ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ


 

  Την ίδια ώρα που εντείνονται οι έλεγχοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την εισιτηριοδιαφυγή, το χρησιμοποιημένο εισιτήριο μπορεί να ωφελήσει την τσέπη, το περιβάλλον αλλά και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κομβικό σημείο για την βιώσιμη μετακίνηση στην πόλη.
  Εάν κρατήσουμε το εισιτήριο και το εξαργυρώσουμε σε μια από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, εξοικονομούμε χρήματα. Παράδειγμα, για αγορά αξίας 5 ευρώ, με την επίδοση στο ταμείο του καταστήματος του χρησιμοποιημένου εισιτηρίου, αφαιρείται 1 ευρώ.

  Το ύψος της μείωσης του λογαριασμού σας, υπολογίζεται πάντοτε με βάση την κλίμακα εξαργύρωσης εισιτηρίων της κάθε επιχείρησης.
Έτσι με αγορά προϊόντων αξίας 20 ευρώ, εάν δώσουμε στο ταμείο εισιτήρια αξίας 4 ευρώ θα πληρώσουμε 16 ευρώ για την αγορά μας.
  Η εξαργύρωση των χρησιμοποιημένων εισιτηρίων ισχύει ακόμα και σε περιόδους εκπτώσεων ή άλλων προσφορών του καταστήματος, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως εφαρμόζεται «ειδική κλίμακα».
  Το σύστημα «MONEY BACK» εξαργυρώνει τα χρησιμοποιημένα εισιτήρια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, δηλαδή λεωφορείο, μετρό, ηλεκτρικό κ.λ.π είτε υπεραστικών μέσων μεταφοράς, όπως ΚΤΕΛ, τρένο, πλοίο, αεροπλάνο.
  Στην κράτηση και έκδοση των  on line των αεροπορικών σας εισιτηρίων, θα πρέπει κατά την επίσκεψη σας σε συμβεβλημένη επιχείρηση Money Back να έχετε μαζί με την εκτύπωση του e-ticket σας (όπου αναφέρεται η αξία του εισιτηρίου σας) και το απόκομμα της κάρτας επιβίβασης (boarding pass).
  Επίσης εξαργυρώνονται και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών, η αξία του κάθε μηνιαίου κουπονιού-εισιτηρίου για όλα τα μέσα, εξαργυρώνεται εφάπαξ προς 45€ ή προς 20€ εάν πρόκειται για μηνιαίο κουπόνι-εισιτήριο που αφορά Λεωφορεία – Τρόλεϊ και ΤΡΑΜ.
  Η λίστα των συμβεβλημένων επιχειρήσεων περιλαμβάνει εμπορικά καταστήματα απ όλη την Ελλάδα, τα οποία φέρουν και την ειδική σήμανση.
Περισσότερες πληροφορίες: wp.moneybacksystem.gr/


http://www.newsit.gr