ΧΡΗΣΙΜΑ SITES ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMPING


  Δύο λέξεις «ακολουθούν» την έννοια του camping… η ελευθερία και η ξεγνοιασιά! Μια σκηνή μπροστά στην παραλία, μερικές μπύρες στην άμμο και απέραντες ώρες ηλιοθεραπείας συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για τέτοιου είδους διακοπές.
Ως μια οικονομική απόλαυση του καλοκαιριού, μας παρασέρνει με τη γοητεία του και οδηγεί τις αισθήσεις μας σε άλλη διάσταση. Ελεύθερο ή οργανωμένο, σε σκηνές ή bungalows… το camping θεωρείται η κύρια τάση του φετινού καλοκαιριού. Ποια είναι όμως η ιδανική τοποθεσία για τέτοιου είδους διακοπές στην Ελλάδα και ποιες οι αναγκαίες πληροφορίες; Τα παρακάτω sites μας ταξιδεύουν στη μαγεία του camping…


Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα sites στο ζήτημα του camping! Μας ξεναγεί στους χώρους camping σε όλη την Ελλάδα, από τη Χαλκιδική μέχρι και το Ελαφονήσι και τα Κουφονήσια μέσα από έναν πλήρως ενημερωμένο κατάλογο περιοχών. Προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης σε χάρτες αλλά και ένα forum γεμάτο με συμβουλές και προτάσεις, όχι μόνο για τους αρχάριους αλλά και τους έμπειρους κατασκηνωτές. Πρωτοτυπεί με τα Τop 50 καλύτερα camping της Ελλάδας και με τις αξιολογήσεις ανάλογα με τις εμπειρίες του κόσμου.

Αποτελεί το πιο σύγχρονο μέσο εύρεσης camping παγκοσμίως, με τη βάση δεδομένων να έχει φτάσει στα 24.030 κάμπινγκ. Σκοπός του είναι να εντοπίσετε το καλύτερο camping βάσει των επιλογών σας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, είτε μέσω του χάρτη, είτε βάσει των χαρακτηριστικών και της βαθμολογίας τους. Περιέχει φωτογραφίες από τα μέρη και άπειρες αξιολογήσεις από τα μέλη του site και το κοινό που λατρεύει το καλοκαιρινό camping. Το 2011 η δικτυακή πύλη Camping.Info είχε 6.148.741 επισκέψεις… πράγμα που αποδεικνύει την εγκυρότητά του!

Το gocamping.gr διαθέτει έναν πλήρη κατάλογο όλων των Ελληνικών camping και των υπηρεσιών τους στο διαδίκτυο. Δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να κλείσει online το camping που τον ενδιαφέρει και παρέχει αναλυτικούς χάρτες και λίστες τιμών. Οι φωτογραφίες των camping θα σας δώσουν μια πρώτη γεύση του χώρου, ενώ μέσα από την κατηγορία «Αναζήτηση» και τις επιλογές της θα εντοπίσετε το ιδανικό camping σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Περιέχει τα πάντα γύρω από το camping! Περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τις διακοπές σας, με φωτογραφίες από την περιοχή και τις εγκαταστάσεις των οργανωμένων camping. Παράλληλα, μας ενημερώνει για τις διαθέσιμες υπηρεσίες τους και για όλα τα άλλα στοιχεία των εγκαταστάσεων που θα σας βοηθήσουν  να οργανώσετε τις πιο αξέχαστες διακοπές τις ζωής σας κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα.

Στο συγκεκριμένο site με ένα μόνο κλικ στο χάρτη μπορείτε να μεταφερθείτε στις επίσημες ιστοσελίδες των camping σε όλη την Ελλάδα! Απολαύστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που σας προσφέρουν, εξερευνήστε τις παροχές τους και επιλέξτε το καλύτερο ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από περιοχές. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες για τις τιμές αλλά και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με κάθε camping.
Η επιλογή… δική σας!

http://www.flowmagazine.gr