την αφθονία του μυαλού. Άλλο πράγμα διαισθάνεται το μυαλό σαν αφθονία κι άλλο η καρδιά.


  Επίσης η ελιά έχει σημασία  για την εθνικότητά σας αλλά και για τις ψυχές σας! Είναι το σύμβολο της δικής σας αιωνιότητας,  το σύμβολο της αφθονίας, το σύμβολο της αειθαλούς αγάπης, το σύμβολο της παντοτινής θέλησης, το σύμβολο της επαφής και της συνειδητότητας. Για το πνεύμα τα σύμβολα έχουν τελείως διαφορετική ταυτότητα και νόηση από ότι τους δίνετε εσείς. Σας έχουμε μιλήσει για το σύμβολο του σταυρού, για το σύμβολο του λωτού, το σύμβολο της ελιάς είναι το σύμβολο της παντοτινής σας διαύγειας, των παντοτινών σας θέλω. Όταν αυτά τα θέλω τα έχετε εμπεδώσει και τα έχετε αγαπήσει, τότε αυτά θα σας οδηγήσουν στην αλλαγή.

  Θέλουμε λοιπόν για λίγο να σταθείτε στην καρδιά και να απλώσετε μέσα από αυτή ένα δέντρο, μία ελιά. 

  Βάλτε λοιπόν μέσα στην καρδιά σας ένα δέντρο, το δικό σας δέντρο και δείτε το να ανθίζει και να βγάζει καρπούς. Καθένας καρπός που βγαίνει και φυτρώνει είναι και μια δικιά σας επιθυμία. Δώστε σε όλους τους καρπούς μέσα στην καρδιά σας όλες σας τις επιθυμίες, όλες σας τις αλλαγές, όλα αυτά που θέλετε κι επιθυμείτε να γίνουν για εσάς, τα θέλω σας, τις προτεραιότητές σας. Και τι είναι αυτό που σας συγκινεί περισσότερο άραγε; Αυτό που σας συγκινεί αγαπημένοι μας είναι ότι μέσα σε κάθε καρπό κλείνετε και μια δικιά σας επιθυμία, που είστε σίγουροι μέσα σας ότι θα πραγματοποιηθεί. Αυτή είναι η διαφορά. Βρίσκεστε απλά εδώ, συνομιλείτε με κάποιον τον οποίο δεν τον αντιλαμβάνεστε και κάθε τι που οραματίζεστε μέσα σας πιστεύετε ότι θα γίνει. Η διαφορά αυτή είναι όταν συνομιλείτε με το πνεύμα, όταν συγκατοικείτε μαζί μας στην άλλη οδό, στην οδό της χαράς και της απλότητας.

  Ο Κουτχούμι στέκεται μπροστά απ' τον καθένα σας σαν ένας άλλος γεωργός της ψυχής και προσπαθεί να συνδεθεί με του καθενός την ελιά, με του καθενός το δέντρο, τον καρπό και συνδέεται με εσάς και με του καθενός το δικό του δέντρο.
Μέσα από το δέντρο αυτό της ελιάς, θέλουμε να οραματιστείτε ότι ο καθένας καρπός που κρύψατε μέσα πριν τα θέλω σας αρχίζει και πέφτει από το δέντρο και πηγαίνει σε όλα τα κύτταρα του σώματός σας, γίνεται ενέργεια και καλύπτει με φως όλο σας το σώμα. Καθένα θέλω σας αρχίζει και υλοποιείται και γίνεται ενέργεια. Θέλω να είμαι καλά με την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Θέλω να έχω αφθονία στα επίπεδά μου όλα. Θέλω να βρω μια άξια δουλειά για μένα. Θέλω να είμαι άξιος προς τον εαυτό μου. Όλα αυτά τα θέλω βάλτε τα και κάντε τα ενέργεια, διαλύστε τα σαν ενέργεια μέσα σ' όλο σας το σώμα. Καθώς πέφτουν οι καρποί από το δέντρο σας, διαλύεται σε όλο σας το DNA, σε όλα σας τα κύτταρα, γίνεται φως εσωτερικά παντού.

  Φτάστε αυτό το φως μέχρι και τα πόδια σας, δείτε με τα εσωτερικά σας μάτια πως καλύπτεται εσωτερικά όλο σας το σώμα. Χιλιάδες θέλω, χιλιάδες καρποί κι όλα αυτά μέσα απ' τη δική σας αγάπη για τον εαυτό σας και για την αλλαγή μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν τα ενεργοποιήσετε με το σύμβολο της αφθονίας, της καρδιάς και της αγάπης. Το σύμβολο του εαυτού σας. Κάθε ένας καρπός έχει το δικό σας όνομα, έχει τη δική σας δόνηση. Όταν βάζετε τη δόνηση αυτή σε όλα σας τα κύτταρα, τότε συντονίζετε την ενέργεια σας με τον εαυτό σας. Κάθε ένας καρπός έχει το δικό σας όνομα, τη δική σας ταυτότητα, τη δική σας ενέργεια που κυλάει μέσα σας από πάνω μέχρι κάτω κι έτσι γίνεται κι έτσι συντονίζεστε με το δικό σας εαυτό, με τη δική σας προσωπικότητα, με τη δική σας πραγματικότητα. Ο καθένας από σας μπορεί να γίνει ο άρχοντας, ο αρχηγός του εαυτού σας μόνο και μόνο με το δικό σας θέλω, με το δικό σας σύμβολο.

  Δείτε λοιπόν παντού να σκορπίζεται το φως και βγάλτε όσο φως μπορείτε κι έξω απ' το σώμα σας. Στείλτε το στη Γη, στείλτε το στον κόσμο, στείλτε το όπου εσείς αγαπάτε, σε εσάς στηριζόμαστε πάντοτε. Εσείς για εμάς είστε η ελπίδα μας, εσείς για εμάς είστε το φως για το αύριο, εσείς δουλεύετε με εμάς, εσείς στέλνετε φως, εσείς αλλάζετε τα πάντα, εσείς αλλάζετε τη δομή σας όχι εμείς, εσείς κινείτε την ενέργεια όχι μόνο εμείς, εσείς αλλάζετε την πραγματικότητά σας όχι μόνο εμείς, εσείς μπορείτε να φυτρώνετε μέσα σας έναν έναν σπόρο κάθε φορά όχι εμείς και θα δείτε τον συμβολισμό του σπόρου πολύ γρήγορα μπροστά σας. Θα δείτε ότι ο σπόρος έχει μέσα του σοφία. Ο καθένας σπόρος που διαλύεται μέσα στην ενέργεια σας έχει σοφία, έχει πράξη, έχει επαφή, έχει συνειδητότητα, έχει ενέργεια. 

  Είστε όλοι πολύ, πάρα πολύ πρόθυμοι να δουλέψετε με τον εαυτό σας και για αυτό σας αγαπούμε όλους πραγματικά. Ο Κουτχούμι θέλει να σας χαρίσει μια μεγάλη αγκαλιά, θέλει να τυλιχθεί γύρω σας και να γευτεί την ενέργειά σας καθώς την διασκορπίζετε παντού. Θέλει να σας ευχαριστήσει μέσα απ' την καρδιά του για όλο αυτό το δώρο που κάνετε αυτή τη στιγμή. Συνεπαίρνετε τον εαυτό σας μαζί μας κι αυτό είναι που μας αρέσει κι αυτό είναι που αγαπούμε, να είστε μαζί μας πάντοτε συντονισμένοι. Οι διδασκαλίες μας θα είναι πάντοτε δύσκολες, αλλά μέσα απ' την καρδιά που θα φιλτράρονται θα τις κατανοείτε. Όταν κατανοήσετε τον όρο του σπόρου και τον συμβολισμό της ελιάς, τότε θα καταλάβετε πόσο εύκολα μπορείτε να συντονιστείτε με τα θέλω σας, πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε τις πράξεις σας πραγματικότητα, αυτά που πράττετε να είναι πραγματικά κι όχι πλασματικά, αυτό εννοούμε.

  Συνδεθείτε λοιπόν με το φως σας παντού. Στείλτε και σ' αυτούς που αγαπάτε και σ' αυτούς που δεν αγαπάτε, βρεθείτε μέσα στις ρίζες του δέντρου σας. σταθείτε μέσα στις ρίζες και δηλώστε την πρόθεση να γειώσετε από 'κει ό,τι ενέργεια απόψε σας ήρθε μέσα σας, όποια ενέργεια σας βύθισε μέσα στην καρδιά, δείτε μέσα απ' τις ρίζες του δέντρου σας να βγαίνει όλη η ενέργεια μέχρι κάτω στην γη. Γειωθείτε απ' το δικό σας σύμβολο κι απ' τη δική σας ρίζα. Γειωθείτε μέσα απ' τις ρίζες σας και κρατηθείτε στη γη κι όταν φεύγοντας από 'δω αναρωτηθείτε μέσα σας τι μάθημα έλαβα σήμερα, αγαπημένοι μου θα σας πούμε ότι δεν λάβατε μάθημα, αλλά λάβατε νοημοσύνη ψυχής, λάβατε ενέργεια η οποία θα σας στηρίξει για τον υπόλοιπο καιρό. Γειώσατε μέσα σας, ίσως για πρώτη φορά, τις κρυφές σας επιθυμίες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεν επιθυμείτε πια απ' την καρδιά κι όταν επιθυμείτε απ' το νου τότε δεν μπορείτε να γειώσετε μέσα σας ποιότητα. Μέσα απ' τις ρίζες λοιπόν γειώστε αυτό το μάθημα απόψε και χαιρόμαστε να είστε κοντά μας κάθε φορά και την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θέλουμε να σας γειώσουμε άλλο ένα σύμβολο μέσα σας, το σύμβολο της επαφής, μέσα από δικές σας ενέργειες, μέσα απ' τη δική σας ταυτότητα. Ο ένας ένας χωριστά κι όλοι μαζί μπορείτε να φυτρώσετε ρίζες παντού, μπορείτε να στείλετε αφθονία παντού αγάπης κι υπομονής, αφοσίωσης κι ελπίδας. Θέλουμε να σας αφήσουμε μέσα απ' τον ήχο της καρδιάς σας και μέσα από αυτό που πραγματικά επιθυμήσατε.
Ολόκληρη η επικοινωνία εδώ