ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΪΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ

Από την Καίτη Τσώλη
 

Η ενέργειά σου είναι διαθέσιμη, είναι ο αληθινός σου εαυτός και είναι ο οδηγός σου.

Χαλάρωσε και ανέπνευσε πολύ βαθιά την θεϊκή σου ενέργεια....
Νιώσε όλη την ύπαρξή σου να πλημμυρίζει από την ενέργειά σου, από την θεϊκότητά σου και από το κεφάλι ως τα πόδια σου, νιώσε να ποτίζεται το κάθε κύτταρο της ύπαρξής σου.
Στην συνέχεια στρέψε όλη σου την προσοχή στην καρδιά σου ή στο καρδιακό σου κέντρο (χωρίς την παρέμβαση του μυαλού) και μείνε ήσυχος-ήσυχη, νιώθοντας την ενέργειά σου, τον Ανώτερο Εαυτό σου.

Μίλησέ του εάν προτιμάς δυνατά ή σιγανά για να σ' ακούσει και πες του «εγώ είμαι αυτό που είμαι» και ζήτησέ του να τον νιώσεις, ζήτησέ του να τον ακούσεις.
Πές του πόσο πολύ τον αγαπάς και πόσο χαίρεσαι επιτέλους που τον ξαναβρίσκεις, γιατί είναι ο αιώνιος εαυτός σου, γιατί είναι «εσύ».

Όρισε την καρδιά σου ή το καρδιακό σου κέντρο, σαν το σημείο επαφής, και επικοινωνίας με τον Θεϊκό σου εαυτό. Αυτό το σημείο, αυτό το κέντρο, θα είναι η σύνδεσή σου με τον θεϊκό σου εαυτό και θα είναι το καταφύγιό σου, για οποιαδήποτε στιγμή εσύ θέλεις καθοδήγηση, για οποιαδήποτε στιγμή εσύ περνάς δύσκολα και θέλεις να νιώσεις την αγάπη του και την στοργή του. Δεν είναι απαραίτητο να τον ακούς, όμως πάντα θα τον νιώθεις, γιατί είναι μέσα σου, γιατί από δω και στο εξής θα είναι πάντα εκεί για σένα.

Εννοείται ότι ο θεϊκός σου εαυτός δεν περιορίζεται σ' αυτό το σημείο ή σε οποιοδήποτε σημείο ή κέντρο της βιολογίας μας. Ο θεϊκός σου εαυτός είναι τεράστιος και απλώς εμείς επιλέγουμε ένα κέντρο σύνδεσης μαζί του. Το κέντρο αυτό μπορεί να είναι και σε άλλα σημεία της βιολογίας σου. Μπορεί να είναι στο τρίτο μάτι, στο δεξιό μέρος του κεφαλιού σου, στο λαιμός σου κ.λ.π. οπουδήποτε σου αρέσει και θέλεις να είναι.

Προσωπικά προτείνω την καρδιά ή το καρδιακό κέντρο για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι, γιατί η καρδιά διακρίνει και φιλτράρει όλες τις ενέργειες που είναι μέσα σου και εισέρχονται (έτσι αποκλείουμε να πάρει τον έλεγχο κάποια πτυχή μας ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια) και ο δεύτερος λόγος είναι γιατί στην καρδιά ή στο καρδιακό μας κέντρο, αποκλείεται η παρέμβαση του μυαλού κι έτσι είσαι απόλυτα βέβαιος-η, ότι η σύνδεση είναι με τον θεϊκό σου εαυτό.

Κι εδώ θέλω να διευκρινίσω επίσης, ότι δεν μιλάω για έμπειρες και συνειδητές Οντότητες, οι οποίες γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται τις ενέργειες, αλλά για οντότητες που κάνουν τα αρχικά τους βήματα ή για οντότητες, οι οποίες δεν έχουν συνδεθεί με τον Ανώτερο Εαυτό τους.

Καθώς θα συνδεθείς με τον Ανώτερο Εαυτό σου, τον Θεό που είσαι, θα σε πλημμυρίσει ένα κύμα ζεστασιάς και θα συγκινηθείς πάρα πολύ. Η συγκίνηση που θα νιώσεις, θα είναι του Θεού που είσαι.

Κάνε συχνά αυτή την άσκηση, μέχρι την στιγμή που θα συνδέεσαι αυτόματα με τον Θεϊκό σου Εαυτό και συνειδητά θα είσαι ο Θεός-Θεά που είσαι!

Γι' αυτό επικοινώνησε μαζί του, μίλησέ του. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρεις να τον ακούσεις αμέσως να σου μιλάει, θα εισπράξεις ενεργειακά αυτό που θέλει να σου πει. Θα τον νιώσεις, θα τον καταλάβεις, γιατί είναι μέσα σου, είναι η ενέργειά σου και θα σε οδηγήσει στα έγκατα της ύπαρξή σου, θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς όλα όσα είναι απαραίτητα, όλες τις ενέργειες που χρειάζεται να μετασχηματίσεις και στην συνέχεια θα σε οδηγήσει στην ισορροπία, στην αρμονία και στην χαρά. Αρκεί να τον εμπιστευτείς.

Από δω και στο εξής λοιπόν θα έχεις την Θεϊκή σου καθοδήγηση και την στιγμή που θα είσαι συνδεδεμένος-η με τον θεϊκό σου εαυτό γείωσε την ενέργειά σου στο κέντρο της Γης, στους κρυστάλλους της, γιατί η γείωση είναι απόλυτα απαραίτητη και πρέπει να γίνεται συνέχεια. Επανέλαβε καθημερινά την άσκηση αν θέλεις, γιατί έτσι ενδυναμώνεις την σύνδεσή σου με τον Ανώτερο Εαυτό σου.

Και αν ακόμα δεν τον ακούσεις να σου μιλάει από την πρώτη φορά, πολύ σύντομα θα τον ακούσεις. Η φωνή του Ανώτερου Εαυτού δεν έρχεται ποτέ από το μυαλό.
Όταν αρχίσεις να συνδέεσαι και να μιλάς με τον Ανώτερο Εαυτό σου, είναι πολύ εύκολο στη συνέχεια να μιλάς με οποιονδήποτε άγγελο ή δάσκαλο, από την άλλη πλευρά του πέπλου.



www.newenergy.com.gr